- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.261
Ben menülerinizi çok beğeniyorum. Nasıl oluyorda gram oynamıyor anlamıyorum. Ekmek yiyiyor musun? Yemeklerdeki yağ oranı ne durumda Günde alınan şeker miktarı nedir. Yemeklerde salça var mı? Bunlara bir bakalım. Ben evde yemeklere 1 yemek kaşığı zeytinyağından fazla koymam. Salça kullanmam. Tuz bir tutam. Gayet lezzetsiz oluyorlar fakat bizim bir süre lezzet aramamamız lazım. Acaba 1 2 gün ödem atıcı mı beslensen?Ben istiyorum menu ve spor planlamasi ya takildim kaldim inemiyorum asagiya motivasyonum dusuyor. Motivasyonum dustukce de burada aktif olmuyorum malesef
kızmama canım neden kızayım kuzum. hepimizin başarısı sıkı yönetime bağlı dikkati buraya çekmek istiyorum toparlanmak lazım salarsak biterizValla ben de çok Üzgünüm nasıl oluyor anlamıyorum bi ara güzel veriyodum ins bu hafta iddaliyim kaptanım kızabilir ama gerekirse aç yaticam aksamlari yemiycem veremedikce insan bunalıyor
bende anlamıyorum. menulere bakıyorum harikalar. ceza bile vermedim bu hafta okadar iyiydi. demekki yiyip itiraf edilmeyen bişiler var yada aksi bişiler. özeleştiri zamanı şimdiBen menülerinizi çok beğeniyorum. Nasıl oluyorda gram oynamıyor anlamıyorum. Ekmek yiyiyor musun? Yemeklerdeki yağ oranı ne durumda Günde alınan şeker miktarı nedir. Yemeklerde salça var mı? Bunlara bir bakalım. Ben evde yemeklere 1 yemek kaşığı zeytinyağından fazla koymam. Salça kullanmam. Tuz bir tutam. Gayet lezzetsiz oluyorlar fakat bizim bir süre lezzet aramamamız lazım. Acaba 1 2 gün ödem atıcı mı beslensen?
RengarenkNesli oynakbasi34
Yoğurt Bildirimi: Acemi şansı, sabah süper gözüküyordu.
Teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
way banum way çaktırmadan iniyorsun 2 li hanelere bebeğim. düğünlere çıtır olacaksın en az 15 yaş ta garanti. eniştenin haline way wayyy. koşhbanukoşh 75 koşh. bu benim slogandı sana hediyem olsun koşhhhhh
harikasın banum. her konuda desteğin burada olduğun için ayrıca sağolasın
Tebrikler canım inşallah hep çok güzel tutar yoğurtların bundan sonra katkısız mis gibi yersin her daim yoğurdunu ( eminim Annende sevinmiştir benim hamarat kız yoğudurunuda yaptı diye)
Sağ olasın canım inşallahhhhhhhhhhh
Sloganımı sevdim hatta profilime yapıştırayım onu teşekkür ederim canım
Valla ben de çok Üzgünüm nasıl oluyor anlamıyorum bi ara güzel veriyodum ins bu hafta iddaliyim kaptanım kızabilir ama gerekirse aç yaticam aksamlari yemiycem veremedikce insan bunalıyor
Ben tuz olmayinca mahvoluyorum tansiyonum cok dusuk normalde cunku..Ben menülerinizi çok beğeniyorum. Nasıl oluyorda gram oynamıyor anlamıyorum. Ekmek yiyiyor musun? Yemeklerdeki yağ oranı ne durumda Günde alınan şeker miktarı nedir. Yemeklerde salça var mı? Bunlara bir bakalım. Ben evde yemeklere 1 yemek kaşığı zeytinyağından fazla koymam. Salça kullanmam. Tuz bir tutam. Gayet lezzetsiz oluyorlar fakat bizim bir süre lezzet aramamamız lazım. Acaba 1 2 gün ödem atıcı mı beslensen?
En iyisi sıkı yonetim ilan etmek kaptanim. Saldik gittik boyle..evet kızlar takım için özeleştiri yapmam gerekirse bende memnun değilim. herkes bir ceee deyip kaçıyor. birbirini tanımaya kaynaşmaya çabalamıyor. ama bu iş bireysel biyere kadar takım olursak sonuna kadar gider. ben üzülerek zaten var olan kuralları bu hafta uygulamaya koyuyorum çünki 1 kişinin olumsuzluğu takıma yansıyıp motive düşürüyor. kemik olacak kurallara uymayanı liste dışı yapacağım. takımın geleceği buna bağlı bu iş takım işi herkes takıma saygı duymalı. şimdiden diskalifye olacak 2 kişi var kendileri bilir izleyen 3 gun içinde düzelme olmazsa takım dışı yapacağım
ruveydacımEn iyisi sıkı yonetim ilan etmek kaptanim. Saldik gittik boyle..
Ozur dilerim kaptanim ben sabahtan beri hastanedeyim babannemin ayagina tahta düştü dikiş attirdik. Kusura bakmayin bir faha olmazz**14.TAKIM 416. Etap ***5.haz.listesi
A Akrepimm (65.7/ / / % )
aycanhakan (66.8/ / 66.3 /%0.74 )
nhtylz. (87/ 0/ 0/ 0% )
kitap_asigi ( 64.6/ 64.6 /0 / % 0) kilosu sabit
Diddah (72.1/ 72.1 / 0/ % 0)
Evnscnc (53.8/0 /0 /%0) kilosu sabit
nazarenko (77,9 / 77,9 /0 / %0 )
Fulias (55,9 / 55,3/0,6 / % 1,07 )
14.Takım Ortalaması:%
vienna (62 / 0/ 0/ % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **
yeliz209 ( 70/ / / % ) Boy:162 başlangıç kilo:70, hedef:59 baş.tar. 2 haz./ 19haz listede
SAAT 13.00 OLDU KIZLAR NEDEN GEÇ KALDINIZ
AKREPCİM 29MAYISTAN BERİ YOKSUN. MAZERETSİZ 3 GUN TAKIMA UĞRAMAMAK DİSKALİFYE SEBEBİ. BU HAFTADAN İTİBAREN BU KURAL GEÇERLİ HATIRLATAYIM KUZUM. bu konuda üzgünüm buna inanın ama kurallara uyulmayınca sonuçlar ortada
akrep ve aycan saat 12 ye kadar bildirim kuralımız var biliyorsunuz
Himalaya tuzu var bizde de kaptanim ondan kullaniyoruz. Hatta annem ha bire cektiriyor bize elimizde ogutucuyle gezer oldukruveydacım
ne tuzu kullanıyorsun. ben rafine tuz kullanmamanızı öneriyorum. yerine kaliteli kaya tuzu hatta bulşabilirsen ki buyuk marketlerde var himalaya tuzu kullanmanı öneririm. zaten beden için yeterli tuz almamamk sağlıklı değil. sağlıksız tuz tuketmekte sağlıklı değil
ödem için akşamları sebze ve yoğurt tuket
kur istiyorsan maydonoz kuru, enginar kürü, bence tum yeşil yapraklılardan yapabilirsin sebze suyu iç. internette çok tarif var birini uygula tatlım
tamam tatlım geçmiş olsun önemli bişi yok işallahOzur dilerim kaptanim ben sabahtan beri hastanedeyim babannemin ayagina tahta düştü dikiş attirdik. Kusura bakmayin bir faha olmazz
Gecmis olsun kuzumOzur dilerim kaptanim ben sabahtan beri hastanedeyim babannemin ayagina tahta düştü dikiş attirdik. Kusura bakmayin bir faha olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?