- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.921
Gul tabi bacım kocamda soylerken çok guluyorduBaya güldüm Allah da sizi güldürsün.hedef kilona kaç kaldı bacım senin ?
Benimde sıkıntım.basen ve bacaklar. Asıl bacaklar. uzun çizme bile olmuyor.benim bacaklarıma. Hele su dar pantolanları falan giyenleri gorunce hepten sinir oluyorum ya. Benim hiç dar pantolonum olmadı bacım. Hep ezik kaldım ben. Almaya bile cüret edemedim ben. Çunku hic biri olmadı bana bu zamana kadar. Olanlarında altı daracık olurken belimden dustu hepYap canım bence bi sıkıntı olmaz.sömestra girdiğimiz için başladım ben. Normalde spor salonuna gidiyorum lakin anne evinde bu kadar oluyor haftaya Ankara'ya gidip son gaz devam edeceğim. Basen bölgem vücuduma göre geniş baya kuzucum üst medium oluyor ama alt bağımsızlığını ilan etmiş yani. Senin basen için önerebileceğin bişey var mı takviye olarak ?
Valla bacım gecen yaz annem.memlekete gitti bana da dönerken kendi yetistirdigi tavuklardan getirdi. Ya yiyemedim o arkadaşları ben. Lastik gibi olmuslar. 2 saat falan düdüklü tencerede pisirim tadı agır geldi. Bi de gercekten yediklerimiz tavuk degil bacılar. Koyden gelen tavuklar bildigin kırmızı et yahu. Beyaz et falan degilmiş.Merhabalar. Bende çok severim tavuğu. Tavuk hakkında kötü söylemler soguttu biraz beni. Tavsiyem organik tavuk tercih etmen
Valla canım bebek istediğimiz için artık yemeğe tat olarak değil şifa olarak bakar olduk. Eşim de sevmiyor organik tavuğu. Zorla yediriyorumGul tabi bacım kocamda soylerken çok guluyordu
55 kiloyum.hedef 52. Sonrada 50 , sonra da 48. Çok az diycen simdi ama boy 158 cm.
Benimde sıkıntım.basen ve bacaklar. Asıl bacaklar. uzun çizme bile olmuyor.benim bacaklarıma. Hele su dar pantolanları falan giyenleri gorunce hepten sinir oluyorum ya. Benim hiç dar pantolonum olmadı bacım. Hep ezik kaldım ben. Almaya bile cüret edemedim ben. Çunku hic biri olmadı bana bu zamana kadar. Olanlarında altı daracık olurken belimden dustu hep
Valla bacım gecen yaz annem.memlekete gitti bana da dönerken kendi yetistirdigi tavuklardan getirdi. Ya yiyemedim o arkadaşları ben. Lastik gibi olmuslar. 2 saat falan düdüklü tencerede pisirim tadı agır geldi. Bi de gercekten yediklerimiz tavuk degil bacılar. Koyden gelen tavuklar bildigin kırmızı et yahu. Beyaz et falan degilmiş.
İnşallah bacım Allah bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder. Hamilelik şansını arttırmak için incir ve cakşır suyu tavsiye ederim. Ne kadardır evlisiniz bu arada.Valla canım bebek istediğimiz için artık yemeğe tat olarak değil şifa olarak bakar olduk. Eşim de sevmiyor organik tavuğu. Zorla yediriyorum
Ben maşallah alınca kilo her taraftan alıyorum. Bacak bende ırsi. Annem gibi kalın ayak bileklerim var. Bide kilo alinca uzun bot hayal oluyor. Çok ozenmisimdir uzun bot giyenlere.Uzun çizmeler bana da olmuyor ya pantolon ve çizme alışverişi kabus gibi yeminle
Evet ya hiç de yakıştıramıyorum.kendime. mesela iş yerinde hic duz ustu etek giymem ben ay sanki baska yerde giyiyorum da.Uzun çizmeler bana da olmuyor ya pantolon ve çizme alışverişi kabus gibi yeminle
Tatlim bak bu caksir suyunu ilk kez duyuyorum. Burdan bir sürü şey öğreniyorum. 10 yıllık bir birliktelik sonunda 6 ay önce evlendikİnşallah bacım Allah bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder. Hamilelik şansını srttırmak için incir ve cakşır suyu tavsiye ederim. Ne kadardır evlisiniz bu arada.
E
Evet ya hiç de yakıştıramıyorum.kendime. mesela iş yerinde hic duz ustu etek giymem ben ay sanki baska yerde giyiyorum da.
Onlarda ben giymiyorum karşıyım zannediyor tamam belki giymem ama ben tatilde bile şortlarımı dizlerde giyen bir insanım neden çünkü yakışmıyor.
Ben maşallah alınca kilo her taraftan alıyorum. Bacak bende ırsi. Annem gibi kalın ayak bileklerim var. Bide kilo alinca uzun bot hayal oluyor. Çok ozenmisimdir uzun bot giyenlere.
O temizlik insana bir kilo verdiriyor, hiçç dert etme. Gör bak hiç almamışsındır :)Ooo baya kaynamış burası.yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.
Kızlar vakit daraliyo perşembeye ne kaldı paniklemeye başladım.evin işi de yetişmeyecek gibi.olsun o geliyo ya sağ salim göreyim yüzünü gerisi dert değil
2 gündür sporu bıraktım sanki kilo almışım gibi.yarın tartılacağım inşallah yanılıyorumdur
Haklisin kaptanım almamisimO temizlik insana bir kilo verdiriyor, hiçç dert etme. Gör bak hiç almamışsındır :)
Üzülme kaptan temizlik yapmışsın işte daha ne olsunBugün diyet yalan oldu kızlar. Sabah çok güzel başladım ama sonrasını yazmıyorumevde temizlik vardı. O kadar yoruldumki tansiyonum düştü yada kan şekerim düştü. Bir gözüm döndü ki anlatamam neyse anlatmiyim zaten.. Yarın sabah diyete devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?