- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.521
ya yerim seni ben özrünüde dilemişBugunku menum
(Aksam yemegi cok kacti sanki ya cok acikmisim cok da sevdigim seyler olunca birazcik fazla yedim. Ya da yogurt sisirdi ondan oyle hissediyorum bilemiyorum. Moralim bozuldu son gun bu kadar cok yememem lazimdi hem de aksam..)
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam dünkülerin aynisi
Kabak yemegi yaninda ayrica yogurt yedim bugun disari cikinca cok bunalmisim sicaktan.
Kabak havuc yesilbiber sote ve kirmizi közlenmis biber ustune yogurt.
Bi tane de pötibör biskuvi yedim yemegin ortasindaburnumun dibine koymuslar tadimlik olsun dedim yedim.
Su 2.5 litre olacak
Yatana kadar da sodali limonlu yesilcayimi ve tarcinli sutlu kahvemi icecegim.
Spor: 1.5 saat kadar yuruyus. 5000 adimi gectim.
yapalım kuzum bugunu atlatalım biKaptanim bu arada ben spor programi olusturmak isterim sizlerle birlikte. Evde yapiyorum cogu zaman. Ve internetim de kisitli bunu soyleyim de sonradan sıkıntı olmasın. Mesela o karin videosunu halama gidince indirmistim oyle yapabildim tum hafta boyu gitmesem izleyemezdim bile.
Leslie videolari var elimde indirmis oldugum 1 milden 5mile kadar hepsi var birkac zumba videosu var. Dance workout var birkac tane. Kick box cardio var bir iki tane, bolgesel olarak fazla yok malesef ama uygulamalarda var bolgeseller de. Program yaparsak daha istikrarli giderim.
MENÜÜÜÜ
SABAH
1 Fincan Kahve
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk göğüsü
AKŞAM
3 köfte
Roka salatası
Spor: 40 dk yürüyüş + 30 dk evde antreman karın kol sırt
Su: 1 LT
Menum
sabah
omlet Iki yumurtadan
iki catal tahin helvası
oglen
bir lahmacun
iki kucuk biberli mantarli pide (daha cok sebzelerinden)
ayran
aksam
bir tabak mercimek çorbası
konserve mısır
Spor bir saat yuruyus
su iki litre
o danıno içecekler nesi kuzum.kornettolar hay maşallah ne ceza versem...... hah sen yat halıya 100 mekik çek bugunBu gunumu paylasiyorum,affiniza siginarak
Menu
Sabah
Maydanoz kuru
Yarim saat sonra
2 yumurtali omlet
1 salatalik
1 danino icecek
Ara 1 nescafe
Oglen
1 danino icecek
1 cornetto mini
Ara
Yesil cay
3 ceviz
Aksam
1 haslanip sotelenmis patates
1 tabak yogurtlu havuc salatasi
Bol yesillikli salata
Su 2 litre
Spor yok
Cok siskinimmmm,mens yaklasiyor
Menu berbat,spor da yok
zamanla tecrubelerinle kendin keşfediyorsun ne desemki burda şimdi bilemedimKaptanim,Ben daha oyrenme edim o yollari,sanirim bir az zaman gerekli)
Gecmis olsun bu arada,bir urolojiye gotur kaptanim,origini belirlensin,ona gore tedavi baslansin.Korkmaya,tedirgin olmaya gerek yok.
sağol baharcım. banum bitanedir insan sever, canlı sever herkesi sever o hayırlı uğurlu olsunDuyuru:
Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.
Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Bir sey aldirmanin yolunu merak ettim,yukaridaki mesaj alintili gitmedi maaleseff
Bugunku menum
Sabah
1 tane krep
11 de ayran detoks corbasi
13 te ayran detoks coebasi
15 de ayran detoks corbasi
Cok siskinlik yapri bu sefer bende onun icin aksam icmedim
Aksam
Bir tabak bezelye
Salata
Ayran
Spor
30 dk yuruyus
5 dk kizimla dans
Su
2 litre
tebrikler tatlım arada uğra tabi seni görmek guzel azim veriyorsunMerhabalaar,
Gruba dahil olamadım yoğunluktan dolayı ama yine de arada sizi bilgilendirim istedim :)
Bugün itibariyle 79.2 kiloyum, evet adım adım 78'e doğru gidiyorum.
Herkese bol kilo vermeli, bol sağlıklı günler...
Başlangıç : 27.03.2015 - 93 kg
Şuan : 21.05.2015 - 79,2 kg
doktora danıştım bakalım akşamda çişe kaldırıyom 15 gun kaldırcam sonra bakacam ne olacakRengarenkNesli kaptanım çok geçmiş olsun kızınıza. Stresten dolayı olabilir. Her ne kadar yaşı küçük de olsa stres herkeste var artık. Kurşun döktürün tabi, psikolojik olarak rahatlatır dediğiniz gibi; ama ayrıca bir doktorada götürmenizi tavsiye ederim ben. Daha önceki yorumlarda da yazıldığı gibi kaslarında bir gevşeme söz konusu olabilir. İyi haberleriniz bekliyoruz kaptanım :)
afiyet olsun canım başarılı menu o shake karşı yım ama hala fikrim değişmediiK.bakmayın kızlar bugün hiç yazamadım çünkü aşırı yoğunum
Sabahlıycam yine
Sabah:Shake
Öğle:domates Çorba
Etli nohut
Turşu
Akşam:mercimek Çorba
Salata
Yoğurt
Su:2lt
Spor yok
21/05/2015
Kahvaltı
1 sandviç ekmeği
Beyaz peynir
Çay
Öğlen
Fırında kabaklı mücver
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Öğlen yemeğini geç yediğim için akşam acıkmadım ondan bi şey yemedim.
