Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün geçen haftadan beri ilk kez tartıya çıktım ve net 49 u gördüm çok şükür kaldı bir kilo
Super

Iyi pazarlar kizlar
dun hamamdan sonra ne olduysa sabah omuzla4im tutulmus kalktim kolumu kipirdatamiyim birazdan komsum gelip kupa cekcek umarim ise yarar yoksa halim harap. Bisiklete cikicaktik oda yatti. Kactim kendinize cici bakin
Gecmis olsun kaptanim

Menum:

Sabah
2 haslanmis patates
Biraz peynir

Ogle
1 haslanmis patates

Aksam
1haslanmis patates
Biraz peynir

Su : 2 litre olacak bugunn
Yesilcayimi ictim.
Spor da gece yapilacak.

Ben bu pataeslerin yanina peynir ekledim biraz cunku tuzsuz yagsiz sadece baharatla yapamadim. Ve peyniri cok seviyorum. Umarim kotu etkilemez

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
SAbahdan beri fırsat bulamadım malum kuzen yatıya kalmıştı tabi geç yattıkları için onlar eşimle geç uyandı
Ben o arada kahvaltımı yaptım sonrada onlara kahvaltı hazırlayıp işlere giriştim
Tam işlerim bitti dinleneyim derken eşim kızkardeşi çaya geldi
Bir saat evvel gitti ve hemen akşamlık yemeğimide yedim

Bu kezde akşam çaya arkadaşlar gelecek
Benim popiş bugün hiç yer görmeyecek anlaşılan

Neyse hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 09:30 )
1 parça Beyaz peynir
6 siyah zeytin
1/2 domates
1 salatalık

ara; (12:00)
1 Madensuyu
6 adet çilek

ara; ( 14:00 )
1 şekersiz Türk kahvesi

akşam; ( 18:00)
1 büyük kase Tarhana çorbası ( kalani bitireyim dedim )

ara; ( 19:00 )
1 büyük bardak ayran

Bu saatten sonra artık hiç bir şey yemem ancak misafirlerle birlikte şekersiz çay içerim ( onlara tabi ikramlık hazır bir iki çeşit kurabiye almış eşim ama ben kesinlikle tadına dahi bakmayacağım )

instegram hesabını nedir bende geleyim

Canım Bnykknclk diye geçiyorum Profil resminde benim küçük kızımın resmi var kedi severken
Buradan acıkca yazıyorum çünkü zaten sadece diyet hesaplarını ve bayanları takibe alıyorum ( benimki herkese açık değil nasılsa )

Iyi pazarlar kizlar
dun hamamdan sonra ne olduysa sabah omuzla4im tutulmus kalktim kolumu kipirdatamiyim birazdan komsum gelip kupa cekcek umarim ise yarar yoksa halim harap. Bisiklete cikicaktik oda yatti. Kactim kendinize cici bakin

Canım çok çok geçmiş olsun umarım yarın çok daha iyi hissedersin kendini
Farkında olmadan ceyranda kaldın sanırım

Canım ha gayret yarın yiyeceğin sebzeleri düşün emin ol yarın çok daha güzel geçecek
5 günün sonunda göreceğin rakamlarda öyle bir gaz verecekki hadi bir daha diyeceksin

Canım sende dayan emin ol deyiyor ilk gün biraz sıkıntı yaşadığına ben ilk patates gününde anam bir dahamı patates tövbe demiştim ama bitince hadi bir daha diyip patatesi dahada bir zevkle yaptım

Simdi bakiyorum da yediyim dondurma 150 kkal.
Aksam da 1 cappuccino light icecegim,45 kkal.
Bu gun cok patates yedim ben,toplam 3 adet,ama baya buyuklerdi.
Baya baya hatta

Canım 3 patates büyükte olsa az bence ben 7 adet orta boy patates yemiştim her iki defasında da
Aç bırakma kendini ki beynin kıtlık sinyali vermesin

Misafiriniz hic eksik olmuyor masallah geleniniz gideniniz cok
Menu de guzel olmus bence.
Tuzsuz hicbir sey yiyemiyorum ben ya malesef. Patatese de tuz ekledim birazcik yarin salataya da ekleyecegim yoksa olmaz benim icin. Su an icim disim patates oldu gibi hissediyorum umarim o tuz ve peynir cok etkilemez. Eger Cok kotu etkilemezse yine yapmayi dusunurum. Yeter ki vereyim cunku son iki gundur oldukca fazla + ciktim. Motivasyonum azaldi biraz
Bugun bitti şükür. Diger gunler kolay cunku benim icin yogurdu da salatayi da meyveyi de cok severim. Et gunu zorlanacagim kahvaltida dahi et yenecegi icin ama hindi fume falan almayi dusunuyorum bakalim olur mu ki

