- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.201
Canim kadinlarkulubu.com diye otomatik duzeltilmis orasi blogspot olacak. :)Tsk ederim canım sagolasin
Menu d3ngeliymis cnmBu arada dünki menum ü yazmadım dün misafirim var di o yüzden pek bakamadım geç gittiler sonrada bebeği uyuttum felan derken fırsat bulamadım
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
ara kayisi erik Nescafe
akşam tavuk salata
1 buçuk litre su
2 saat yürüyüş
Du bakalim toparlarsin canimBy arada ben yine hep artilardayim noldu anlamadim regl le birlikte şu mu topladım bilmiyorum ins düzelir geri
Spor yokmuBugünkü Menüm
Sabah
Kuru meyveli nesfit
Öğlen
Peynirli yağsız makarna (bu karbonhidrad akşama bana lazım spor artışım var bugün)
ARA
Activia yoğurt 110gr elmalı tarçınlı
Akşam
Tam buğday tortillaya biberli tavuk göğsü ızgara dürüm.
1 kase kiraz
Menu guzel spor az olmus gibiBugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Oglen
2 kasik dondurma (tattli kasigi)
Aksam
1 kase mercimek corbasi
2 yemek kasigi patlican yemegi
Cacik
Su: 2litre
Spor: Leslie 1 mil
Sporda iyi dengelemissin cnmBugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara kayisi bitter çikolata 2 parça
akşam tavuk kanat salata yoğurt
Yürüyüş 1 saat
şu 1 litre
Ahahah hadi gozun aydin yelizim ne cektin cisten be kuzum :)))Selam kizlar
En sonynda kizin cisini alabildim
Sabah uykusundan uyandikta. Sonra legenin icie otutturdum bi yandanda emzirdim ortanca kizda elinde 2 su bardagi suyu bi ona bosalriyo biona bi yandanda cis cis diyosonra bi baktik bizimki yapiyo oh dedim coksukur alabildik hemen goturdum verdim tahlile bundan sonra boyle yapim hep bari yoksa oyle tprbayla morbayla olmuyo bizimki ultrason sonuclarini da alinca sali gunu sonuclari doktorumuza goturucez bakalim doktor ne diyecek
Menu dengeli spor yapamadinmi sekercimBugunku menum
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Peynir
Salatalik
Domates
Ogle
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Ara
10 badem
Aksam
1 tabak zeytinyagli fasulye
1 kasi pilav
Ayran
ne güzel darısı bana eski kıyafetlerini giymek istiyorum artik ben de yeni bişeyler de almıyorum ceza olarak iki üç parayla idare ediyorum yine okul yok evdeyim de çok takmiyorum okul başlayınca hergün sorun ne giyecegim ins okul başlayan kadar veririm kilolariSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
Akşam yemeğinden sonra eşim birde küçük kuzuyla eşimin halasına gittik
Büyük kız tamamlaması gereken performans ödevi için gelmek istemediği için mecbur evde bıraktık
Yarın sabah erkenden hala kızı 3 aylığına İngiltereye dil eğitimine gidecekbende gitmeden bir göreyim istedim
Tabi akşam giderken üzerime 46 beden pantalonumuda giydim halamlara göstermek için
Beni o bir ay önce popişime olmayan ve ha gayret seneye giyersin kesin dedikleri pantalonun içinde görünce hepsi inanılmaz sevindiler ve kesinlikle çok yakıştığını söylediler
Yine verdiler çoşkuyu
ne güzel darısı bana eski kıyafetlerini giymek istiyorum artik ben de yeni bişeyler de almıyorum ceza olarak iki üç parayla idare ediyorum yine okul yok evdeyim de çok takmiyorum okul başlayınca hergün sorun ne giyecegim ins okul başlayan kadar veririm kilolari
kraker, makarna aycanım 100 mekik cezası gelsinSabah
domates
peynir
zeytin
biraz kraker
Oglen
iki parca izgara tavuk
Aksam
semiz otu
iki servis kasigi makarna
Spor iki saatvyuruyus
su iki litre
banum harikasın. darısı 44 bedenlere işallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
Akşam yemeğinden sonra eşim birde küçük kuzuyla eşimin halasına gittik
Büyük kız tamamlaması gereken performans ödevi için gelmek istemediği için mecbur evde bıraktık
Yarın sabah erkenden hala kızı 3 aylığına İngiltereye dil eğitimine gidecekbende gitmeden bir göreyim istedim
Tabi akşam giderken üzerime 46 beden pantalonumuda giydim halamlara göstermek için
Beni o bir ay önce popişime olmayan ve ha gayret seneye giyersin kesin dedikleri pantalonun içinde görünce hepsi inanılmaz sevindiler ve kesinlikle çok yakıştığını söylediler
Yine verdiler çoşkuyu
işallah maşallah yok kaarlıyız vericez kuzumne güzel darısı bana eski kıyafetlerini giymek istiyorum artik ben de yeni bişeyler de almıyorum ceza olarak iki üç parayla idare ediyorum yine okul yok evdeyim de çok takmiyorum okul başlayınca hergün sorun ne giyecegim ins okul başlayan kadar veririm kilolari
banum benimde zaten minik memelerim vardı, kiloyuda verince eskisi gibi içtendestekli yastıklı sutyenlere başladım. kilolarla memelerde gitti keşke onlar kalaydıİnşallah sende çok çok güzel kilolar vereceksin inanıyorum
Bana eşim devamlı hadi aşkım gidelim birşeyler alalım sana diyip duruyor ( özellikle eski Tshirtlerimin yakaları iyice bollaşıp ona göre frikik verme riskim arttığından beri) ama inatla almıyorum çünkü kesinlikle kararlıyım dahada fazlası gidecek Ancak bu kadarı bana yeter dediğim an bütün gardolabımı değiştireceğim
Bugün daha evvel giydiğim kolsuz uzun bir elbiseyi eve gelince üzerime geçireyim dedim çok sıcak diye ve inan o elbiseye çok zor girerken şu anda felaket bol geliyorKüçük kuzum bile Anne Memelerin yok olmuş dedi elbiseyle görünce tabi önceden çok dar geldiğinden yakasıda felaket zorlandığından daha şiş duruyordu şimdi yarısı boşaldı göğüs kısmının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?