- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.381
işte bu tarz sular metabolizmayıda canlandırıp hucreleride besliyor çok başarılı canımCanım tamda yeni bi tarif denedim ben beğendim sende dene istersen
1 litre su
1 limon
1 salatalık
10 yaprak taze nane
Akşamdan hazırlıyosun
Malzemeleri istediğin şekilde dilimle soymadan amaat suyun içine sabaha kadar beklet sabahta gün boyu iç
Canım tamda yeni bi tarif denedim ben beğendim sende dene istersen
1 litre su
1 limon
1 salatalık
10 yaprak taze nane
Akşamdan hazırlıyosun
Malzemeleri istediğin şekilde dilimle soymadan amaat suyun içine sabaha kadar beklet sabahta gün boyu iç
arsa servisine çıktımdı kızlar dağ bayır gezdik müşteriyle hem yoruldum hem sıcaktan az bunaldım. susamışım başımada ağrı girdi 2 bardak suyu diktim tepeye tamda su muhabbeti etmişsiniz. susuzluk bana baş ağrısı yapıyor.
bu gun kızım ilbab sınavina girdi şu saatlerde çıkmış olmalı umarım kuzumun yuzune güler sınavı başarılı geçmiştir. rabbim meleklerimizi bu yarıştan bi kurtarsaydı
Canım tamda yeni bi tarif denedim ben beğendim sende dene istersen
1 litre su
1 limon
1 salatalık
10 yaprak taze nane
Akşamdan hazırlıyosun
ben sade maden suyuna limon sıkıp içmeyi çok severim kışın unutmuşum şimdi sıcaktanmıdır nedir serinleme gudusuyle limon sıktım içiyorum harika ya neden unutöuşum ki
sağol tatlım şerefineSıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi! Afiyet olsun kaptanım :)
Masallah menu basariliGÜNÜN MENÜSÜ
SABAH (09.15)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu yağsız süzme peynir
2 chery domates
5 yeşil zeytin
ÖĞLEN (13.00)
1 Bardak Süt ile granola (incir ve fındıklı)
ARA (14.30 civarı)
1 yumurta beyazı
BİR ARA DAHA (17.00)
125gr Yağsız yoğurt
AKŞAM (20.00)
1 tabak z.yağlı çalı fasulye
Tulum peynirli roka salatası
Su: Şu an 1.5 lt deyim
Spor: 30 dk hızlı tempo yürüyüş
30 dk antreman + 15 dk karın egzersizi
Bugün proteini 2 yumurtadan aldım. Canım et istemiyor.
Senin menude harika canimMenum
SABAH
tam buğday sandvic ekmeğine karışık tost
ARA
sekersiz neskafe
OGLEN
bir kucuk biber dolmasi
dort yaprak sarma
bir bardak vişne suyu
AKSAM
bir kase mantar corbasi
100 gram biftek
Bugün spor yapmaya hiç halim yoktu
Su bir litre
bol salata ve 1 lahmacun ye canim yapacak bisi yokIyi aksamlar güzeller açımmm ben ya menümü paylaşayım bana öneri verin yoksa olur olmaz şeylere saldırıcam
Kahvaltı
Yarım krep yulaf kepeğinden
peynir
1 haşlanmış Yumurta
Maydanoz
azıcık Tahinli çörek
ara
Tarçınlı yeşil çay
Öğle Yemeği
Yarım krep yulaf kepeğinden
1 porsiyon patlıcan güveç
1 kase cacık
maydanoz
Ara
1 yeşil elma
Akşam yemedim geç çıktım ve şimdi pidecideyiz eşim pide yiyor ve burda sadece pide var
3.5 litre su
Sabah akşam toplamda 1 saat yürüyüş
Ama çok güzeller bunlar teşekkür ederizİyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şansuğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll
Ama çok güzeller bunlar teşekkür ederiz
Buda benden size taze demlenmiş şekersiz çay
İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şansuğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll
sarı kart alma mesajdan sonra cezası var. şaka biyana uğradığın ölçüde geçmiş okuduğun çlçüde fayda alırsın mumkun mertebe gel gelemezsende idare ederiz elden geldiğince kuzum
Kaptanim,Ankaraya gittik geldik,bu gunden de tus-a hazirlanmaya basladim,kutuphanedeydim.sarı kart alma mesajdan sonra cezası var. şaka biyana uğradığın ölçüde geçmiş okuduğun çlçüde fayda alırsın mumkun mertebe gel gelemezsende idare ederiz elden geldiğince kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?