Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar. Bende çok severim tavuğu. Tavuk hakkında kötü söylemler soguttu biraz beni. Tavsiyem organik tavuk tercih etmen

Basenler icin Squat hareketi ve bacak açma hareketleri iyi geliyor diye biliyorum. Squat iç bacak içinde çok etkili

Basenler icin Squat hareketi ve bacak açma hareketleri iyi geliyor diye biliyorum. Squat iç bacak içinde çok etkili

Yapıyorum canım onu. Yaptığım spor Programında da var zaten. :) tavsiyen için teşekkür ederim.

Kızlar ben ve basenlerim :)

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 65
Canım 72 ile başladım 2 ay önce. Şuan 67 kiloyum. Hedefim 60 ama o basenlerim yüzünden giydiğim bişey yakışmıyor
67 gibi gorunmuyor. Spor yaptığın belli oluyor. Basenlerin kötü görünmüyor. Ama kendini rahat hissetmen için spor salonundaki hocalardan yardım al. Salonlarda otururken ağırlık yardımı ile bacaklarını yana açmaya yarayan spor aleti var. Onu dene. Bende çok işe yaramisti. Bulabilirsem fotografini atarım. Bide fazla koşma

benimde göbek problemim var kuzucum bacaklar ince basende keza o şekilde kilo alınca direkt mide ve göbekten alıyorum iğrenç bir görüntü oluşuyor. ama kilo verince de gidiyo şuan biraz kaldı göbiş :) ama daha yetmezz dümdüz olana kadar durmak yokk. az önce level 1 yaptım. gym direct videoları var bide onlara bak canımm..bu arada sömestr falan öğretmenmisin? bu arada bende ankaradayım

Bunun gibi ama bacaklar içte olcak. Bide twist aleti var. Onuda kullanabilirsin

Eklentiler

• unnamed.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 44

Öğrenciyim canım :) tatilin bitmesine az kaldı o zamana kadar jillian ile idare edeyim. Sen neresindensin kuzucum?

Ben üç gündür yapamıyorum cok kotu hissediyorum kendimi. Bir turlu fiırsat bulamadım. Bu akşam başlıyorum yeniden level 2 ye. Ve evet gercekten çok fark ediyor

Ben üç gündür yapamıyorum cok kotu hissediyorum kendimi. Bir turlu fiırsat bulamadım. Bu akşam başlıyorum yeniden level 2 ye. Ve evet gercekten çok fark ediyor
ben bi gün bırakınca salıyorum sporu falan oyüzden şart koştum hergün mutlaka yapılacak diye evet sezencim farkı görüncede insan daha bi motive oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…