- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.901
merhaba kıslarr ben düşündümde patates falan uğraşmayayım en iyisi zaten epi topu bir kilom kaldı onun içinde bu kadar kasmaya gerek yok sanırımzaten ben oldum olası listeli diyetlere çok mutabık kalamıyorum hep bi engel çıkıyo
allah kabıul etsin kuzum izinlimisin bu gun cimcimeyle berabersen.
aynen bendede var 7kg bi gitse hedef tamam ama işte olamadı bi turlu
o pantolona girilecek allah nazardan saklasın herkeste tebrik edecek seni merak etme canım
soğuk algınlığı ama tek farkı bir erkek soğuk algınlığıönemli bişi yok demi eşinde kuzum. çok geçmiş olsun
Ben bir sey soracagim size. Bugun tartildim. 66.0 ciktim. +800 yani su an. Sinra baska bir tartiyla tartildim 64.6 ciktim. Bu ikisi hep ayni gosterirdi. Ayni olmasa bile 200 gram fark olurdu aralarinda. Simdi neden boyle oldu bilemedim. Fazla ciktigim tarti birkac kere yere dustu bu hafta. Ama su dolu 5 litrelik bidonu dogru tartiyor. Felix olan yani. Siyahi test edemedim vucut analizli oldugu ve ayaklari algilamadan calismadigi icin. Hangisine guvenmeliyim bilmiyorum. Cok bir sey yemedigim halde +800 ciktim resmen ya offf
Dusunce bozuldu mu ki diyecegim ama bidonu dogru tartiyor.Eki Görüntüle 1509536
Inanilmaz mutsuz hissediyorumYine dondurma yedim,fazladan 150 kalori aldim bu gun de.
Sebze gunum bu gun40 dakika yurudum,hastaneye randevu almisti esim,onceden kayit yaptirmak icin yuruyerek gittim eve arabayla birakti ama esim,regl yuzunden cok agriyordum, israr etmedim yuruyecegim deye. Ve iste o 150 kaloriyi eve geldikten sonra aldim Bir de sabah tarti 56.8 gosterdi moralimi bozdu,600 gram fazla gosterdi.Odem var herhalde.
ruveydam hergun tartılmak yok kuzum yanılırsınBen bir sey soracagim size. Bugun tartildim. 66.0 ciktim. +800 yani su an. Sinra baska bir tartiyla tartildim 64.6 ciktim. Bu ikisi hep ayni gosterirdi. Ayni olmasa bile 200 gram fark olurdu aralarinda. Simdi neden boyle oldu bilemedim. Fazla ciktigim tarti birkac kere yere dustu bu hafta. Ama su dolu 5 litrelik bidonu dogru tartiyor. Felix olan yani. Siyahi test edemedim vucut analizli oldugu ve ayaklari algilamadan calismadigi icin. Hangisine guvenmeliyim bilmiyorum. Cok bir sey yemedigim halde +800 ciktim resmen ya offf
Dusunce bozuldu mu ki diyecegim ama bidonu dogru tartiyor.Eki Görüntüle 1509536
o dondurmaya bugun ceza geliyorInanilmaz mutsuz hissediyorumYine dondurma yedim,fazladan 150 kalori aldim bu gun de.
Sebze gunum bu gun40 dakika yurudum,hastaneye randevu almisti esim,onceden kayit yaptirmak icin yuruyerek gittim eve arabayla birakti ama esim,regl yuzunden cok agriyordum, israr etmedim yuruyecegim deye. Ve iste o 150 kaloriyi eve geldikten sonra aldim Bir de sabah tarti 56.8 gosterdi moralimi bozdu,600 gram fazla gosterdi.Odem var herhalde.
