- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.481
o kadar iddalısın dimek cecom çok sevindim maşallah sanaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrr
İnşallah bugünde çok çok güzel bir gün olur hepimiz için ve kaçamaksız az kalorili kapatırız günümüzü
Yine erkenden uyandım şükür
Limonlu suyumuda kaptım geldim kahvaltı sonrası
Birazdan keyif kahvemide yapar içerim sonrada kim tutar beni
Hazır benim küçük cadı tabletide ellemezken sporumuda yapacağım Allahın izniyle
Yarın malum bildirim günü
Birinci belli ikinci kim modundayım
O popiş eriyecekkkkkkkk başka yolu yookkkkk
Hemen bildiriyorum kaptanim. Genelde ertesi gun bildirim yapanlar da oluyor. Onun icin bekletiyordumdunki menuler eksik gibi geldi kızlar rveydam rapor veririsin bi
Kaptanim idrar kanalının dar olmasından supheleniliyorne zaman belli olcak yelizim doktorlar ne diyor
allah şifasını versin kuzunun. biraz yoracak ruhen sizi ama başa gelen çekilir dirayetli ol bakalım yelizim işallah tez zamanda kurtulursunuz gülümKaptanim idrar kanalının dar olmasından supheleniliyor
super kuzum yarın listeleri sallarız işallah haydi bismillahYarın ilk kez bildirimde bulunacağım ve 2 haftadır diyetteyim. Ve hiç tartılmadım 59 u gördükten sonra(Tartılmaya yeltendim ama tartının pili bitmiş.)
Yarın sabah aç karnına büyük bir iniş bekliyorum sevgili takımım. O kadar dikkat ettim sonuçlarını görmezsem o tartıyı kırarım ben.
fulyam bu arada bebek düşünüyormusun yoksa işe ara vermek için erkenmi buluyorsun kuzumYarın ilk kez bildirimde bulunacağım ve 2 haftadır diyetteyim. Ve hiç tartılmadım 59 u gördükten sonra(Tartılmaya yeltendim ama tartının pili bitmiş.)
Yarın sabah aç karnına büyük bir iniş bekliyorum sevgili takımım. O kadar dikkat ettim sonuçlarını görmezsem o tartıyı kırarım ben.
Siz demeye gerek yok bana
Yag yakimi sindirim kolayligi icin iciyorum
tatlım 1 gun için çok fazla karbonhidrat hemde rafine karbonhidrat almışsın. hele galetalar çok fazla olmuş. üstüne akşamda bulgur komple karbonhidrat bu 1 gun depoyu 3 gunde zor eritirsin benden demesi birazdaha dengeli herşeyden ye karbonhidrata yuklenme kuzum
bugun 100 mekik cezası verdim bu menuye
biz bir aileyiz samimi hitaplar daha guzel oluyor merak etme kuzum kimse samimiyetten sıkıntı çıkarmazTeşekkür ederim :)
Yeni olduğum için kimseyi tanımadığımdan nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Yavaş yavaş öğreniyorum :)
hımmm tamam ozaman nasılsa mekıkte çekilmiş fazla mal göz çıkarmaz canımYanlış ifade etmişim sanırım düzelteyim hemen :)
Galetalar yarım parmaktan daha küçük toplasınız 1 büyüklerden etmiyorBulgur pilavını da kardeşimden otlandım 2 kaşık diye yazmışım ama toplam 1 kaşık bile yememişimdir :) Tabağına 2 kere kaşık attığımdan 2 dedim
Ama merak etmeyin 100 mekiğimi çektim :) Akşam da dersten sonra spora gidicem inşallah :)
biz bir aileyiz samimi hitaplar daha guzel oluyor merak etme kuzum kimse samimiyetten sıkıntı çıkarmaz
hımmm tamam ozaman nasılsa mekıkte çekilmiş fazla mal göz çıkarmaz canımyarasın
Valla ben cok gerginim su anyarın cuma heyecan varmı kızlar heyecan
ben çok heyecanlandım her perşembe gibi
yarın cuma heyecan varmı kızlar heyecan
ümitsizlik yok kuzum öle deme neye inanırsan o olur. yarın tartıda mujde bulursun işallahValla ben cok gerginim su an
Insallah takimi batirmam. Hic guvenim yok kendime ya niye boyleyim bennn
acemiydin kuzum şimdi alıştın ya artık daha guzel herşey.umarım tartı yuzune gulsun hepimizinHeyecanlanmamak elde değil. Geçen hafta hiç bir şey anlamamıştım ama bu hafta daha farklı. Umarım güzel bir sonuç alırız.
Kaptanım şu an için düşünmüyoruz ama kısmet tabi belli olmaz. İş ile alakalı değil aslında ama çocuk yapma cesareti bende henüz yok. Çocukları aşırı seviyorum ama birey yetiştirme olayı beni korkutuyor.fulyam bu arada bebek düşünüyormusun yoksa işe ara vermek için erkenmi buluyorsun kuzum
Yaa bende heyecanlıyım çok ta ümitliyim hakkını verdiğimi hissediyorum.yarın cuma heyecan varmı kızlar heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?