- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.121
evet öyle görünüyor. geç kaldılar merak içindeyim, katrem kaçgundur yok ya ruveyda neden gelemedi acabaUmarım @kitap_asigi ve @katrem_ kilo vermiş olarak dönerler şu an yüzdemiz %30 un altında.
Gecmis olsun Allah sifa versinnnnRengarenkNesli kaptanım merhaba...
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. yaşanan sağlık problemleri yüzünden katılım yapamıyorum. bugün eşimden yardım istedim ve öyle bildrim yapmaya geldim.
bir haftadır hem ben hem eşim diş problemi yaşıyoruz...
bizim ki o kaadar önemli değil ama kızımın hasta olması neredeyse tüm düzenimizi değiştirdi.. gece uykularımız bitti yeme düzenimiz değişti... çok şükür kilo almadım ama veremedim de ne yazıkki..
kaptanım sizden tekrar rica ediyorum izinli yazın ki ne siz ne de ben zan altında kalmayalım.. şimdiden teşekkür ederim... hepinize kolay gelsin.
tamam canım. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda dönusunu bekliyoruz çıtır olacaz unutma bak yaz geliyorgeçmiş olsun dilkeleriniz için hepinize teşekkür ederim... listeyi paylaşmadıysanız eğer beni izin almak istiyor diye belirtirseniz sevinirim. hoşçakaln
sakin ol kuzum. bak yeni hafta yeni başlangıç sakın moral bozmayın oldumuBu hafta da 72 yi göremedim kilo vermem durdu sanırım kendimi kötü hissediyorum Şartlandırma olmuyor sanki
Okadar dikkat etmesem içim yanmiy cak kendimi tutuyorum zorluyorum yinede gitmiyor bu iki haftadır en fazla 300 gr verebildim bi de bıraksam ne olur Allah bilir tsk ederim kaptanim Sağol destek icinsakin ol kuzum. bak yeni hafta yeni başlangıç sakın moral bozmayın oldumu
haydi spora ve sağlıklı yaşama devam
ben çok memnunum 300gr 300gr dır gitmiş sonuçta. evet emek çok veriyoruz ama sonuçta geri dönusu oluyor. bak yaz geliyor bu ay bence metabolizmamız hızlanacak hepimiz hızla kurtulcaz toksinlerden yağlardan bitanem. sakın moral bozma ki ben 300gr larla 14kg verdim hiç daha fazlasını görmeden azımle verdim yılmadım. damlaya damlaya göl olur acelemiz yok sabırrOkadar dikkat etmesem içim yanmiy cak kendimi tutuyorum zorluyorum yinede gitmiyor bu iki haftadır en fazla 300 gr verebildim bi de bıraksam ne olur Allah bilir tsk ederim kaptanim Sağol destek icin
fulyam listeyi paylaş istersen bu saatten sonra gelmezler gelirlersede duzeltme yaparız tatlım**14.TAKIM 413. Etap ***15/5/15. Toplam 10 üye
Akrepimm(66/65.5 / 0.5/%0.76 )
MasalKusu (95.5 /95.5 /0 /% 0) kilosu sabit, İzine ayrılmak istiyor.
aycanhakan( 68.3/68.3 /0/%0) kilosu sabit
nhtylz. (88.5 / 88,5/0 / % 0)kilosu sabit
kitap_asigi ( 64.8 / / / %)
katrem_(75/ / /% )
Diddah (73,5/ 73.2/0.3 / %0.40 )
Evnscnc (54/54,5 /-0,5 /%-0,93 )
nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (57,2 /56,3 /0,9 / %1,57 ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4, Mezun olan üye geri döndü.
14.Takım Ortalaması:% 0,29
Şu an listenin hali budur. Ben 5 buçuğa kadar buralardayım. Kızlar gelmezse bildirimde bulunmadı yazıp listeyi paylaşırız.
Evet kaptanım 1 saat daha ofisteyim. 5 e kadar bekliyim 5 te paylaşırımfulyam listeyi paylaş istersen bu saatten sonra gelmezler gelirlersede duzeltme yaparız tatlım
ben çıkıyorum sen buralardamısın
Canım tebrik edErim darısı bize 48 çok az değilmi ben 60 razıyım suanKızlar bugün nihayet hedefe ulaştım kı :) 48
tebrik ederim Nurgül um sen basardin. Basari hikayesi yazacakmisin?Kızlar bugün nihayet hedefe ulaştım kı :) 48
Kizlar yaristaki rovansi 6.takim kazndi cezamiz b7 hafta profike 6.takim yazmakti herkes profil mesajina yazsin bakalim
Bende becerebilirs3m hemen yaziyorum
D3gistirdim deryam bakalim ciktimiheheh bende diyorum ki neslinin profilinde 14. takım kaptanı yazıyodu acaba geri mi geldiki kuzummmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?