- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.601
yaaaa süpersin kaptanım teşekkür ederim. Kolaymış zaten.Yeşillikleri bugünden doğrayıp dolaba atiyim. Yarın yaparım kurstan gelince.
Yarın çok tehlikeli bir gün. Hem hiç yapmadığım yemekleri yapıp teyzemleri kobay olarak kullancam hemde kalori patlaması.
Zeytinyağlı biber dolması, makarna salatası, kısır, patatesli gül böreği ve tiramisu. way way way bütün bunları ben yapıcam he. Neyse akşam annem yardıma gelicek dolmanın içini falan o yapıcak.
çok yeme ama bir kaçamak hakkın okişmi nasrettin hoca gibi baştan döveyim dur
fazla kaçırma diye
Tamamdir. Cok pis gaza geldim su an sporlarimi duzene koymam lazim bi an once vermem lazim kilolaribende bazen o videolardaki hareket yerine farklı bişi ekliyorum tabi ekleyebilirsin
her yol mubah tatlım
Dolma yapmanin bir seyi yok kiii niye bu zamana kadar bekledinnDolma yiyceeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
Baktım annemde kaynişte bana dolma yapmıyo çareyi kendim yapmakta buldum. en son bayramda yedim galiba
Evet bugün tariflere bakınca çokta bişey olmadığını öğrendim. Ben tavuk balık et sebze dışında hiç bir yemeğe bulaşmadım beceremem diye. Zaten hiç vaktim de olmuyo. pratik ne var balık hopp at fırına. Böyle böyle 3 yılı devirdimDolma yapmanin bir seyi yok kiii niye bu zamana kadar bekledinn
Saldirma ama cok ozlemissin belli
Evet bugün tariflere bakınca çokta bişey olmadığını öğrendim. Ben tavuk balık et sebze dışında hiç bir yemeğe bulaşmadım beceremem diye. Zaten hiç vaktim de olmuyo. pratik ne var balık hopp at fırına. Böyle böyle 3 yılı devirdim
%0.30küsür ortalamayla kazanmis miyiiiiz6. takımla olan rövanşı kazanmışız
Kolay gelsinnnMENÜ
SABAH
Kepekli sandviç (peynir domates salatalık)
ÖĞLEN
Porsiyon Döner
AKŞAM
Çorba
Bezelye
Su: 1.5 T
Spor: Yok
Spor yapamıyacağım. Koştur koştur alışveriş yapıp sabaha kadar yemek yapıcam sanırım.
Evet bugün tariflere bakınca çokta bişey olmadığını öğrendim. Ben tavuk balık et sebze dışında hiç bir yemeğe bulaşmadım beceremem diye. Zaten hiç vaktim de olmuyo. pratik ne var balık hopp at fırına. Böyle böyle 3 yılı devirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?