- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.241
Ne yedin yaz bakalim gorelim tatlim. Cekincek bisi yok ok adam asmiyoruzmenumm
sabah
activia kahvalti zamani yoğurt
Oglen Menum safi kacamakti
aksami bir sey yemeden gecirmeyi düşünüyorummm.
Bugunluk beni affedersiniz umarım
istersen degis tatlim sen bilirsinYa ama bu hiç olmadı kendime çok kızıyorum bu yüzden hedefi yüksek tuttum iyimi yaptım bilemedimRengarenkNesli hedefimi değiştirmelimiyim?
bole sorunlarda mesajla bilgi ver bana sorun değil ozaman karar defterine yardimci olarak kaydettiriyom kuzum anlastikKaptanim annenizin dogum gunu kuu olsun :)
Saglikli hayirli mutlu uzun omurler versin Allah.
Yardimcilik konusunu da bilmiyorum ki gorevleri nedir yardimcinin? Benim internet paketim bazen yetmiyor ayin sonunu zor getiriyorum bazen sizin icin sorun olmazsa olabilirim baska kimse istemezse.
Bir hamburger menu yedim sanirimNe yedin yaz bakalim gorelim tatlim. Cekincek bisi yok ok adam asmiyoruz
Tamam haber veririm mutlaka kaptanimistersen degis tatlim sen bilirsin
bole sorunlarda mesajla bilgi ver bana sorun değil ozaman karar defterine yardimci olarak kaydettiriyom kuzum anlastik
Tebrik ederim kizlar***14.TAKIM 411. Etap TAKIM İÇİ İLK DÖRT LİSTESİ ***
Evnscnc 1
Nurgul_85 2
nazarenko 3
MasalKusu 4
YUZDESEL DERECELERDİR.
TEBRİK EDERİM MELEKLERİM
azminiz daim olsun
bugun yetiştirebilirsem nisan ayı analiz raporunu hazırlıyorum çok iç açıcı değil bilginiz olsun. ama yola devam yılmak yok anlaştıkmı sadece birazdaha disiplin olmamız lazım takımca. yaparız değilmi
Annenizin dogum gunu kutlu olsun kaptanim bende yardimci olamam malesef int e telden zorla giriyorum zaten uzgunumbugun anacığımın doğum gunu kızlar akşama misafirde var pastada var. istikrarlı giden durumum bozulmaz işallah
yaz geldi işlerimde çok yoğunlaştı aranızdan bir yardımcı istiyorum özellikle kilosu fazla olanlardan hem motive olur
hemde takım ve grup sorumluluğu ile diyetine dahada özen gösterir. ruveydam seni istersen yardımcı olarak yazdırayım ilk sayfamıza ne dersin. senin dışında bir de talipli bulursak takıma daha faydalı oluruz 1 kaptan ve 2 yardımcıyla
Kendi adima cabalayacagim kaptan hakkimda hayirlisi bu ikinci sari kartim oldu bugun13. şıktaki %2 kuralına göre nisan analiz raporu hiç iç açıcı değil kızlar
sınıfta kalanlardan tek tek ifşa bekliyorum neden niçin bir sorgulayıp önumuze daha iyi kararlı devam edelim oldumu
***NİSAN AYI ANALİZ RAPORU***
Nurgul_85 MEZUN OLACAK İSTEDİĞİ HER AN)))
Akrepimm(67,4 & 66,8 ) toplam 0,6kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 58,3
MasalKusu ( 97,6 & 95,7 ) toplam 1,9kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 70
aycanhakan( 72 & 68,7) toplam 3,3kg%2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
nhtylz. ( 89,5 & 89 ) toplam 0,5kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
kitap_asigi ( 66,4 & 65 ) toplam 1,4kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
katrem_(75,9 & 75,2 ) toplam 0,7kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 69,7
sarı kartlar ilk üçe girildiğinde silinecek değilse cezai şartlar uygulanacak kızlar
MEZUNIYET KİLOSUNA UZUN YOLU OLAN MELEKLERİM BİRAZDAHA DİSİPLİN OLALIM DAHA MUTLU OLACAKSINIZ EMİNİM
***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_
Akrepimm:18
MasalKusu:30
aycanhakan 18
nhtylz.. 23
kitap_asigi: 35+
katreM 36
çig çerez olsaydı sıkıntı yaratmazdı evde çiğ çerez bulundur kuru meyve yanonda 1 bardak ayran sıkıntı yaratmaz kuzum
cecom gene guldurdun allah seni guldursun
peki dun ne çıktın tartıda dur hemen bakayım bende yoğundum akıl etmemişim
aç kalmışsın evet canım. nasıl dayandın hayret ettim açıkcası
başarılı canım
bu menude başarılı kuzum[/QUOTE
Kaptanim,cok tesekkur ederim moral icin :)
nereden bakıyoruz msj sayısına ??***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_
Akrepimm:18 1 sarı kart
MasalKusu:30 1 sarı kart
aycanhakan 18 1 sarı kart
nhtylz.. 23 1 sarı kart
kitap_asigi: 35+
katreM 36
nurgul sendende mesaj sayısı bekliyorum
bu hafta sarı kart alanlar her hafta sırayla listemizi paylaşım alanına taşıyacaklar kızlar cezamız bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?