Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım peki kaç kilo verdin merak ettim

Benim bu günkü menum
kahvaltı
peynir zeytin sahanda yumurta
1 dilim kepek ekmek
öğlen 3 tane kuru incir form çay
akşam kuru fasulye 4 kaşık pirinc pilavi 1 kasim yedim sadece tuttum kendimi bi kase yoğurt

2 litre su
yarım saat yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine

Dün halamların bana tatil teklifi vardı akçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedi giderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı

Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dedi Tabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım

Ah bu

Ah bu cocuklar dimi bi is soylersin sonra donup iki mislini arkasindan sen yaparsin kizin kac yasinda bilmiyorum ama benimkilere daha ustlerinden cikani kirli sepetine attirmayi basaramadim

Canım benim cadı 15 yaşına girecek bu sene
Bir iki senedir resmen aramızda gizli bir savaş var sanki aslında çok güzel anlaşıyoruz ( ben ondan birşey istemediğim ve babasına fazla yaklaşmadığım sürece )
Bazen can ciğeriz sarılıp öper boyna ama eşimle biraz fazla yaklaşalım hemen ortamıza girip bozar işi
Geçen gün dışardayken eşim bir ara iyice dibime giriip askım seni çok seviyorum dedi ( ki normalde dışarda yapmaz pek öyle şeyler ama oda bir an aşka geldi sanırım ) anam büyük kız hemen aramıza bende sarılacağım bahanesiyle girip çaktırmadan beni babasından uzaklaştırdı hani bende ufak ufak uyuz oluyorum ama evlat sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Bakalım nereye kadar devam edecek bu soğuk savaş

bende kirdim 2 ay once ayni sekil tuz buz oldu temizleyene anam agladiydi :)) gidip ayni marka aldim kilo farki cikmasin diye

Valla bende baya uğraştım temizleyene kadar
Bırak onu bana Annem almanyadan getirmişti cam çok hoşuma gidiyor alacağım dediğimde ( orada baya bir uyguna almış ) sanırım aynısını bulamam o yüzden bakalım başka dijital almam lazım bir iki güne
Şu A101 mi Bim mi getirecekti belki onlardan birinde deng gelirim olmadı Koçtaşda görmüştüm 25 liraya dijitallerden

Kizlar babalarini kiskaniyo evet benimkilerde oyle elele tutussak gemen gelip elleri ayiriyolar

Kizlar babalarini kiskaniyo evet benimkilerde oyle elele tutussak gemen gelip elleri ayiriyolar

Valla benim büyük ufaktan beter o konuda
Ufaklık kıskansada sadece gelir benide seviyorsun dimi benide öpsene babacığım der büyük valla aramıza Rambo gibi atlıyor hayır bazen gülüyorum ama bazende çok sinir olabiliyorum

Rabbim sağlık uzun ömür versin ama cidden bazen ulen kendi kendine rahatını bozdun ne diye çocuk doğurdum dediğimde oluyor sonrada kendime kızıyorum nasıl böyle birşey aklımın ucundan geçirdim diye ama cidden bazen çok daralıyorum

Cumartesi geç uyandığımdan kahvaltı ve öğle yemeği bir oldu
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

Daha sonra yarım dilim pasta ve türk kahvesi

Pasta yediğim için akşam 1 kase mercimek çorbası içtim sadece

Yatmadan öncede bir bardak süt içtim.

Su miktarından emin olmamakla birlikte 1 ile 1,5 litre arasında içtiğimi düşünüyorum.

Geç bildirim için özür diliyorum

Hazır yazmışken pazar menümü de yazayım dicem ama bugün cidden çoookk kötü Sabah tartıda yüz güldüren bir sonuç görmemin de etkisi var sanırım bunda. Bundan sonra sadece cuma günleri mi tartılsam diye düşünmüyor değilim

Sabah erkek arkadaşım ve çok yakın arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik.

1 dilim beyaz peynir,biraz dil peyniri,1 dilim salam,domates,salatalık,3-4 siyah zeytin,3 çatal kadar bal,2 adet sigara böreği 2 dilim ekmek,2 şekersiz çay (şekere bayılan ben çayda şekere bir türlü alışamadım.Bu artı haneme yazılsın lütfen) yiyerek dünyaları götürdüm resmen

Kahvaltıdan sonra arkadaşımın nikahına gittik. Nikah bitince diğer arkadaşların acıkmasından dolayı güveççiye gittik. Kahvaltıda dünyaları yiyen Nazarenko hiç bir şey yememeye kararlıyken hain bir arkadaşı tarafından baklava yemek durumunda kaldı (dayağı hakediyorum sanırım).

Arada sade türk kahvesi içtim.

Akşam yemeğinde salata,cacık,çok az ekşili tavuk,sosis,çok az actifryda kızartılan patates (bilmeyenler için actifry: 1 kaşık yağ ile 1 kg patates kızartan makine.)

1,5 litre kadarda su içtim.

Yarından itibaren yine kemerler sıkılıyor. Hadi hayırlısı

Herkese tartıda bol eksi göreceği bir hafta diliyorum.

cecom benim kızında oğlanında babayla çok bi munasebeti yok ikiside bana duskun hele oğlan kuduruk anne seni sevecem deyip ustume abanır 30 dk debeleniriz. bide zayıf tum kemikleri batar oğlum dur etme diyene mahverder beni kraliçem , canımm annem guzel annem diye bi başlar sonu gelmez zibidinin

Benimkilerde bazen öyleler hele büyük cadı abandımı üzerime inan hiç kalkamıyorum yerimden ( deli kuvveti var cadıda ) ama genelde babayla alakaları var ve cidden felaket kıskanıyorlar babalarını benden ( ufak pek değilde büyük daha çok )
Bazen eşime bile diyorum valla kumam olsa bukadar kıskançlık yaşanmazdı en azından arada benim sıramın olduğu günleri bilirdim diye
Aklı gidiyor bir kardeşi daha olursa diye

Bazende tam tersine dibimden ayrılmaz sarılıp durur ( eşim evde yokken ama adamcağız gelince yine başlıyor )
Eşime diyorum kızı evlendirirken senide yanında eşantiyon vereceğim diye eşimde merak etme kocayı bulunca babayı rahat bırakır diye

Kaptanim benimde icime dogmus gibi bugun yogurt corbasi detoksu yapiyorum
Masllah yelizim. Bende aksam lari sivi s3bzeye agirlik vercem hem iddayi kazanalim hem listed3 der3ce yapalim harika olur . Gerci kaybeden benim kanka takim olacak az yarismadim orda ama sonucta tatli rekabet dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…