farkettim yoktun önemli bişi yok dimi kuzumKızlar dün giremedim hiç nete biraz rahatsizdim dünkü menum
kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen ceviz form çay
akşam kumpir kendimiz yaptık eşimle
Yürüyüş yapamadım 15 dakka bisiklet
1 buçuk litre su
aynen nurgulcum kasma kendini 1kg altı ustumerhaba kıslarr ben düşündümde patates falan uğraşmayayım en iyisi zaten epi topu bir kilom kaldı onun içinde bu kadar kasmaya gerek yok sanırımzaten ben oldum olası listeli diyetlere çok mutabık kalamıyorum hep bi engel çıkıyo
oh iyiymiş yarım gun evde bıcırınla oynar ilgilenirsin tatlımkaptanım bizim okul yıkıldı ortaokulla bizi birleştirdiler o yüzden de onlar sabahçı biz öğlenci olduk :)
erkekler bebek gibi dimi biz olsak hasta hasta bide evle eşle çocukla dört döneriz erkek olmak varmışsoğuk algınlığı ama tek farkı bir erkek soğuk algınlığıyani yataklı döşekli yattı bizimkisi
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-106#post-40667454
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Performans uygulaması 12. tur / 5. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-11#post-40674666
2) Takım analizlerinde bu hafta:
Karne notu 54 olan ve sınıfı geçen 5. Takımın analizini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40590117
Karne notu 35 olan ve sınıfta kalan 6. Takımın analizini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40625735
2. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 2. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
6. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; baldandane adlı üyenin kilosundaki tartı değişimi kaynaklı 1 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 99,5 kilodan 100,5 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
7. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; OoOturtleOoO adlı üyenin kilosundaki tartı değişimi kaynaklı 4,6 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 112,2 kilodan 116,8 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
407. etapta da aynı üyenin tartı değişimi kayıtlarını güncellemiştim.
Dilerim artık bir standarda oturur, çünkü; karne ve/ya analiz hazırlarken hata yapma olasılığımı yükseltiyor bu durumlar.
O yüzden üyeyle ilgili yaptığım/yapacağım işlemleri dikkatle kontrol etmenizde fayda var.
9. TAKIM
Yeni üye olarak bildirimde bulunduğunuz "takyon" yarışmacı listemizde yer alıyor ve mezun olmuş görünüyor.
İsim benzerliği mi yoksa yeni üye mi?
14. TAKIM
Yeni üye olarak bildirimde bulunduğunuz "katrem_" yarışmacı listemizde yer alıyor ve 198. etapta izne ayrılmış görünüyor.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 410. Etap birincisi; 8.Takımdan perihan00 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Tamam kaptanimruveydam hergun tartılmak yok kuzum yanılırsın
şimdi bunları takma tartılmadan devam et cuma yuzun gulecek kuzum
o dondurmaya bugun ceza geliyortakım kuralı biliyorsun. bugun 100 mekik çekeceksin ve menune ceza sporum diye ekleyeceksin anlaştıkmı. çok krize girersen birdaha tarçınlı süt iç oldumu kuzum
cumaya kadar tartı yasak....
farkettim yoktun önemli bişi yok dimi kuzum
kumpirde yenmiş afiyet olsun bugunden itibaren cıslar yasak ceza var ona göe
aynen nurgulcum kasma kendini 1kg altı ustu
oh iyiymiş yarım gun evde bıcırınla oynar ilgilenirsin tatlım
erkekler bebek gibi dimi biz olsak hasta hasta bide evle eşle çocukla dört döneriz erkek olmak varmış
Ceza geldiSpor salonuna gittiğim zamanlarda o siyahın aynısından kullanıyorlardıyine sen bilirsin ama güvenilir demişti o zaman hoca
Yemeseydin iyidi ama olan olmuş üzülme bundan sonra dikkat et eminim eksi görürsün cumaya
ağlamak yokTamam kaptanim
ayyy verelim artık bu sefer kilolarıııııAyni ben
yok hiç yarışmadım 90+ ya katılmıştım 2 sene evvel ama takımlara katılmadım14. TAKIM
Yeni üye olarak bildirimde bulunduğunuz "katrem_" yarışmacı listemizde yer alıyor ve 198. etapta izne ayrılmış görünüyor.
katrem_
kuzum 198. etapta izne ayrılan uye senmisin bilgi vermem gerekiyor bize sorulmuçda. daha önce yarışmışmıydın isim benzerliğimi?
tamam kuzum mesajını paylaşım alanına iletiyorum hemenyok hiç yarışmadım 90+ ya katılmıştım 2 sene evvel ama takımlara katılmadım
tamamdır kaptanım umarım sorun olmaztamam kuzum mesajını paylaşım alanına iletiyorum hemen
yok tatlım sorun yok.tamamdır kaptanım umarım sorun olmaz
dışarda en makulu ızgara ve salata ekmeklere pidelere el surme doyana kadar salata ızgara ye bişi olmaz canımKaptanım kumpir dedim ama ev tipi basit bişey öyle dışarda kiler kadar da büyük değil
bugün de bizim evlilik yıldönümü muz dışarı çıkıcaz ne yiycem bilmiyorum
hoşgeldin canım :)Slm canlarımmm ben geldim yoğunluk tan yazamıyorum fırsat bulduğum anda burdayım hepinizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?