- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.341
Her takımın listesini paylaştığı sayfa sanırım zaten yardımcı olacağını söylemiş kaptan bende sarı kart yemiş biri olarak merak etmedim desem yalan olurListeyi paylaşım alanına taşımak ne oluyor kaptanım anlamadım ben
Ben sevmem mesela limonlu cayiBen ictigim şekersiz çaya limon atıyorum o mayhos tat hosuma gidiyor .. herkes sevmez tabii orası ayrı
Evet canim cuma zayiflama yarismasi paylasim alani var takimlar cuma gunu listelerini orada paylasiyor dereceler orada veriliyorHer takımın listesini paylaştığı sayfa sanırım zaten yardımcı olacağını söylemiş kaptan bende sarı kart yemiş biri olarak merak etmedim desem yalan olur
Evet yapabiliriz umarım beraberceHer takımın listesini paylaştığı sayfa sanırım zaten yardımcı olacağını söylemiş kaptan bende sarı kart yemiş biri olarak merak etmedim desem yalan olur
Canım 110 kilodan 95 düştümCanım peki kaç kilo verdin merak ettim
Teşekkür ederim kaptanımWawwwww canim masallah sanaharikasin
Ben geldiiim
Kuzenime gittik. Bi 1bucuk yasinda bicirik kizi var cok seviyoruz birbirimizi birakmadi beni hic cadı giremedim. Wifi vardi halbuki birkac spor videosu indirmeye niyetlenmistim ama onu da yapamadimbaska zaman gittigimizde becerebilirsem indirecegim bakalim
Iyi akşamlar
Kahvaltı
Yulaf kepeğinden krep
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
Limonlu maydanoz
Ara
Tarçınlı yeşil çay
Öğle Yemeği
2 küçük dilim kepek ekmek
Etli Menemen çok az zeytinyağlı
Maydanoz
Ara
1 yeşil elma
1 çatal peynir tatlısı (ikramdı kıramadım)
Akşam yemeği
1 büyük kase göbek ile hazırladığım salata
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
ben kendimi ifşa etmemişim kaptanım. Şöyle bir özeleştiri yapmam gerekirse 93 kilodan 75 indim. ama bir türlü 75 in altına inemiyorum***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_ 25 1 sarı kart
Akrepimm:18 1 sarı kart
MasalKusu:30 1 sarı kart
aycanhakan 18 1 sarı kart
nhtylz.. 23 1 sarı kart
kitap_asigi: 35+
katreM 36
bu hafta sarı kart alanlar her hafta sırayla listemizi paylaşım alanına taşıyacaklar kızlar cezamız bu.
aycanhakan ve A Akrepimm bu cuma listemiz bitince beraberce listeyi paylaşım alanına siz taşıyacaksınız mesaj sarıkart cezası biliyorsunuz. bende burada olacam yönlendiricem sizi kolay zaten hiç zor bişi değil. maksat tatlı tatlı ceza çekmek. umarım +35 mesaj cezası bidaha almaz dikkat edersiniz
sınıfta kalanlardan tek tek ifşa bekliyorum neden niçin bir sorgulayıp önumuze daha iyi kararlı devam edelim oldumu
A Akrepimm ,zeze_84 , katrem_
nisan ayı boyunca neden kilo veremediniz birer kısa öz eleştiri yazıp mesaj bırakırmısınız kızlar. buda nisan sınıfta kalanların ifşa cezası
***NİSAN AYI ANALİZ RAPORU***
Nurgul_85 MEZUN OLACAK İSTEDİĞİ HER AN)))
Akrepimm(67,4 & 66,8 ) toplam 0,6kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 58,3
MasalKusu ( 97,6 & 95,7 ) toplam 1,9kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 70
aycanhakan( 72 & 68,7) toplam 3,3kg%2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
nhtylz. ( 89,5 & 89 ) toplam 0,5kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
kitap_asigi ( 66,4 & 65 ) toplam 1,4kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
katrem_(75,9 & 75,2 ) toplam 0,7kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 69,7
sarı kartlar ilk üçe girildiğinde silinecek
MEZUNIYET KİLOSUNA UZUN YOLU OLAN MELEKLERİM BİRAZDAHA DİSİPLİN OLALIM DAHA MUTLU OLACAKSINIZ EMİNİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?