Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aleykum selamm

Cok guzel gidiyor valla kilolar oynakbasi tebrik ederim hep boyle devam edersin ve ramazana 90larla girersin insallah
Tesekkur ederimm umarim oyle olur

haftaya ilk 3 e girersen sarı kart silinir bebeğim sıkarsın dişini sildirirsin motiveni düşürme hiç kilo vermek çok kolay hiç zor değil böle söle kendine elinin kiri
Kaptanim sagolun insallah bu hafta sporuma asiliyorum iyice. 3 mil yapilacak her gun ustune de bolgesel.
Haftaya da ayni kiloda cikarsam izne ayrilabilir miyim? Diskalifiye olmak istemiyorumm

Günlük süt altım kaptanım onla yaptım. Sararak yaptım. Birdahakine fırında deniycem

2 ayını doldurmadın sanırım. 2 hafta doldurmayan yeni üye izne ayrılamıyor. diskalifye olmassın merak etme kuzum

***14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi

Akrepimm(65.7/ / / % )
aycanhakan(66.8/ / /% )
nhtylz. (87/ 0/ 0/ 0% )
kitap_asigi ( 64.6/ 64.6 /0 / % 0) kilosu sabit
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)
Evnscnc (53.8/0 /0 /%0) kilosu sabit
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )
Fulias (55,9 / 55,3/0,6 / % 1,07 )
vienna (62 / / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **

14.Takım Ortalaması:%

yeliz209 ( 70/ / / % ) Boy:162 başlangıç kilo:70, hedef:59 baş.tar. 2 haz./ 19haz listede

***14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi

Akrepimm(65.7/ / / % )
aycanhakan(66.8/ / /% )
nhtylz. (87/ 87/ 0/ 0% )
kitap_asigi ( 64.6/ 64.6 /0 / % 0) kilosu sabit
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)
Evnscnc (53.8/0 /0 /%0) kilosu sabit
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )
Fulias (55,9 / 55,3/0,6 / % 1,07 )
vienna (62 / / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **

14.Takım Ortalaması:%

yeliz209 ( 70/ / / % ) Boy:162 başlangıç kilo:70, hedef:59 baş.tar. 2 haz./ 19haz listede

anaaaam listeye gel
sıkı yönetim ilan ediyorum
bu gunden itibaren

1-gunde 5 mesaj yazmayanı
2- birbirinin menusune yorum yapmayanı
3-haftada 1 gun mola vererek 6 gun spor yapmayanı
4-sohbete katılım yapmayanı
5-MAZERETSİZ 3 GUN ÜST ÜSTE TAKIMA UĞRAMAYANI
-
-
LİSTE DIŞI BIRAKACAĞIM

evet fulyam listeyi uzatıp sıkı yonetimi ilan edelim neler olsun başka

Son düzenleme:
***MESAJ SAYILARI***416. Etap***
Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :
kitap_asigi:
Diddah :

Evnscnc :
Rengarenknesli : 35++

nazarenko :
Fulias :
vienna:
yeliz209:

MESAJ LİSTESİNİ HEMEN DOLDURUYORUZ KIZLAR. VE BU HAFTADAN İTİBAREN OLUŞACAK YENİ SIKIYONETİM GEÇERLİ.YİNEDE MESAJLARI GÖZLER ONUNE SERELİM VASATLIK ÇIKSIN ORTAYA

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :
kitap_asigi:
Diddah :
Evnscnc :
nazarenko :
Fulias : 35 +
vienna:
yeliz209:

MESAJ LİSTESİNİ HEMEN DOLDURUYORUZ KIZLAR. VE BU HAFTADAN İTİBAREN OLUŞACAK YENİ SIKIYONETİM GEÇERLİ.YİNEDE MESAJLARI GÖZLER ONUNE SERELİM VASATLIK ÇIKSIN ORTAYA

Bence herkes menülerini sporlarını bir gözden geçirsin. Bu işte bir terslik var. Gerekirse beraber menüler oluşturalim, günlük spor planlaması yapalım. Ama takımın yarısı zaten gün içinde takıma uğramıyor bu da büyük sorun. Menü bildirimi yapıp gitmek takım olmayı motive olmayı gaza gelmeyi sağlamıyor.

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :
kitap_asigi:32
Diddah :
Evnscnc :
nazarenko :
vienna:
yeliz209:

Ben istiyorum menu ve spor planlamasi ya takildim kaldim inemiyorum asagiya motivasyonum dusuyor. Motivasyonum dustukce de burada aktif olmuyorum malesef

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :
kitap_asigi:32
Diddah :25
Evnscnc :
nazarenko :
vienna:
yeliz209:

Valla ben de çok Üzgünüm nasıl oluyor anlamıyorum bi ara güzel veriyodum ins bu hafta iddaliyim kaptanım kızabilir ama gerekirse aç yaticam aksamlari yemiycem veremedikce insan bunalıyor

Ben istiyorum menu ve spor planlamasi ya takildim kaldim inemiyorum asagiya motivasyonum dusuyor. Motivasyonum dustukce de burada aktif olmuyorum malesef
evet kızlar takım için özeleştiri yapmam gerekirse bende memnun değilim. herkes bir ceee deyip kaçıyor. birbirini tanımaya kaynaşmaya çabalamıyor. ama bu iş bireysel biyere kadar takım olursak sonuna kadar gider. ben üzülerek zaten var olan kuralları bu hafta uygulamaya koyuyorum çünki 1 kişinin olumsuzluğu takıma yansıyıp motive düşürüyor. kemik olacak kurallara uymayanı liste dışı yapacağım. takımın geleceği buna bağlı bu iş takım işi herkes takıma saygı duymalı. şimdiden diskalifye olacak 2 kişi var kendileri bilir izleyen 3 gun içinde düzelme olmazsa takım dışı yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…