Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***MESAJ SAYILARI***414. Etap***
Akrepimm:
MasalKusu:
aycanhakan :
nhtylz :35+
kitap_asigi:35+
katrem_ :
Diddah :32
Evnscnc :45
Rengarenknesli : 35++
nazarenko :
Fulias :
34

PAYLAŞIM ALANINDA 9. TAKIMDAN BERİLCE İLK BİLDİRİMİ YAPMIŞTI. ONU ALINTILAYIP BİZİM LİSTEYİDE KUYRUGUNA KOYACAKTIN YORMAYIM SENİ DAHA FAZLA BEN YAPTIM :))
öğrenicem inşallah bu arada ben alıntıla diye cevaplayı tıklayıp sayfalar arası gidip geldim epeyce

Kizlaaaarrr kısır nasıl yapiliyo ya. Internetten bakiyom her yerde farkli bisiy yaziyor. Yarin misafir varda mutfagi costurmayi dusunuyorum heheh

Biri bana kisiri anlatsiiiiin
bulgurları az bi sıcak suyla şişiriyorsun
içine ince kıyılmış taze sogan,taze nane,maydanoz, ben kup salatalık domateste ekliyorum bulgura ekliyorsun, sonra bibr salçasını zeytinyağda kızdırıp bu karışıma 1 de limon sıkıp karıyorsun benim tarif böyle tatşlım
ben ayrıca kısırdan ziyade mercimek köfteyede bayılıyom ama ben bulguru değil mercimeği yoğun seviyom

bu arada şu karın be bacak videolarından sonra göbüşümün altına kıvrılıp düşen brezilya donlarım artık düşmüyor daha güzel duruyor çok işe yaradı kızlar. bu hafta madem spor programı istiyorsunuz şöyle yapalım
hergun
30dk en az kardiyo ( lesli veya yurume)
arkasından 9dk karın videosu+ 11dk bacak videosu
yani toplam 50dk spor programı nasıl sizce

Bu hafta nota almiyoruz degil miiii

Ilk 3e girmemiz yalan oldu hic degilse 2.notayi almayalim
rüveydacım. geçen hafta dönem sonuna denk gelmişiz tüm cezalar sıfırlanmış notamız otomatik silinmiş yani

bu hafta 0,3 un ustu bi yuzdemiz var nota almıcaz merak etme kuzum
0,3 altı nota alınıyor. şimdi yeni dönem 8 hafta olacak nota almadan devam edelim sitrese girmeyelim
5 haziranda sonuç listeleme sırası bizim takımdaymış yardımcılar da not alırmısınız unutmayalım biz yapıcaz el birliğiyle. hani şu etap sonu derecelendirme yapılan topik varya 1,2,,,,,,, diye sıralanan o rayı yani

***414. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***

1. viena (64 /62,9/1,4 / %2,18 )

2. nhtylz. (88.5 /87,6 /0,9 / %1,02 )

3. Diddah (73.2/72.5 /0.7 / 0.96% )

4. aycanhakan(68.3/ 67.8/0.5/%0.73)

yuzdelere göre hesaplanmıştır
tebrik ederim meleklerim başarımız daim olsun

Ayran detoksu yapmıştım dün sonuç 500 gr oldu benim gibi zor veren biri için iyi sonuç geCen ay toplam da 300 gr verdiğimi düşününce bugün de yapıyorum bakalım belki çok gitmez ama tadını sevdim zorlanmadım 100 gr bile gitse kârdir.

Kendi adıma sevindim vienna çok iyi 1.4 bi haftada masallah nasıl yaptın

ooo çok iyi yarın toplam kaç olacaksın bakalım hadi devam

yaaaa süpersin kaptanım teşekkür ederim. Kolaymış zaten.Yeşillikleri bugünden doğrayıp dolaba atiyim. Yarın yaparım kurstan gelince.
Yarın çok tehlikeli bir gün. Hem hiç yapmadığım yemekleri yapıp teyzemleri kobay olarak kullancam hemde kalori patlaması.
Zeytinyağlı biber dolması, makarna salatası, kısır, patatesli gül böreği ve tiramisu. way way way bütün bunları ben yapıcam he. Neyse akşam annem yardıma gelicek dolmanın içini falan o yapıcak.

Ne guzel hemen somut bir sonuc almissiniz tebrik ederim masallah
Kaptanim ben verdiginiz bacak videosunu yapamam ama onun yerine bir seyler bulmaya calisacagim elimde olanlardan olmadi squat yaparim bacak hareketleri bir seyler arayim bi bakalim. Ama digerlerine varim. Bir de o video cok fazla ust karin calistiriyor benim o kismimda pek fazlam yok hatta kemiklerim belki oluyor nerdeyse onu yarim yapip tam mekik eklesem olur mu?

Hadi yırtmışız o zaman

Tebrik ederim hepinizi

Bence yeni uyelerin ilk iki hafta denemw suresi olmasi kotu ya. Ben de ilk ikihaftamda boyle kolayca vermistim takima hicbir faydam dokunmamisti. Sonradan dıkandım tabi orasi ayri

bende bazen o videolardaki hareket yerine farklı bişi ekliyorum tabi ekleyebilirsin
her yol mubah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…