- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.161
***413. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***
1. Fulias (57,2 /56,3 /0,9 / %1,57 )
2. nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 )
3. Akrepimm(66/65.5 / 0.5/%0.76 )
4. Diddah (73,5/ 73.2/0.3 / %0.40 )
NOT: nisan 407.etap 3/4/2015 de devraldığım 14. takım kaptanlığından sonra ilkez dün 1 nota aldık meleklerim. notamızı sildirmek için ilk üçe girmek zorundayız.bu hafta zorlu bi hafta olacak azami dikkat bekliyorum ona göre
0,3 un altında kalan ortalama yuzundenTebrik ediyorum hepinizi hanimlar supersiniz
Kaptanim neden nota aldik?
tamamdır kuzucum gün içerisinde yazıcamm :)))sen buraya yaz ben mezunların başarı hikayeleri topiğine taşırım kuzum
verirsiniz tabisi cannımmOzaman senin adına sevindim canum ins biz de verebiliriz
0,3 un altında kalan ortalama yuzunden
geçen hafta ki durum değerlendirmesine sen bi bak ruveydam hedef tutmayandan ifşa iste
Kizlar tebrik ederim hepinizi***413. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***
1. Fulias (57,2 /56,3 /0,9 / %1,57 )
2. nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 )
3. Akrepimm(66/65.5 / 0.5/%0.76 )
4. Diddah (73,5/ 73.2/0.3 / %0.40 )
NOT: nisan 407.etap 3/4/2015 de devraldığım 14. takım kaptanlığından sonra ilkez dün 1 nota aldık meleklerim. notamızı sildirmek için ilk üçe girmek zorundayız.bu hafta zorlu bi hafta olacak azami dikkat bekliyorum ona göre
NURGULUM KEŞKE yeni iş yerine çarşamba deseydin burayıda bırakıp 1 gun dinlenip başlardın. bence ara ve randevum varmış atlamışım salı çarşamba başlıcam sorun olurmu de bugunden halletkızlarr bi akıl verin bana işe başlamıştım 15 gün oldu ama işimden çok ta memnun değildim çok ağır yorucu ayakta.... buna istinaden iş aramaya tekrar karar vermiştim kii önceki başvurularımın birsine görüşme daveti aldım dün görüşmeye gittim ama ben en son başladığım yeri sölemedim yani çalışmıyo biliyolar.. dün olumlu haber aldım pzt iş başı diyolar da ben bu çalıştığım yere bugün sölicem çıkacağımı ama hafta sonu olduğu için sgk çıkış pzt olur ee diğer tarafta pzt giriş yapcak napcam ben dostlar bana bi akıl verinnn..
harikasın canımm tebrikler.Merhabalar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı
3 yemek kaşığı yulaf
Süt
Öğlen
Yarım simit
1 parça beyaz peynir
1 küçük domates
Çay
Ara
Yeşil çay
Akşam
1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş, 50 squat.
evet o saçmalığı şimarıklık olarak adlandırıyorum hepimiz yapıyoruz sanırımBu hafta ilk 3e girelim o zaman kaptanim toplu olarak bir seyler yapalim bence motivasyon oluyor herkes yapinca.
Spor olabilir veya 0 kacamak kurali olabilir. Bilemedim
Tamam ben gun icinde bakar isterim.
Kendimle baslayim hatta.
Cuma tartilip o gun icinde sacmalamaya baslayip haftasonu da aybi sacmalikta devam edince boyle oldu sanirim
Suyumu da cok icemedim degistigi icin.
Bir de regl tabi. Hepsi bi arada oldu bana +600
Cok uzgunum. Akillandim ama bundan sonra oyle yok. Haftasonu aldigimi hafta ici vermeye calisiyorum resmen. Iki geri bir ileri oluyor. Boyle hedefime ulasmam cok zor
Bundan sonra sacmalamiyorum cuma ve haftasonu
aynenn canımm aynalarla barışık olabilmek ve göbeğini saklamak için sürekli kamufle etme çabalarının yok olması mutluluğunu daha da artırıyor insanınNurgul_85
Canim tebrik ediyorum. Azmin sonucu iste nasil mutlusundur simdi yeni kilonda
Hic geri alma insallah (ozel durumlar disinda hamilelik gibii)hep bu kiloda kal
Supersin tek kelimeyle
kuzucum dedim evrakları falan bahane ettim en azından salı başlayabilmek adına ama yok illa pzt öğlen olsun mutlaka dediler başlamak değilde beni tek korkutan sgk giriş çıkışlarının sorun olması şimdiki çalıştığım yer pzt çıkış yapcak ama hangi saate yansır bilemiyorum ee burasıda o gün giriş yapcak off yaa bu iş sendromlarından yıldım valla bi işimde düz gitse şaşıcamNURGULUM KEŞKE yeni iş yerine çarşamba deseydin burayıda bırakıp 1 gun dinlenip başlardın. bence ara ve randevum varmış atlamışım salı çarşamba başlıcam sorun olurmu de bugunden hallet
sgk giriş çıkışını kafana takma aynı gun başka yerde sigortalı olman sorun olmaz sadece 1 tanesi hesaba girer fazladan prim ödenmiş olur bunu kafana takma bence. zaten bu iş yerindeki girişin de bu aydı sisteme daha yansımamıştır bile. ozaman bugunden bu işyerine bildir p.tesi sabah sadece çıkış evrak imzalamaya geleceğim dekuzucum dedim evrakları falan bahane ettim en azından salı başlayabilmek adına ama yok illa pzt öğlen olsun mutlaka dediler başlamak değilde beni tek korkutan sgk giriş çıkışlarının sorun olması şimdiki çalıştığım yer pzt çıkış yapcak ama hangi saate yansır bilemiyorum ee burasıda o gün giriş yapcak off yaa bu iş sendromlarından yıldım valla bi işimde düz gitse şaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?