- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.961
aleykümselamSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Regl yakınmı belki o yüzdendirherkese merhabaaaaabu sabah tartıda +1 kg gördüm şooookk olduuumm
herkese merhabaaaaabu sabah tartıda +1 kg gördüm şooookk olduuumm
geçmiş yapamıcam kızlar tekrar çıkıyorum keşfe sanırım ikindinde anca gelirim öpüldünüz
Slm canlar nasılsınız bakalım
şu 5 günlük diyeti bende yapabilirmiyim acaba ya cumaya kadar hafif geçsin istiyorum yaz geldi düğünler başladı hepisine fidan gibi gitmek istiyorum akşam trambolinde zıplamaya başlayayım yine ah birde plates yapabilsem
bende öyle diyordum ama 2li rakamları görünce takıldı kilom.. aslında senin listene benzer bir listeyle başladım. ama çevremdeki herkes tepki gösterdi.... 100 kiloyken 60 kilo gibi biri beslenmen sağlıksız, böyle devam ederse ciddi bir duraklama dönemi geçireceksin demişlerdi... nitekim oldu farkındaysan düşemiyorum98-97-96 bu kadar daha aşağısı yok... çok korkuyorum yeniden 112leri göreceğim diyeCanım Panik yapma bende cumaya nazaran 200 gr fazla çıkdım sabahki önceki gün 800 gr fazla bile gördüm ama hem regl olmam hemde iki gündür yine suyu ihmal etmem de sebep olabilir diye düşünüyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz eksi görürüz
Kolay gelsin sana NeslimBaya yoğun bir gün senin için yine Allah yardımcın olsun
Ben cuma tartı sonucuna göre tekrar yapabilirim belki
Valla menülerimi görüyorsunuz okadar dikkatli ve kaçamaksız gittiğim halde pek gitmiyor ama 5de 5 yaptığımda daha güzel gitti olmadı 2li haneleri görene kadar devam edebilirim cünkü gaza gelmem için o 2li rakamları görmem şart oldu
kızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzumherkese merhaba...
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm tb ekmeği
2 dlm salatalık
1 parça peynir
öğlen ve akşam:
patates salatası yağsız bol limonlu
ve ayran
dünkü patatesler kalmıştı. onlardan salata yapmayı düşündüm. bol yeşillikli... kızlar ben beceremiyorum ya bu listeye uygun davranmayı... birşey yasak olunca daha cazip bir hale bürünüyor... önümüzdeki hafta mutlaka 95 olmalıyım... eğer bu hafta kilo veremezsem izne ayrılmayı düşünüyorum... kendimi toplayıp en azından 95i görünce geri dönmek istiyorum...
mekik:Iyi gunler arkadaslar
Bende dun sebze gunuydu
Dondurma yemistim
Cezam vardi 100 mekik
Simdi Ben mekik tam olarak nedir anlayamadim maalesef
Dun yuruyus yaptim aksam esimle deniz sahilinde
Bu gun et gunu
Sabah kahvaltimda cappucino ictim
Saat 12de de 1 tabak haslanmis baharatli borulce maydanoz pancar patates dereotu limon havucAzacik zeytinyagi eklemis salata yedim hic et modnu da degilim maalesef Aksam yemeginde yeyecegim izgara et cok uzgunum
regl yakınmıki yada suyumu az tukettin bilemedim ama hergun tartılmamanı tavsiye ederim yanıltıcı olabiliyorherkese merhabaaaaabu sabah tartıda +1 kg gördüm şooookk olduuumm
harika bir hedef foto bekleriz amateşekkür ederim kaptanım. şimdi eski bir gömleğim var çok severek almıştım. hedefim o gömleğe girmek
allah seni bildiği gibi yapsın. bi yorum katmasak menulere olmaz zatenhahahha ayrıca sabahta haşlanmış patates vardı ama yanlış bir şeyin içindeydisonuçta tüm gün patates yemiş oluyorum di mi ama
ben misal 90 kilo 44-46 bedenken 42 beden maviden bir kot almıştım hedefim ona girmekti. 77 gördüğümde kota girdimBen de kendime kucuk kiyafetler mi alsam ki ya . Her kiyafetin icine giriyorum kendimi bildim bileli boyle olunca her kiyafetim ustume gore olmayanlari vermistik hep. Birazcik gobisim falan portluyor ama yine de oluyor diye avutuyorum kendimi
Dar bir seyler mi alsam ki
menun başarılı sporunu artıramazmısın kuzumBugün ki yediklerim
sabah klastik kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğlen üç ceviz Türk Kahvesi
akşamda dışarda ızgara ayran
1 buçuk litre su
bu saat yürüyüş
yatana kadar bisiklet buna bildirim ins 15_20 dakka
harikasın ne diyim. ben 40 bedene demir atsam da yeter banaKızlarrr ben geldim
Ankara tatiliniz bitti ama +1 kg ile kaynana evinde diyet olmadı maalesef ama toparlanıcam hiç değilse aldığımı vereyim dimi ama bu arada herkes çok güzel zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum çok
Tunik denerken halimi görmeliydiniz 42 giyen ben 38 beden aldım epeydir alışverişe çıkmamıştımtabi kalıplarında etkisi var ama olsun artık 38 40 diyebiliyorum
Cok tesekkur ederim cok zor gozukmuyor deneyecegim simdikızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzum
mekik:
birçok çeşidi var videoyu takip et kuzum
Off herkes super incelmis vermis bir suru tebrik ediyorummharika bir hedef foto bekleriz ama
allah seni bildiği gibi yapsın. bi yorum katmasak menulere olmaz zaten
ben misal 90 kilo 44-46 bedenken 42 beden maviden bir kot almıştım hedefim ona girmekti. 77 gördüğümde kota girdim
hala giyyom ama kilo vermemde durdu sanki hedefe ulaşmış modundayım. kucuk bedeni hedeflemek işe yarar bence bişi al hedefle kuzum
bu 8dk lık mekik programı zaman nasıl geçiyor anlamadan yaptırıyo bunu dene canımCok tesekkur ederim cok zor gozukmuyor deneyecegim simdi
kaç bedensin kuzum sen şu anOff herkes super incelmis vermis bir suru tebrik ediyorumm
Ya ben 2 kilo verip tikandim kaldim resmen
Kucuk beden bir seyler alip deneyim bunu
GUN İÇİ HAREKETLİ OLMAN ÇOK İYİ AMA spor yerine geçmez kuzum. en azından bu programları 5 er dakkan yapsan sana artısı olur ama okeyBenim de reng lim yaklaşıyor bir iki güne kadar okadar huzursuz keyifli ki herseye ağlayan var sebepsiz olması bi dert öncesi bu dert bebeğim de o kadar hareketli ki bi dakka yerinde durmuyor o da spor yerine geçer mi kaptanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?