Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çarşamba menüm
kahvaştı
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin bir parça peynir
2 dilim kepek ekmek domates yeşilçay

öğlen
1 dilim çörek
1 kase yoğurt çorbası

akşam
tavuk sote 1 tabak
1 dilim çörek
bol salata
su 3lt sporum yok

canım kurupastanın dışında herşey iyide suyu az mı içmişsin

Aycanim nasilsin hayat nasil gidiyor..

d3ngeli olmus bir parcaysa sorun yok
yarin tum cislar yasak kizlar unutmayin

Kaptanim her sey ayni okula gidip geliyorum. Haftanin bes gunu okuldayim surekli disarda olan bir insan olarak saglikli beslenmeye calismaya calisiyorum kendimce. Sizleri o kadar keyifle takip ediyorum ki resmen gunun yorgunlugunu atıyorum buraya girip mesajlariniza baktığımda okudugumda vs. Onun disinda sevdicegimle ugrasiyorum onun isidir yorgunlugudur. Annem babam olsun herkese yetmeye çalışıyorum şimdilik her şey yolunda gibi. Sporu aksatmamaya çalışıyorum. Havalar istanbulda çok dengesiz dün 26 dereceyi gördü çok sıcak olunca insan haliyle bunaliyor canı hicbir sey yapmak istemiyor ama ben direniyorum gidim gidim da gitse o kilolar gidecek ama sizlerle olmayı paylaşımda bulunmayı seviyorum

Hic sormayin kaptanim ya yorum katmak falan degil baya baya dayanamadim
Sicak yemek yemeyi ozledimm yarindan sonra kurtuluyorum su diyetten. Hic sevmedim kendisini

neslim ya beklediğim yerden haber gelmedi bende mecbur diğer yere evrakları verdim cuma günü işbaşı

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Gelelim bugün yediklerime :)
Kahvaltı
Sabah sınavım olduğundan hızlı olması için 4 yemek kaşığı yulafı yarım yağlı sütle karıştırıp yedim.

Ara öğün
5 tane minik galete

Öğlen
Kepek ekmeği üzerine pınar beyaz sürüp yedim

Ara
-

Akşam
Bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata
Bi kaç parça fırında patates

Reglimin ilk günü olduğu için biraz fazlaca tatlı krizim vardı o sebepten biraz da cheescake yedim (hepinizden özür diliyorum)

2 litreden fazla su içtim.
Gün içinde spora gittim. 35 dakika koşu bandı ve 35 dakika eliptik bisiklette ter attım. Önümüzdeki hafta grup derslerine katılmaya da başlarım diye tahmin ediyorum :)

Ayrıca akşam yemeğinden sonrada kısa bir yürüyüş yaptım alışveriş merkezine doğru :)

Akşam yemeği kısmı biraz olmadı ben de farkındayım ama merak etmeyin toparlıcam :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün benim açımdan gerçekten berbat bir gündü
Bütün gün şu lanet ustaları bekledim ha geldi ha gelecekler diye
Eşim ne zaman arasa çocuk kandırır gibi bir iki saate gelirler falan diyip duruyorlardı ve nedense eşim önemli değil aşkım bekle gelirler diyip durdu
İnanılmaz sıkıldım ve cidden sinir oldum özelliklede ota çoka sinirlenip trafikte bile en ufak şeyde hakkını arayan eşimin bu kadar umursamaz davranmasına
Resmen tansiyonumun fırlamasına sebep oldular akşam üzere saat 6 dan sonra adamlar arayıp dalga geçer gibi abi ustalar şimdi müsaait ama gürültü olur ille gelsinler dersen yollayacağım demezmi
Eşimde sıkıntı yok başka gün gelsinler demiş
Önce onu bir güzel kalayladım ki zaten sıkıntıdan tansiyonum fırlamışken iyice fırladı ve tansiyonum büyük 16 küçük 11 oldu resmen
Akşam yemeği bile yiyecek halim yoktu o an

Tabi geldi mi üst üste gelir derler ya okadarıyla bitmedi
Bu kezde apartaman yöneticisi gelmiş kapıya ve 150 liralık makbuz tuttuşturmuş eline eşimin neymiş biz tadilat yaparken asansör bizim yüzümüzden bozulmuş hesapta
Eşim onuda gayet sakin kabul etmiş ve tamam parasını en kısa zamanda veririm demiş

