Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar, bugün hasta olduğum için spora gidemedim Sabah sadece 1 yumurta yedim. Şimdide iyi gelir diye tavuk çorbası yiycem

Mrb canım. Bende daha yeniyim. O yuzdem burdaki düzeni tam bende bilmiyorum. Ama kilo vermeye gelince istersek veririz diye dusunuyorum

Cnm hoşgeldin. O kilolar azimli olduğun takdirde öyle bi giderki tatlım sen bile şaşırırsın aaaaaaa zayıflıyorum diye. Sen yeterki iste. Hergün buraya gel yediklerini yaz yaptıpın sporları yaz. Birbirimizin yanlışlarını hatalarını düzeltelim. şimdilik 2 hafta kadar deneme süresindesin. Hrr cuma öğlene kadar kilo bildirimini yapki, bildirim yaptığın 3. Cuma listeye seni ekleyelim ve bu yarışta sen de ol. Hep birlikte eğlenerek zayıflayalım.

hayırlı uğurlu olsun inşallah.. biz hep buradayız zaten. ne zaman istersen gelebilirsin..

eline koluna sağlık canımmm.. gece kuşu bu mesajı bile sabah 4'te yazmışsın.. hiç uyumuyomusun sen yaaa

hoşgeldinnnnn.. burada ne kilolar verildi bir görsen.. hiçç merak etme azimliysen sporunu diyetini yaparsan sağlıklı beslenirsen tabiki verirsin..

Slm kızlar, bugün hasta olduğum için spora gidemedim Sabah sadece 1 yumurta yedim. Şimdide iyi gelir diye tavuk çorbası yiycem
geçmiş olsunnnn

inş canım ya görsem o günleri boğazımı bir tutabilsem

kahvaltı simit (simitin içini çıkarıyorum) karper 1 yumurta
öğle domates çorbası - tavuk şinitzel - 8 - 10 tane patates kızartma - kırmızı lahana salatası
ekmek yemedim ara öğünde şekersiz türk kahvesi şimdiye kadar 1 lt su birazdan yeşil çay içicem yapabildiğim tek spor sabah ve akşam yarımşar saat yürümek işime yürüyerek gidip geliyorum ve ev işi

Herkese merhabaa
Yeni gelen tüm arkadşlar hoşgeldiniz :)

Ben 29 yaşında 20 aylık bir çocuk annesiyim. Çalışmamayı tercih ediyorum şuan.
Boyum 1.69 kilom 76.2 (şimdilik)

İzindeyim. Cuma günki kiloma göre listeye girip girmeyeceğime karar vereceğim.

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.buraya sık sık uğrayıp paylaşımlar yaparsak kendimizi asla salmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebiliriz

Absolut123 kaptanım, paylaşma alanındaki izin konusunu okudum.

Duruma göre yön vermeyi düşünüyorum listeye girip girmemeye açıkcası..

Benim niyetimde ayrıldığım kiloyla(hiç olmazsa) dönme niyetindeyim.

Böyle bir yere varamıyorum çünkü. Tamam spor yapamıyorum belki ama boğazımı özellikle çikolatayı tutmam lazım

Birde yine bana hüsran..
Ya ayın 31 lerinde sorun var ya ben üzülüyüm diye beni bekliyor..

Ama bu defa geçen seferki hatama düşmeyip hırsımı diyetimden çıkarmayı planlıyorum

kızlarr nasılsınız
sabah kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
2 çatal recel yedim

ara: Türk kahvesi çok az şeker

öğlen yemedim acıkmadım çünkü ama az evvel 1 tane ev de yapılmış minik bir poğaça yedim (ama pişman oldum )

akşam yemeğinde ise
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt yicem saat 5 te

bende aynı durumdayım.. izine ayrılırken ki kiloma düşmeye çalışıyorum. başardığımda gireceğim canımcım

İyi akşamlar kızlar. Hastaligim nedeni ile spor yapamadım. Bol bol çorba yedim.
Sabah
1 yumurta

öğlen
1.5 kase tavuk çorbası

Aksam
1.5 kase tavuk çorbası 1 dilim kepekli ekmek

İçtiğim su 3 litre
içtiğim bitki çayı 2 kupa

bugün ki menüm;

sabah
yeşil çay
1 dlm peynir
4 zeytin
2 dlm ekmek

ara
2 kupa yeşilçay
1 hurma

öğle
1kepçe çorba
1/2 grisini

ara
yeşilçay

akşam
1 kase çorba
7-8 yaprak sarması
1 lokma ekmek
3 yk makarna

ara
sade türk kahvesi

su: 2lt sanırım 3 lt.yi bulmaz -bu ara acayip midem bulanıyor su içerken
spor: dr.un verdiği egzersizler

000-----------++++++

geçmiş olsun tatlım..

yediklerin çok az fakat hastayken de başka türlüsü olmaz

yapılan sporla o poğaça çoktan yok olmuştur bence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…