Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baya güldüm Allah da sizi güldürsün. hedef kilona kaç kaldı bacım senin ?
Gul tabi bacım kocamda soylerken çok guluyordu
55 kiloyum.hedef 52. Sonrada 50 , sonra da 48. Çok az diycen simdi ama boy 158 cm.

Benimde sıkıntım.basen ve bacaklar. Asıl bacaklar. uzun çizme bile olmuyor.benim bacaklarıma. Hele su dar pantolanları falan giyenleri gorunce hepten sinir oluyorum ya. Benim hiç dar pantolonum olmadı bacım. Hep ezik kaldım ben. Almaya bile cüret edemedim ben. Çunku hic biri olmadı bana bu zamana kadar. Olanlarında altı daracık olurken belimden dustu hep

Merhabalar. Bende çok severim tavuğu. Tavuk hakkında kötü söylemler soguttu biraz beni. Tavsiyem organik tavuk tercih etmen
Valla bacım gecen yaz annem.memlekete gitti bana da dönerken kendi yetistirdigi tavuklardan getirdi. Ya yiyemedim o arkadaşları ben. Lastik gibi olmuslar. 2 saat falan düdüklü tencerede pisirim tadı agır geldi. Bi de gercekten yediklerimiz tavuk degil bacılar. Koyden gelen tavuklar bildigin kırmızı et yahu. Beyaz et falan degilmiş.

Uzun çizmeler bana da olmuyor ya pantolon ve çizme alışverişi kabus gibi yeminle

Valla canım bebek istediğimiz için artık yemeğe tat olarak değil şifa olarak bakar olduk. Eşim de sevmiyor organik tavuğu. Zorla yediriyorum

Valla canım bebek istediğimiz için artık yemeğe tat olarak değil şifa olarak bakar olduk. Eşim de sevmiyor organik tavuğu. Zorla yediriyorum
İnşallah bacım Allah bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder. Hamilelik şansını arttırmak için incir ve cakşır suyu tavsiye ederim. Ne kadardır evlisiniz bu arada.

Uzun çizmeler bana da olmuyor ya pantolon ve çizme alışverişi kabus gibi yeminle
Ben maşallah alınca kilo her taraftan alıyorum. Bacak bende ırsi. Annem gibi kalın ayak bileklerim var. Bide kilo alinca uzun bot hayal oluyor. Çok ozenmisimdir uzun bot giyenlere.

E
Evet ya hiç de yakıştıramıyorum.kendime. mesela iş yerinde hic duz ustu etek giymem ben ay sanki baska yerde giyiyorum da.
Onlarda ben giymiyorum karşıyım zannediyor tamam belki giymem ama ben tatilde bile şortlarımı dizlerde giyen bir insanım neden çünkü yakışmıyor.

İnşallah bacım Allah bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder. Hamilelik şansını srttırmak için incir ve cakşır suyu tavsiye ederim. Ne kadardır evlisiniz bu arada.
Tatlim bak bu caksir suyunu ilk kez duyuyorum. Burdan bir sürü şey öğreniyorum. 10 yıllık bir birliktelik sonunda 6 ay önce evlendik

Ay yakışacak artık vazgeçmeyelim yeter bacım :)

Ben maşallah alınca kilo her taraftan alıyorum. Bacak bende ırsi. Annem gibi kalın ayak bileklerim var. Bide kilo alinca uzun bot hayal oluyor. Çok ozenmisimdir uzun bot giyenlere.

Bende de basenler ırsi canım ya :S kardeşimde de var. Bizim tek sorunumuz basen

Ooo baya kaynamış burası.yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.
Kızlar vakit daraliyo perşembeye ne kaldı paniklemeye başladım.evin işi de yetişmeyecek gibi.olsun o geliyo ya sağ salim göreyim yüzünü gerisi dert değil
2 gündür sporu bıraktım sanki kilo almışım gibi.yarın tartılacağım inşallah yanılıyorumdur

O temizlik insana bir kilo verdiriyor, hiçç dert etme. Gör bak hiç almamışsındır :)

Bugün diyet yalan oldu kızlar. Sabah çok güzel başladım ama sonrasını yazmıyorum evde temizlik vardı. O kadar yoruldumki tansiyonum düştü yada kan şekerim düştü. Bir gözüm döndü ki anlatamam neyse anlatmiyim zaten.. Yarın sabah diyete devam inşallah

Kızlar hepinize merhaba gruba geldiğim ilk günlerden sizden ve ortamdan uzak kalmak istemiyorum inanın Hayatım rutine döner dönmez de hergün burdayım ama bu Günlerde pek buralarda olamıycam bugün beni istemeye geldiler Salı Gününe de söz takıyoruz inşallah hem size anlatmak istedim hem de ilk haftadan kaçtığımı düşünmeyin diye açıklama Gereği duydum Başınızı ağrıttım kusura bakmayın Görüşmek üzere

Geçtiğimiz hafta mesaj sayılarını veriyorum..

İsminizin devamındaki /1/2/3/4/5...vs seklinde yazılı rakamlar pazartesi, salı, çarşamba vs olarak sıralandı..

Kurallara uyan arkadaşlara teşekkürederimm.. uyamayan arkadaşların da birazcık daha gayret etmelerini rica ederimm..

gulsum462 /6/2/9/9/4/7/20 toplam 57
Nurgul_85 /16/4/6/2/3/4/10 toplam 45
Absolut123 / 8/7/8/3/4/2/7 toplam 39
Turkce77 /2/10/3/5/8/2/4 toplam 34
se_zen /7/4/7/3/6/0/6 toplam 33
@Bunnyoga /4/4/5/7/2/0/0 toplam 22
remya /0/0/0/0/0/0/19 toplam 19 yeni üye
meksilina /0/4/0/0/4/0/1 toplam 9 izinli
clementineee /1/2/3/1/2/0/0 toplam 9
Prelestniy / 0/3/0/0/2/0/0/ toplam 5 izinli
dayko /0/0/0/0/2/0/0 toplam 2 izinli
Sozen /0/0/1/0/1/0/0 toplam 2
@nepnep6 /0/0/0/0/0//0 toplam 0 izinli

bu hafta boyunca yazdığınız mesaj sayıları yukarıdakilerdir hanımlar. günlük minimum mesaj sayısı 5 tir. lütfen buna uymaya çalışalım. hepinizi kocaman kocaman öpüyorüm
gece kuşu yatmaya gider (saat 04:17)

Üzülme kaptan temizlik yapmışsın işte daha ne olsun

Hello kızlarrrrr

Bugünkü menümün resmini koydum..

Nar ve armut yerine baska meyveler koyuyorum. Bide taze fasulye yerine pırasa yapıcam.

Haydiiii herkes nerede hu huuuuuu

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 50
mrb kızlar aranıza yeni katıldım yardımcı olunn 1,58 boyunda 71 kiloyum 55 olmak istiyorum gidermi sizce bu kilolar bu arada burdaki düzenide anlatırsanız sevinirim vakit buldukça geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…