- 27 Kasım 2014
- 1.390
- 1.047
- 63
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.901
Merhabalar. Bende çok severim tavuğu. Tavuk hakkında kötü söylemler soguttu biraz beni. Tavsiyem organik tavuk tercih etmenKahvaltıda kızım.keske bocekler olmasa dedi kocamda ona anlatıyo "bak kızım sinekler olmasa kurbagalar aç kalır, kurbagalar olmasa tum dunyayı sinekler sarar, iste kediler olmasa her yer fare olur ve final annen olmasa tum.dunyayı tavuklar sarar. Annen insanlık için bu kadar çok tavuk yiyor. Ve kızım hee anladım baba. Bu cocuk acaba ilkoklda falan ogretmen eko sistemi anlatırken benim annemde eko sistemin bir parçası, insanların tavuklardan fazla olmasını anneme.borcluyuz diye anlatır mı anlatmaz mı. Insallah o.zamana kadar zayıflarım d tavuk yemegi bırakıp kızımın gözündeki imajımı duzeltirim
Simdi zamanı değil ama hormonsuz salatalık ortaya çıktığında yoğurda salatalık rendeleyip yiyince çok doyurucu oluyor.Yap canım harika olur :) tatlı krizine birebir diyebilirim. Yoğurt yağ yakıyor hem.
Basenler icin Squat hareketi ve bacak açma hareketleri iyi geliyor diye biliyorum. Squat iç bacak içinde çok etkiliYap canım bence bi sıkıntı olmaz.sömestra girdiğimiz için başladım ben. Normalde spor salonuna gidiyorum lakin anne evinde bu kadar oluyor haftaya Ankara'ya gidip son gaz devam edeceğim. Basen bölgem vücuduma göre geniş baya kuzucum üst medium oluyor ama alt bağımsızlığını ilan etmiş yani. Senin basen için önerebileceğin bişey var mı takviye olarak ?
Basenler icin Squat hareketi ve bacak açma hareketleri iyi geliyor diye biliyorum. Squat iç bacak içinde çok etkili
Bide basen için fazla et yememek gerekiyor diye duymuştum sankiYapıyorum canım onu. Yaptığım spor Programında da var zaten. :) tavsiyen için teşekkür ederim.
Canim kaç kilosun sen. Fazla kilolu gorunmuyorsun benceKızlar ben ve basenlerim :)
Canim kaç kilosun sen. Fazla kilolu gorunmuyorsun bence
Canim kaç kilosun sen. Fazla kilolu gorunmuyorsun bence
67 gibi gorunmuyor. Spor yaptığın belli oluyor. Basenlerin kötü görünmüyor. Ama kendini rahat hissetmen için spor salonundaki hocalardan yardım al. Salonlarda otururken ağırlık yardımı ile bacaklarını yana açmaya yarayan spor aleti var. Onu dene. Bende çok işe yaramisti. Bulabilirsem fotografini atarım. Bide fazla koşmaCanım 72 ile başladım 2 ay önce. Şuan 67 kiloyum. Hedefim 60 ama o basenlerim yüzünden giydiğim bişey yakışmıyor
benimde göbek problemim var kuzucum bacaklar ince basende keza o şekilde kilo alınca direkt mide ve göbekten alıyorum iğrenç bir görüntü oluşuyor. ama kilo verince de gidiyo şuan biraz kaldı göbiş :) ama daha yetmezz dümdüz olana kadar durmak yokk. az önce level 1 yaptım. gym direct videoları var bide onlara bak canımm..bu arada sömestr falan öğretmenmisin? bu arada bende ankaradayımYap canım bence bi sıkıntı olmaz.sömestra girdiğimiz için başladım ben. Normalde spor salonuna gidiyorum lakin anne evinde bu kadar oluyor haftaya Ankara'ya gidip son gaz devam edeceğim. Basen bölgem vücuduma göre geniş baya kuzucum üst medium oluyor ama alt bağımsızlığını ilan etmiş yani. Senin basen için önerebileceğin bişey var mı takviye olarak ?
benimde göbek problemim var kuzucum bacaklar ince basende keza o şekilde kilo alınca direkt mide ve göbekten alıyorum iğrenç bir görüntü oluşuyor. ama kilo verince de gidiyo şuan biraz kaldı göbiş :) ama daha yetmezz dümdüz olana kadar durmak yokk. az önce level 1 yaptım. gym direct videoları var bide onlara bak canımm..bu arada sömestr falan öğretmenmisin? bu arada bende ankaradayım
Bunun gibi ama bacaklar içte olcak. Bide twist aleti var. Onuda kullanabilirsin
:) bende Ankara İncirlide oturuyorum canım sen??Öğrenciyim canım :) tatilin bitmesine az kaldı o zamana kadar jillian ile idare edeyim. Sen neresindensin kuzucum?
:) bende Ankara İncirlide oturuyorum canım sen??
Ankaraya is icin gittiğimde bende bi sene Bahçelievlerde oturmustum. Beşevler, 7. Cadde falan tam öğrenci mekanlariBen beşevlerdeyim :)
Ankaraya is icin gittiğimde bende bi sene Bahçelievlerde oturmustum. Beşevler, 7. Cadde falan tam öğrenci mekanlari
Ben üç gündür yapamıyorum cok kotu hissediyorum kendimi. Bir turlu fiırsat bulamadım. Bu akşam başlıyorum yeniden level 2 ye. Ve evet gercekten çok fark ediyorEvet hayatım bende sevdim sıkılmıyorum hareketleri yaparken de ben düz hesap olsun diye level 1 i subat 10 una kadar da devam etsem diyorum sonra 2 ye geçsem olurmu kii. Tebrik ediorum bacımm süpersin ben ölçmedim beden olarak ama giydiğim pantolonlar bol gelmeye başladı bide herkes sıkılıaşmışsın diyo
ben bi gün bırakınca salıyorum sporu falan oyüzden şart koştum hergün mutlaka yapılacak diyeBen üç gündür yapamıyorum cok kotu hissediyorum kendimi. Bir turlu fiırsat bulamadım. Bu akşam başlıyorum yeniden level 2 ye. Ve evet gercekten çok fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?