Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Imrendim size ben oğlumun anne diyeceği günü sabirsizlikla bekliyorum şimdi bebek olduğu için düşkün tabi inş ilerde de güzel bi ilişkimiz olur

Günaydıııın. Ya ben nasıl olsa daha listeye girmedim diye kilo bildirimi yapmamıştım. Hafta sonu da evde yoktum. Mesajları şimdi okuyorum. Ben bu haftadan itibaren dahil olduğumu düşünerek cuma günü bildirim yapmadım kaptanım bildilerinize arz ederim.

Hafta sonu menülerimi hedef kilomu hepsini az sonra yazıyorum.

****14.TAKIM 412. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,8***********>74,9

Nurgul_85 48,5 ***********>48 (hedef)

Akrepimm 66,8 ***********>66

MasalKusu 95,7 ***********>95.3

aycanhakan 68,7 ***********>68.2

nhtylz 89 ***********>88.5

kitap_asigi 65 ***********>64.8

katrem 75,2***********>75

Diddah 73,8***********72.8

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********> 79,1

YazaFitim86 80,9 ***********>

Fulias 59 ***********> 58

yeni hedefler gelsin bakalım

Imrendim size ben oğlumun anne diyeceği günü sabirsizlikla bekliyorum şimdi bebek olduğu için düşkün tabi inş ilerde de güzel bi ilişkimiz olur
olmazmı erkek cocuk anneye nasıl duskun göreceksin :)

anlaşıldı canım birdaha olmadığın gunler için yokum olmayacağım bilgisi ver kuzum merak ediyoruz
menulerinde başarılı afiyet olsun

****14.TAKIM 412. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,8***********>74,9

Nurgul_85 48,5 ***********>48 (hedef)

Akrepimm 66,8 ***********>66

MasalKusu 95,7 ***********>95.3

aycanhakan 68,7 ***********>68.2

nhtylz 89 ***********>88.5

kitap_asigi 65 ***********>64.8

katrem 75,2***********>75

Diddah 73,8***********72.8

Evnscnc 56,5 ***********>56

nazarenko 80***********> 79,1

YazaFitim86 80,9 ***********>80

Fulias 59 ***********> 58

eksik hedefleri ben tamamladım
yarışta yolumuz açık olsunkızlar

Tamamdır kaptan.
Bu hafta 1 kilo veririm gibi hissediyorum. Umarım hislerim beni yanıltmaz
inanmak başarmanın yarısı brawo sana kendine inanmaya devam et. inanmayı bırakınca yerinde saymaya başlarsın ben gibi.bak 14kg mı veren ben 7kg ramı veremedim çakıldım kaldım 75 lerde

***MESAJ SAYILARI***
Nurgul_ 25 1 sarı kart
Akrepimm:18 1 sarı kart
MasalKusu:30 1 sarı kart
aycanhakan 18 1 sarı kart
nhtylz.. 23 1 sarı kart
kitap_asigi: 35+
katreM 36

bu hafta sarı kart alanlar her hafta sırayla listemizi paylaşım alanına taşıyacaklar kızlar cezamız bu.
aycanhakan ve A Akrepimm bu cuma listemiz bitince beraberce listeyi paylaşım alanına siz taşıyacaksınız mesaj sarıkart cezası biliyorsunuz. bende burada olacam yönlendiricem sizi kolay zaten hiç zor bişi değil. maksat tatlı tatlı ceza çekmek. umarım +35 mesaj cezası bidaha almaz dikkat edersiniz

sınıfta kalanlardan tek tek ifşa bekliyorum neden niçin bir sorgulayıp önumuze daha iyi kararlı devam edelim oldumu
A Akrepimm , zeze_84 , katrem_
nisan ayı boyunca neden kilo veremediniz birer kısa öz eleştiri yazıp mesaj bırakırmısınız kızlar. buda nisan sınıfta kalanların ifşa cezası

