Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***413. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***

1. Fulias (57,2 /56,3 /0,9 / %1,57 )

2. nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 )

3. Akrepimm(66/65.5 / 0.5/%0.76 )

4. Diddah (73,5/ 73.2/0.3 / %0.40 )

NOT: nisan 407.etap 3/4/2015 de devraldığım 14. takım kaptanlığından sonra ilkez dün 1 nota aldık meleklerim. notamızı sildirmek için ilk üçe girmek zorundayız.bu hafta zorlu bi hafta olacak azami dikkat bekliyorum ona göre

Tebrik ediyorum hepinizi hanimlar supersiniz

Kaptanim neden nota aldik?

****14.TAKIM 414. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

Akrepimm(65.5***********>
aycanhakan( 68.3***********>
nhtylz. (88.5 ***********>
kitap_asigi ( 64.8 ***********>
katrem_(75***********>
Diddah (73.2***********>
Evnscnc (54,5 ***********>
nazarenko (78 ***********>
Fulias (56,3 ***********>

masalkuşu izinde
katrem 1 kez bildirimde bulunmadı

kızlarr bi akıl verin bana işe başlamıştım 15 gün oldu ama işimden çok ta memnun değildim çok ağır yorucu ayakta.... buna istinaden iş aramaya tekrar karar vermiştim kii önceki başvurularımın birsine görüşme daveti aldım dün görüşmeye gittim ama ben en son başladığım yeri sölemedim yani çalışmıyo biliyolar.. dün olumlu haber aldım pzt iş başı diyolar da ben bu çalıştığım yere bugün sölicem çıkacağımı ama hafta sonu olduğu için sgk çıkış pzt olur ee diğer tarafta pzt giriş yapcak napcam ben dostlar bana bi akıl verinnn..

***14.TAKIM 414. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

Akrepimm(65.5***********>
aycanhakan( 68.3***********>
nhtylz. (88.5 ***********>88
kitap_asigi ( 64.8 ***********>
katrem_(75***********>
Diddah (73.2***********>
Evnscnc (54,5 ***********>
nazarenko (78 ***********>
Fulias (56,3 ***********>

masalkuşu izinde
katrem 1 kez bildirimde bulunmadı

0,3 un altında kalan ortalama yuzunden
geçen hafta ki durum değerlendirmesine sen bi bak ruveydam hedef tutmayandan ifşa iste

Bu hafta ilk 3e girelim o zaman kaptanim toplu olarak bir seyler yapalim bence motivasyon oluyor herkes yapinca.

Spor olabilir veya 0 kacamak kurali olabilir. Bilemedim

Tamam ben gun icinde bakar isterim.

Kendimle baslayim hatta.

Cuma tartilip o gun icinde sacmalamaya baslayip haftasonu da aybi sacmalikta devam edince boyle oldu sanirim
Suyumu da cok icemedim degistigi icin.
Bir de regl tabi. Hepsi bi arada oldu bana +600
Cok uzgunum. Akillandim ama bundan sonra oyle yok. Haftasonu aldigimi hafta ici vermeye calisiyorum resmen. Iki geri bir ileri oluyor. Boyle hedefime ulasmam cok zor

Bundan sonra sacmalamiyorum cuma ve haftasonu

Kizlar tebrik ederim hepinizi

NURGULUM KEŞKE yeni iş yerine çarşamba deseydin burayıda bırakıp 1 gun dinlenip başlardın. bence ara ve randevum varmış atlamışım salı çarşamba başlıcam sorun olurmu de bugunden hallet

harikasın canımm tebrikler.

evet o saçmalığı şimarıklık olarak adlandırıyorum hepimiz yapıyoruz sanırım

Nurgul_85

Canim tebrik ediyorum. Azmin sonucu iste nasil mutlusundur simdi yeni kilonda

Hic geri alma insallah (ozel durumlar disinda hamilelik gibii)hep bu kiloda kal

Supersin tek kelimeyle
aynenn canımm aynalarla barışık olabilmek ve göbeğini saklamak için sürekli kamufle etme çabalarının yok olması mutluluğunu daha da artırıyor insanın aminn inşalah o kabus günlere hiçbirimiz geri dönmeyiz ve çıtır çıtır gezeriz inşallah tabi ilerisi içinde zayıf hamile kalabilmek her zaman bir avantaj

NURGULUM KEŞKE yeni iş yerine çarşamba deseydin burayıda bırakıp 1 gun dinlenip başlardın. bence ara ve randevum varmış atlamışım salı çarşamba başlıcam sorun olurmu de bugunden hallet
kuzucum dedim evrakları falan bahane ettim en azından salı başlayabilmek adına ama yok illa pzt öğlen olsun mutlaka dediler başlamak değilde beni tek korkutan sgk giriş çıkışlarının sorun olması şimdiki çalıştığım yer pzt çıkış yapcak ama hangi saate yansır bilemiyorum ee burasıda o gün giriş yapcak off yaa bu iş sendromlarından yıldım valla bi işimde düz gitse şaşıcam

sgk giriş çıkışını kafana takma aynı gun başka yerde sigortalı olman sorun olmaz sadece 1 tanesi hesaba girer fazladan prim ödenmiş olur bunu kafana takma bence. zaten bu iş yerindeki girişin de bu aydı sisteme daha yansımamıştır bile. ozaman bugunden bu işyerine bildir p.tesi sabah sadece çıkış evrak imzalamaya geleceğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…