Canım bende çok az tuz kullanmıştım zaten tansiyonum düşer korkusundan
Bence etkilemez vermeyi zaten geçen günde dedim ya 2 kg bile gitse insan inanılmaz motive oluyor
ARtılara takılma canım eminim 5 günün sonunda sende çok çok güzel bir rakam göreceksin

Evet ben de ondan korktum acikcasi. Normal tansiyonum bile 6 7 falan benim zaten dusuk tansiyonluyumdur. Tuz kullandigim halde bir ara baya ellerim falan titredi. Gittim hemen patates yedim
Insallah 2 3 kilo filan gider ya degsin yani

Patates beni de zorladi baya malesef sen yine iyisin azacik peynir eklemusin Ben dondurma yedim 5ci gunun sonunu cok merak ediyorum umarim kilo veririz canim

Gercekten ne cok misafiriniz olmus bu gun bi de misafir oldugunda diyet yapmak zor oluyor Ben de dusundum ki cok patates yemisim sevindim acikcasi simdi

Patates beni de zorladi baya malesef sen yine iyisin azacik peynir eklemusin Ben dondurma yedim 5ci gunun sonunu cok merak ediyorum umarim kilo veririz canim
Neyse atlattik artik sükür
Regl sirasinda tatli krizi cok normal ama olsun cok takma kafana o dondurmayi, patateslerin de cok degil ben 5 tane yedim ve kucuk degillerdi

Gercekten ne cok misafiriniz olmus bu gun bi de misafir oldugunda diyet yapmak zor oluyor Ben de dusundum ki cok patates yemisim sevindim acikcasi simdi

Sağ olsun kuzenler her geldiklerinde mutlaka bana uğrarlar 16 sene oldu aileye gelin geleli ve Allah razı olsun hepsi beni çok sever ( kv ve küçük kızı hariç ) Genelde haftasonları mutlaka biz eşimin halalarına gideriz ama bu hafta kuzeni Bursadan gelince gitmedik ( zaten onun Annesine giderdik çoğu zaman )
Görümce acıkcası benide şaşırttı normalde ancak bayramdan bayrama deng gelirsek görüşürüz ( oda aynı anda gidersek kvye ) sanırım tadilatı merak etti Banyomuza ve kapılara bayıldı

Akşam arkadaşlar çaya gelecekti ama onlardan ses seda çıkmadı bizde acıkcası aramadık nerede kaldınız diye zaten regl sancım var birde ısrarla gelin demiyelim dedik eşim nasılsa kapımız herkese açık dileyen dilediği zaman çat kapıda yapabilir insanları zorlamayalım ses çıkmadığına göre işleri çıktı dedi büyük ihtimal haftaya gelirler artık neyse hafta içi pek gelen olmaz yanlız salı yada çarşamba eşimin halaları gelir ( perşembe büyük halasında mevlüt var rica etti arpa şehriye salatası yaparmısın malzemeleri getirsem diye bende tamam dedim )

Valla ilk zamanlar çok zor oluyordu bazen dayanamayıp yerdim ( haberli misafirse zaten akşam yemeği bile yemezdim ikramlardan yerim diye ) ama artık çok şükür dayanabiliyorum
Bir misafirliğe gittiğimde de eğer salata tarzı varsa fazla zararlı olmayan yiyorum ama hamur işi falan kesinlikle
Önümüzdeki iki Cumartesi akraba günümüz var mesela ve ben kesin kararlıyım yine zararlı şeylerden uzak durmaya çok çok canım isterse belki ufak bir parça yerim belki ama o zamanda akşam yemeğim sadece ayran olur

Bir de menunuz benimkinden daha hafifmis gibime geldi dondurma diyetimi katletti resmen simdi sizinkine
valla bravo

Neyse atlattik artik sükür
Regl sirasinda tatli krizi cok normal ama olsun cok takma kafana o dondurmayi, patateslerin de cok degil ben 5 tane yedim ve kucuk degillerdi
Evet atlattik canimYarin sebze daha iyi Bu arada Ben meyve gununu de sebze gunu yapacagim meyve hic sevmiom

Evet atlattik canimYarin sebze daha iyi Bu arada Ben meyve gununu de sebze gunu yapacagim meyve hic sevmiom
Evett yasasin sebzee
Cilek elma vs de mi sevmiyorsun canim hicbirini sevmez misin?
Valla ben birkac tanesi haric cok severim meyveyi. Ama sabahtan aksama kadar ayni seyleri yedikten sonra ne hissederim bilmiyorum

ekledim :) benimde kızımla fotom vardı sanırım profilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…