- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.361
gecmis olsun canimHerkese merhaba canlar. dün memleketten geldik öğleden sonra okulum olduğu için koştum okula. sonra bir de arkadaş kaza yapmış onun telaşı eve geldiğimde saat 8 di. kuzuyu yedirdim uyuttum kendim de bayılmışım kalmışım. sabah kuzu istifra etti yoldan mı oldu yediklerinden mi bilemedimşimdi onu geri uyuttum kendim de uyumadım
Esinin dogum gunu kutlu olsunGünaydın herkese...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates
Zeytin
peynir
öğle:
Taze fasulye
tuzsuz ayran
akşam:
Yaprak sarma
yoğurt
akşama kadar 4 lt su
bugün temizlik yapacağım. Sabun tanzimlerini bitireceğim
yarın eşimin doğum günü olduğu için hazırlık yapacağım... Bugün uğrayamazsam kusura bakmayın lütfen
denemek lazım zararsız zaten yapılabilirBöyle bir kür gördüm nette bilen varmı ?
Yağ yakıcı besinlerden oluştuğu için kilo vermeye yardımcıymış
bendede aynı durum soz konusu anlıyorum canımBen kendi adima kilo verememe sebebim olarak cuma gunu bildirimden sonra rehavete dusup gram gram verdiklerimi kilo kilo geri aldigimi dusunuyorum onun icinde iki ileri bi geri seklinde yerimde sayiyorum
bence aç kalmışsın kuzum birazdaha dikkat etPAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH
1 fincan kahve
ÖĞLEN
125Gr yoğurt ve 4 kaşık müsli
ARA
1 adet pirinç patlağı
AKŞAM
1 Tavuk but
Zeytinyağlı kabak yemeği
Sabah Kahvaltı etme fırsatım olmadı. Yarın ofise yiyecek stoğumu yapıyorum. Bayaa aç kaldım bugün.
Su: Şu ana kadar 1 LT
Spor: Akşam yemeğinden önce 1 saat yürüyüş.
bende deneyecemSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Kızkardeşim oturmaya gelmişti biraz evvel onu yolcu edincede anında kendimi buraya attım
Bİrlikte şekersiz kahvelerimizi içip hoş sohbet ettik
Bu arada dünden beri suyumu 1 dilim limonla içiyorum ve cidden sabahtan beri kendimi çok daha hafif hissediyorumgerçi büyük kızım tartımı tuz buz etmeseydi fark varmı yokmu görürdüm ama neyse
Denemekte fayda var bence
Çarşamba günü inşallah eksik malzemelerimi alıp yaparım bakalım bir iki hafta içinde fark görürsem düzenli olarak yaparım ( bu arada düzenli olarak yapılacak yanlış anlamadıysam)
Listeyi paylaşım alanına taşımak ne oluyor kaptanım anlamadım ben
Evet yapabiliriz umarım beraberce
seni bu hafta mezun edelim nurgulum. kilonu korumak için ister bizimle ister mezunlarla devam edersin. sen nasıl istersenkızlarr merhaba izniniz olursa ben artık ayrılmak istiyorum
masalım mesajdan muhaf edelim izin kullanma olurmu ?@Nurgul_85 canım Çok sevİndim. Dilerim ankarada karşılaşırız. Kaptanım bende bu hafta izne ayrılmak istiyorum. Çok yoğunum. Çok sık uğrayamıyorum.
patates kızartması ve zero olmadı kuzum gelsin 100 mekik cezaben de çok sık giremiyorum akraba ziyaretleri misafirler felan ancak yaza bildim
Kahvaltı
domates bi dilim ekmek patates kizartmasi iki üç çatal peynir zeytin
Öğlen incir leblebi form çay
akşam iskender yedik dışarda ama ben ekmeklerini hiç yemedim yanında kola zero
bu günü boyle kapattım ins
sanırım 1 buçuk litre su
2 saat dışarda yürüyüş yavaş tempolu
ruveydam selam canım. oynasaydın cimcimeyle bol bolBen geldiiim
Kuzenime gittik. Bi 1bucuk yasinda bicirik kizi var cok seviyoruz birbirimizi birakmadi beni hic cadı giremedim. Wifi vardi halbuki birkac spor videosu indirmeye niyetlenmistim ama onu da yapamadimbaska zaman gittigimizde becerebilirsem indirecegim bakalim
aç kalmışsın daha dengeli ve besleyici menuler oluştur kuzumHerkese merhaba :)
Kahvaltı
1 kase granola
Süt
Ara
2 adet kurabiye
Öğlen
Derste olduğumdan yemek yiyemedim
Ara
Yeşil çay
Akşam
Evde hazırlanmış hamburger (Ketçap ve mayonezsiz tabiki)
Su 2 litreye yaklaştım.
