- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.221
Gunaydinn
Bu hafta da 64.6 yim. 3.haftam oldu artik ne iniyorum ne cikiyorum
Hafta basinda 64.4 oldum. Ama sonra yine ayni.. Zannetmiyorum ama oteki tartiyla da tartilayim simdi biÇok garip ya hiç gram inip çıkmıyor mu? Tartıda bir sıkıntı olmasın.
banum harikasın. darısı 44 bedenlere işallah
banum benimde zaten minik memelerim vardı, kiloyuda verince eskisi gibi içtendestekli yastıklı sutyenlere başladım. kilolarla memelerde gitti keşke onlar kalaydı
Sari kart aliniyormus ya 2 hafta ust uste kilo veremeyince
way banum way çaktırmadan iniyorsun 2 li hanelere bebeğim. düğünlere çıtır olacaksın en az 15 yaş ta garanti. eniştenin haline way wayyy. koşhbanukoşh 75 koşh. bu benim slogandı sana hediyem olsun koşhhhhhSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak fazlasıyla nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnn
Şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik ve Ramazana çok az kaldı
Allahın izniylede inşallah hepimiz Ramazanda çok daha aşağı rakamlar görürüz inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnn
Yarın eşimin kuzeni kesin yatıya gelir bize( dün Bursadan geldi ) o yüzden bugün çok güzel temizlik yapmam lazım ki iki gün bizde olduğu sürece pek fazla iş yapmak zorunda kalmayayım
Tabi önce biraz sabah keyfimi yapayım
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 102.5 kg
Giden; 1.9 kg
YÜzdesi; 1.82 %
Toplam giden; 22 kg
İkili rakamlara çok çok az kaldı yaşasınnnnnnn
Allahın izniyle Ramazana girmedende inşallah göreceğim o 99u
Sağ olasın NeslimValla dolapta hiç kullanılmamış 44 beden pantalonlar duruyor hatta bu sabah kızkardeşime dedim en geç 6 ay sonra onlarada çok çok rahat gireceğim diye ( malum benim bünye inatlaşıyor arada benimle birde acelem yok bir yere yetişmeyeceğim nasılsa )
Benim kuzen 27 yaşında hala bekar ( yengem çok fena taksada kızın hala bir şeyi olmayışına)
Dün kendi kendime 1 senecik daha dursun sonra koca bulsun bari bende o arada fıstık gibi olayımda düğününde salına salına dolanayıp deli gibi eğleneyim dedim kendi kendime
Hayatım boyunca ne kendi kınamda nede bir başkasının düğününde hiç abiye giyme şansım olmadı ( evlenirken uyuz KV gitti takım elbise aldı kına için neymiş sonrada giyersin hesabısonrasındada zaten hamilelik olsun kilo alma süreci olsun derken olan düğünlerde de hiç bir şekilde fırsatım olmadı erkek kardeşimin düğününde büyük bedende olsa alayım dedim o zamanda hem çirkin durdu hemde yine Annem ne gerek var moduna girdi ve o zamanda siyah düz uzun kollu bir elbise giymiştim o yüzden kesinlikle zayıfladığım an istiyorum ki Allahtan eşimin kuzenleride var daha bekar yani en az 4 düğün garanti tabi önce benim fıstık gibi olmam lazım ki güzel dursun )
Canım üzme tatlı canını eminim çok güzel kilolar verip bir daha sarı kart yüzü göremyeceksin
ay çok sevindim fulyam. tebrik ederim. yazın zaten garanti tutuyor kışın bazen başarısız oluyor. sen kışa kadar çözersin elin alışır zaten brawoooo ev yoğurdu gibisi yok. taze süe imkan yoksa şişe sütle mayala kuzum kötüden iyidirRengarenkNesli oynakbasi34
Yoğurt Bildirimi: Acemi şansı, sabah süper gözüküyordu.
Teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Ust uste birkac hafta kilo veremeyen diskalifiye oluyor muydu ya?
haftaya ilk 3 e girersen sarı kart silinir bebeğim sıkarsın dişini sildirirsin motiveni düşürme hiç kilo vermek çok kolay hiç zor değil böle söle kendine elinin kiriSari kart aliniyormus ya 2 hafta ust uste kilo veremeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?