- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.101
bende sporu akşam yapıyorum yemeği en geç 7 de yiyip 9 gibide sitedeki fitneste 1 saate yakın kendimce yapıyorum. bende ortaya karışık bacak kol yurume plates lesli step o gun canım neler isterse 40-60dk arası keyfe keder. spordan öce yeme şansık yoksa programın uygun kuzum. sonuçta spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bişi.Granola da bi cornfleks çeşidi ben ilk defa aldım. Ofiste yumurta kalmamış. Acil durum dostu oldu fındığı inciri de şahane ama tabi bi kahvaltı gibi değil.
Spor olarak spor salonuna gidiyorum malesef. Dışarda yürüyüş yapmaya uygun yerler evin yakınında yok.
En yakın arkadaşım personal trainer im zaten. Aylık olarak spor programımı yazıyor. 30 dk kardio 1 saat antreman yapıyorum. Antreman hareketlerim sürekli değişiyor. Haftada 3 gün bir gün bacak, bir gün ön kol omuz bir gün arka kol sırt çalışıyorum. Diğer günler ortaya karışık. Hafta sonu genelde spora gitmek yerine geziyorum
3 yıllık evliyim
Çocuk yok.
İstanbuldayım.
Sporu iş çıkışı eve yakın bir spor salonunda akşam 7.30 - 9 arasında yapıyoruz. 9.10 da Eve gelip akşam yemeği yiyoruz. Önceden geç oluyor salata falan yiyelim dedik ama spor hocalarım saat kaç olursa olsun protein almam gerektiğini söylediği için baya o saatte akşam yemeği yiyoruz.
Helvayı affettiğin için de teşekkür ederim. Haklısın ceza konusunda. Bir işe kalkışıyoruz tam anlamıyla yapmamız birazcık sabretmemiz lazım.
maşallah canım beğendim menunu başarı senin olacak merak etmeMeraba lar dün menum yazamadım çok yoğun bi gündü eşimin kardeşi geldi taa sirnaktan dünkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi leblebi
arada form çay
akşam kabak yemeği bi kase yogurtla bir de salata
3 litre su
45 dakka yuruyus
kimseleri bulamadınmı kuzum. sen musaitttin kimseler yoktu sanırım akşam çay saati mı yapsak buluşmak için
aycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım
hadi biraz anlat bize yaşantını tanışalım
biz sitres ve yorgunluğa birebiriz
hayırlısı olsun nurgulum. daha sonra daha iyi biyere zıplarsın işallah.
bende bi yerden haber bekliyom eski meslege geri döncem böyle olmuyo dun 8 de eve gidebilidim yazda geldi servisler arttı yorucu sıkıcı boşa kurek çeker gibi tum uyuz musterilerde beni buluyor. emlak danışmanlığı bana göre değil
bence menun dengeli akşam pilavı fazla yemediysen
tatlıyıda affedelim bu seferlik
aman cecom tansiyona dikkat et değmez bebeğim olur böle şeyler sıkma canını
keşke bişiler yeseydin ama bence sitresten artı çıktın sen yarın daha iyi olacak
dukan yaptığın ve ne yaptığını bildiğin için yorum yapamadım kuzum
ama şahsi fikrim
ben rafine gıdalara karşıyım
yağsız süt ben liht urunlere toptan karşıyım
jambon rafine bir et o nnada karşıuyım
doğal olmayan hiç bişi sevmiyorum kuzum ben organik ve ekolojık yaşamaya gayret ettiğim için
bende sporu akşam yapıyorum yemeği en geç 7 de yiyip 9 gibide sitedeki fitneste 1 saate yakın kendimce yapıyorum. bende ortaya karışık bacak kol yurume plates lesli step o gun canım neler isterse 40-60dk arası keyfe keder. spordan öce yeme şansık yoksa programın uygun kuzum. sonuçta spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bişi.
çocuk dusunuyormusun peki çalışırken zor ama. cıslar yasak ama nefsi körleyecek ölçude affederim canım abartılırsa ceza gelir
regl dönemleri şişlik olur ama en fazla kaloride o dönemde gider kuzum olsun varsın sanal artıyı gorelim sonrası ıyı oluyor hiç canını sıkma artı çıkarsan. diğer hafta çifte sevinç yaşarsınTsk ederim kaptanın ama regl olucam şişlik hissediyorum çok dikkat ediyorum ama zor gidiyor işte ins herkes başarılı olur
deryam hoşgeldin bende özledim. işler çok yoğun takıma zor uğruyom sizin takıma gelecem en kısa zamanda ziyarete kuzum özledikçe sende gel emihehehe mandırra filozofum benimmmmmmm herşeye karşı
çoookk özledim
deryam hoşgeldin bende özledim. işler çok yoğun takıma zor uğruyom sizin takıma gelecem en kısa zamanda ziyarete kuzum özledikçe sende gel emi
Neslimm çok saol kuzum rabbim neyler neylerse güzel eyler bekleyip görcez artıkın burdan sora inşallah memurluk olur şahsim adına :) emlak danışmanlığı da zor olsa gerek kuzum bisürü insanla uğraşcaksın ev satışı vs poff hayat çok zor beaakimseleri bulamadınmı kuzum. sen musaitttin kimseler yoktu sanırım akşam çay saati mı yapsak buluşmak için
aycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım
hayırlısı olsun nurgulum. daha sonra daha iyi biyere zıplarsın işallah.