Hadi tam kendime gelmişken yine benim şalterler attı Ulen her ay düzenli bakımı yapılmayan asansörün bozulacağı belli bunlar resmen faturayı kakalayacak yer arıyorlar hani sen her ay bakımı yapıldımı belgeleri görmek istiyorum yoksa ödemem diyordun diye bir posta daha kapıştık
Resmen adamın o an ki rahatlığı beni deli etti göz göre göre enayi yerine konuyoruz üstelik makbuzun üzerinde ne tamiri yapan şirketin adı var ne birşey sadece fiş ve priz değişimi + takma ücreti yazıyor ve kim olduğu belli olmayan bir adamın adı soyadı var
Mantıklı düşününce asansörün çatı katında olan fiş ve prizi ustalar asansörü kullanarak bozamayacaklarına göre ( ki daha evvelde hep aynı sorun vardı zaten asansörde ) resmen bizim tadilatı bahane edip bize faturayı geçirdiler ve benim akıllı kocam ay 150 liradan batmayız lanet olsun demezmi
Ulen ne demek batmayız ben her kuruşun hesabını yapmak zorundaysam kesinlikle kabul etmiyorum sonuçta haksızlık var bunda dünden beri daha yeni kendime geldim ama kesinlikle eşimede o yönetici bozuntusunada fena taktım

Birde dün doğru dürüst yemek bile yiyemedim hatta eşim tansiyonum fırlayınca zorla bana 1 bardak süt ve bir kaç bisküvi yedirdi açlıktandır diye tutturup veeee sabah tartıda bir tokat daha yemiş gibi oldum resmen 2 kg fazla çıkıyorum tartıda Kesinlikle Pazar günü tekrar 5de 5 yapacağım çünkü benim lanet bünye başka türlü laftan anlamıyor

bende bazen kendime bahaneler bulup yurumeye kaçıyom iş yerinden kim se duymasın ama

nerde yaşıyorsun bende deniz memleketi alanya da yaşıyorum bu arada

Adanadayım canım ben, 8 yıl İstanbul macerasından sonra kürkçü dükkanına dönüş yaptım :)

Hosgeldiniizzz mesleginiz harikaaa bir ayda da süper vermissinizz insallah devamı gelir :)

Çook teşekkür ederimm! Bozmaya hiiç niyetim yok, nefsime hakim olmak için çok uğraşıyorum Hepimiz inşallah çok güzel kilolar verir ve yaza fit oluruz :)

canımm hoşgeldinn

Hoşbulduuukkk

Buarada bugün dün yediklerimi yazmam gerekiyor anladığım kadarıyla :)

Kahvaltı

• Polonez Fit Jambonla Yapılmış 1 yumurtanın tamamı ve 1 yumurta beyazı ile yapılmış peynirli omlet
  • Dukan usulü ekmek ( Yulaf Kepeğinden)
  • Bol biber, domates.
  • Çay
Öğlen
  • Izgara Tavuk ve yanında bol salata
  • Coca Cola Zero
Akşam
  • Külbastı
  • Ezme Domates Salata
  • Mevsim Salata
  • Cacık
ARALARDA :
  • Yeşil Çay ( 2 fincan )
  • Türk Kahvesi ( 1 fincan)
  • Light sütle yapılmış Latte (1 fincan)
SU VE SPOR :

• Su yaklaşık 3 buçuk litre
  • Spor ise günlük yürüyüşün arttırılması - 5800 adım.

( İLK PAYLAŞIMIM OLDUĞU İÇİN EKSİK VEYA YANLIŞ YAZDIĞIM BİR ŞEY VARSA UYARIN CANLAR )

hu huuu iyi geceler kimşer burada
kimseleri bulamadınmı kuzum. sen musaitttin kimseler yoktu sanırım akşam çay saati mı yapsak buluşmak için

aycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım
hadi biraz anlat bize yaşantını tanışalım
biz sitres ve yorgunluğa birebiriz
neslim ya beklediğim yerden haber gelmedi bende mecbur diğer yere evrakları verdim cuma günü işbaşı
hayırlısı olsun nurgulum. daha sonra daha iyi biyere zıplarsın işallah.
bende bi yerden haber bekliyom eski meslege geri döncem böyle olmuyo dun 8 de eve gidebilidim yazda geldi servisler arttı yorucu sıkıcı boşa kurek çeker gibi tum uyuz musterilerde beni buluyor. emlak danışmanlığı bana göre değil

bence menun dengeli akşam pilavı fazla yemediysen
tatlıyıda affedelim bu seferlik
aman cecom tansiyona dikkat et değmez bebeğim olur böle şeyler sıkma canını
keşke bişiler yeseydin ama bence sitresten artı çıktın sen yarın daha iyi olacak

dukan yaptığın ve ne yaptığını bildiğin için yorum yapamadım kuzum
ama şahsi fikrim
ben rafine gıdalara karşıyım
yağsız süt ben liht urunlere toptan karşıyım
jambon rafine bir et o nnada karşıuyım
doğal olmayan hiç bişi sevmiyorum kuzum ben organik ve ekolojık yaşamaya gayret ettiğim için

