Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıyma falan sotele tavada az soğanla öyle geçiştirebilirsin.
Patates beni de zorladi baya malesef sen yine iyisin azacik peynir eklemusin Ben dondurma yedim 5ci gunun sonunu cok merak ediyorum umarim kilo veririz canim
önce vereceğine inanmalısın ki işe yarasın herşeyin başı inanç kuzum vericem de yola devam ederken

Eksik menuler:

RengarenkNesli: cumartesi-pazar

Katrem: pazar

Diddah: pazar

Akrepimm: cumartesi-pazar

Deren ada : hic bildirim yok.

Gulsum462: hic bildirim yok.

Isterseninanma: hic bildirim yok.
kaptan izinli o yuzdem nemu bildirmicek bu hafta
deren
gulsum
isterseninanma yı listeden çıkartabilirsin katılımda yok haberde kuzum
Evet atlattik canimYarin sebze daha iyi Bu arada Ben meyve gununu de sebze gunu yapacagim meyve hic sevmiom
meyve salatası yap ustune tarçın ekle. yada meyve salatasını yoğurtla ye tatlım

Anladim kaptanim peki.
Izinli ama yine burda olacagim dediginiz icin menu de paylasacaksiniz diye dusunmustum.

heekese güzel haftalar haftasonu kocan hastaydı dün uğrayamadım. bugün de pruç tuttum. şimdi cimcimeyle hamur oynuyoruz
Gecmis olsun katremcim. Ve allah mubarek eylesin orucunu

Azmine hayranim canim oradan okusan uflesende banada biraz bulastirsan he

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese mutlu, hareketli ve bol eksili bir hafta olur inşallahhhhh

Dün gece bir baş ağrısı başladı resmen sabahı yaptırdı bana
Halada ufak bir ağrı var ama şükür daha iyiyim

Kahvaltımıda bir güzel yaptım ve inşallah bu haftada güzel sonuçlar görürüm
Regl olduğum için 900 gr fazla çıkmıştım dün tartıda cumaya nazaran ama bu sabah şükür sadece cumaya nazaran 200 gr fazla çıktım ve eminim cumaya kadar o eksiye de iner

Azmine hayranim canim oradan okusan uflesende banada biraz bulastirsan he

İnşallah sende çok çok güzel kilolar verirsin
Benim azmim birazda en son dolapları düzenlerken denediğim 46 beden pantalonun popişime olması ( göbiş komple dışarda kaldı ama neticede daha evvel dizimden yukarı çıkmayan pantalonun popişime olması bile beni çok gaza getirdi eşimin halalarına da geçen gün anlattığımda aaa seneye giyersin artık onu dediklerinde yoooo kesinlikle kararlıyım bu yaz bitmeden o pantalonu giyeceğim görürsünüz diye karşılık verdim
En kötü ihtimalle haftaya tekrar 5de 5 yaparım ve ondan sonra umarım o pantalon bir sonraki akraba gününde önüde kapalı olarak olur ve herkesi şoka sokarım

heekese güzel haftalar haftasonu kocan hastaydı dün uğrayamadım. bugün de pruç tuttum. şimdi cimcimeyle hamur oynuyoruz
allah kabıul etsin kuzum izinlimisin bu gun cimcimeyle berabersen.
kaptan sende mi yapıon patates diyeti :) benimdr bir 7 kilom var veremedim gitti
aynen bendede var 7kg bi gitse hedef tamam ama işte olamadı bi turlu
o pantolona girilecek allah nazardan saklasın herkeste tebrik edecek seni merak etme canım

kızlar omuzlarım düşe düşe işe geldim bugunu bi atlatsaydım yarına daha toparlarım sanırım.
tüm pazar yattım çok sıkıldım sporda yapamıcam geçene kadar way benim halime.
Kaptanim dikloran jel sur 1%li,hala cok agri varsa ve sicak tut.Miozit maalesef hayat kalitesini kotu etkiliyor.

Ben bir sey soracagim size. Bugun tartildim. 66.0 ciktim. +800 yani su an. Sinra baska bir tartiyla tartildim 64.6 ciktim. Bu ikisi hep ayni gosterirdi. Ayni olmasa bile 200 gram fark olurdu aralarinda. Simdi neden boyle oldu bilemedim. Fazla ciktigim tarti birkac kere yere dustu bu hafta. Ama su dolu 5 litrelik bidonu dogru tartiyor. Felix olan yani. Siyahi test edemedim vucut analizli oldugu ve ayaklari algilamadan calismadigi icin. Hangisine guvenmeliyim bilmiyorum. Cok bir sey yemedigim halde +800 ciktim resmen ya offf
Dusunce bozuldu mu ki diyecegim ama bidonu dogru tartiyor.

Inanilmaz mutsuz hissediyorum Yine dondurma yedim,fazladan 150 kalori aldim bu gun de.
Sebze gunum bu gun 40 dakika yurudum,hastaneye randevu almisti esim,onceden kayit yaptirmak icin yuruyerek gittim eve arabayla birakti ama esim,regl yuzunden cok agriyordum, israr etmedim yuruyecegim deye. Ve iste o 150 kaloriyi eve geldikten sonra aldim Bir de sabah tarti 56.8 gosterdi moralimi bozdu,600 gram fazla gosterdi.Odem var herhalde.

Kızlar dün giremedim hiç nete biraz rahatsizdim dünkü menum
kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen ceviz form çay
akşam kumpir kendimiz yaptık eşimle
Yürüyüş yapamadım 15 dakka bisiklet
1 buçuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…