Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla tartıdan çok bu görev gerdi beni inşallah yaparız yardımınla bu arada benim menülere yorum göremedim kaptanım cezammı var aferin mi bileyim yani dimi ama

Bu arada ben yarın için çok ümitliydim fakat sabah regl oldum sizce bu çok etkilermi ya sabahtan beri sancıdan öldüm dayanamayıp ağrı kesici aldımda kendime geldim bugünü elimden geldiğince hafif geçirmeye çalışıyorum sabah canım çok tatlı istedi şu cin bisküviler varya Torku markasının minicik olan 1 tane ondan yine torkunun yulaflı bisküvisinden 3 tane yedim paketler çekmecede duruyor daha yemem artık birde Torku diye belirtme sebebim yanlış anlaşılmasın içinde glikoz yokmuş şeker pancarındanmış ya ondan

atlamışım kuzum nasıl olduysa. maşallah menunde abartı durum yok dengeli ve başarılı ekmeklerin içinide almışsın oda dengeli olmuş

ben programlı hamilelikleri çok sanal buluyorum. elbet bi zamanı vardır ve gelir sende başarılı, cesur ve üretken tüketmeyen bir birey yetiştirirsin canım kuşkun olmasın.

Yaa bende heyecanlıyım çok ta ümitliyim hakkını verdiğimi hissediyorum.
vericez hakkını hemde ben derece bekliyorm takımdan. menuler sporlar hemen hemen duzgundu aşırı abartı menuler yoktu ama supriz olmassa derecedeyiz

Valla tartıdan çok bu görev gerdi beni inşallah yaparız yardımınla bu arada benim menülere yorum göremedim kaptanım cezammı var aferin mi bileyim yani dimi ama
. senin menuler çok dengeli. genelde başarılı menuleri yorumsuz geçiyorum ama dunkini atlamışım şimdi baktım yazdım

ben ticari etiketlere , paket gıdalara çok guvenmiyorum kuzum. o hazır rafine gıdalardansa ceviz badem kuru meyve yesen daha çok tercih ederim

Haklısın epeydir bende yemiyodum işte regl alt üst ediyor şimdi tarçınlı kahve içicem

cezamı akşam yaparım kaptanım. kahvaltıdaki ekmek olmazsa keyfim olmuyor hem diyetisyen her menüme yazmıştı ekmeği ben öğle ve akşamdan çıkardım bile

MENÜ

SABAH
Ballı bademli cornflex + 1 bardak süt

ÖĞLEN
2 parça (yaklaşık 150gr) haşlanmış tavuk göğüs

ARA
1 kibrit kutusu pekmezli helva. (Bu un ile yapılandan değil ve şekersiz. Artık bunu bırakıp 1 kaşık pekmez yemeye başlıyorum)

AKŞAM
1 tabak z.yağlı taze fasulye
Roka salatası (Rokayı çok sevdiğim için her gün menümde görürseniz şaşırmayın )

Su: Şu anda 1 lt. Yatana kadar 1.5 lt olur.
Spor: 30 dk leslie , 15 dk karın, 20 dk iç bacak dış bacak squat

Benimde takip ettiğim kadarıyla bu hafta herkesin menüsü ideal gibiydi. Umarım yarın dereceye gireriz. Gerçi diğer takımlar ne durumda bilmiyorum ama ay çok heycanlıyıııım

ben programlı hamilelikleri çok sanal buluyorum. elbet bi zamanı vardır ve gelir sende başarılı, cesur ve üretken tüketmeyen bir birey yetiştirirsin canım kuşkun olmasın.

İnşallah kaptanım. Bende planlı programlı olduğum için değil ama bi 2 senemiz var gibi. Bide tedavi olmam gerekicek oda var, ya çok istersem ve olmazsa yıpranırmıyım acaba. Doktorlar çocuk istediğin zaman gel tedaviye başlayalım diyorlar. Bende 2 sene bekleyin ozaman dedim en son cuma günü

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
2 kase mercimek corbasi
1 catal kiymali makarna
1 kucuk dilim tambugday ekmek (kendime nazarim degdi resmen)
5 cig badem
2 ceviz
1 bardak ayran
2 kasik yogurt

Su 2 litre olacak

Birazdan da sodali limonlu yesilcayimi icecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…