Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümüde paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 simit içi alınmış
Beyaz peynir
Maydanoz
1 haşlanmış Yumurta

Öğle
1 kase tarhana çorbası
Karnabahar Kızartma olduğu için yarım porsiyon
1 kase yoğurt

Ara
3 ceviz

Akşam yemeği
3 lahana sarma
1 kabak 1 biber dolma
Akşam fazla kaçtı

Gün içinde çok su içemedim işyerinde wc arızalandı yine yatana kadar içebildiğim kadar içicem

Hosgeldiiin

O 1 kilo yerlesmeden hemen gidiverir birazcik dikkat edince

ayakkabı alacağız birbirimize o 5 kilo verecek ben 10 nasıl olacaksa o

teşekkür ederim canım 110 kilodan düştüm 97ye benim için büyük bir zaferdi inan inşallah devamı da gelecek

teşekkür ederim kaptanım. şimdi eski bir gömleğim var çok severek almıştım. hedefim o gömleğe girmek

ayakkabı alacağız birbirimize o 5 kilo verecek ben 10 nasıl olacaksa o
Verirsin verirsin bu azimle.

teşekkür ederim canım 110 kilodan düştüm 97ye benim için büyük bir zaferdi inan inşallah devamı da gelecek
Baya da vermissin masalkusum helal olsun
Insallah gelecek hepimizin de ben tikandigimi hissediyorum daha yeni baslamisken hic veremiyor gibiyim sanki

Verirsin verirsin bu azimle.

Baya da vermissin masalkusum helal olsun
Insallah gelecek hepimizin de ben tikandigimi hissediyorum daha yeni baslamisken hic veremiyor gibiyim sanki
canım bende de duraklama çok oluyor bir aydır98-97-96 arasında değişiyor kilom. doktor vücut korumaya geçiyor diyor bunun için. yediklerini iyice azaltıp vücudu arada kandırmak gerekiyormuş, ya da aksine biraz çoğaltıp...

Ama sen 110dan taa oralara kadar vermissin de oyle olmus. Ben daha ne verdim ki hepi topu 2 kilo o da buyuk ihtimal su. Neyini koruyacak ki benim vucut

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Akşam yemeğinden sonra eşim ve komşu ablamla Pierre Lotiye gittik
Daha evve boncuklar yapmıştım kolyeler falan orada dükkanı olan bir abiye vermiştim bir kaçı satılmış onların hem parasını almaya gittik hemde daha evvel kar olayını anlaşmamıştık onu konuştuk

Maalesef ilk aldığım malzemelerde baya bir kazık yemişim çok daha uygun fiyata satılan bir yer varmış sağ olsun o abi bize neresi olduğunu söyledi ki olurda devam edersek bundan sonra maliyeti daha uygun olsun ki her iki tarafta güzel kar etsin

Allah bereket versin 60 lirada olsa kazancım oldu kolyelerden artık bundan sonra internet üzerinden de satış yapacak o abi benim yerime tabi onunla ilgili biraz daha vakit var sanırım sitesi yapım aşamasında olduğundan

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

sabah; ( 09:15 gibi)
1 parça peynir
7 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem

ara;
Şekersiz nescafe

Öğlen; ( 14:00 ) Hafif acıkma hissi olunca fazla yemek istemedim
1 haşlanmış yumurta
1 domates

ara;
1 bardak ayran

akşam ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası

ara; 1 büyük bardak şekersiz çay ( 20:00 )
ara; 1 bardak ayran ( 22:00 )

Umarım cumaya kadar bu şekilde güzel bir rakam görürüm tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…