- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.501
Valla tartıdan çok bu görev gerdi beni inşallah yaparız yardımınla bu arada benim menülere yorum göremedim kaptanım cezammı var aferin mi bileyim yani dimi amageçen haftadan mesaj sayısı tutmayan ve paylaşım alanına liste taşıma cezası alan akreple ve aycan
öğle saatlerinde sizi yönlendiricem buralarda olun yarın oldumu çok kolay bi tarifle listeyi paylaşım alanına taşıyacaksınız. listeyide surekli kontrol edin bildirimlerde yanlış eksik olursa duzeltin bende buralardayım zaten. şimdiden uyarayım dedim
yarın yine herkes mesajlarını sayacak geçen cumadan bu perşembe dahil mesajlar sayılacak. haaa hergun 5 mesaj atanlar zaten 35 mesajı doldurur onlarda sorun yok. ama mesaj cezası alanlar yine takıp eden hafta listeyi paylaşım alanına taşıma cezası alacak ona görebu gunden mesajlarınızı sayıp doldurun derim ben
ümitsizlik yok kuzum öle deme neye inanırsan o olur. yarın tartıda mujde bulursun işallah
acemiydin kuzum şimdi alıştın ya artık daha guzel herşey.umarım tartı yuzune gulsun hepimizin
atlamışım kuzum nasıl olduysa. maşallah menunde abartı durum yok dengeli ve başarılı ekmeklerin içinide almışsın oda dengeli olmuşIyi akşamlar
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek içi alınmış
1 haşlanmış Yumurta
3 dilim kadar kaşar peynir
Maydanoz
Öğle Yemeği
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
Maydanoz nane
Ara
2 ceviz
1 salatalık
Akşam yemeği
2 kaşık susuz bezelye (havuç ve patates yok)
2 yulaf lı bisküvi
şimdi birazda kabak çekirdeği yiyeceğim abartmadan
2 litre su
Sabah 1 saat
Öğle Yarım saate yakın
Akşam 1 saate yakın yürüyüş
ben programlı hamilelikleri çok sanal buluyorum. elbet bi zamanı vardır ve gelir sende başarılı, cesur ve üretken tüketmeyen bir birey yetiştirirsin canım kuşkun olmasın.Kaptanım şu an için düşünmüyoruz ama kısmet tabi belli olmaz. İş ile alakalı değil aslında ama çocuk yapma cesareti bende henüz yok. Çocukları aşırı seviyorum ama birey yetiştirme olayı beni korkutuyor.
vericez hakkını hemde ben derece bekliyorm takımdan. menuler sporlar hemen hemen duzgundu aşırı abartı menuler yoktu ama supriz olmassa derecedeyizYaa bende heyecanlıyım çok ta ümitliyim hakkını verdiğimi hissediyorum.
Valla tartıdan çok bu görev gerdi beni inşallah yaparız yardımınla bu arada benim menülere yorum göremedim kaptanım cezammı var aferin mi bileyim yani dimi ama
ben ticari etiketlere , paket gıdalara çok guvenmiyorum kuzum. o hazır rafine gıdalardansa ceviz badem kuru meyve yesen daha çok tercih ederimBu arada ben yarın için çok ümitliydim fakat sabah regl oldum sizce bu çok etkilermi ya sabahtan beri sancıdan öldüm dayanamayıp ağrı kesici aldımda kendime geldim bugünü elimden geldiğince hafif geçirmeye çalışıyorum sabah canım çok tatlı istedi şu cin bisküviler varya Torku markasının minicik olan 1 tane ondan yine torkunun yulaflı bisküvisinden 3 tane yedim paketler çekmecede duruyor daha yemem artık birde Torku diye belirtme sebebim yanlış anlaşılmasın içinde glikoz yokmuş şeker pancarındanmış ya ondan
Haklısın epeydir bende yemiyodum işte regl alt üst ediyor şimdi tarçınlı kahve içicematlamışım kuzum nasıl olduysa. maşallah menunde abartı durum yok dengeli ve başarılı ekmeklerin içinide almışsın oda dengeli olmuş
ben programlı hamilelikleri çok sanal buluyorum. elbet bi zamanı vardır ve gelir sende başarılı, cesur ve üretken tüketmeyen bir birey yetiştirirsin canım kuşkun olmasın.
vericez hakkını hemde ben derece bekliyorm takımdan. menuler sporlar hemen hemen duzgundu aşırı abartı menuler yoktu ama supriz olmassa derecedeyiz
. senin menuler çok dengeli. genelde başarılı menuleri yorumsuz geçiyorum ama dunkini atlamışım şimdi baktım yazdım
ben ticari etiketlere , paket gıdalara çok guvenmiyorum kuzum. o hazır rafine gıdalardansa ceviz badem kuru meyve yesen daha çok tercih ederim
reglken vazgeçilmezim bitter çikolata çok seviyom 4 kare yerim keser beniHaklısın epeydir bende yemiyodum işte regl alt üst ediyor şimdi tarçınlı kahve içicem
cezamı akşam yaparım kaptanım. kahvaltıdaki ekmek olmazsa keyfim olmuyortatlım sende 1 gun için çok fazla karbonhidrat hemde rafine karbonhidrat almışsın. sabahki ekmeği 1dlm düşürsek ve o 3 kepekli buskivi olmasaydı menun dengeli olabilirdi. 100 mekik cezasını nasıl yaparsın
çorbalarını sebze ağırlıklı seçersen tam tersine guzel olur çorba salata yoğurt kuzum mantıklı dusunmussun
listemizi akşam paylaşırsanız ben bildirimimi yaparım sabah 6 da yola çıkcaz malumben az sonra çocukları toplucam alışveriş yapıp eve geçicem kızlar. spordan ve duştan sonra uğrar listemizide paylaşırım
sabaha heyecanlı bildirimleri de takibe başlarım
benim o kişiHemen bildiriyorum kaptanim. Genelde ertesi gun bildirim yapanlar da oluyor. Onun icin bekletiyordum
Işte bende onu yememek için yedim onları keşkem bende bitter yeseydimmmreglken vazgeçilmezim bitter çikolata çok seviyom 4 kare yerim keser beni
ben programlı hamilelikleri çok sanal buluyorum. elbet bi zamanı vardır ve gelir sende başarılı, cesur ve üretken tüketmeyen bir birey yetiştirirsin canım kuşkun olmasın.
Kaptanim ben de cok geriliyorum bu liste tasima isineValla tartıdan çok bu görev gerdi beni inşallah yaparız yardımınla bu arada benim menülere yorum göremedim kaptanım cezammı var aferin mi bileyim yani dimi ama
Bir seyi yoktur ya dert etmeyin bence. Burada liste tamamlaninca mesaji kopyalayip o basliga yapistiracaksiniz anladigim kadariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?