- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.501
Canim,nasil besleniyorsun bu kadar basarili ola biliyorsun kilo vermede?8 haftada 15 kq,inanilmazMerhabalaar,
Gruba dahil olamadım yoğunluktan dolayı ama yine de arada sizi bilgilendirim istedim :)
Bugün itibariyle 79.2 kiloyum, evet adım adım 78'e doğru gidiyorum.
Herkese bol kilo vermeli, bol sağlıklı günler...
Başlangıç : 27.03.2015 - 93 kg
Şuan : 21.05.2015 - 79,2 kg
Ben yaptım kaptanım ödevlerimi ama bildirim yapamadım birkaç gündür
Yazamadım 2 günlük eksik sanırım onları yazıcam şimdi. Başka eksik varsa söyler misin lütfenn?
Bildirim yapamadım hemen yazıyorum
Shake nasıl herbilefe dan memnunmusunK.bakmayın kızlar bugün hiç yazamadım çünkü aşırı yoğunum
Sabahlıycam yine
Sabah:Shake
Öğle:domates Çorba
Etli nohut
Turşu
Akşam:mercimek Çorba
Salata
Yoğurt
Su:2lt
Spor yok
Sali carsamba persembe eksikti canim. Simdi sadece bugunku menun eksik
Shake nasıl herbilefe dan memnunmusun
Canım ben onların dediği gibi 2 öğün kullanmıyorum sadece sabahları içiyorum çok tok tutuyor o kısmından memnunum ama akşamları içmiyorum kabız yapıyor
Fiyat olarak nasıl acaba bilgin var mı? Bugünlerde çok sık duymaya başladım bu ürünleride merak ettim.
Yeni fiyat bir kutu Shake 80tl olmuş
Birde ek vitamin mi kapsül gibi bişey var demi yanılmıyorsam arkadaşım kullanıyordu sıkılastım dediCanım ben onların dediği gibi 2 öğün kullanmıyorum sadece sabahları içiyorum çok tok tutuyor o kısmından memnunum ama akşamları içmiyorum kabız yapıyor
Shake 2 ya da 3 hafta anca gidiyorBirde ek vitamin mi kapsül gibi bişey var demi yanılmıyorsam arkadaşım kullanıyordu sıkılastım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?