Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben ictigim şekersiz çaya limon atıyorum o mayhos tat hosuma gidiyor .. herkes sevmez tabii orası ayrı
Ben sevmem mesela limonlu cayi
Her takımın listesini paylaştığı sayfa sanırım zaten yardımcı olacağını söylemiş kaptan bende sarı kart yemiş biri olarak merak etmedim desem yalan olur
Evet canim cuma zayiflama yarismasi paylasim alani var takimlar cuma gunu listelerini orada paylasiyor dereceler orada veriliyor

ben de çok sık giremiyorum akraba ziyaretleri misafirler felan ancak yaza bildim
Kahvaltı
domates bi dilim ekmek patates kizartmasi iki üç çatal peynir zeytin
Öğlen incir leblebi form çay
akşam iskender yedik dışarda ama ben ekmeklerini hiç yemedim yanında kola zero
bu günü boyle kapattım ins
sanırım 1 buçuk litre su
2 saat dışarda yürüyüş yavaş tempolu

Iyi akşamlar
Kahvaltı
Yulaf kepeğinden krep
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
Limonlu maydanoz

Ara
Tarçınlı yeşil çay

Öğle Yemeği
2 küçük dilim kepek ekmek
Etli Menemen çok az zeytinyağlı
Maydanoz

Ara
1 yeşil elma
1 çatal peynir tatlısı (ikramdı kıramadım)

Akşam yemeği
1 büyük kase göbek ile hazırladığım salata

2.5 litre su
1 saat yürüyüş

Menumu yazayim hemen

Sabah
2 dilim hindi fumeli peynirli 1 yumurtali omlet
Peynir
Zeytin
Sekersiz cay

Ara
2 catal un helvasi. Cok severim sirf benim icin yapmislar oyle olunca kiramadim.

Aksam
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2catal recel
Sekersiz cay

Bugun suyu da yesilcayi da icemedim malesef. Su cok cok az oldu.
Spor da bol bol sehir eskiyasi bicirigin pesinde dolandim yurudum yani

Herkese merhaba :)

Kahvaltı
1 kase granola
Süt

Ara
2 adet kurabiye

Öğlen
Derste olduğumdan yemek yiyemedim

Ara
Yeşil çay

Akşam
Evde hazırlanmış hamburger (Ketçap ve mayonezsiz tabiki)

Su 2 litreye yaklaştım.

Spor olarak yürüyüş ve 20 mekik.

Herkese merhaba canlar. dün memleketten geldik öğleden sonra okulum olduğu için koştum okula. sonra bir de arkadaş kaza yapmış onun telaşı eve geldiğimde saat 8 di. kuzuyu yedirdim uyuttum kendim de bayılmışım kalmışım. sabah kuzu istifra etti yoldan mı oldu yediklerinden mi bilemedim şimdi onu geri uyuttum kendim de uyumadım

Ay bu kızlar yokmu hem çeneleri hem istekleri bitmez benim ki de 3 yaşında vıcır vıcır oturtmaz beni :)

menün 10 numara 5 yıldız bir de spor yapmışsın maşallah

ben kendimi ifşa etmemişim kaptanım. Şöyle bir özeleştiri yapmam gerekirse 93 kilodan 75 indim. ama bir türlü 75 in altına inemiyorum bir hafta sıkıyorum sanki 1 haftada 1kilo verecekmişim gibi ama gitmeyince moralim bozuluyor ipin ucu kaçıyor. yaklaşık tam 1 senedir 75 ile 77 arasında top gibi oynuyorum. umarım mayıs ayı benim için daha iyi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…