Spor olarak yürüyüş ve 20 mekik.
geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl pekiHerkese merhaba canlar. dün memleketten geldik öğleden sonra okulum olduğu için koştum okula. sonra bir de arkadaş kaza yapmış onun telaşı eve geldiğimde saat 8 di. kuzuyu yedirdim uyuttum kendim de bayılmışım kalmışım. sabah kuzu istifra etti yoldan mı oldu yediklerinden mi bilemedimşimdi onu geri uyuttum kendim de uyumadım
evet istikrar sağlayamayınca 1 ileri 1 geri yerinde saydın demek ozaman mayıs ayında kendine bi hedef koy bakalım bunu deneyelim misal bu ay en az 2,5kg gitsinben kendimi ifşa etmemişim kaptanım. Şöyle bir özeleştiri yapmam gerekirse 93 kilodan 75 indim. ama bir türlü 75 in altına inemiyorumbir hafta sıkıyorum sanki 1 haftada 1kilo verecekmişim gibi ama gitmeyince moralim bozuluyor ipin ucu kaçıyor. yaklaşık tam 1 senedir 75 ile 77 arasında top gibi oynuyorum. umarım mayıs ayı benim için daha iyi geçecek
bizide meraklandırdın cecom hadi gelsinde mujde ver bir an önce. usta diye diye usta oldun kuzum ne çektin ustalardan beSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr
Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner
Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabahBir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )
Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyoro yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki
Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
vaaaayyyyyyyy6. takımla yarışta olduğumuzu unutmayın kızlar. arada sayfayıda zıyaret edin rakimler neler yapıyor bir göz atın derim ben
yakalandık
sizi seviyom 6.takım
Makbuldur tabi canim niye olmasin ama ben sade suyu daha cok seviyorum icemedim oyle icine biseyler karistirincaKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Su içemiyorum yaaa takımda 4 lt su içmiş olan gördüm
Ben daha 1 lt yi yeni görmeye başladım o da yani zar zor. Napiciğiim. İçine meyve sebze ne varsa atiyim bari aromalı olsun.
Şöyle düşünüyorum. Salatalık, adaçayı gibi koku ve aroma veren şeyler atsam sürahiye makulmüdür?
Aşırı susamadığım takdirde hiç su içmezdim. Şimdi yarım limon dilimleyip atıyorum öyle anca içiyorum. Sığmıyor mideme gitmiyor yani çok acayipMakbuldur tabi canim niye olmasin ama ben sade suyu daha cok seviyorum icemedim oyle icine biseyler karistirinca
bizide meraklandırdın cecom hadi gelsinde mujde ver bir an önce. usta diye diye usta oldun kuzum ne çektin ustalardan be
seni gidi seniiiiiiiiii sen cuma görürsünnnnn sana en güzel cevabı orada vereceğizzz...
ama bizde seni seviyoruzzzz kiiiiiiiii
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Ben daha 1 lt yi yeni görmeye başladım o da yani zar zor. Napiciğiim. İçine meyve sebze ne varsa atiyim bari aromalı olsun.
Şöyle düşünüyorum. Salatalık, adaçayı gibi koku ve aroma veren şeyler atsam sürahiye makulmüdür?
demekki bazı bunyeler susama sinyali vermiyor çok garip. gece bile uyanır içerim benAşırı susamadığım takdirde hiç su içmezdim. Şimdi yarım limon dilimleyip atıyorum öyle anca içiyorum. Sığmıyor mideme gitmiyor yani çok acayip
Canım tamda yeni bi tarif denedim ben beğendim sende dene istersenKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
sarı kart alma mesajdan sonra cezası varIyi gunler,arkadaslar.Bir-iki gundur cok yogundum,gelemedim.Internetim de icacici degildi,bu arada.Hepinizi cok ozledim.Devamsizligim var,hepinizin ve kaptanimin affina siginiyorumAksam menu bildirimi yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?