Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bence de yapma çünkü ben senin yerinde olsam son 1 kilom kalsa bol spor yapar sıklaşmaya çalışırım. tartıyı değil görünüşümü önemserim bende bir 69 olayım yapacağımı biliyorum kendime

allah kabıul etsin kuzum izinlimisin bu gun cimcimeyle berabersen.

aynen bendede var 7kg bi gitse hedef tamam ama işte olamadı bi turlu

o pantolona girilecek allah nazardan saklasın herkeste tebrik edecek seni merak etme canım

kaptanım bizim okul yıkıldı ortaokulla bizi birleştirdiler o yüzden de onlar sabahçı biz öğlenci olduk :)

Spor salonuna gittiğim zamanlarda o siyahın aynısından kullanıyorlardı yine sen bilirsin ama güvenilir demişti o zaman hoca

Yemeseydin iyidi ama olan olmuş üzülme bundan sonra dikkat et eminim eksi görürsün cumaya

ruveydam hergun tartılmak yok kuzum yanılırsın
şimdi bunları takma tartılmadan devam et cuma yuzun gulecek kuzum

o dondurmaya bugun ceza geliyor takım kuralı biliyorsun. bugun 100 mekik çekeceksin ve menune ceza sporum diye ekleyeceksin anlaştıkmı. çok krize girersen birdaha tarçınlı süt iç oldumu kuzum
cumaya kadar tartı yasak....

farkettim yoktun önemli bişi yok dimi kuzum
kumpirde yenmiş afiyet olsun bugunden itibaren cıslar yasak ceza var ona göe
aynen nurgulcum kasma kendini 1kg altı ustu

kaptanım bizim okul yıkıldı ortaokulla bizi birleştirdiler o yüzden de onlar sabahçı biz öğlenci olduk :)
oh iyiymiş yarım gun evde bıcırınla oynar ilgilenirsin tatlım

soğuk algınlığı ama tek farkı bir erkek soğuk algınlığı yani yataklı döşekli yattı bizimkisi
erkekler bebek gibi dimi biz olsak hasta hasta bide evle eşle çocukla dört döneriz erkek olmak varmış

14. TAKIM
Yeni üye olarak bildirimde bulunduğunuz "katrem_" yarışmacı listemizde yer alıyor ve 198. etapta izne ayrılmış görünüyor.
İsim benzerliği mi yoksa yeni üye mi?

katrem_
kuzum 198. etapta izne ayrılan uye senmisin bilgi vermem gerekiyor bize sorulmuçda. daha önce yarışmışmıydın isim benzerliğimi?

Tamam kaptanim

yok hiç yarışmadım 90+ ya katılmıştım 2 sene evvel ama takımlara katılmadım

Kaptanım kumpir dedim ama ev tipi basit bişey öyle dışarda kiler kadar da büyük değil
bugün de bizim evlilik yıldönümü muz dışarı çıkıcaz ne yiycem bilmiyorum
dışarda en makulu ızgara ve salata ekmeklere pidelere el surme doyana kadar salata ızgara ye bişi olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…