- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.841
Yok canım ben sana yetiseyim.diye vermemişsindir sen. Meksilina da izindeyken.hazır ona da yaklaşayım da rahatlayayımya bu hafta ben nie kilo veremedim kii regl yaklaştı ondan mı acaba
Evet ya bi ikimiz kalmıştık ki bunnyyoga geldi Aramıza.herkes izinde.haftaya fire vermeyelim de azken ilk üçe girelim bariSelam kızlar bu hafta en azından sonuncu degiliz. Kilo verenlere tebrikler. Bu arada çok az gorunuyoruz listede kızlar.
Bu arada haftaya kaç kişi oluyoruz.yeni arkadaşlardan listeye katılan kimler var.kızlar azmedelim haftaya ilk ucu garantiliyelim herkesin bi hedefi olsun.ben tekrar söyluyorum bi yarım kilo daha vereceğim insaallah. Başka kimler söz veriyor hadi yazalim bakalım
normalde bu hafta vermem gerekliydi ama tık yok anlamadım valla. tabi bide senin yetişmen için vermedimYok canım ben sana yetiseyim.diye vermemişsindir sen. Meksilina da izindeyken.hazır ona da yaklaşayım da rahatlayayım
Tatlım sen yine hedef 1 kilo de.ilk başta çok güzel gidiyor kilolar ama sonraki haftalarda çok zorluyo insanı.ama sen azimli bir hatunsun gördüğüm kadarıyla.belki haftaya beni şaşırtirsin.Canım pasta börekle 800 gr verdim. Bu hafta spor ve diyet en az 1 kilo diyorum :) hatta 67.2yim şuan. Haftaya hedefim 65. Bir hafta kendimi tutayım dimi :) sporumu aksatmıyorum zaten.
Ah cnm ne demek, pazar mesaj sayısını da hallederim istersen. Diğer haftayada en az msj atan yapar.
Tatlım sen yine hedef 1 kilo de.ilk başta çok güzel gidiyor kilolar ama sonraki haftalarda çok zorluyo insanı.ama sen azimli bir hatunsun gördüğüm kadarıyla.belki haftaya beni şaşırtirsin.
Günaydın kızlar.diyetimizi bozmadan son gaz devam ediyoruz değil mi
Ben yesilcay vs gibi ot cylarini hic icemiorum ya
Biliorum tatlimm coookk faydali ama iceiorum burnumu kapayip icmeye calisiorum ama ona ragmen midemi bulandiriyoCanım faydalı aslında bitki çayları. Özellikle yeşilçay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?