bende bi yerden haber bekliyom eski meslege geri döncem böyle olmuyo dun 8 de eve gidebilidim yazda geldi servisler arttı yorucu sıkıcı boşa kurek çeker gibi tum uyuz musterilerde beni buluyor. emlak danışmanlığı bana göre değil
bence menun dengeli akşam pilavı fazla yemediysen
tatlıyıda affedelim bu seferlik
aman cecom tansiyona dikkat et değmez bebeğim olur böle şeyler sıkma canını
keşke bişiler yeseydin ama bence sitresten artı çıktın sen yarın daha iyi olacak
dukan yaptığın ve ne yaptığını bildiğin için yorum yapamadım kuzum
ama şahsi fikrim
ben rafine gıdalara karşıyım
yağsız süt ben liht urunlere toptan karşıyım
jambon rafine bir et o nnada karşıuyım
doğal olmayan hiç bişi sevmiyorum kuzum ben organik ve ekolojık yaşamaya gayret ettiğim için
aminn Akrebim hayırlısı bakalım :)Hayırlı olsun canım Rabbim utandırmasın inşallah
O yolda ilerliyorum kaptanım bakalım kısmetse iliskimin de okulumun da ikinci yılı. Yazmamış olabilirim Üzgünümaycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım
Insaat sirketin de muhasebeye bakiyordum ayrica yoneticiydim ofis icinde ama 14 yikdan sonra agir geldi cocuklara yetisemiyom dedim ayrıldım simdide tuhluyomNeslimm çok saol kuzum rabbim neyler neylerse güzel eyler bekleyip görcez artıkın burdan sora inşallah memurluk olur şahsim adına :) emlak danışmanlığı da zor olsa gerek kuzum bisürü insanla uğraşcaksın ev satışı vs poff hayat çok zor beaaeski işin neydi ki?
Cok normal flort donemide yaninda olmasi. Evlendikten sonrasini ben hic demedim say :)))))))O yolda ilerliyorum kaptanım bakalım kısmetse iliskimin de okulumun da ikinci yılı. Yazmamış olabilirim Üzgünümbenimki biraz degisik evli değiliz ama sık sık mutlaka görüşüyoruz bazen sadece okula bırakmak için bile geldiğini biliyorum mesafe olarak evlerimizin arası iki buçuk üç saat ikimizde İstanbulda yasamamiza rağmen ama o bunu bana hiç hissettirmemeye hep yanımda olmaya çalışıyor. Bir kadın bir kız için en güzel duygu sanırım sevgilisinin aynı zamanda en yakın arkadaşı olmasıdır. Allahım herkese her şeyin en hayırlısını nasip etsin
Tebrikler canim harika bir menu ve sporMenum
SABAH
bir koy yumurtasindan omlet
yarim kepekli simit
bir dilim salam
bir parca peynir
bolca yeşillik domates salatalık
OGLEN
bir tabak mercimek çorbası
Dört ızgara köfte
yesillik domates salatalık
ARA
Yarim cay bardagi ceviz
AKSAM
ton balikli marul salatası
yarım domates
Spor 1 saat pilates
SU bir litre
Ruveydam nettin hurma diyetimi yaotin kuzum sen. Bid3 b7numu deneyim dedin. Ne diyim sana benMenum
Sabah
Yogurt ve 5 tane hurma
Oglen
Yogurt ve 2 hurma
Ara
3 tane form biskuvi
Yesilcay
Aksam
Yogurt ve 5 hurma
Su: 2 litre
Spor gece yapacagim leslie 2 miles.
Yatmadan keske oldugun yerde biraz ziplayip yatsan spor yok hic olmazsa ziplayinca az hareketlenirdi metabolizman kuzumMenum
Sabah
Domates salatalik
Peynir
2 dilim ekmek
Öğle
Bir kase yayla corbasi
1 dilim ekmek
Aksam
Bir tabak bulgur pilavi
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Menun basarili canim. Zioalayabilirsen yatmadan sende zipla kuzumBugün ki menum
kahvaltı domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi yarım bitter Gofret
akşam patlıcan yemeği tavuk döner üç kaşık ayran
2 litre su
şişkinlik ten spor yok bugün ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?