- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.081
eee spor kraliçesinide cumadan cumaya seçelim sen bak bakalım kraliçe kim oldu fulyam
Bir önceki güne göre daha başarılı bir spor olmuş
Accık daha hareket istiyoruzzzzz
Yine birinciliği kaptırmıyosun beybi
profiline gir mesajları tıkla tum içeriğe bak de say kuzumMesaj sayina nerden bakiyoruz,arkadaslar ?
tatlım son listeyi alıntılayacaktın ama ben ekledim şimdilik***14.TAKIM 413. Etap ***15/5/15. Toplam 11 üye
Akrepimm(66/65.5 / 0.5/0.76% )
MasalKusu (95.5 / / /% )
aycanhakan( 68.3/ / /%)
nhtylz. (88.5 / 0/0 / 0% )
kitap_asigi ( 64.8 / / / %)
katrem_(75/ / /% )
Diddah (73,5/ / / % )
Evnscnc (54/ / /% )
Rengarenknesli (75,9 / / / % ) 410. Etapta izne ayrılan uye, yuzdesi 3‘e bölündü
nazarenko (78,9 / / / % ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (57,2 / / / % ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4, 4 yıl önce ve 2 yıl önce yarışmış.2. sinde mezun olmuş.kilosunu koruyamadığı için tekrar aramızda
14.Takım Ortalaması:%
***MESAJ SAYILARI***413. Etap***
Akrepimm:
MasalKusu:
aycanhakan :
nhtylz :35+
kitap_asigi:
katrem_ :
Diddah :
Evnscnc :
Rengarenknesli : 35++
nazarenko :
Fulias :
tamam tatlım 2 hafta izinli olacaksın 3. cuma tekrar listede olacaksın o halde tamammıRengarenkNesli kaptanım merhaba...
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. yaşanan sağlık problemleri yüzünden katılım yapamıyorum. bugün eşimden yardım istedim ve öyle bildrim yapmaya geldim.
bir haftadır hem ben hem eşim diş problemi yaşıyoruz...
bizim ki o kaadar önemli değil ama kızımın hasta olması neredeyse tüm düzenimizi değiştirdi.. gece uykularımız bitti yeme düzenimiz değişti... çok şükür kilo almadım ama veremedim de ne yazıkki..
kaptanım sizden tekrar rica ediyorum izinli yazın ki ne siz ne de ben zan altında kalmayalım.. şimdiden teşekkür ederim... hepinize kolay gelsin.
tamam kaptanım teşekkür ederim... 90 inip geleceğim aranıza söz veriyorum...tamam tatlım 2 hafta izinli olacaksın 3. cuma tekrar listede olacaksın o halde tamammı
PAZARTESİ GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
nazarenko --
@kitap_asigi -
Evnscnc ----
aycanhakan
zeze_84 -------
SALI GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
zeze_84 -------------
@kitap_asigi--------
BenimKemiklerimiri ---------------
RengarenkNesli -
aycanhakan -----
ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
zeze_84 ------
nazarenko -
BenimKemiklerimiri -------
diddah ------
@kitap_asigi -
PERŞEMBE GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
nazarenko --
zeze_84 -------
aycanhakan
Evnscnc ----
A Akrepimm -
Spor Sonuçlarını yürüyüş + en iyi bölgesel çalışanları öncelikli tutarak yapıyorum.
Bu Haftalık ilk olduğu için pazartesi perşembe arası spor kontrolü oldu.
Yeni hafta için Cuma'dan Perşembe ye kontrol sonuçları yapılıp Cuma günü birinci belirlenir alkışlanır pohpohlanır öpcük verilir.
Bu Haftanın birincisi 15 puanla SPOR KRALİÇESİ Ünvanıyla
zeze_84
Bu haftanın ikincisi 14 puanla
nazarenko
Bu haftanın üçüncüsü 9 puanla
@kitap_asigi
cok gecmis olsun canimRengarenkNesli kaptanım merhaba...
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. yaşanan sağlık problemleri yüzünden katılım yapamıyorum. bugün eşimden yardım istedim ve öyle bildrim yapmaya geldim.
bizim ki o kaadar önemli değil ama kızımın hasta olması neredeyse tüm düzenimizi değiştirdi.. gece uykularımız bitti yeme düzenimiz değişti... çok şükür kilo almadım ama veremedim de ne yazıkki..
kaptanım sizden tekrar rica ediyorum izinli yazın ki ne siz ne de ben zan altında kalmayalım.. şimdiden teşekkür ederim... hepinize kolay gelsin.
teşekkür ederim canım. allah razı olsun.darisi kilo vermeye insallah
cok gecmis olsun canim
Gecmis olsun canimRengarenkNesli kaptanım merhaba...
RengarenkNesli kaptanım merhaba...
**14.TAKIM 413. Etap ***15/5/15. Toplam 10 üye
Akrepimm(66/ / /% )
MasalKusu (95.5 / / /% )
aycanhakan( 68.3/68.3 /0/%0)
nhtylz. (88.5 / 0/0 / 0% )
kitap_asigi ( 64.8 / / / %)
katrem_(75/ / /% )
Diddah (73,5/ / / % )
Evnscnc (54/ / /% )
nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (57,2 / / / % ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4, 4 yıl önce ve 2 yıl önce yarışmış.2. sinde mezun olmuş.kilosunu koruyamadığı için tekrar aramızda
14.Takım Ortalaması:%
***MESAJ SAYILARI***413. Etap***
Akrepimm:
MasalKusu:
aycanhakan :35+
nhtylz :35++
kitap_asigi:
katrem_ :
Diddah :
Evnscnc:46
Rengarenknesli : 35++
nazarenko : 37
Fulias :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?