- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.921
Slm canlarımmm ben geldim yoğunluk tan yazamıyorum fırsat bulduğum anda burdayım hepinizi özledim
ağlamak yok
seve seve çekeceksin o cezayı dondurma yerkenki gibi
gün bitmiyoooorrroruç nöbet okul yoruldum
soğuk algınlığı ama tek farkı bir erkek soğuk algınlığıyani yataklı döşekli yattı bizimkisi
Spor salonuna gittiğim zamanlarda o siyahın aynısından kullanıyorlardıyine sen bilirsin ama güvenilir demişti o zaman hoca
Yemeseydin iyidi ama olan olmuş üzülme bundan sonra dikkat et eminim eksi görürsün cumaya
ruveydam hergun tartılmak yok kuzum yanılırsın
şimdi bunları takma tartılmadan devam et cuma yuzun gulecek kuzum
o dondurmaya bugun ceza geliyortakım kuralı biliyorsun. bugun 100 mekik çekeceksin ve menune ceza sporum diye ekleyeceksin anlaştıkmı. çok krize girersen birdaha tarçınlı süt iç oldumu kuzum
cumaya kadar tartı yasak....
farkettim yoktun önemli bişi yok dimi kuzum
kumpirde yenmiş afiyet olsun bugunden itibaren cıslar yasak ceza var ona göe
aynen nurgulcum kasma kendini 1kg altı ustu
oh iyiymiş yarım gun evde bıcırınla oynar ilgilenirsin tatlım
erkekler bebek gibi dimi biz olsak hasta hasta bide evle eşle çocukla dört döneriz erkek olmak varmış
Ugrastiriyorum simdilik bakalimyok tatlım sorun yok.
sahi ruveydam sevdiceğinle ilişkinde bi gelişme varmı soramadım bir turlu
nurgulum iş başvurularından bi haber geldimi canım
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim bir omur boyu mutlu olunKaptanım kumpir dedim ama ev tipi basit bişey öyle dışarda kiler kadar da büyük değil
bugün de bizim evlilik yıldönümü muz dışarı çıkıcaz ne yiycem bilmiyorum
ayy canım harikasın vallaMenum:
Sabah
Marul
Domates
Salatalik
Limon ve tuzdan olusan koca bir kase salata
Ara
Yesilcay
Aksam
2 lokma sucuklu yumurtakardesim yiyordu cok guzel koktu diye aldim iki catal minicik
Ayni sekilde salata
Su 2 litre olacak.
Spor olarak da yurudum 1 saat.
Bugun guzel gecti
Yarin et gunu hindi fume yiyecegim kiymadan pek hoslanmiyorum.
Acaba sucuk olur mu ki
afiyet olsun canım. gayet güzel görünüyor menün..Bigunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Domates salatalik
Form cayi
Ara
Nescafe
Ogle
Bir tane lavas ekmegi arasina kasar salam ve domates
Aksam
2 serviskasigi nihut
2 servis kasigi pilav
Ayran
Spor
65 dk yuruyus
Su
8 bardak simdilik
canım bende yeni tartı aldım biri 96 gösteriyor diğeri 97 bende yeni aldığım tartının sözünü dinliyorum... ha 96 ha 97 benim için pek bir fark yok... ama tabi insanın motivasyonunu bozuyor... o kadar çabalıyorum bu neden böyle oluyor diyorsun...Ikisi arasinda ucurum var resmen hemen art arda tartildim halbuki
Siyah olana guvenilir demesine cok sevindim valla
Dikkat ettigim halde hep ayni cikiyorum ayni bile degil hatta fazla cikiyorum
Kaptanim her gunku fark cok canimi sıkmıyor aslinda benim. Iki tarti arasindakine takildi aklim
Ugrastiriyorum simdilik bakalim
Aciklamasini falan yapti ama dogru mu yalan mi bilemiyorum. Yalansa da kendi bilir bir sey diyemem yani. Ugrassin biraz cok uzulmustum cunku
ben geldimmm hehehe öğleden sonra dedim akşama anca yetiştim... çünkü sabahtan beri sokak sokak geziyorum... ee havalar güzel olunca bizde böyle size listenin en komik patates diyetini vereceğimsakın gülmeyin...sabah kahvaltısını eklemiyorum çünkü yaptığım hatanın cezasını ödettim kendime ...
