Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün kaçamak yaptım bugün :S Patatesli-pırasalı-peynirli afyon bükmesi yedim o yüzden extra olarak spor ve yürüyüş yapıcam. Hatta çıkıyorum şimdi yürüyüşe

aynen canım yaa.. Kadına yediğim listeyi gösterdim, bu kadar az yiyerek asla kilo veremezsin metabolizman çok yavaşlamış dedi. Metabolizmayı hızlandırmak için karbonhidrat alacaksın dedi.. Yani aynen dediğin gibi o 3 günde 5 kilo diyetleri tamamen çöp.. Bize zarar veriyor. 15 gün bu diyeti deneyeceğiz, sonra iyi giderse devam edeceğiz.. Ha bide tabiki spor yapmamı şart koştu. Popomu kaldıracağım yani artık :)

özele gittim canım. Bir kere hormon testi falan için devlet hastanesine gittiğimde dediğin gibi bissürü fotokopi kağıt tutuşturmuşlardı elime.. Şu anda kafam daha rahat gibi. Bakalım bide böyle deneyeceğim :)

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
hoşgeldinnnnnn hadi inşallah düğüne kadar istediğin kilona ulaşabilirsinnn :)

tatlım ıyı yapmıssın sporuda ekleyınce artık tutamaz kımse senı=) ozel olacak ama bana fıkır olması acısından soruyorum ozelde dıyetısyen ucretı ne kadar verdın

Kızlar bugün kaçamak yaptım bugün :S Patatesli-pırasalı-peynirli afyon bükmesi yedim o yüzden extra olarak spor ve yürüyüş yapıcam. Hatta çıkıyorum şimdi yürüyüşe
Kaçamağı soruyodum sen cevabi önceden vermişsin.canım benim eğer gün içinde çok da fazla yemediysen o kaçamak sayılmaz.çünkü gün içinde bolca hareket ederek onu eritiyoruz.ama gece yenenler için hoş bakamam

tatlım ıyı yapmıssın sporuda ekleyınce artık tutamaz kımse senı=) ozel olacak ama bana fıkır olması acısından soruyorum ozelde dıyetısyen ucretı ne kadar verdın
Benim özel sağlık sigortamda varmış diyetisyen paketi. Bu muayene için 80 lira verdim ama gerçekte sigortasız gidince ne kadar ödeniyor sormadım :)

Bu hafta çok diyete uyamadım. Ama haftaya bomba gibiyim. Çok kilo vermedim ama 42 bedendim şuan 40 bile bol gelmeye başladı :) kaçamak yapsam bile sporumu asla kaçırmıyorum.

Kızlar şimdi yoğurt kürü yaptım. Yatmadan yarım saat ya da 1 saat önce yiyormuşuz. Yağ yakıcı özelliği varmış. İşe yararsa söylerim :)

2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım limon

Karıştırıp yiyoruz

Kızlar menumu yazıp yatıyorum
Peynir zeytin haşlanmış yumurta
Çay ve ikişer çatal patates ve sucuk:-(

Çorba
küçük parca yağsız tavuk
Yoğurt

50 gr yağsız lor

Yarım kase çorba
2yk bezelye

Su:1.5 lt
Spor: temizlik yaptım çok yorgunum 100 mekik çekebilirsem ne ala.

Kızlar önümüzdeki perşembe günü hiç olmazsa 59 u goreydim.eğer görebilirsem kilomu sabitlemek adına 2 hafta izne ayrilasim var.

Kızlar herkese selam.. Evde Değilim kaç gündür . Tatili fırsat bilip anneme geldim İnternet'e pek giremedim.kusuruma bakmayın . Yakında Yerleşik hayata geçersem daha rahat yazarım inşallah.diyete çok uyamıyorum burada düzen yok . Gelen giden kapıyı açık bırakcam artık :) ve sporda yok tabi..annemde baskül de yok . beni mümkünse aynı yazarmısınız . Yada hiç yazmayın bu hafta ..Absolidcim yeni diyet programın hayırlı olsun.. bundan sonra çok güzel sonuçlar çıkacak eminim.. Bende bir şu zincirimi kırsam gelcem arkandan.. Herkesin yüzü güler inşallah..

***14.TAKIM 398. ETAP ***

Prelestniy ( 57.6// /%)
Se_zen ( 55.5 // /%)
dayko ( 80 / / / % )
minikiminannesi (61.5// /%)
Yakar76 (64,6/ //% ) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI %

Bu güzel cuma sabahından hepinize günaydın :)

Bu sabah tartıldım: kilom 77.8 çıktı. 1.2 kilo gitmiş bir haftada. (79.0 başlangıç - 23.01.2015)

Diyete yeni başladığım için hızlı gittiğini düşünüyorum.
Ama yine de içten içten tartıda daha az çıkmayı ummuştum

Bu hafta hiç spor yapamadım. İnşallah en kısa zamanda spor yapmaya başlayarak kilo vermemi hızlandıracağım.

Canlarım günaydın :) diyetsiz geçen bir haftadan sonra ( hatta dünyanın böreğini yedim. abartmıyorum gerçekten yedim. 6-7 tane ) hemen sabah tartıya koştum. Geçen hafta 68.0 idi şuan 67.2 . Mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez şuan. Sporumu hiç aksatmadım. Akşam 6dan sonra bişey yemedim. Kaçamaklar hep sabah ve öğleydi. İnşallah olacak bu iş kızlar :)

68.0 - 67.2

Kızlarrrrr ben bugün bütün gün dışarıda olacağım... Kilo bildirimlerini hemen yapabilirseniz paylaşabilirim.. Ama yarım saat sonra olmayacağım..

meksilina canımmm ben yetişemezsem sen listeyi paylaşırmısınnn

Kilo verenleri tebrik ediyorum..

Prelestniy ( 57.6// /%)
Se_zen ( 55.5 // /%)
dayko ( 80 / / / % )
minikiminannesi (61.5/61.0/0.5/% 0.82)
Yakar76 (64,6/ //% ) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI %

Prelestniy ( 57.6// /%)
Se_zen ( 55.5 /55.0/0.50 /0.90%)
dayko ( 80 / / / % )
minikiminannesi (61.5/61.0/0.5/% 0.82)

14. TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…