Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o kadar iddalısın dimek cecom çok sevindim maşallah sana

Yarın ilk kez bildirimde bulunacağım ve 2 haftadır diyetteyim. Ve hiç tartılmadım 59 u gördükten sonra (Tartılmaya yeltendim ama tartının pili bitmiş.)

Yarın sabah aç karnına büyük bir iniş bekliyorum sevgili takımım. O kadar dikkat ettim sonuçlarını görmezsem o tartıyı kırarım ben.

super kuzum yarın listeleri sallarız işallah haydi bismillah

geçen haftadan mesaj sayısı tutmayan ve paylaşım alanına liste taşıma cezası alan akreple ve aycan
öğle saatlerinde sizi yönlendiricem buralarda olun yarın oldumu çok kolay bi tarifle listeyi paylaşım alanına taşıyacaksınız. listeyide surekli kontrol edin bildirimlerde yanlış eksik olursa duzeltin bende buralardayım zaten. şimdiden uyarayım dedim

yarın yine herkes mesajlarını sayacak geçen cumadan bu perşembe dahil mesajlar sayılacak. haaa hergun 5 mesaj atanlar zaten 35 mesajı doldurur onlarda sorun yok. ama mesaj cezası alanlar yine takıp eden hafta listeyi paylaşım alanına taşıma cezası alacak ona göre bu gunden mesajlarınızı sayıp doldurun derim ben

fulyam bu arada bebek düşünüyormusun yoksa işe ara vermek için erkenmi buluyorsun kuzum

Yanlış ifade etmişim sanırım düzelteyim hemen :)
Galetalar yarım parmaktan daha küçük toplasınız 1 büyüklerden etmiyor Bulgur pilavını da kardeşimden otlandım 2 kaşık diye yazmışım ama toplam 1 kaşık bile yememişimdir :) Tabağına 2 kere kaşık attığımdan 2 dedim
Ama merak etmeyin 100 mekiğimi çektim :) Akşam da dersten sonra spora gidicem inşallah :)

Teşekkür ederim :)
Yeni olduğum için kimseyi tanımadığımdan nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Yavaş yavaş öğreniyorum :)
biz bir aileyiz samimi hitaplar daha guzel oluyor merak etme kuzum kimse samimiyetten sıkıntı çıkarmaz

hımmm tamam ozaman nasılsa mekıkte çekilmiş fazla mal göz çıkarmaz canım yarasın

biz bir aileyiz samimi hitaplar daha guzel oluyor merak etme kuzum kimse samimiyetten sıkıntı çıkarmaz

hımmm tamam ozaman nasılsa mekıkte çekilmiş fazla mal göz çıkarmaz canım yarasın

Teşekkür ederim kaptanım yarar inşallah da yarın iyi bir sonuç alırız :)

Valla ben cok gerginim su an
Insallah takimi batirmam. Hic guvenim yok kendime ya niye boyleyim bennn
ümitsizlik yok kuzum öle deme neye inanırsan o olur. yarın tartıda mujde bulursun işallah

Heyecanlanmamak elde değil. Geçen hafta hiç bir şey anlamamıştım ama bu hafta daha farklı. Umarım güzel bir sonuç alırız.
acemiydin kuzum şimdi alıştın ya artık daha guzel herşey.umarım tartı yuzune gulsun hepimizin

fulyam bu arada bebek düşünüyormusun yoksa işe ara vermek için erkenmi buluyorsun kuzum
Kaptanım şu an için düşünmüyoruz ama kısmet tabi belli olmaz. İş ile alakalı değil aslında ama çocuk yapma cesareti bende henüz yok. Çocukları aşırı seviyorum ama birey yetiştirme olayı beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…