Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben istiyorum menu ve spor planlamasi ya takildim kaldim inemiyorum asagiya motivasyonum dusuyor. Motivasyonum dustukce de burada aktif olmuyorum malesef
Ben menülerinizi çok beğeniyorum. Nasıl oluyorda gram oynamıyor anlamıyorum. Ekmek yiyiyor musun? Yemeklerdeki yağ oranı ne durumda Günde alınan şeker miktarı nedir. Yemeklerde salça var mı? Bunlara bir bakalım. Ben evde yemeklere 1 yemek kaşığı zeytinyağından fazla koymam. Salça kullanmam. Tuz bir tutam. Gayet lezzetsiz oluyorlar fakat bizim bir süre lezzet aramamamız lazım. Acaba 1 2 gün ödem atıcı mı beslensen?

Valla ben de çok Üzgünüm nasıl oluyor anlamıyorum bi ara güzel veriyodum ins bu hafta iddaliyim kaptanım kızabilir ama gerekirse aç yaticam aksamlari yemiycem veremedikce insan bunalıyor
kızmama canım neden kızayım kuzum. hepimizin başarısı sıkı yönetime bağlı dikkati buraya çekmek istiyorum toparlanmak lazım salarsak biteriz

bende anlamıyorum. menulere bakıyorum harikalar. ceza bile vermedim bu hafta okadar iyiydi. demekki yiyip itiraf edilmeyen bişiler var yada aksi bişiler. özeleştiri zamanı şimdi

RengarenkNesli oynakbasi34
Yoğurt Bildirimi: Acemi şansı, sabah süper gözüküyordu.
Teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler canım inşallah hep çok güzel tutar yoğurtların bundan sonra katkısız mis gibi yersin her daim yoğurdunu ( eminim Annende sevinmiştir benim hamarat kız yoğudurunuda yaptı diye )

Sağ olasın canım inşallahhhhhhhhhhh
Sloganımı sevdim hatta profilime yapıştırayım onu teşekkür ederim canım

harikasın banum. her konuda desteğin burada olduğun için ayrıca sağolasın

Valla ben de çok Üzgünüm nasıl oluyor anlamıyorum bi ara güzel veriyodum ins bu hafta iddaliyim kaptanım kızabilir ama gerekirse aç yaticam aksamlari yemiycem veremedikce insan bunalıyor

Aç kalarak da olmaz. Sen bu hafta protein ağırlıklı bir menü dene derim. Karbonhidratı spordan en az 3 saat önce yiyin. Enerji versin. Yağsız pilav, yağsız kepekli makarna sporu akşam yapıyorsanız öğle yemeğinde yenebilir. Spordan sonra yine bir protein Tavuk olur balık olur et olur. Sporun işe yaraması için yorduğunuz kasları o anda beslemenizi tavsiye ederim.

BU LİSTEYİ EKSİKSİZ İSTİYORUMM

***MESAJ SAYILARI***416. Etap***

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :
kitap_asigi:32
Diddah :25
Evnscnc :
Rengarenknesli : 35++
nazarenko :
Fulias : 35 +
vienna:
yeliz209:

MESAJ LİSTESİNİ HEMEN DOLDURUYORUZ KIZLAR. VE BU HAFTADAN İTİBAREN OLUŞACAK YENİ SIKIYONETİM GEÇERLİ.YİNEDE MESAJLARI GÖZLER ONUNE SERELİM VASATLIK ÇIKSIN ORTAYA

***14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi

A Akrepimm (65.7/ / / % )
aycanhakan (66.8/ / /% )
nhtylz. (87/ 0/ 0/ 0% )
kitap_asigi ( 64.6/ 64.6 /0 / % 0) kilosu sabit
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)
Evnscnc (53.8/0 /0 /%0) kilosu sabit
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )
Fulias (55,9 / 55,3/0,6 / % 1,07 )

14.Takım Ortalaması:%

vienna (62 / 0/ 0/ % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **
yeliz209 ( 70/ / / % ) Boy:162 başlangıç kilo:70, hedef:59 baş.tar. 2 haz./ 19haz listede

SAAT 13.00 OLDU KIZLAR NEDEN GEÇ KALDINIZ
AKREPCİM 29MAYISTAN BERİ YOKSUN. MAZERETSİZ 3 GUN TAKIMA UĞRAMAMAK DİSKALİFYE SEBEBİ. BU HAFTADAN İTİBAREN BU KURAL GEÇERLİ HATIRLATAYIM KUZUM. bu konuda üzgünüm buna inanın ama kurallara uyulmayınca sonuçlar ortada
akrep ve aycan saat 12 ye kadar bildirim kuralımız var biliyorsunuz

Ben tuz olmayinca mahvoluyorum tansiyonum cok dusuk normalde cunku..
Salca var yemeklerimizde ev yapimi oyle hazir falan da degil.
Ekmek yediysem yaziyorum zaten buraya. Bayadir cikardim hayatimdan. Tatli da erken saatte yersem 1 catal yiyorum onu da yaziyorum. Sadece gecenin bir vakti kendimi denemek icin yedigim oldu bir kez. Onda da yazdim..
Zeytinyagi oluyor yemeklerde cok degil o da. Bilmiyorum 68le basladim iste dikkat etmeye buraya kadar geldim sonrasinda tikandim..
Odem atici ne yapabilirim mesela?

En iyisi sıkı yonetim ilan etmek kaptanim. Saldik gittik boyle..

En iyisi sıkı yonetim ilan etmek kaptanim. Saldik gittik boyle..
ruveydacım
ne tuzu kullanıyorsun. ben rafine tuz kullanmamanızı öneriyorum. yerine kaliteli kaya tuzu hatta bulşabilirsen ki buyuk marketlerde var himalaya tuzu kullanmanı öneririm. zaten beden için yeterli tuz almamamk sağlıklı değil. sağlıksız tuz tuketmekte sağlıklı değil
ödem için akşamları sebze ve yoğurt tuket
kur istiyorsan maydonoz kuru, enginar kürü, bence tum yeşil yapraklılardan yapabilirsin sebze suyu iç. internette çok tarif var birini uygula tatlım

**14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi

aycanhakan (66.8/ / 66.3 /%0.74 )
nhtylz. (87/ 0/ 0/ 0% )
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )

vienna (62 / 0/ 0/ % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **
yeliz209 ( 70/ / / % ) Boy:162 başlangıç kilo:70, hedef:59 baş.tar. 2 haz./ 19haz listede

AKREPCİM 29MAYISTAN BERİ YOKSUN. MAZERETSİZ 3 GUN TAKIMA UĞRAMAMAK DİSKALİFYE SEBEBİ. BU HAFTADAN İTİBAREN BU KURAL GEÇERLİ HATIRLATAYIM KUZUM. bu konuda üzgünüm buna inanın ama kurallara uyulmayınca sonuçlar ortada

Ozur dilerim kaptanim ben sabahtan beri hastanedeyim babannemin ayagina tahta düştü dikiş attirdik. Kusura bakmayin bir faha olmazz

Himalaya tuzu var bizde de kaptanim ondan kullaniyoruz. Hatta annem ha bire cektiriyor bize elimizde ogutucuyle gezer olduk
Tamam ben bakayim bi bugun kur tariflerine

**14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi

aycanhakan(66.8/ 66,3/ 0,5 /%0.75)
nhtylz. (87/ 0/ 0/ 0% )kilosu sabit
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)kilosu sabit
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )kilosu sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…