- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.801
aynen canım yaa.. Kadına yediğim listeyi gösterdim, bu kadar az yiyerek asla kilo veremezsin metabolizman çok yavaşlamış dedi. Metabolizmayı hızlandırmak için karbonhidrat alacaksın dedi.. Yani aynen dediğin gibi o 3 günde 5 kilo diyetleri tamamen çöp.. Bize zarar veriyor. 15 gün bu diyeti deneyeceğiz, sonra iyi giderse devam edeceğiz.. Ha bide tabiki spor yapmamı şart koştu. Popomu kaldıracağım yani artık :)İyi yapmışsın diyetisyene gitmekle. Aslinda diyetisyenlerin verdigi menüye bakınca kendi yanlışlarımızı göruyoruz cogumuz burdakinden az yiyoruz ama iste az yedigimiz icin kilo veremiyoruz ama.iste yılların yenilmex diyet yapanları olarak bir türlü onların bu işin egitimini.aldıklarını kabul etmiyoruz. İnternetteki 1 haftada 5 kilo, yok gunde 3 kilo vaatleri bize hep daha cazip geliyor. Sonuç: diyetisyenlere gidenler bir kaç ayfa eriyor bizde ay kız bak nasılda eridi çok fena gaza geldim bu hafta isveç diyeti yapayım diye kaldıgımız yerden devam ediyoruz
özele gittim canım. Bir kere hormon testi falan için devlet hastanesine gittiğimde dediğin gibi bissürü fotokopi kağıt tutuşturmuşlardı elime.. Şu anda kafam daha rahat gibi. Bakalım bide böyle deneyeceğim :)aa en doğru kararı vermişsin.
Diyetisyen özel hastanemi devlet mi üni hastane mi? memnun kaldın mı?
ben hiç kilo vermeden önce gittigimde devlet hastanesinde o kadar kiloma ragmen çok duyarsız bulmuştum. ezbere katalogtan kalorı degerı bılmem kac olan bır fotokobıyı elıme tutusturmuslardı. çok sinir olmustum.
asla yıyemeyecegım seyler oldugunu belırttıgımdede kılo vermek ıstıyosan mecbursun buna dıye sacma bı tavrı vardı. düşününce sinirlendim. insan damak tadına tamamiyle tes bir beslenmeyle ne kadar süre diyete dayanabilir ki değil mi? nese amma dert etmişim meğer şimdi yazınca fark ettim=)
hoşgeldinnnnnn hadi inşallah düğüne kadar istediğin kilona ulaşabilirsinnn :)Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim boyum 170 kilom 79 8 ay sonra düğünüm var sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum umarım birbirimize faydalı oluruz
tatlım ıyı yapmıssın sporuda ekleyınce artık tutamaz kımse senı=) ozel olacak ama bana fıkır olması acısından soruyorum ozelde dıyetısyen ucretı ne kadar verdınaynen canım yaa.. Kadına yediğim listeyi gösterdim, bu kadar az yiyerek asla kilo veremezsin metabolizman çok yavaşlamış dedi. Metabolizmayı hızlandırmak için karbonhidrat alacaksın dedi.. Yani aynen dediğin gibi o 3 günde 5 kilo diyetleri tamamen çöp.. Bize zarar veriyor. 15 gün bu diyeti deneyeceğiz, sonra iyi giderse devam edeceğiz.. Ha bide tabiki spor yapmamı şart koştu. Popomu kaldıracağım yani artık :)
özele gittim canım. Bir kere hormon testi falan için devlet hastanesine gittiğimde dediğin gibi bissürü fotokopi kağıt tutuşturmuşlardı elime.. Şu anda kafam daha rahat gibi. Bakalım bide böyle deneyeceğim :)
hoşgeldinnnnnn hadi inşallah düğüne kadar istediğin kilona ulaşabilirsinnn :)
Çok şükür canım temizlik yapıyorum yarın filan da var çok yoruldum ama diyet iyi bozmadım pek.senin nasıl gidiyor bakalım kaçamak falan yapiyo musunMinikiminannesi nasılsın cnm ? Bebek nasıl ? Diyet falan nasıl gidiyor?
Kaçamağı soruyodum sen cevabi önceden vermişsin.canım benim eğer gün içinde çok da fazla yemediysen o kaçamak sayılmaz.çünkü gün içinde bolca hareket ederek onu eritiyoruz.ama gece yenenler için hoş bakamamKızlar bugün kaçamak yaptım bugün :S Patatesli-pırasalı-peynirli afyon bükmesi yedimo yüzden extra olarak spor ve yürüyüş yapıcam. Hatta çıkıyorum şimdi yürüyüşe
Benim özel sağlık sigortamda varmış diyetisyen paketi. Bu muayene için 80 lira verdim ama gerçekte sigortasız gidince ne kadar ödeniyor sormadım :)tatlım ıyı yapmıssın sporuda ekleyınce artık tutamaz kımse senı=) ozel olacak ama bana fıkır olması acısından soruyorum ozelde dıyetısyen ucretı ne kadar verdın
Kaçamağı soruyodum sen cevabi önceden vermişsin.canım benim eğer gün içinde çok da fazla yemediysen o kaçamak sayılmaz.çünkü gün içinde bolca hareket ederek onu eritiyoruz.ama gece yenenler için hoş bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?