- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.301
Kızlar size diyete başladıktan sonra olan ölçülerimle şimdiki ölçülerimi yazacağım. Hem bana motivasyon olur, hemde benim kadar kilolu olan arkadaşlarıma
28 Şubat 2015
göbek 134
göğüs 110
kalça 134
bel 127
10.Nisan 2015
göğüs 108
bel 121
kalça 124
Göbek 124
Ah bu
Ah bu cocuklar dimi bi is soylersin sonra donup iki mislini arkasindan sen yaparsin kizin kac yasinda bilmiyorum ama benimkilere daha ustlerinden cikani kirli sepetine attirmayi basaramadim
bende kirdim 2 ay once ayni sekil tuz buz oldu temizleyene anam agladiydi :)) gidip ayni marka aldim kilo farki cikmasin diye
Kizlar babalarini kiskaniyo evet benimkilerde oyle elele tutussak gemen gelip elleri ayiriyolarSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine
Dün halamların bana tatil teklifi vardıakçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedigiderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı
Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dediTabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım
Canım benim cadı 15 yaşına girecek bu sene
Bir iki senedir resmen aramızda gizli bir savaş var sankiaslında çok güzel anlaşıyoruz ( ben ondan birşey istemediğim ve babasına fazla yaklaşmadığım sürece )
Bazen can ciğeriz sarılıp öper boyna ama eşimle biraz fazla yaklaşalım hemen ortamıza girip bozar işi
Geçen gün dışardayken eşim bir ara iyice dibime giriip askım seni çok seviyorum dedi ( ki normalde dışarda yapmaz pek öyle şeyler ama oda bir an aşka geldi sanırım) anam büyük kız hemen aramıza bende sarılacağım bahanesiyle girip çaktırmadan beni babasından uzaklaştırdı hani bende ufak ufak uyuz oluyorum ama evlat sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Bakalım nereye kadar devam edecek bu soğuk savaş
Valla bende baya uğraştım temizleyene kadar
Bırak onu bana Annem almanyadan getirmişti cam çok hoşuma gidiyor alacağım dediğimde ( orada baya bir uyguna almış )sanırım aynısını bulamam o yüzden bakalım başka dijital almam lazım bir iki güne
Şu A101 mi Bim mi getirecekti belki onlardan birinde deng gelirim olmadı Koçtaşda görmüştüm 25 liraya dijitallerden
Kizlar babalarini kiskaniyo evet benimkilerde oyle elele tutussak gemen gelip elleri ayiriyolar
cecom benim kızında oğlanında babayla çok bi munasebeti yok ikiside bana duskun hele oğlan kuduruk anne seni sevecem deyip ustume abanır 30 dk debeleniriz. bide zayıf tum kemikleri batar oğlum dur etme diyene mahverder beni kraliçem , canımm annem guzel annem diye bi başlar sonu gelmez zibidininSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine
Dün halamların bana tatil teklifi vardıakçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedigiderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı
Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dediTabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım
Canım benim cadı 15 yaşına girecek bu sene
Bir iki senedir resmen aramızda gizli bir savaş var sankiaslında çok güzel anlaşıyoruz ( ben ondan birşey istemediğim ve babasına fazla yaklaşmadığım sürece )
Bazen can ciğeriz sarılıp öper boyna ama eşimle biraz fazla yaklaşalım hemen ortamıza girip bozar işi
Geçen gün dışardayken eşim bir ara iyice dibime giriip askım seni çok seviyorum dedi ( ki normalde dışarda yapmaz pek öyle şeyler ama oda bir an aşka geldi sanırım) anam büyük kız hemen aramıza bende sarılacağım bahanesiyle girip çaktırmadan beni babasından uzaklaştırdı hani bende ufak ufak uyuz oluyorum ama evlat sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Bakalım nereye kadar devam edecek bu soğuk savaş
Valla bende baya uğraştım temizleyene kadar
Bırak onu bana Annem almanyadan getirmişti cam çok hoşuma gidiyor alacağım dediğimde ( orada baya bir uyguna almış )sanırım aynısını bulamam o yüzden bakalım başka dijital almam lazım bir iki güne
Şu A101 mi Bim mi getirecekti belki onlardan birinde deng gelirim olmadı Koçtaşda görmüştüm 25 liraya dijitallerden
cecom benim kızında oğlanında babayla çok bi munasebeti yok ikiside bana duskun hele oğlan kuduruk anne seni sevecem deyip ustume abanır 30 dk debeleniriz. bide zayıf tum kemikleri batar oğlum dur etme diyene mahverder beni kraliçem , canımm annem guzel annem diye bi başlar sonu gelmez zibidinin
Kaptanim benimde icime dogmus gibi bugun yogurt corbasi detoksu yapiyorumgunaydın meleklerim
az sonra çıkıcam işlerim var.
bu arada 6. takım kardeş takımla bu hafta iddaya girdik takımlarımızı yarıştırıyoruz ona göre herkes mumkun mertebe 6. takıma uğrayıp kaynassın kı iddamız da yerini bulsun. linkini veriyom 6. takımın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-11299#post-40780300
Masllah yelizim. Bende aksam lari sivi s3bzeye agirlik vercem hem iddayi kazanalim hem listed3 der3ce yapalim harika olurKaptanim benimde icime dogmus gibi bugun yogurt corbasi detoksu yapiyorum
Damlam hg minigim gec3n hafta iyiyik 5. Okduk bakalim bu hafta hem yaris hem listede iki takim yuzunu guldurcez kuzumgünaydınlar nesli ablamın melekleribu hafta yarışıyormuşuz umarım iyi gelir hepimize bu yarış
ilk üçte iki kişilik yer tarafımızdan rezerve inşş ablacımDamlam hg minigim gec3n hafta iyiyik 5. Okduk bakalim bu hafta hem yaris hem listede iki takim yuzunu guldurcez kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?