Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar bu hafta en azından sonuncu degiliz. Kilo verenlere tebrikler. Bu arada çok az gorunuyoruz listede kızlar.
Evet ya bi ikimiz kalmıştık ki bunnyyoga geldi Aramıza.herkes izinde.haftaya fire vermeyelim de azken ilk üçe girelim bari

Bu arada haftaya kaç kişi oluyoruz.yeni arkadaşlardan listeye katılan kimler var.kızlar azmedelim haftaya ilk ucu garantiliyelim herkesin bi hedefi olsun.ben tekrar söyluyorum bi yarım kilo daha vereceğim insaallah. Başka kimler söz veriyor hadi yazalim bakalım

Canım pasta börekle 800 gr verdim. Bu hafta spor ve diyet en az 1 kilo diyorum :) hatta 67.2yim şuan. Haftaya hedefim 65. Bir hafta kendimi tutayım dimi :) sporumu aksatmıyorum zaten.

Yok canım ben sana yetiseyim.diye vermemişsindir sen. Meksilina da izindeyken.hazır ona da yaklaşayım da rahatlayayım
normalde bu hafta vermem gerekliydi ama tık yok anlamadım valla. tabi bide senin yetişmen için vermedim Bende regl olcam oyüzden ona bağladım

Canım pasta börekle 800 gr verdim. Bu hafta spor ve diyet en az 1 kilo diyorum :) hatta 67.2yim şuan. Haftaya hedefim 65. Bir hafta kendimi tutayım dimi :) sporumu aksatmıyorum zaten.
Tatlım sen yine hedef 1 kilo de.ilk başta çok güzel gidiyor kilolar ama sonraki haftalarda çok zorluyo insanı.ama sen azimli bir hatunsun gördüğüm kadarıyla.belki haftaya beni şaşırtirsin.

Tatlım sen yine hedef 1 kilo de.ilk başta çok güzel gidiyor kilolar ama sonraki haftalarda çok zorluyo insanı.ama sen azimli bir hatunsun gördüğüm kadarıyla.belki haftaya beni şaşırtirsin.

Hedef kilom 60 canım 7 kilo kaldı. Bu yaza fit girmek istiyorum bütün gayretim yaz gelmeden sıkılaşmak ve zayıflamak.

Herkese iyi hafta sonlariii.. Sabah 5 bucukta uyandim. Firtina ruzgar odum koptu evde biri var sandim firladim yataktan. Sonra uykum kacti.
Sabah 6'da 1 paket eti form cubuk kraker yedim.

Sonra 9 bucukta normal kahvalti yaptim peynir zeytin vs. menumde yumurta varmis onu sonra farkettim.

Oglen barbunya, pilav (4'er kasik) cacik ve coban salata var. disaridayim insallah bu yemekleri bulurum

Aralarda meyvelerim, yogurdum var.

Aksamada biber dolmasi ve makarna yazmis diyetisyen. Bakalim eve erken gecersem pisirecegim

Kahvaltı

5 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış kepek ekmek
7-8 yaprak tere

Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon Menemen
3 dilim beyaz ekmek
1 kase yoğurt
1 porsiyon soğanlı haşlanmış yumurta

Akşam yemicem kızlar :S acıkırsam bir kase yoğurdun içine salatalık doğrayacağım. Ya da 1 portakal falan. Canım istemiyor şuan. Zaten en geç 6ya kadar yiyorum akşam yemeğini.

Günde zaten en az 2 litre su içiyorum. Ve 3 bardak yeşilçay içiyorum. Yatmadan yarım saat önce yoğurt-limon-pul biber kürü yiyorum. Bu kürü en az 2 hafta yapacakmışız bana çok tavsiye eden oldu. Ben 2. Günümdeyim metabolizmayı baya hızlandırıyor ama 2 hafta sonra işe yararsa size de tavsiye ederim. Göbek yağlarını eritiyor ve inceltiyormuş.

Kizlar merhaba nasilsiniz bakalm
sbah kalkar kalkmaz bir barak limonlu ilik su ictim
kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir

Ara
1 fincan sutlu turk kahvesi

Ogle yemek yemedim

Ara 2 tane burcak biskuvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…