Su: 1,5 litre
Spor: 15 dakikalık yürüyüş+8 dakikalık karın videosu.
sağolasın banummmm sizindeYarın tartı hepinizin emeklerinin karşılığını göstersin yüzünüzü güldürsün inşallah şekerler iyi geceler hepinize
Menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek ekmek
ayran detoksu yaptım bugün
Toplamda 2 saat arayla 3 kase aralarda yeşil çay 3 fincan oldu
Aksam cayin yanında 2 ceviz yedim
2 buçuk litre su 1 litre si limonlu
1 saat yuruyus
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ...Aminnnnnn
Bİr yandan kahvaltımı yaparken bir yandanda buraya bakayım dedim
Birazdan hazırlanıp dışarı atacağım kendimi
Önce kızın Müdürüyle görüşeceğim ( 12 gün devamsızlık için çağırmış sağ olsunAllahtan hepsiyle sohbetim iyide sıkıntı olmaz sanırım çünkü kızım şükür hiç kaçmadı okuldan sadece başının ağrıdığı günlerde okula gitmemişti o zamanda aslında not iletmiştim hatta bazen aramıştım )
Hemen aklımdayken bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Giden; 500 gr
Yüzdesi; 0.48 %
Toplam giden; 20.1 kg
banum iyisin gene maşallah20 mayis carsamba kilo: 64.300
22 mayis cuma:62.900
fark:1.400
yüzde : %2.18
ben ekledim kuzum kusur benim akşam giripte ekleyemedim sabah gelir gelmez yayınladım ekledim seniKaptanim listeyi goremedim disari cikmak zorundayim yine ara ara girer bakarim cikmadan yazarim ama yazamazsanm benim bildirimimi yazabilirmisiniz acaba zahmet verdim kusura bakmayin
Gecen hafta 88.5
Bu hafta 87.6
Giden 0.9
Yuzde 1.02
**14.TAKIM 414. Etap ***22/5/15 9 kişi
Akrepimm(65.5/ / /% )
aycanhakan(68.3/ 67.8/0.5/%0.73)
nhtylz. (88.5 /87,6 /0,9 / %1,02 )
kitap_asigi ( 64.8 / / / %)
katrem_(75/ / /% )
Diddah (73.2/ / / % )
Evnscnc (54,5 / / /% )
nazarenko (78 / / / % )
Fulias (56,3 / / / % )
14.Takım Ortalaması:%
**14.TAKIM 414. Etap Adaylar listesi ***22/5/15
viena (64 / / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **5 haz. listede
Kaptanim dun sabah 66.4 cikmama ragmen bu sabah 67.8 ciktim ne oluyor anlamadimya yerim seni ben özrünüde dilemiş
yapalım kuzum bugunu atlatalım bi
o danıno içecekler nesi kuzum.kornettolar hay maşallah ne ceza versem...... hah sen yat halıya 100 mekik çek bugun
zamanla tecrubelerinle kendin keşfediyorsun ne desemki burda şimdi bilemedim
sağol baharcım. banum bitanedir insan sever, canlı sever herkesi sever o hayırlı uğurlu olsun
valla buradan anlatılmaz doktorum anlatılmaz yani. şunu diyim az kadın olacaksın işveli cilveli, giyimine endamına evdede özeneceksin işte sonrası malum
maşallah sana
tebrikler tatlım arada uğra tabi seni görmek guzel azim veriyorsun
doktora danıştım bakalım akşamda çişe kaldırıyom 15 gun kaldırcam sonra bakacam ne olacak
afiyet olsun canım başarılı menu o shake karşı yım ama hala fikrim değişmedii
sağolasın banummmm sizinde
banum iyisin gene maşallah
ben ekledim kuzum kusur benim akşam giripte ekleyemedim sabah gelir gelmez yayınladım ekledim seni
benzer durum bendede varKaptanim dun sabah 66.4 cikmama ragmen bu sabah 67.8 ciktim ne oluyor anlamadim
tebrikler bebeğim maşallah20 mayis carsamba kilo: 64.300
22 mayis cuma:62.900
fark:1.400
yüzde : %2.18
duzeltme tatlım senin yuzde 2 ye bölunecek zaten okeyKaptanim ben en son gecen cuma bildirim yapamadigim gun 65.6 'ydim. Listede 64.8 gorunuyor. Bir onceki haftanin kilosu.
Onu 65.6 olarak duzeltsem sorun olur mu?
Oyyy daha da dusecek o zamannduzeltme tatlım senin yuzde 2 ye bölunecek zaten okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?