- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.521
Ay ne bileyim gerildim canisi liste derken kilo bildirim listesi dimiBir seyi yoktur ya dert etmeyin bence. Burada liste tamamlaninca mesaji kopyalayip o basliga yapistiracaksiniz anladigim kadariyla.
Stres yapmayin
İnşallah kaptanım. Bende planlı programlı olduğum için değil ama bi 2 senemiz var gibi. Bide tedavi olmam gerekicek oda var, ya çok istersem ve olmazsa yıpranırmıyım acaba. Doktorlar çocuk istediğin zaman gel tedaviye başlayalım diyorlar. Bende 2 sene bekleyin ozaman dedim en son cuma günü
Canım herşey kader kısmet her neden doktor tedavi olman gerekiyor dedi bilmiyorum ama eğer pko yüzündense hiç sıkıntı yapma derim hem kilolar gittikçe pko geriliyor hemde bende ikinci kuzumu düşündüğümde bana doktorun söylediği kesinlikle pko var ve çocuk sahibi olman imkansız hee çok istiyorsan aşılama yada tüp yaptırman gerekiyor demiştihatta o zaman sanki hiç çocuğum yokmuş gibi hüngür hüngür ağlamıştım ( endokrin doktorunda kan vermeye gittiğimde ) hatta eşim sonradan kızdı bana aşkım ya şükür evladımız var kesinlikle sağlığı yerinde olsun varsın bir tane olsun demişti 15 gün sonra tahlil sonuçlarımı alıp doktora göstermek için gidiceğime 1 gün kala tuhaf bir lekelenme oldu ve acıkcası pko yüzünden kist patladı korkusuna en yakın doktora gittim ( diğer uzaktı diye )
Pko var galiba kist patladı dediğim halde doktor bakalım kanda ne çıkacak dedi veeeeee inanılmaz ama benim kuzum çıktıtabi o doktorla ayrıntılı görüşmedim sadece hayırlı olsun hamilesin ama dikkat et sıkıntıdan uzak dur demişti
Endokrine gittim ertesi gün ve kadın tahlillere bakarken ( sadece hormonlara bakıldı tabiki ) fena değil ama tedaviye başlıyacağız dediğinde kusura bakmayın ilaça başlayamıyoruz çünkü hamileymişim dedimkadın inanmadı olamaz imkansız diyip durdu tüpmü yoksa aşılamamı diye sorup durdu ( sanırım daha evvel tedaviye başlayıp ondan sakladığımı düşündü ) Hayır normal yolla dediğimde hala imkansız mümkün değil diyip durdu bende ona sadece ; Rabbim dilerse imkansız diye birşey yoktur demiştim
Belki sende farklı bir sorun vardır ama en azından umut olması için anlatmak istedim
Herkes kaderinde ne varsa vakti zamanı geldiğinde ummadığı süprizlerle bile karşılaşabilir
İnşallah sanada vakti geldiğinde mucizeni gönderir Rabbim ( artık ne zaman diliyorsanız)
Evet kuzum oAy ne bileyim gerildim canisi liste derken kilo bildirim listesi dimi
Teşekkür ederim canımEsinin dogum gunu kutlu olsun
Valla öyle bir şansım varsa neden olmasın kaptanım. . hatta benim içinde iyi olur. Kaçamak yapmamış olurum.gunaydın guzellerim
denemek lazım zararsız zaten yapılabilir
bendede aynı durum soz konusu anlıyorum canım
daha dikkat edelim cumaları disiplin olalım
bence aç kalmışsın kuzum birazdaha dikkat et
çiğ çerez tuket aralarda acıkmazsın hem beslenmiş olursun
bende deneyecem
benzerini uygularım arada zaten
1- paylaşım alanı : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1463
2- kim kaç kilo verdi : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10
3- karar defterimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-17
bu 3 konuyu ızlemeye alın kızlar. 1. deki yarışma gunu cuma gunu listelerin paylaşıldığı alan cuma gunu yonlendircem sizi ben
seni bu hafta mezun edelim nurgulum. kilonu korumak için ister bizimle ister mezunlarla devam edersin. sen nasıl istersen
masalım mesajdan muhaf edelim izin kullanma olurmu ?
patates kızartması ve zero olmadı kuzum gelsin 100 mekik ceza
bugun ki menunde ceza sporunu belirtmeyi unutma
ruveydam selam canım. oynasaydın cimcimeyle bol bol
aç kalmışsın daha dengeli ve besleyici menuler oluştur kuzum
geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl peki
evet istikrar sağlayamayınca 1 ileri 1 geri yerinde saydın demek ozaman mayıs ayında kendine bi hedef koy bakalım bunu deneyelim misal bu ay en az 2,5kg gitsin
Insallah arti cikmam 100 gram bile versem sukredicem . Menumde bu hafta hiçbir abartj olmamasina ragmen tamamen durmus vaziyette kilo vermem artikyarın cuma heyecan varmı kızlar heyecan
ben çok heyecanlandım her perşembe gibi
Bakalim becerebilecek miyimEvet kuzum o
Sorma canım benim bende bu sabah oldum şansımıza bakArkadaşlar regl olduğumu daha önce belirtmiştir sanırım. Bu hafta çok bir fark olacağını sanmıyorum. Yarın ki sonuç için şimdiden Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?