Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldi hanımmmm

Hepinizi çok özledim ve iki gündür aklım burada ama maşallah bir yoğunluktur gidiyor inanın yattığım yeri hatırlamıyorum gece
Vakit kaybetmemek için geçmişi bile okuyamadım tabi pazar yada pazartesi telafi ederim

Dün eşimin halasında malum kuran vardı ve tabi ben yine mutfaktan çıkmadım
Çok yoruldum ama çokda dua aldım eşimin halasından Kadıncağız tamam yeter kalanı ben yaparım desede mutfak işini bitirmeden çıkmadım sonuçta herkes gittiğinde kadıncağız dinlensin istedim zaten kaç gün temizlikle hazırlıkla uğraşmıştı

Bu sabahta bir türlü gelmek bilemeyen Kapıcı Ustası geldi
Yine aynı adamı yollamışlar sabah erkenden ve eşim artık lanet olsun diyip ona yardım etti tek başına beceremez diye Tabi o arada ben boştaydım ama sağ olsun eşim Usta uzatma kablosu geçtirmeyi unuttuğu için benim laptoba kullandığımı elimden aldı hatta birde salondaki tek prize takıp hole çekince ben kaldım laptobsuz

Akşam 5 gibi işi bitincede tekrar hadi holü temizle duş al derken görümceme geçtik ( eşim onunda dolap kapaklarını ve elektrik prizlerini değiştirdi kocası beceremez öyle şeyleri ) saat 23e geliyordu eve geldik ve cidden karı koca felaket yorulduk yine bugün

Tabi bukadarıyla bitermi bitmez Yarında 1.5 saatlik yola gidiceğim sabah 10 gibi KV ve eşimin halalarıyla Akraba gününün son 2 günü ve en uzakları en sona bırakmıştık tabi bir tek bende araba olduğu için ailenin Şöför Nebahatı olarak sabah herkesi toplayıp yola düşeceğim ( bir kısmı gideceğimiz ev sahibi yeğeni falan diye bir gece evvelden gittiler bazılarıda otobüsle gidecekler )
Eeee uzak olduğundan ( istanbulun köylerinden birinde oturuyor o abla ) benim dönmem kesin 7 - 8 i bulur diye tahmin ediyorum

Şükür pazar için bir plan yok diyecekken şimdi aklıma geldi pazarda eşimle holün badanasını yapacağız tadilat varken yapalım dedim durdum ama sağ olsun eşim iyice bitsin öyle yaparız dedi ki iyikide öyle demiş çünkü bugünkü dana kapı pervazını sökerken duvarlarıda maf etti Allahtan boya yapmamıştık yoksa eşim kesin adamın pekmezini akıtırdı Hayır adam birde okadar saf ki anlatamam Öküz bir ara bana yenge büyük kız sana çekmiş senin gibi kilolu demezmi normalde başkası söylese kesinlikle ağzının payını veririm ama bu harbi saf hani dangıl dungul konuşan art niyetsiz biri eşimde o an hemen devreye girip bazen genetik bazende hormonel insanın elinde olan birşey değilki dedi adamda doğru söylüyorsun abi ben öküz gibi yiyorum ama hala senelerdir 62 kgyum demezmi hani haline oturup hadi hep birlikte ağlayalım diyecektim de hadi dalga geçmim dedim

Neyse bir gün daha sizlerden ayrı olacağım ama ondan sonra inşallah düzenli olarak buralardayım

Hepinizi kocaman öpüyorum

Merhabalar bugünkü menümü yazmam gerek ama baştan söyleyeyim pek sağlıklı bir gün olmadı

Kahvalt
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

Ara
-

Öğlen
-

Ara
5 galete

Akşam
Bir kase yoğurt

Bu akşam bi arkadaşımın kınası vardı orada bol bol oynadım bugünkü sporum böyle oldu.

