Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese merhabaaaaa bu sabah tartıda +1 kg gördüm şooookk olduuumm

Canım Panik yapma bende cumaya nazaran 200 gr fazla çıkdım sabah ki önceki gün 800 gr fazla bile gördüm ama hem regl olmam hemde iki gündür yine suyu ihmal etmem de sebep olabilir diye düşünüyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz eksi görürüz

geçmiş yapamıcam kızlar tekrar çıkıyorum keşfe sanırım ikindinde anca gelirim öpüldünüz

Kolay gelsin sana Neslim Baya yoğun bir gün senin için yine Allah yardımcın olsun

Ben cuma tartı sonucuna göre tekrar yapabilirim belki
Valla menülerimi görüyorsunuz okadar dikkatli ve kaçamaksız gittiğim halde pek gitmiyor ama 5de 5 yaptığımda daha güzel gitti olmadı 2li haneleri görene kadar devam edebilirim cünkü gaza gelmem için o 2li rakamları görmem şart oldu

herkese merhaba...
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm tb ekmeği
2 dlm salatalık
1 parça peynir
öğlen ve akşam:
patates salatası yağsız bol limonlu
ve ayran
dünkü patatesler kalmıştı. onlardan salata yapmayı düşündüm. bol yeşillikli... kızlar ben beceremiyorum ya bu listeye uygun davranmayı... birşey yasak olunca daha cazip bir hale bürünüyor... önümüzdeki hafta mutlaka 95 olmalıyım... eğer bu hafta kilo veremezsem izne ayrılmayı düşünüyorum... kendimi toplayıp en azından 95i görünce geri dönmek istiyorum...

bende öyle diyordum ama 2li rakamları görünce takıldı kilom.. aslında senin listene benzer bir listeyle başladım. ama çevremdeki herkes tepki gösterdi.... 100 kiloyken 60 kilo gibi biri beslenmen sağlıksız, böyle devam ederse ciddi bir duraklama dönemi geçireceksin demişlerdi... nitekim oldu farkındaysan düşemiyorum98-97-96 bu kadar daha aşağısı yok... çok korkuyorum yeniden 112leri göreceğim diye

Iyi gunler arkadaslar
Bende dun sebze gunuydu
Dondurma yemistim
Cezam vardi 100 mekik
Simdi Ben mekik tam olarak nedir anlayamadim maalesef
Dun yuruyus yaptim aksam esimle deniz sahilinde
Bu gun et gunu
Sabah kahvaltimda cappucino ictim
Saat 12de de 1 tabak haslanmis baharatli borulce maydanoz pancar patates dereotu limon havuc Azacik zeytinyagi eklemis salata yedim hic et modnu da degilim maalesef Aksam yemeginde yeyecegim izgara et cok uzgunum

kızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzum

mekik:
birçok çeşidi var videoyu takip et kuzum

teşekkür ederim kaptanım. şimdi eski bir gömleğim var çok severek almıştım. hedefim o gömleğe girmek
harika bir hedef foto bekleriz ama
hahahha ayrıca sabahta haşlanmış patates vardı ama yanlış bir şeyin içindeydi sonuçta tüm gün patates yemiş oluyorum di mi ama
allah seni bildiği gibi yapsın. bi yorum katmasak menulere olmaz zaten

ben misal 90 kilo 44-46 bedenken 42 beden maviden bir kot almıştım hedefim ona girmekti. 77 gördüğümde kota girdim
hala giyyom ama kilo vermemde durdu sanki hedefe ulaşmış modundayım. kucuk bedeni hedeflemek işe yarar bence bişi al hedefle kuzum

menun başarılı sporunu artıramazmısın kuzum

harikasın ne diyim. ben 40 bedene demir atsam da yeter bana

Off herkes super incelmis vermis bir suru tebrik ediyorumm
Ya ben 2 kilo verip tikandim kaldim resmen
Kucuk beden bir seyler alip deneyim bunu

Cok tesekkur ederim cok zor gozukmuyor deneyecegim simdi
bu 8dk lık mekik programı zaman nasıl geçiyor anlamadan yaptırıyo bunu dene canım
bak birde telefona googleplayden "sworkit" programı indirebilirsin ondada 5 er dakkalık setler var kaç set yaparsan bi bakmıssın 5dk bitmiş ikinci 5dk ya başlamıssın onuda dene muhakkak akıllı telefonun varsa. internet bağlantısı gerekmiyor 1 kez indiriyorsun yetiyor okiş
sporuna ek bile yaparsın

Benim de reng lim yaklaşıyor bir iki güne kadar okadar huzursuz keyifli ki herseye ağlayan var sebepsiz olması bi dert öncesi bu dert bebeğim de o kadar hareketli ki bi dakka yerinde durmuyor o da spor yerine geçer mi kaptanın

GUN İÇİ HAREKETLİ OLMAN ÇOK İYİ AMA spor yerine geçmez kuzum. en azından bu programları 5 er dakkan yapsan sana artısı olur ama okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…