Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_
Akrepimm:18 1 sarı kart
MasalKusu:30 1 sarı kart
aycanhakan 18 1 sarı kart
nhtylz.. 23 1 sarı kart
kitap_asigi: 35+
katreM 36

nurgul sendende mesaj sayısı bekliyorum
bu hafta sarı kart alanlar her hafta sırayla listemizi paylaşım alanına taşıyacaklar kızlar cezamız bu.

****14.TAKIM 412. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,8***********>74,9

Nurgul_85 48,5 ***********>

Akrepimm 66,8 ***********>

MasalKusu 95,7 ***********>

aycanhakan 68,7 ***********>

nhtylz 89 ***********>88.5

kitap_asigi 65 ***********>64.8

katrem 75,2***********>

Diddah 73,8***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

YazaFitim86 80,9 ***********>

Fulias ***********>

yeni hedefler gelsin bakalım

sonuç listeleri çıkmış kızlar 5. olmuşuz

Akrepimm 66,8 ***********>

katrem 75,2***********>

Diddah 73,8***********72.8

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

***14.TAKIM 411. Etap TAKIM İÇİ İLK DÖRT LİSTESİ ***

Evnscnc 1

Nurgul_85 2

nazarenko 3

MasalKusu 4

YUZDESEL DERECELERDİR.
TEBRİK EDERİM MELEKLERİM
azminiz daim olsun
bugun yetiştirebilirsem nisan ayı analiz raporunu hazırlıyorum çok iç açıcı değil bilginiz olsun. ama yola devam yılmak yok anlaştıkmı sadece birazdaha disiplin olmamız lazım takımca. yaparız değilmi

Akrepimm 66,8 ***********>65.5

katrem 75,2***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

bugun anacığımın doğum gunu kızlar akşama misafirde var pastada var. istikrarlı giden durumum bozulmaz işallah
yaz geldi işlerimde çok yoğunlaştı aranızdan bir yardımcı istiyorum özellikle kilosu fazla olanlardan hem motive olur
hemde takım ve grup sorumluluğu ile diyetine dahada özen gösterir. ruveydam seni istersen yardımcı olarak yazdırayım ilk sayfamıza ne dersin. senin dışında bir de talipli bulursak takıma daha faydalı oluruz 1 kaptan ve 2 yardımcıyla

3. Takımdan alıntıdır
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
8.Takımdan alıntıdır
15-Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

3.Takımdan alıntıdır
16. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...

17.Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

karar defterinin tamamını okumanızı istiyorum kızlar.

13. şıktaki %2 kuralına göre nisan analiz raporu hiç iç açıcı değil kızlar
sınıfta kalanlardan tek tek ifşa bekliyorum neden niçin bir sorgulayıp önumuze daha iyi kararlı devam edelim oldumu

***NİSAN AYI ANALİZ RAPORU***

Nurgul_85 MEZUN OLACAK İSTEDİĞİ HER AN )))
Akrepimm(67,4 & 66,8 ) toplam 0,6kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 58,3
MasalKusu ( 97,6 & 95,7 ) toplam 1,9kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 70
aycanhakan( 72 & 68,7) toplam 3,3kg%2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
nhtylz. ( 89,5 & 89 ) toplam 0,5kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
kitap_asigi ( 66,4 & 65 ) toplam 1,4kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
katrem_(75,9 & 75,2 ) toplam 0,7kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 69,7

sarı kartlar ilk üçe girildiğinde silinecek değilse cezai şartlar uygulanacak kızlar
MEZUNIYET KİLOSUNA UZUN YOLU OLAN MELEKLERİM BİRAZDAHA DİSİPLİN OLALIM DAHA MUTLU OLACAKSINIZ EMİNİM

Son düzenleme:
ANALİZDİ RAPORDU ÇOK YORULDUM.umarım tum mesajlarım dikkate alınır umud ediyorum kızlar toparlanmamız lazım değilse takımca durum vahim. ama önumuze bakıcaz anlaştıkmı
ben çıkıyorum akşam uğramaya çalışıcam annemden sonra dönusume bağlı olarak birbirinize cici bakın ))

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin annenize
Kaptanım ben yardımcı olmayı yükünüzü hafifletmeyi çok isterdim inanın ama yoğunluğumdan elimden bişey gelmiyor

Kaptanim anneciginize saglikli mutlu uzum omurler dilerim

aycanhakan 68,7 ***********>68.2

katrem 75,2***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

MasalKusu 95,7 ***********>95.3

katrem 75,2***********>

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********>

Fulias ***********>

Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin kaptanım. Ben yardımcı olmak isterdim ama daha doğru düzgün giremiyorum bile.

Hiç aç hissetmedim ama hazırlanmaktan. Bugün de dünün yorgunluğundan geç uyandım o yüzden kahvaltımı öğle yemeğiyle bir yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…