öğle:
tavuk döner
ayran
akşam:
2 haşlanmış patates bol limonlu
Ben de dayanirim yea neyi var ki diyordum da zor tutuyorum kendimi yemeklere atlamamak icin. Koydum kafaya bu hafta boyle olacakayy canım harikasın vallaya ben bu konuda beceriksizim... kendi listeme uyuyorum ama sabit listeleri beceremiyorum nedense. bir yerde mutlaka kopukluk oluyor.... ama ben kocamla iddiya girdim olmazsa ayın 16sına kadar yapayım bu diyeti...
Benim kafam karisti valla su an 3.tartiyi almayi ve bunlari sepetlemeyi planliyorumcanım bende yeni tartı aldım biri 96 gösteriyor diğeri 97 bende yeni aldığım tartının sözünü dinliyorum... ha 96 ha 97 benim için pek bir fark yok... ama tabi insanın motivasyonunu bozuyor... o kadar çabalıyorum bu neden böyle oluyor diyorsun...
aaa kızlar bu arada bugün beni gören herkes çok güzel zayıflamışsın, kalça sır erimiş resmen dediler... yeni bir gömlek aldım 46 beden (50-52 giyiyordum önceden) onu giymiştim... kızlar çok mutluyum... tamam tartı+ gösteriyor belki ama vücudum inceliyor ve bende olmayan pantolon belime olduğu için bunu çok iyi anlıyorum
Bizd3 seni ozledik gel artikSlm canlarımmm ben geldim yoğunluk tan yazamıyorum fırsat bulduğum anda burdayım hepinizi özledim
Allah kabul etsin iskadini evkaini anne 3 lusu yorar insani. Hele cocugu 2 lede bak gorgün bitmiyoooorrroruç nöbet okul yoruldum
Hakkinizda hayirlisiIkisi arasinda ucurum var resmen hemen art arda tartildim halbuki
Siyah olana guvenilir demesine cok sevindim valla
Dikkat ettigim halde hep ayni cikiyorum ayni bile degil hatta fazla cikiyorum
Kaptanim her gunku fark cok canimi sıkmıyor aslinda benim. Iki tarti arasindakine takildi aklim
Ugrastiriyorum simdilik bakalim
Aciklamasini falan yapti ama dogru mu yalan mi bilemiyorum. Yalansa da kendi bilir bir sey diyemem yani. Ugrassin biraz cok uzulmustum cunku
Hay masallah kuzumaMenum:
Sabah
Marul
Domates
Salatalik
Limon ve tuzdan olusan koca bir kase salata
Ara
Yesilcay
Aksam
2 lokma sucuklu yumurtakardesim yiyordu cok guzel koktu diye aldim iki catal minicik
Ayni sekilde salata
Su 2 litre olacak.
Spor olarak da yurudum 1 saat.
Bugun guzel gecti
Yarin et gunu hindi fume yiyecegim kiymadan pek hoslanmiyorum.
Acaba sucuk olur mu ki
Yorgunken ve spordan sonra arti cikmak normal 2kg rama kadar. O nedenle ac susuz ve sporsuz sabh tartiliyoz canim. Menuned3 bayildim patatesler de varmis :))))aaa pardonnn unuttum yine akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay
1.5 saat fitnes
1 saat yürüyüş
1 saat temposuz gezme
3 saat ayakta çocuk gezdirme
anlamıyorum tartı utanmadan beni nasıl + gösteriyor... ayıp yani
Masallah kuzum.Hemen yeni v3 dar bi pantolonua girmeyi hedefle daha 38 beden okcizzaaa kızlar bu arada bugün beni gören herkes çok güzel zayıflamışsın, kalça sır erimiş resmen dediler... yeni bir gömlek aldım 46 beden (50-52 giyiyordum önceden) onu giymiştim... kızlar çok mutluyum... tamam tartı+ gösteriyor belki ama vücudum inceliyor ve bende olmayan pantolon belime olduğu için bunu çok iyi anlıyorum
menude sporda harika t3brikler canimSelaammm
menum
SABAH
yagsiz muhlama
ceyrek simit
OGLEN
ev tipi kumpir tepside yaptik cok az bir parca aldım
bir bardak ayran
ARA
bir bardak ice tea
AKSAM
bir tabak ispanak
Spor: 1 saat pilates
su 1 litre daha da icerim yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?