- 27 Kasım 2014
- 1.390
- 1.047
- 63
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.941
Mrb canım. Bende daha yeniyim. O yuzdem burdaki düzeni tam bende bilmiyorum. Ama kilo vermeye gelince istersek veririz diye dusunuyorummrb kızlar aranıza yeni katıldım yardımcı olunn 1,58 boyunda 71 kiloyum 55 olmak istiyorum gidermi sizce bu kilolar bu arada burdaki düzenide anlatırsanız sevinirim vakit buldukça geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum
Cnm hoşgeldin. O kilolar azimli olduğun takdirde öyle bi giderki tatlım sen bile şaşırırsın aaaaaaa zayıflıyorum diye. Sen yeterki iste. Hergün buraya gel yediklerini yaz yaptıpın sporları yaz. Birbirimizin yanlışlarını hatalarını düzeltelim. şimdilik 2 hafta kadar deneme süresindesin. Hrr cuma öğlene kadar kilo bildirimini yapki, bildirim yaptığın 3. Cuma listeye seni ekleyelim ve bu yarışta sen de ol. Hep birlikte eğlenerek zayıflayalım.mrb kızlar aranıza yeni katıldım yardımcı olunn 1,58 boyunda 71 kiloyum 55 olmak istiyorum gidermi sizce bu kilolar bu arada burdaki düzenide anlatırsanız sevinirim vakit buldukça geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum
Evet tatlım istedikten sonra yapılmayacakşey yok. yukarıda kısaca anlattım düzeni ama isterseninz soru sorabilirsiniz cnm.Mrb canım. Bende daha yeniyim. O yuzdem burdaki düzeni tam bende bilmiyorum. Ama kilo vermeye gelince istersek veririz diye dusunuyorum
hayırlı uğurlu olsun inşallah.. biz hep buradayız zaten. ne zaman istersen gelebilirsin..Kızlar hepinize merhaba gruba geldiğim ilk günlerden sizden ve ortamdan uzak kalmak istemiyorum inanın Hayatım rutine döner dönmez de hergün burdayım ama bu Günlerde pek buralarda olamıycam bugün beni istemeye geldiler Salı Gününe de söz takıyoruz inşallah hem size anlatmak istedim hem de ilk haftadan kaçtığımı düşünmeyin diye açıklama Gereği duydum Başınızı ağrıttım kusura bakmayın Görüşmek üzere
eline koluna sağlık canımmm.. gece kuşu bu mesajı bile sabah 4'te yazmışsın.. hiç uyumuyomusun sen yaaaGeçtiğimiz hafta mesaj sayılarını veriyorum..
İsminizin devamındaki /1/2/3/4/5...vs seklinde yazılı rakamlar pazartesi, salı, çarşamba vs olarak sıralandı..
Kurallara uyan arkadaşlara teşekkürederimm.. uyamayan arkadaşların da birazcık daha gayret etmelerini rica ederimm..
@gulsum462 /6/2/9/9/4/7/20 toplam 57
Nurgul_85 /16/4/6/2/3/4/10 toplam 45
Absolut123 / 8/7/8/3/4/2/7 toplam 39
Turkce77 /2/10/3/5/8/2/4 toplam 34
@se_zen /7/4/7/3/6/0/6 toplam 33
@Bunnyoga /4/4/5/7/2/0/0 toplam 22
remya /0/0/0/0/0/0/19 toplam 19 yeni üye
meksilina /0/4/0/0/4/0/1 toplam 9 izinli
@clementineee /1/2/3/1/2/0/0 toplam 9
@Prelestniy / 0/3/0/0/2/0/0/ toplam 5 izinli
@dayko /0/0/0/0/2/0/0 toplam 2 izinli
@Sozen /0/0/1/0/1/0/0 toplam 2
PembePuantiyeli /0/0/0/0/0//0 toplam 0 izinli
bu hafta boyunca yazdığınız mesaj sayıları yukarıdakilerdir hanımlar. günlük minimum mesaj sayısı 5 tir. lütfen buna uymaya çalışalım. hepinizi kocaman kocaman öpüyorüm
gece kuşu yatmaya gider (saat 04:17)
hoşgeldinnnnn.. burada ne kilolar verildi bir görsen.. hiçç merak etme azimliysen sporunu diyetini yaparsan sağlıklı beslenirsen tabiki verirsin..mrb kızlar aranıza yeni katıldım yardımcı olunn 1,58 boyunda 71 kiloyum 55 olmak istiyorum gidermi sizce bu kilolar bu arada burdaki düzenide anlatırsanız sevinirim vakit buldukça geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum
geçmiş olsunnnnSlm kızlar, bugün hasta olduğum için spora gidemedimSabah sadece 1 yumurta yedim. Şimdide iyi gelir diye tavuk çorbası yiycem
inş canım ya görsem o günleri boğazımı bir tutabilsemCnm hoşgeldin. O kilolar azimli olduğun takdirde öyle bi giderki tatlım sen bile şaşırırsın aaaaaaa zayıflıyorum diye. Sen yeterki iste. Hergün buraya gel yediklerini yaz yaptıpın sporları yaz. Birbirimizin yanlışlarını hatalarını düzeltelim. şimdilik 2 hafta kadar deneme süresindesin. Hrr cuma öğlene kadar kilo bildirimini yapki, bildirim yaptığın 3. Cuma listeye seni ekleyelim ve bu yarışta sen de ol. Hep birlikte eğlenerek zayıflayalım.
hoşbuldum canım sağol tatlı isteğimi kesmem lazım biran öncehoşgeldinnnnn.. burada ne kilolar verildi bir görsen.. hiçç merak etme azimliysen sporunu diyetini yaparsan sağlıklı beslenirsen tabiki verirsin..
sağol canım inşallah hep birlikte veririzMrb canım. Bende daha yeniyim. O yuzdem burdaki düzeni tam bende bilmiyorum. Ama kilo vermeye gelince istersek veririz diye dusunuyorum
bende aynı durumdayım.. izine ayrılırken ki kiloma düşmeye çalışıyorum. başardığımda gireceğim canımcımHerkese merhabaa
Yeni gelen tüm arkadşlar hoşgeldiniz :)
Ben 29 yaşında 20 aylık bir çocuk annesiyim. Çalışmamayı tercih ediyorum şuan.
Boyum 1.69 kilom 76.2 (şimdilik)
İzindeyim. Cuma günki kiloma göre listeye girip girmeyeceğime karar vereceğim.
İyi akşamlar kızlar. Hastaligim nedeni ile spor yapamadım. Bol bol çorba yedim.
Sabah
1 yumurta
öğlen
1.5 kase tavuk çorbası
Aksam
1.5 kase tavuk çorbası 1 dilim kepekli ekmek
İçtiğim su 3 litre
içtiğim bitki çayı 2 kupa
kızlarr nasılsınız
sabah kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
2 çatal recel yedim
ara: Türk kahvesi çok az şeker
öğlen yemedim acıkmadım çünkü ama az evvel 1 tane ev de yapılmış minik bir poğaça yedim (ama pişman oldum)
akşam yemeğinde ise
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt yicem saat 5 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?