- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.541
Kaptanim,yuruyus yapayim Ben,plzzz,sabah 45 dak yurudum.Aksam da yuruyus yapayimya yerim seni ben özrünüde dilemiş
yapalım kuzum bugunu atlatalım bi
o danıno içecekler nesi kuzum.kornettolar hay maşallah ne ceza versem...... hah sen yat halıya 100 mekik çek bugun
zamanla tecrubelerinle kendin keşfediyorsun ne desemki burda şimdi bilemedim
sağol baharcım. banum bitanedir insan sever, canlı sever herkesi sever o hayırlı uğurlu olsun
valla buradan anlatılmaz doktorum anlatılmaz yani. şunu diyim az kadın olacaksın işveli cilveli, giyimine endamına evdede özeneceksin işte sonrası malum
maşallah sana
tebrikler tatlım arada uğra tabi seni görmek guzel azim veriyorsun
doktora danıştım bakalım akşamda çişe kaldırıyom 15 gun kaldırcam sonra bakacam ne olacak
afiyet olsun canım başarılı menu o shake karşı yım ama hala fikrim değişmedii
sağolasın banummmm sizinde
banum iyisin gene maşallah
ben ekledim kuzum kusur benim akşam giripte ekleyemedim sabah gelir gelmez yayınladım ekledim seni
vallahi iş eşinde değil sende bitiyor her erkeğin bazı zaafları vardır mayam illaki bi gun keşfedersin
evet tatlım doğru yapmışsın%0.31'di yuzdem. Ikiye böldüm kaptanim.
Gecen haftaya gore iyiyim diye züğürt tesellisindeyim..
OYLAMA SONUÇLANMIŞTIR
8. takım henüz oy kullanmamakla birlikte, kullanacağı oyun genel toplama etkisi olmayacak.
O nedenle öneri, 8 adet EVET oyu ile kabul edilmiştir.
Oy kullanan bütün kaptanlarıma teşekkür ederim.
Hayır cevabı veren kaptanlarım açıklamalarını yapmışlar.
Değindikleri sorunlara cevap vermek istiyorum.
1) İzin süresine sınır koymayı daha önce denedik. 6 ay süre ile kendisinden haber alınamayan üyeyi otomatikman diskalifiye ettik. Ancak diskalifiye edilmiş üye, makul mazereti ile oylamaya sunulduğunda bir kaç örnek dışında her zaman yarışmaya kabul edildi. Denediğimiz ve başarı elde edemediğimiz bir şeyi yeniden uygulamaya sokmak anlamsız.
2) Elbette kota koyarak kimseyi burada tutamayız. Ancak zaten böyle bir derdimiz yok.
Mevcut kalabalığın niceliksel değil niteliksel olması önemli. Gitmek isteyen her koşulda gider, ancak bize zaten kalmak isteyen, kilo vermek için desteğe ihtiyaç duyan yarışmacı lazım.
3) Bu uygulamanın başarılı olması tamamen kaptanlara bağlı.
Öncelikle yeni üyenin deneme süresi çok önemli.
Devamında da, üyenizin işi çıkabilir, paylaşımı azalabilir ama yine de bildirimde bulunmaya devam etmeli, kilo verme ruhundan uzaklaşmamalıdır.
Sizin kolayınıza geldiği için pat diye izinli yazamayacaksınız üyeyi. Ya da bildirim yapmayan üyeyi de izinli yazamayacaksınız.
Bugüne kadar bazılarınızın yaptığınız buydu ve ben de sonuna kadar buna karşı çıkıyorum.
Peki ne olacak?
İzinli yazamadığınız için kilosu sabit olarak kalacak. Arka planda siz üyenin disiplinli olup olmadığına karar vereceksiniz. Çünkü birebir iletişimde olan sizsiniz. Kendi içinizde takım kurallarınızda gerekli kontrolü sağlayacak her kararı almakla yetkilisiniz.
4) İzne ayrılan üyenin, dünüşünde yeni üye olarak işlem görmesi mantıklı değil.
