Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ikisi arasinda ucurum var resmen hemen art arda tartildim halbuki

Siyah olana guvenilir demesine cok sevindim valla
Dikkat ettigim halde hep ayni cikiyorum ayni bile degil hatta fazla cikiyorum

Kaptanim her gunku fark cok canimi sıkmıyor aslinda benim. Iki tarti arasindakine takildi aklim

yok tatlım sorun yok.

sahi ruveydam sevdiceğinle ilişkinde bi gelişme varmı soramadım bir turlu
nurgulum iş başvurularından bi haber geldimi canım
Ugrastiriyorum simdilik bakalim
Aciklamasini falan yapti ama dogru mu yalan mi bilemiyorum. Yalansa da kendi bilir bir sey diyemem yani. Ugrassin biraz cok uzulmustum cunku

Menum:

Sabah
Marul
Domates
Salatalik
Limon ve tuzdan olusan koca bir kase salata

Ara
Yesilcay

Aksam
2 lokma sucuklu yumurta kardesim yiyordu cok guzel koktu diye aldim iki catal minicik
Ayni sekilde salata

Su 2 litre olacak.
Spor olarak da yurudum 1 saat.

Bugun guzel gecti
Yarin et gunu hindi fume yiyecegim kiymadan pek hoslanmiyorum.
Acaba sucuk olur mu ki

ben geldimmm hehehe öğleden sonra dedim akşama anca yetiştim... çünkü sabahtan beri sokak sokak geziyorum... ee havalar güzel olunca bizde böyle size listenin en komik patates diyetini vereceğim sakın gülmeyin...sabah kahvaltısını eklemiyorum çünkü yaptığım hatanın cezasını ödettim kendime ...
öğle:
tavuk döner
ayran
akşam:
2 haşlanmış patates bol limonlu

ayy canım harikasın valla ya ben bu konuda beceriksizim... kendi listeme uyuyorum ama sabit listeleri beceremiyorum nedense. bir yerde mutlaka kopukluk oluyor.... ama ben kocamla iddiya girdim olmazsa ayın 16sına kadar yapayım bu diyeti...

Bigunku menum

Sabah
Kiymali yumurta
Domates salatalik
Form cayi

Ara
Nescafe

Ogle
Bir tane lavas ekmegi arasina kasar salam ve domates

Aksam
2 serviskasigi nihut
2 servis kasigi pilav
Ayran

Spor
65 dk yuruyus

Su
8 bardak simdilik
afiyet olsun canım. gayet güzel görünüyor menün..

canım bende yeni tartı aldım biri 96 gösteriyor diğeri 97 bende yeni aldığım tartının sözünü dinliyorum... ha 96 ha 97 benim için pek bir fark yok... ama tabi insanın motivasyonunu bozuyor... o kadar çabalıyorum bu neden böyle oluyor diyorsun...

aaa kızlar bu arada bugün beni gören herkes çok güzel zayıflamışsın, kalça sır erimiş resmen dediler... yeni bir gömlek aldım 46 beden (50-52 giyiyordum önceden) onu giymiştim... kızlar çok mutluyum... tamam tartı+ gösteriyor belki ama vücudum inceliyor ve bende olmayan pantolon belime olduğu için bunu çok iyi anlıyorum

Hosgeldiinn.
Gulmeyin demissin ama valla cok guldum ben ozellikle üslubuna
En guzel patates menusu olmus cidden

Ben de dayanirim yea neyi var ki diyordum da zor tutuyorum kendimi yemeklere atlamamak icin. Koydum kafaya bu hafta boyle olacak
Ne iddiasine girdinizz
Ilk patates gununden sonra devami gelir askinda. Tutmaya calis kendini. Tadini biliyorsun zaten "bu diyetim bitsin yerim seni de" diyip yemekle konus
Ben yapiyorum iki gundur.
Bi yere kactiginiz yok bekleyin bes gunun sonunda benimsiniz diyorum ve kosarak uzaklasiyorum yanlarindan

Benim kafam karisti valla su an 3.tartiyi almayi ve bunlari sepetlemeyi planliyorum
Hangisine inansam bilemedim.ilk basta ikisi arasinda sadece 200 gram fark olurdu. Simdi birisi sapitti ama hangisi onu da bilmiyorum. Eger 66 kiloysam su an acayip uzulurum. 64.6 kiloysam diyecegim de kendimi oyle hissetmiyorum pek ihtimal vermiyorum yani

O sozler cok fena motive ediyor insani zatenn
Supersin birkac beden incelmissin demek ki

Slm canlarımmm ben geldim yoğunluk tan yazamıyorum fırsat bulduğum anda burdayım hepinizi özledim
Bizd3 seni ozledik gel artik
gün bitmiyoooorrr oruç nöbet okul yoruldum
Allah kabul etsin iskadini evkaini anne 3 lusu yorar insani. Hele cocugu 2 lede bak gor
Hakkinizda hayirlisi
Hay masallah kuzuma
Yorgunken ve spordan sonra arti cikmak normal 2kg rama kadar. O nedenle ac susuz ve sporsuz sabh tartiliyoz canim. Menuned3 bayildim patatesler de varmis :))))
Masallah kuzum.Hemen yeni v3 dar bi pantolonua girmeyi hedefle daha 38 beden okcizz
Selaammm
menum
SABAH
yagsiz muhlama
ceyrek simit

OGLEN
ev tipi kumpir tepside yaptik cok az bir parca aldım
bir bardak ayran

ARA
bir bardak ice tea

AKSAM
bir tabak ispanak

Spor: 1 saat pilates
su 1 litre daha da icerim yatana kadar
menude sporda harika t3brikler canim

Kızlarrr ben geldim
Ankara tatiliniz bitti ama +1 kg ile kaynana evinde diyet olmadı maalesef ama toparlanıcam hiç değilse aldığımı vereyim dimi ama bu arada herkes çok güzel zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum çok
Tunik denerken halimi görmeliydiniz 42 giyen ben 38 beden aldım epeydir alışverişe çıkmamıştım tabi kalıplarında etkisi var ama olsun artık 38 40 diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…