***NİSAN AYI ANALİZ RAPORU***

Nurgul_85 MEZUN OLACAK İSTEDİĞİ HER AN )))
Akrepimm(67,4 & 66,8 ) toplam 0,6kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 58,3
MasalKusu ( 97,6 & 95,7 ) toplam 1,9kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 70
aycanhakan( 72 & 68,7) toplam 3,3kg%2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
nhtylz. ( 89,5 & 89 ) toplam 0,5kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
kitap_asigi ( 66,4 & 65 ) toplam 1,4kg %2 kuralına göre sınıfı geçti*** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
katrem_(75,9 & 75,2 ) toplam 0,7kg %2 kuralına göre 1 sarı kart MEZUNİYET KİLOSU: 69,7

sarı kartlar ilk üçe girildiğinde silinecek
MEZUNIYET KİLOSUNA UZUN YOLU OLAN MELEKLERİM BİRAZDAHA DİSİPLİN OLALIM DAHA MUTLU OLACAKSINIZ EMİNİM

Merhabalar ben geldim
Bu hafta toparlanıcam kaptanım sıkı tutuyorum yani tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince cuma günü tartıda güzel bi rakam görücem

Böyle bir kür gördüm nette bilen varmı ?
Yağ yakıcı besinlerden oluştuğu için kilo vermeye yardımcıymış
Greyfurt diyetlerde çok kullanılır yağ yakıcı olduğu için. Limonlu su gibi birşey. Fakat kanı sulandırdığı için ilaç kullananlarda fazlası zarar olabiliyor. Gerçi bu tarifte ben sakınca göremedim

Ben kendi adima kilo verememe sebebim olarak cuma gunu bildirimden sonra rehavete dusup gram gram verdiklerimi kilo kilo geri aldigimi dusunuyorum onun icinde iki ileri bi geri seklinde yerimde sayiyorum

PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH

1 fincan kahve

ÖĞLEN
125Gr yoğurt ve 4 kaşık müsli

ARA
1 adet pirinç patlağı

AKŞAM
1 Tavuk but
Zeytinyağlı kabak yemeği

Sabah Kahvaltı etme fırsatım olmadı. Yarın ofise yiyecek stoğumu yapıyorum. Bayaa aç kaldım bugün.

Su: Şu ana kadar 1 LT

Spor: Akşam yemeğinden önce 1 saat yürüyüş.

Menum

Sabah
Bir yumurta beyazi
2 dilim kizarmis tambugday ekmegi
Bir dilim oeynir
4 dilim domates

Ara
Muz

Ogle
Yogurtlu detoks corbasi

Ara
Yogurtlu detoks corbasi(kizlar corbayi begenil yiyince bana aksam icin kalmadi)

Aksam
Mercimek corbasi
Bir dilm ekmek

Spor
Sworkit yoga

Su
2 litre

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalar

Kızkardeşim oturmaya gelmişti biraz evvel onu yolcu edincede anında kendimi buraya attım
Bİrlikte şekersiz kahvelerimizi içip hoş sohbet ettik

Bu arada dünden beri suyumu 1 dilim limonla içiyorum ve cidden sabahtan beri kendimi çok daha hafif hissediyorum gerçi büyük kızım tartımı tuz buz etmeseydi fark varmı yokmu görürdüm ama neyse

Böyle bir kür gördüm nette bilen varmı ?
Yağ yakıcı besinlerden oluştuğu için kilo vermeye yardımcıymış

Denemekte fayda var bence
Çarşamba günü inşallah eksik malzemelerimi alıp yaparım bakalım bir iki hafta içinde fark görürsem düzenli olarak yaparım ( bu arada düzenli olarak yapılacak yanlış anlamadıysam )

Listeyi paylaşım alanına taşımak ne oluyor kaptanım anlamadım ben

Ben ictigim şekersiz çaya limon atıyorum o mayhos tat hosuma gidiyor .. herkes sevmez tabii orası ayrı

Evet canım düzenli yapılacak ama kaç gün yapılıp ara verilecek ona dikkat etmedim açıkçası detaylı bakıp akşam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…