- Konu Sahibi Pinarbartu
- #11.061
slm kizlar ben geldim yine iki dakka durup cikacagim nasilsiniz baakklim
herkez tek tek gidiyor hadi hayirlisi bakalim aynalar ipi goguslemis durumda helal kiz
siyahcimda gelmis neyseki ben ariyacam dedim dedim durdum birturlu arayamadim kizi
bu arada kiloda almis cook uzuldum ya inankihihoyyyt
neyse sen devam et guzelim almaya sorun degil yani eski gunlere geri doner kutlarim galibiyetimi artik ohh sefam olsun hep benmi kazaniyorum ne
bugun yediklerimi sorarsaniz ahh ah hic sormayin dermisim yok yok sabah bir tane tost yedim oglende bir porsiyon et yemegi salatayla aksamda hic birsey yemedim tabi aralarda bir seftali bir muz mideye goturduk tabi onlarida unutmayalim
sibelcim ya sen yine ne yaptin be guzelim boyle diyetler yaparak tammaen uzaklasiyorsun diyetten benden soylemesi yok bak sonra send ekilo alip benden kilolu olmada bazilari gibi soylemesi benden teklif var israr yok
iste boyle arkadaslar
takima isterseniz bir iki kisi davet edeyim balki biraz daha senlenir burasi ne dersiniz bende yokum ya aynalar idare eder dimi kiz baksan mekan senin lekanin istedigin kadar kullan kaydirigubbakcemile3
aha kaptandan görevi aldım. öldünüz siz, bittiniz, yağınızı eritecem sizin :roflol: sıkı yönetim başladı. koğuuuuuuuuuuuş kaaaaaalk. sağ baştan say. delikafadulden