- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.041
Ay evet ya ben de de bu hafta onun sinir stresi vardi dengem degisiyor regl oluncaGunaydin
Ben de regl oldum kizlar yarin ne olacak merak ediyorum farkettiniz mi regl gunlerimiz hep ayni zamanlara denk geliyo topikce
Dışarıda ne kadar hafif yiyebilirsem o kadar hafif yemeye çalışıyorum akşamları ağzıma bir şeyler atmayı da kestim bakalım yarın sonuç nasıl olacak sabit çıkmaya bile razıyımtatlım moral bozmak yok. regl de tahammul et bekle sabırla haftaya daha guzel olacak sonuç merak etme
sen simdi reglde hızlanan metabolizmanın avantajına odaklan. yansın yağlar
menude sporda super kuzum
menu spor dengeli tatlım
durumun ekmekmi marulmu ne kadar ekmeğinden yedin de hele...
menu guzel peki spor nerde
bizde seni özledik aldınmı karnenihadi hayırlısı olsun. kilonun 500 gr aşa yukarı oynaması normak kuzum şimdi korumaya geç takılma buncacık rakama
pizza yenmiş abooooo. napsak gelsinmi pizzaya 100 mekik
menu spor super kuzum
oh maşallah en ideal 2 öğün yapmışsın dun leptin tavan yapmış erimiş yağlar. sporda guzel
almammı hemde yıldızlı pekiyibizde seni özledik aldınmı karnenihadi hayırlısı olsun. kilonun 500 gr aşa yukarı oynaması normak kuzum şimdi korumaya geç takılma buncacık rakama
son 500 benden vazgeçeceğe pek benzemiyor gibiGider gider son 500 gr kalmis oh masallah.
Hemen salmazsan kurtuluverirsin:)
Canim,karnen kutlu olsunson 500 benden vazgeçeceğe pek benzemiyor gibicanım yok ya sallamıyorum ki hala diyet modunda takılıyorum tekrardan başa sarmayım diye
Selam canlar. Yarin hepinize tarti gulsun guldursun. Listemizi paylasiyirum ve yatiyirum yarin gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?