- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.641
Evet kaptanim,Ben yapmis oldum onu da ))) guzel detox aslinda))kuyruklu alıntı başlasın bakalım :)))
menu dengeli sporsuzda olsa kolay gelsin işlerin bebeğimmm
menu dengeli sporlarına baktım ortalık yıkılmış maşallah
bak fırına atmak guzel fikir. karatay beslenmesinde içli köfte serbest 4 adete kadar bende yerim haşlamaktan pek hoşlanmıyom ama mantı gibi yoğurtlu biberli sosla yapınca çekiliyor değilse çekilmiyo fırınıda deneyeceğim
menu dengeli.
halzi kalmamamk için ceviz badem ye çiğ olarak ekmekten daha guzel enerji sağlar kuzum
bazen bende sadece videolarla kalıyom kardiyoya vakit bazen şevk olmuyo.
nasıl videolar kaç gun oldu fark hissettinmi
menu dengeli canım
guzel abartı bili yok
gevrekler le mantı fazla karbonhidrat olmuş gibi akrebim. aman dikkat
oh oh suyundanda
çiğköfte detoksu varda benim haberim yok zannımca :))))
sporlar super olmuş mayam
bizde seni özledik. banum eksi çıkmana sevindim harikasın yaaa
sporlar super.. ruveydan bacak videosunu yapamam demiştin nedenini soracaktım atladım ağırmı geliyor. ben sonuna kadar yapıyom yanlarımı bi sure hissetmiyom ama çok etkili
diyet yemek olmasada azar azar yersin salata eklesin bolca ekmek tuketme dengelenir mayam
su gibi gidin gelin
banu sana imreniyorum ya harikasın
****14.TAKIM 415. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****
Akrepimm(65.8 ---------à
aycanhakan(67.8---------à
nhtylz. (87,6 ---------à
kitap_asigi ( 64.6 ---------à
katrem_(75---------à
Diddah (72.5 ---------à
Evnscnc (54.3---------54.00)
nazarenko (77,9 ---------à
Fulias (56 ---------à
vienna (62,9---------à
YEPYENİ HAFTANIN HEDEFLERİ GELSİN GUZELLER
Funda arar mi bende istiyom iyi eglenceler sizebir servise gittim geldim kimseler yok hala nerdesiniz hanımlarrr
ali me uçurtma sözu verdim erken gidicem bugun eve bahçede uçurtma uçurup havuza girecekler, akşamada kızımla alanya festivalinin ilk gunundeki hande konserine gidicez. yarın murat boz, p.teside funda arar varmış hepsine gidesim var ama kısmet artıkın.
Ben ekledim kaptanim
kuyruklu alıntı başlasın bakalım :)))
menu dengeli sporsuzda olsa kolay gelsin işlerin bebeğimmm
menu dengeli sporlarına baktım ortalık yıkılmış maşallah
bak fırına atmak guzel fikir. karatay beslenmesinde içli köfte serbest 4 adete kadar bende yerim haşlamaktan pek hoşlanmıyom ama mantı gibi yoğurtlu biberli sosla yapınca çekiliyor değilse çekilmiyo fırınıda deneyeceğim
menu dengeli.
halzi kalmamamk için ceviz badem ye çiğ olarak ekmekten daha guzel enerji sağlar kuzum
bazen bende sadece videolarla kalıyom kardiyoya vakit bazen şevk olmuyo.
nasıl videolar kaç gun oldu fark hissettinmi
menu dengeli canım
guzel abartı bili yok
gevrekler le mantı fazla karbonhidrat olmuş gibi akrebim. aman dikkat
oh oh suyundanda
çiğköfte detoksu varda benim haberim yok zannımca :))))
sporlar super olmuş mayam
bizde seni özledik. banum eksi çıkmana sevindim harikasın yaaa
sporlar super.. ruveydan bacak videosunu yapamam demiştin nedenini soracaktım atladım ağırmı geliyor. ben sonuna kadar yapıyom yanlarımı bi sure hissetmiyom ama çok etkili
diyet yemek olmasada azar azar yersin salata eklesin bolca ekmek tuketme dengelenir mayam
su gibi gidin gelin
banu sana imreniyorum ya harikasın
**mayıs 415.etapListesi**
Akrepimm(65.8 --------->
aycanhakan(67.8--------->
nhtylz. (87,6 --------->
kitap_asigi ( 64.6 --------->
katrem_(75--------->
Diddah (72.5 --------->
Evnscnc (54.3--------->
nazarenko (77,9 --------->
Fulias (56 --------->
vienna (62,9--------->
YEPYENİ HAFTANIN HEDEFLERİ GELSİN GUZELLER
kaptanim,siliyorum yine surekli bir yanlislik oluyor maalesefhatırlatma:
listelerimiz doldururken alıntı yapıp, "quıt" ifadeleri ve [ ] parantezleri siliyoruz oyle cevaplıyoruz alıntı şeklinde kalmasın diye
toplam kaç gitti kuzum. ay adını da bilmiyom diddah mı desem nası hıtap etsem bi adını de hele sende kuzum ya banaAyran detoksu nun 2 günü pek bir fark olmadı 72.5 im yine bu hafta ins 71 gorebilirim
gel beraber gidelim kuzum :))Funda arar mi bende istiyom iyi eglenceler size
sağolasınBen ekledim kaptanim
bak ben videoyu açıp telefona kayıt yapıyom daha kolay nete ihtiyaç kalmıyorYogurtlu soslu yapma fikri de guzelmis ben de oyle deneyim bir dahakine kaptanim. Ustu biraz kuruyor citir citir oluyor firinda ben oyle cok yumusak sevmeyince kuru kuru hosuma gitti benim :)
Bacak videosunu da internetim kisitli oldugu icin acamiyorum hicbir video izlemiyorum kaptanim wi fi olmadan. Wi fi olan bir yere gidersem indirip oyle yapabilirim zorlugundan degil yani su an hicbir fikrim yok videoyla ilgili :)
oooo maşallah sana bana yetiştin ben hala 76-75 arası gidip geliyorum boyumda 170 ama hala 6-8kg arası fazlam varHerkese iyi haftasonları!!
Sonunda 78,6'yı gördümm :) Hedefim Haziran 1'e 77 kilo olarak girip boyumla kilomu aynı seviyeye indirmekti. Bu gidişle 77 olmasam da 1 haziranda en kötü ihtimalle 77,9'u görmüş olarak gireceğimmmm :)
2 ayda tam 14,5 kg vermiş oldum :)
Hayatımda ilk kez 78leri gördüm inanılır gibi değil :) Herkes şaşkınlık içinde :)))
Hepinizi öpüyorum..
ahaha mayam olacak bi yapınca bidaha öğreniyorsunkaptanim,siliyorum yine surekli bir yanlislik oluyor maalesef
Herkese iyi haftasonları!!
Sonunda 78,6'yı gördümm :) Hedefim Haziran 1'e 77 kilo olarak girip boyumla kilomu aynı seviyeye indirmekti. Bu gidişle 77 olmasam da 1 haziranda en kötü ihtimalle 77,9'u görmüş olarak gireceğimmmm :)
2 ayda tam 14,5 kg vermiş oldum :)
Hayatımda ilk kez 78leri gördüm inanılır gibi değil :) Herkes şaşkınlık içinde :)))
Hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?