Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arsa servisine çıktımdı kızlar dağ bayır gezdik müşteriyle hem yoruldum hem sıcaktan az bunaldım. susamışım başımada ağrı girdi 2 bardak suyu diktim tepeye tamda su muhabbeti etmişsiniz. susuzluk bana baş ağrısı yapıyor.
bu gun kızım ilbab sınavina girdi şu saatlerde çıkmış olmalı umarım kuzumun yuzune güler sınavı başarılı geçmiştir. rabbim meleklerimizi bu yarıştan bi kurtarsaydı

işte bu tarz sular metabolizmayıda canlandırıp hucreleride besliyor çok başarılı canım

Evet böyle yapiyim ben tam benlik olmuş

Canım çok geçmiş olsun inşallah baş ağrın hemencecik geçer
Umarım sınavıda çok güzel geçer güzel kızının
Çok şükür biz TEOG stresini atlattık sayılır ve internetten baktığına göre iki farklı puan çıkıyor aynı sayfada bir 390 puan çıkıyor hemen altındada 300 puan yazıyor ama sanırım daha okul ve öğretmenlerinde puanları eklenecek emin değilim ama 300 puanda olsa fena değil gibime geldi ( ortalamanın üstü diye biliyorum )
Ufaktan Lise araştırmalarına girişiyorum bende hem çok uzak olmasın ( bunun kışı da var ) hemde iyi bir okul olsun istiyorum bakalım bir lisenin müdürü tanıdık çıktı olmadı ona danışacağız yada direk puanı tutarsa onun okuluna kayıt ettiririz ( o okul için çok iyi diyorlar hatta mezunların çoğu hep çok güzel üniversiteler kazanmış )
Bakalım hayırlısı RAbbim bütün evlatlarımıza en güzelini nasip eder inşallahhhhhhhhh....Aminnnnnnnn

Ben sade suyu tercih edenlerdenim ama tarif gerçekten çok güzel. Kısa zamanda denenecekler listesine aldım :)

GÜNÜN MENÜSÜ

SABAH (09.15)

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu yağsız süzme peynir
2 chery domates
5 yeşil zeytin

ÖĞLEN (13.00)
1 Bardak Süt ile granola (incir ve fındıklı)

ARA (14.30 civarı)
1 yumurta beyazı

BİR ARA DAHA (17.00)
125gr Yağsız yoğurt

AKŞAM (20.00)
1 tabak z.yağlı çalı fasulye
Tulum peynirli roka salatası

Su: Şu an 1.5 lt deyim
Spor: 30 dk hızlı tempo yürüyüş
30 dk antreman + 15 dk karın egzersizi

Bugün proteini 2 yumurtadan aldım. Canım et istemiyor.

Son düzenleme:
Bugunku menun

Sabah
2 kasik yulaf kepegini suyla haslayip icine biraz sut 1 muz ve tarcin koyup yedim (tadi kotuydu ama)

Ara
10 badem

Ogle
Yumurtali mercimek salatasi
Ayran

Aksam
6 tane Kofte
Biraz patates kizartmasi

Spor
60 dk yuruyus
20 sguat
Agirlik kaldirma 20 kere

Su
2 litre

Menum
SABAH
tam buğday sandvic ekmeğine karışık tost

ARA
sekersiz neskafe

OGLEN
bir kucuk biber dolmasi
dort yaprak sarma
bir bardak vişne suyu

AKSAM
bir kase mantar corbasi
100 gram biftek

Bugün spor yapmaya hiç halim yoktu
Su bir litre

Iyi aksamlar güzeller açımmm ben ya menümü paylaşayım bana öneri verin yoksa olur olmaz şeylere saldırıcam
Kahvaltı
Yarım krep yulaf kepeğinden
peynir
1 haşlanmış Yumurta
Maydanoz
azıcık Tahinli çörek

ara
Tarçınlı yeşil çay

Öğle Yemeği
Yarım krep yulaf kepeğinden
1 porsiyon patlıcan güveç
1 kase cacık
maydanoz

Ara
1 yeşil elma

Akşam yemedim geç çıktım ve şimdi pidecideyiz eşim pide yiyor ve burda sadece pide var

3.5 litre su
Sabah akşam toplamda 1 saat yürüyüş

Masallah menu basarili
Senin menude harika canim
bol salata ve 1 lahmacun ye canim yapacak bisi yok

İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şans uğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll

Ama çok güzeller bunlar teşekkür ederiz
Buda benden size taze demlenmiş şekersiz çay

sarı kart alma mesajdan sonra cezası var . şaka biyana uğradığın ölçüde geçmiş okuduğun çlçüde fayda alırsın mumkun mertebe gel gelemezsende idare ederiz elden geldiğince kuzum
sarı kart alma mesajdan sonra cezası var . şaka biyana uğradığın ölçüde geçmiş okuduğun çlçüde fayda alırsın mumkun mertebe gel gelemezsende idare ederiz elden geldiğince kuzum
Kaptanim,Ankaraya gittik geldik,bu gunden de tus-a hazirlanmaya basladim,kutuphanedeydim.
Evet,biliyorum,buraya cok ugradikca,motive oluyorum.
Mumkun kadar cok ugramaya calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…