Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmis olsun canim

Günaydın herkese...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates
Zeytin
peynir
öğle:
Taze fasulye
tuzsuz ayran
akşam:
Yaprak sarma
yoğurt
akşama kadar 4 lt su
bugün temizlik yapacağım. Sabun tanzimlerini bitireceğim
yarın eşimin doğum günü olduğu için hazırlık yapacağım... Bugün uğrayamazsam kusura bakmayın lütfen

Esinin dogum gunu kutlu olsun

gunaydın guzellerim
Böyle bir kür gördüm nette bilen varmı ?
Yağ yakıcı besinlerden oluştuğu için kilo vermeye yardımcıymış
denemek lazım zararsız zaten yapılabilir

Ben kendi adima kilo verememe sebebim olarak cuma gunu bildirimden sonra rehavete dusup gram gram verdiklerimi kilo kilo geri aldigimi dusunuyorum onun icinde iki ileri bi geri seklinde yerimde sayiyorum
bendede aynı durum soz konusu anlıyorum canım
daha dikkat edelim cumaları disiplin olalım

bence aç kalmışsın kuzum birazdaha dikkat et
çiğ çerez tuket aralarda acıkmazsın hem beslenmiş olursun

bende deneyecem
benzerini uygularım arada zaten

Listeyi paylaşım alanına taşımak ne oluyor kaptanım anlamadım ben

Evet yapabiliriz umarım beraberce

1- paylaşım alanı : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1463
2- kim kaç kilo verdi : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10
3- karar defterimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-17

bu 3 konuyu ızlemeye alın kızlar. 1. deki yarışma gunu cuma gunu listelerin paylaşıldığı alan cuma gunu yonlendircem sizi ben

kızlarr merhaba izniniz olursa ben artık ayrılmak istiyorum
seni bu hafta mezun edelim nurgulum. kilonu korumak için ister bizimle ister mezunlarla devam edersin. sen nasıl istersen

@Nurgul_85 canım Çok sevİndim. Dilerim ankarada karşılaşırız. Kaptanım bende bu hafta izne ayrılmak istiyorum. Çok yoğunum. Çok sık uğrayamıyorum.
masalım mesajdan muhaf edelim izin kullanma olurmu ?

patates kızartması ve zero olmadı kuzum gelsin 100 mekik ceza
bugun ki menunde ceza sporunu belirtmeyi unutma

ruveydam selam canım. oynasaydın cimcimeyle bol bol

aç kalmışsın daha dengeli ve besleyici menuler oluştur kuzum

geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl peki

evet istikrar sağlayamayınca 1 ileri 1 geri yerinde saydın demek ozaman mayıs ayında kendine bi hedef koy bakalım bunu deneyelim misal bu ay en az 2,5kg gitsin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner

Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabah Bir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )

Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyor o yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki

Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım 39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorum şimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı

bizide meraklandırdın cecom hadi gelsinde mujde ver bir an önce. usta diye diye usta oldun kuzum ne çektin ustalardan be

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Su içemiyorum yaaa takımda 4 lt su içmiş olan gördüm
Ben daha 1 lt yi yeni görmeye başladım o da yani zar zor. Napiciğiim. İçine meyve sebze ne varsa atiyim bari aromalı olsun.
Şöyle düşünüyorum. Salatalık, adaçayı gibi koku ve aroma veren şeyler atsam sürahiye makulmüdür?

Makbuldur tabi canim niye olmasin ama ben sade suyu daha cok seviyorum icemedim oyle icine biseyler karistirinca

bizide meraklandırdın cecom hadi gelsinde mujde ver bir an önce. usta diye diye usta oldun kuzum ne çektin ustalardan be

Valla yaa hakikaten ne çektim ben beee
Fayans için gelecek olan abiyide aradım oda cevap vermedi şimdi bir iki saat sonra ararar ay duymamıştım der neyse artık ne zaman keyfi gelirse o zaman gelir ne yapayım kaderimse çekerim

seni gidi seniiiiiiiiii sen cuma görürsünnnnn sana en güzel cevabı orada vereceğizzz...

ama bizde seni seviyoruzzzz kiiiiiiiii

ben kendimi bildim bileli yaşlardan beri 4lt hatta yazın daha fazla içerim bende kendimi içmemek için frenlemeye çalışıyorum fazlası zarar diye. valla bende içemeyenleri anlamıyorum kuzum
http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2013/04/ince-bir-bel-icin-sassy-su.html
sassy suyunu dene istersen hem inceltiyormuş. ayrıca suya meyve eklemek de harika fikir ben seviyom gazoza gibi oluyor

Aşırı susamadığım takdirde hiç su içmezdim. Şimdi yarım limon dilimleyip atıyorum öyle anca içiyorum. Sığmıyor mideme gitmiyor yani çok acayip
demekki bazı bunyeler susama sinyali vermiyor çok garip. gece bile uyanır içerim ben

Canım tamda yeni bi tarif denedim ben beğendim sende dene istersen
1 litre su
1 limon
1 salatalık
10 yaprak taze nane
Akşamdan hazırlıyosun
Malzemeleri istediğin şekilde dilimle soymadan ama at suyun içine sabaha kadar beklet sabahta gün boyu iç

Iyi gunler,arkadaslar.Bir-iki gundur cok yogundum,gelemedim.Internetim de icacici degildi,bu arada.Hepinizi cok ozledim.Devamsizligim var,hepinizin ve kaptanimin affina siginiyorumAksam menu bildirimi yapacagim
sarı kart alma mesajdan sonra cezası var . şaka biyana uğradığın ölçüde geçmiş okuduğun çlçüde fayda alırsın mumkun mertebe gel gelemezsende idare ederiz elden geldiğince kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…