Su 1 litre

Herkese merhaba... dünü anlamadan önce perşembe günü menüsü yazayım.
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates
salatalık
1 dlm tb ekmeği
öğle:
1 Bardak tuzsuz ayran
1 tane sandviç tb ekmeği domates ton balığı
akşam
Taze fasulye
1 Bardak ayran
1 dlm tb ekmeği
yarım baş sarımsak :) nerden çıktı deyip gülmeyin. Zira burnuna bu kadar kokunca yoksa ben hamile miyim diye düşündüğüm doğrudur :)
Akşama kadar 4 lt su içildi

1 Mayıs cuma menüsü
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 sosis
2-3 dlm patates kızartması
5 zeytin
öğle
taze fasulye
2 kaşık makarna
akşam
taze fasulye
1 Bardak ayran
2 kaşık pilav
misafir olduğu için akşam yemeği yetişmedi bende geciktirmemek için yine aynı şeyleri yemek zorunda kaldım
dünden akşama kadar 4 lt ye yakın su içtim 1.5 saat fitness yapıldı kabul ederseniz birde tempolu bir şekilde ev temizleDim. Tempolu ev temizliği de nasıl oluyormuş derseniz :) komşu kızımı evlerine götürdü bende her 5 dkda bir süpürgeyi kapatıp aşağı indim... ve tempolu ev temizliği oldu

Gelelim bugünün menüsüne
sabah
2 dlm sucuk la 1 yumurta
domates
salatalık
zeytin
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
öğle:
peynirli Pide küçük bir parça
çay
akşam
ızgara balık
salata
akşama kadar 4 lt su
bugün öğlen dışarı çıkacağım
Sanırım 1 saate yakın yürürüüm

meleklerim gunaydın. ben dışardayım bir mesaj bırakayım dedim bugun yoğunum ofise dönerdönmez uğrayacağım birbirinize cici bakın emi. umarım herşey yolundadır

kilonu dun 80,5 olarak belirtmişsin listeye eklemek için uğrayamadın sanırım ben ekliyorum bu seferlik. ama her cuma sabah ilgili listeyi alıntılayarak bildirim yapıyoruz kuzum oldumu

***14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ 411. Etap***

Diddah (74.6/ 73.8/0.8 / %1.07 ) boy : 160 , kilo:75 , yaş: 30 , hedef kilosu: 65 , baş.ç tarh. 22/4/2014 , 08/05/15 de listede

Evnscnc (56,5 / 54.3/2.2/3.9%) boy : 161 , kilo:56,5 , yaş: 28 , hedef kilosu:50 , baş.ç tarh. 23/4/2014 , 08/05/15 de listede

nazarenko (81,4 /80 /1,4 / %1,72 ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

YazaFitim86 (80,9 /80,5 /0,4 / %0,49 ) boy : 177 , kilo:80,9 , yaş: 28 , hedef kilosu: 70 , baş.ç tarh. 29/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

Fulias (59 / / / % ) boy : 160 , kilom:59 , yaş:Ortalaması:% 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

14.Takım Adaylar Ortalamasi%

***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_
Akrepimm:18
MasalKusu:30
aycanhakan 18
nhtylz.. 23
kitap_asigi: 35+
katreM 36

Arkadaslar,su an itibariyle 1 avuc kadar siyah kuru uzum,ceviz,findik karisimi Yemis bulunuyorum.Allah bilir kac kalori aldim sekerim dusmustu sanirim,fena aclik geldi bir an
çig çerez olsaydı sıkıntı yaratmazdı evde çiğ çerez bulundur kuru meyve yanonda 1 bardak ayran sıkıntı yaratmaz kuzum

cecom gene guldurdun allah seni guldursun
peki dun ne çıktın tartıda dur hemen bakayım bende yoğundum akıl etmemişim

aç kalmışsın evet canım. nasıl dayandın hayret ettim açıkcası

başarılı canım
bu menude başarılı kuzum

****14.TAKIM 412. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5
Nurgul_85 48,5 ***********>
Akrepimm 66,8 ***********>
MasalKusu 95,7 ***********>
aycanhakan 68,7 ***********>
nhtylz 89 ***********>
kitap_asigi 65 ***********>
katrem 75,2***********>
Diddah 73,8***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

YazaFitim86 80,9 ***********>

Fulias ***********>

yeni hedefler gelsin bakalım

nhtylz 89 ***********>88.5
kitap_asigi 65 ***********>
katrem 75,2***********>
Diddah 73,8***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

nhtylz 89 ***********>88.5
kitap_asigi 65 ***********>64.8
katrem 75,2***********>
Diddah 73,8***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

65ten dusmek zor olacak benim icin sanirim. Onun icin hedefim boyle 63leri gorene kadar az az hedef belirleyim dedim. Cunku 64 65 kiloda cok uzun sure kaldim. Kolay veremem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…