Ah o kadar haklısın ki, aslında olması gereken o. Ama işte normal süt veya yoğurt yediğimde normalde ayda 5 kilo veriyorsam, 3 kg veriyorum. Ve malesef 50-60 kg ile değil de 93 kilo ile başladığım için bu şekilde yapmaya gayret ediyorum hem Dukan da öyle diyor, ne bilim

Kendime hep diyorum, Temmuz 15 benim hedefim. Temmuz 15'te Allah'ın da izniyle 69-70 kg olmayı hedefliyorum. Sonrasında aynı şekilde devam edeceğim ama light ürünlere veda edeceğim. Şimdilik 3-4 ay buna katlanmak gerek galiba

sorun yok benim açımdan sadece bildiklerimi aktarmak istedim. umarım zayıfladığında sağlıklı kalırsın tek dileğim bu

Günaydıııııııııııııııııııııııııın.
Ben de dünkü menümü paylaşayım.

SABAH
Fındıklı ve incirli Granola + 1.5 çay bardağı süt

ÖĞLEN
2 yumurta ile 1 kaşık yulaf kepeğinden dürüm, içine kibrit kutusu yağsız süzme peynir 2 chery domates.

ARA
1 kibrit kutusu tahinli helva (bu olmadı ama tatlı krizim tuttu )

AKŞAM
2 kaşık bamya
2 Kaşık pilav
1 kaşıkta patlıcan kızartma

Toplam 1 LT su (suyun az olduğunu biliyorum. Hiç su içmediğim için yavaş yavaş yükseltiyorum. 50ml den geldim ben buralara )

Kaptanım
Boyum: 1.60
Kilom: 59
Hedef: 50

sabahki gronola nedir bilmiyorum yorum yapamadım diğer oğunler dengeli kuzum
suyun farkındası zaten
evlimisin neler yaparsın az kendini tanıtırmısın canım bu arada.
spor olarak neler yapıyorsun olmazsa evdebile yapacağın öneriler videolar linke vereyim kuzum hergun en az 30dk spor yapmamız şart oldumu canım
helvayıda effettim bugunluk ama bidahakine ceza gelir demedi deme

Granola da bi cornfleks çeşidi ben ilk defa aldım. Ofiste yumurta kalmamış. Acil durum dostu oldu fındığı inciri de şahane ama tabi bi kahvaltı gibi değil.
Spor olarak spor salonuna gidiyorum malesef. Dışarda yürüyüş yapmaya uygun yerler evin yakınında yok.
En yakın arkadaşım personal trainer im zaten. Aylık olarak spor programımı yazıyor. 30 dk kardio 1 saat antreman yapıyorum. Antreman hareketlerim sürekli değişiyor. Haftada 3 gün bir gün bacak, bir gün ön kol omuz bir gün arka kol sırt çalışıyorum. Diğer günler ortaya karışık. Hafta sonu genelde spora gitmek yerine geziyorum
3 yıllık evliyim
Çocuk yok.
İstanbuldayım.
Sporu iş çıkışı eve yakın bir spor salonunda akşam 7.30 - 9 arasında yapıyoruz. 9.10 da Eve gelip akşam yemeği yiyoruz. Önceden geç oluyor salata falan yiyelim dedik ama spor hocalarım saat kaç olursa olsun protein almam gerektiğini söylediği için baya o saatte akşam yemeği yiyoruz.

Helvayı affettiğin için de teşekkür ederim. Haklısın ceza konusunda. Bir işe kalkışıyoruz tam anlamıyla yapmamız birazcık sabretmemiz lazım.

Meraba lar dün menum yazamadım çok yoğun bi gündü eşimin kardeşi geldi taa sirnaktan dünkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi leblebi
arada form çay
akşam kabak yemeği bi kase yogurtla bir de salata
3 litre su
45 dakka yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…