- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.941
HosgeldiiinKızlarrr ben geldim
Ankara tatiliniz bitti ama +1 kg ile kaynana evinde diyet olmadı maalesef ama toparlanıcam hiç değilse aldığımı vereyim dimi ama bu arada herkes çok güzel zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum çok
Tunik denerken halimi görmeliydiniz 42 giyen ben 38 beden aldım epeydir alışverişe çıkmamıştımtabi kalıplarında etkisi var ama olsun artık 38 40 diyebiliyorum
ayakkabı alacağız birbirimize o 5 kilo verecek ben 10Hosgeldiinn.
Gulmeyin demissin ama valla cok guldum benozellikle üslubuna
En guzel patates menusu olmus cidden
Ben de dayanirim yea neyi var ki diyordum da zor tutuyorum kendimi yemeklere atlamamak icin. Koydum kafaya bu hafta boyle olacak
Ne iddiasine girdinizz
Ilk patates gununden sonra devami gelir askinda. Tutmaya calis kendini. Tadini biliyorsun zaten "bu diyetim bitsin yerim seni de" diyip yemekle konus
Ben yapiyorum iki gundur.
Bi yere kactiginiz yok bekleyin bes gunun sonunda benimsiniz diyorum ve kosarak uzaklasiyorum yanlarindan
teşekkür ederim canım 110 kilodan düştüm 97ye benim için büyük bir zaferdi inan inşallah devamı da gelecekBenim kafam karisti valla su an 3.tartiyi almayi ve bunlari sepetlemeyi planliyorum
Hangisine inansam bilemedim.ilk basta ikisi arasinda sadece 200 gram fark olurdu. Simdi birisi sapitti ama hangisi onu da bilmiyorum. Eger 66 kiloysam su an acayip uzulurum. 64.6 kiloysam diyecegim de kendimi oyle hissetmiyorum pek ihtimal vermiyorum yani
O sozler cok fena motive ediyor insani zatenn
Supersin birkac beden incelmissin demek ki
teşekkür ederim kaptanım. şimdi eski bir gömleğim var çok severek almıştım. hedefim o gömleğe girmekBizd3 seni ozledik gel artik
Allah kabul etsin iskadini evkaini anne 3 lusu yorar insani. Hele cocugu 2 lede bak gor
Hakkinizda hayirlisi
Hay masallah kuzuma
Yorgunken ve spordan sonra arti cikmak normal 2kg rama kadar. O nedenle ac susuz ve sporsuz sabh tartiliyoz canim. Menuned3 bayildim patatesler de varmis :))))
Masallah kuzum.Hemen yeni v3 dar bi pantolonua girmeyi hedefle daha 38 beden okcizz
menude sporda harika t3brikler canim
Verirsin verirsin bu azimle.ayakkabı alacağız birbirimize o 5 kilo verecek ben 10nasıl olacaksa o
Baya da vermissin masalkusum helal olsunteşekkür ederim canım 110 kilodan düştüm 97ye benim için büyük bir zaferdi inan inşallah devamı da gelecek
hahahha ayrıca sabahta haşlanmış patates vardı ama yanlış bir şeyin içindeydiHosgeldiinn.
Gulmeyin demissin ama valla cok guldum benozellikle üslubuna
En guzel patates menusu olmus cidden
canım bende de duraklama çok oluyor bir aydır98-97-96 arasında değişiyor kilom. doktor vücut korumaya geçiyor diyor bunun için. yediklerini iyice azaltıp vücudu arada kandırmak gerekiyormuş, ya da aksine biraz çoğaltıp...Verirsin verirsin bu azimle.
Baya da vermissin masalkusum helal olsun
Insallah gelecek hepimizin de ben tikandigimi hissediyorum daha yeni baslamisken hic veremiyor gibiyim sanki
Sonucta yemissin evetthahahha ayrıca sabahta haşlanmış patates vardı ama yanlış bir şeyin içindeydisonuçta tüm gün patates yemiş oluyorum di mi ama
Ama sen 110dan taa oralara kadar vermissin de oyle olmus. Ben daha ne verdim ki hepi topu 2 kilo o da buyuk ihtimal su.canım bende de duraklama çok oluyor bir aydır98-97-96 arasında değişiyor kilom. doktor vücut korumaya geçiyor diyor bunun için. yediklerini iyice azaltıp vücudu arada kandırmak gerekiyormuş, ya da aksine biraz çoğaltıp...
yok yok o kadarda değil canımSonucta yemissin evett
Sebze gununde oyle yapma bak boreklerin icine patlican falan koyup da
o da benim suyu seviyordur belki öyle demeAma sen 110dan taa oralara kadar vermissin de oyle olmus. Ben daha ne verdim ki hepi topu 2 kilo o da buyuk ihtimal su.Neyini koruyacak ki benim vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?