Çünkü yarışmada olduğu süre içinde verdiği kiloyu da havaya atmış oluruz. Analizlerde karmaşa, karnede ve bireysel sıralamada da karmaşaya yok açar. Bir üyenin x kere başlangıç kilosu olursa, bu üyenin başarısını neye göre saptayacağız. Kendi adıma, hazırladığım analiz ve raporlarda bu iş karmaşaya yol açar, çözümü olmayan bir karmaşaya.
Hafta sonu konuyla ilgili karar defteri düzenlemelerini yaparım. Ondan sonra yeni uygulamamız başlar.
Şimdiden hayırlı olsun.
Gerçekten 9. takımın bireysel yüzdeleri çok iyiymiş.resmen yol gözluyom haydi kızlar bildirime. 9. takım sabahın köründe bitirip paylaştı ve superler maşallahları var
fulyam buralardasın dimi. her an çıkabilirim musteriye sen duruma hakim ol buralardaysan. şu kızlara bi disiplin edemedik erkenden bildirim yapmayıGerçekten 9. takımın bireysel yüzdeleri çok iyiymiş.
*14.TAKIM 414. Etap ***22/5/15 9 kişi
Akrepimm(65.5/ / /% )
aycanhakan(68.3/ 67.8/0.5/%0.73)
nhtylz. (88.5 /87,6 /0,9 / %1,02 )
kitap_asigi ( 64.8 /64.6 / 0.2/ %0.15)geçen hafta bildirimde bulunmadı yuzdesi 2 ye bölündü
katrem_(75/ / /% )geçen hafta bildirimde bulunmadı
Diddah (73.2/ 72.5/0.7 /0.95% )
Evnscnc (54.5/54.3/0.2/0.37%)
nazarenko (78 /77,9 /0,1 / %0,13 )
Fulias (56,3 /56 /0,3 / %0,53 )
14.Takım Ortalaması:%
**14.TAKIM 414. Etap Adaylar listesi ***22/5/15
viena (64 /62,9/1,4 / %2,18 ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **5 haz. listede
buralardayım kaptanım. Sanırım bi akrepim kaldı. O da yazınca bi kontrol edip yayınlarımfulyam buralardasın dimi. her an çıkabilirim musteriye sen duruma hakim ol buralardaysan. şu kızlara bi disiplin edemedik erkenden bildirim yapmayınetsek cetvelle ellerine mi vursak
ikinci olmuşum çok sevindim yürüyüşler sayesinde sanırım daha fazlasını yapamıyorum zatenCUMA GÜNÜ SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri --------------------------------
nazarenko -------------------------
aycanhakan -----------------------
A Akrepimm @nhtylzdiddah -
Evnscnc ----------------------------
CUMARTESİ SPOR DERECELERİ
aycanhakan
@kitap_asigi
Evnscnc ----
diddah ------
nazarenko -
PAZAR SPOR DERECELERİ
diddah --------
BenimKemiklerimiri ----------
aycanhakan -
@kitap_asigi ---
nazarenko ---
PAZARTESİ SPOR DERECELERİ
Evnscnc --------------------
RengarenkNesli ----------
diddah aycanhakan ---
@nhtylz ----------------------
@kitap_asigi ----------------
SALI SPOR DERECELERİ
Evnscnc ------------
RengarenkNesli --
ÇARŞAMBA SPOR DERECELERİ
diddah aycanhakan
@nhtylz -------------------
RengarenkNesli -------
BenimKemiklerimiri --------------------
vienna ------------------
Evnscnc --------------- (50 dk yürüyüş)
PERŞEMBE SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri -------------------------
@kitap_asigi ------------------
aycanhakan diddah ----
@nhtylz ------------------------
nazarenko ------------------
Evnscnc SPOR YOK
vienna SPOR YOK
2. HAFTA GELENEKSEL SPOR KRALİÇELERİ
BenimKemiklerimiri 16 puanla spor kraliçesi
diddah 15 puanla 2. spor kraliçesi
aycanhakan ve Evnscnc 14 puanla 3. spor kraliçeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?