Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım herşey kader kısmet her neden doktor tedavi olman gerekiyor dedi bilmiyorum ama eğer pko yüzündense hiç sıkıntı yapma derim hem kilolar gittikçe pko geriliyor hemde bende ikinci kuzumu düşündüğümde bana doktorun söylediği kesinlikle pko var ve çocuk sahibi olman imkansız hee çok istiyorsan aşılama yada tüp yaptırman gerekiyor demişti hatta o zaman sanki hiç çocuğum yokmuş gibi hüngür hüngür ağlamıştım ( endokrin doktorunda kan vermeye gittiğimde ) hatta eşim sonradan kızdı bana aşkım ya şükür evladımız var kesinlikle sağlığı yerinde olsun varsın bir tane olsun demişti 15 gün sonra tahlil sonuçlarımı alıp doktora göstermek için gidiceğime 1 gün kala tuhaf bir lekelenme oldu ve acıkcası pko yüzünden kist patladı korkusuna en yakın doktora gittim ( diğer uzaktı diye )
Pko var galiba kist patladı dediğim halde doktor bakalım kanda ne çıkacak dedi veeeeee inanılmaz ama benim kuzum çıktı tabi o doktorla ayrıntılı görüşmedim sadece hayırlı olsun hamilesin ama dikkat et sıkıntıdan uzak dur demişti
Endokrine gittim ertesi gün ve kadın tahlillere bakarken ( sadece hormonlara bakıldı tabiki ) fena değil ama tedaviye başlıyacağız dediğinde kusura bakmayın ilaça başlayamıyoruz çünkü hamileymişim dedim kadın inanmadı olamaz imkansız diyip durdu tüpmü yoksa aşılamamı diye sorup durdu ( sanırım daha evvel tedaviye başlayıp ondan sakladığımı düşündü ) Hayır normal yolla dediğimde hala imkansız mümkün değil diyip durdu bende ona sadece ; Rabbim dilerse imkansız diye birşey yoktur demiştim

Belki sende farklı bir sorun vardır ama en azından umut olması için anlatmak istedim
Herkes kaderinde ne varsa vakti zamanı geldiğinde ummadığı süprizlerle bile karşılaşabilir
İnşallah sanada vakti geldiğinde mucizeni gönderir Rabbim ( artık ne zaman diliyorsanız )

Aynen öyle yaaaa herşey kader kısmet. Benim babamda güya kısırmışta asla çocuğu olmazmış. Evliliklerinin ilk 5 yılında beni ve kardeşimi doğurmuşlar ama
Pko var bende de ama cuma günü gittiğim doktor bunu bir kist olarak algılama kist yok dedi. Yumurtluyorum ama yumurtayı dışarı atamıyor bünye. Doğum kontrol hapı kullanıyorum mecburen. Çünkü regl de olamıyorum ilaç kullanmazsam. Bu yüzden de kilo vermeye çalışıyorum 1 kilo bile alma dedi dr lar. Neyseki hormon ilaçları çok yan etki yapmadı evet kilo aldım ama verebiliyorumda sorun yok.
Çok teşekkür ederim detaylı anlatımın için de.

Yaşam tarzı haline getirmeye çalıştığım ve mümkün olduğunca bunların dışına çıkmadığım glisemik indeski düşük gıdaların listesini de sizlerle paylaşıyım.
  • Yoğurt ve meyveli yoğurt çeşitleri, yeşil sebzeler, süt ve süt ürünleri..
  • Kivi, üzüm, şeftali, erik, elma, portakal, greyfurt, armut gibi meyveler.. ( meyve suları bu kategoriye girmiyor )
  • Kepek, çavdar, tam buğday ekmekleri, tam tahıl ürünleri..
  • Nohut, kuru baklagiller, barbunya, mercimek, bezelye, taze fasülye..
  • Fındık, yer fıstığı, ceviz ve nispeten badem.
  • Değerli protein kaynakları içeren minimum yağda hazırlanmış et ve tavuk ürünleri..
  • Kahvaltı için mutlaka tercih edilmesi gereken yulaf ezmesi..
Zaten geriye doğal olmayan şeyler ve şekerdir undur tuzdur bunlar kalıyor.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Akşam yemeğimi yedim mutfağımıda topladığım gibi kendimi buraya attım
Eşim henüz gelmedi berber arkadaşına gidecekmiş hem sohbet hem traş hesabı

Bakalım yarın ne gibi sonuçlar görecek herkes
İnşallah herkes çoooooooook güzel eksiler görür

Valla öyle bir şansım varsa neden olmasın kaptanım. . hatta benim içinde iyi olur. Kaçamak yapmamış olurum.

Menum
SABAH
domates peynirli tam bugday ekmegine sandvic
sekersiz cay

OGLEN
bir tabak domates corbasi
bir tavuk sinitzel Orta boyda
bir bardak ayran

Ara
dort kare bittee çikolata

aksam
tavuklu salata
limonlu soda

Spor 20 dakika pilates kardiyo karisIk
bugun az sy ictim yatana kadar icer iki litreye tamamlarim :)

Arkadaşlar ben geldim...
dünü menüsü hemen gelsin. HIDIRELLEZ diye sabah erkenden pikniğe gittik
haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 acı biber
1 küçük börek
öğle-Akşam:
1 küçük dilim pasta
yaprak sarma
mercimek köfte
1 küçük börek
akşama kadar 4 lt su içildi
gün boy ayaktaydım çok yoruldum. 1 saate yakında yürüdüm.

Bugünün menüsü
sabah:
Haşlanmış yumurta
çok az tereyağı ve çilek reçeli 1 çatal kadar
zeytin 5 tane
domates
salatalık
maydanoz
peynir
öğle-akşam:
Bulgur pilavı 3 yk
taze fasulye 3 yk
1 haşlanmış but
akşama kadar 4 lt su içildi. Bu saatten sonra 1 lt daha içerim herhalde. ?.
Bugün Spor yapamadım. Ama akşam eşimle yürüyüşe çıkacağız.
Çok sık Giremediğim için herkesten Özür dilerim. Ama 2 hafta çok yoğunum. Gelen giden bahar temizliği vs derken canım çıkacak gibi...

Anammmm istanbul felaket koparıyor

Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor

Tartı öncesi son menümü paylaşıyorum
Kahvaltı
1 kase ezogelin çorba
1 parça kepek ekmek

Ara
1 minik cin bisküvi
3 yulaflı bisküvi
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle yemeği
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon karnabaharlı salata
1 kase yoğurt

Ara
3 ceviz
tarçınlı sütle nescafe

akşam yemeği
1 porsiyon karnabaharlı salata
2 kaşık bulgur pilavı

1.5 litre su
şimdi 1 yeşil elma yiyebilirim
gün toplamı 1 saate yakın yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…