- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.301
Kaptanim kurallar hsrika bize biraz da bu lazim galiba5/06/2015 den itibaren uygulanacak kurallar
kuralları görmedim bilmiyordum bahanesi kabul edilmiyor bilesiniz. herkes geçmişi okumak yorumlamak zorunda
sıkı yönetim ilan ediyorum
bu gunden itibaren
1-gunde 5 mesaj yazmayanı
2- birbirinin menusune yorum yapmayanı
3-haftada 1 gun mola vererek 6 gun spor yapmayanı
4-sohbete katılım yapmayanı
5-genel olarak karar defterindeki ve takımın ilk sayfasındaki kurallara uymayını
5-MAZERETSİZ 3 GUN ÜST ÜSTE TAKIMA UĞRAMAYANI
-
ACIMADAN LİSTE DIŞI BIRAKACAĞIM.
DİSKALİFYE DEĞİL. LİSTEYE ALMAYACAĞIM.İLGİLENMEYECEĞİM.
KURALLARA UYUNCAYA KADAR. KURALLARA UYDUĞU HAFTA TAKIM LİSTESİNE TEKRAR GİREBİLİR.
4 gun önce aramıza katılmak isteyip uğramayan
@yeliz209
takım dışısın.
@vienna
bugun bildirim yapıp kaçtın önumdeki 3 gun böle devam edeceksen takım dışısın.
@Evnscnc
mayacım bugun telefonla bildirim yapıp bizi zor durumda bırakmadığın için teşekkürler. ama yeni kurallar hepimize gecerli. önemli mazeret olmadıkça bu haftadan itibaren kurala uymayanı liste dışı bırakacağım
Kaptanim kurallar hsrika bize biraz da bu lazim galiba
Ben kendi adima oz elestiri yaparsam sporumu azalttim bu ara ondan oldugunu dusunuyorum bide bolgesel calismam lazim bu ara onuda biraktim daha dikkatli olmaya calisacagom
Cabalicam kaptan kizlar kuran kursuna gidince ben yuruyuse gidicem evin isi hic bitmez zaten napim biraz o kalsin zaten ramazanda geliyor insallah daha basarili olucam kendime hedef koyuyorum ramazana 85 kilo ile giricem
sağol yelizim şu bir kelimen bile çok anlamlı benim için. biz harika bir takımız yola koşarak devam edeceğiz. verdiğim videoları yap kuzum haftada en az 3 gun sık kendine zaman bul yap. en guzel zaman kendine ayırdığın zamandır
5/06/2015 den itibaren uygulanacak kurallar
kuralları görmedim bilmiyordum bahanesi kabul edilmiyor bilesiniz. herkes geçmişi okumak yorumlamak zorunda
sıkı yönetim ilan ediyorum
bu gunden itibaren
1-gunde 5 mesaj yazmayanı
2- birbirinin menusune yorum yapmayanı
3-haftada 1 gun mola vererek 6 gun spor yapmayanı
4-sohbete katılım yapmayanı
5-genel olarak karar defterindeki ve takımın ilk sayfasındaki kurallara uymayını
5-MAZERETSİZ 3 GUN ÜST ÜSTE TAKIMA UĞRAMAYANI
-
ACIMADAN LİSTE DIŞI BIRAKACAĞIM.
DİSKALİFYE DEĞİL. LİSTEYE ALMAYACAĞIM.İLGİLENMEYECEĞİM.
KURALLARA UYUNCAYA KADAR. KURALLARA UYDUĞU HAFTA TAKIM LİSTESİNE TEKRAR GİREBİLİR.
4 gun önce aramıza katılmak isteyip uğramayan
@yeliz209
takım dışısın.
@vienna
bugun bildirim yapıp kaçtın önumdeki 3 gun böle devam edeceksen takım dışısın.
@Evnscnc
mayacım bugun telefonla bildirim yapıp bizi zor durumda bırakmadığın için teşekkürler. ama yeni kurallar hepimize gecerli. önemli mazeret olmadıkça bu haftadan itibaren kurala uymayanı liste dışı bırakacağım
bak tatlım takım işi birlik beraberlik işi kimsenin gücenmesi, alınmasını istemiyorum. kişisel algılanmasınKuralları okudum...
Bugün bildirim yapıp kaçtın demişsiniz bu gayet normal birşey bildirimi Yaptım ve işlerimi halletmek veya uyumak için çıktım bütün gün site başında mı beklemiyorum ki.Uyandım yine girdim. Mesaj sayısına nasıl bakılıyor yardımcı olursanız ben de yazayım listeye
ok canım özeleştirin için teşekkür ederim. eksiklerimizi kabul edersek daha kolay yol alırız amacım sizi hırpalamak değilKaptanim ben de kendi menülerime baktım bu hafta çok az şu içmisim genelde de unutup aksama doğru içtim zaten belkide ödem yaptı regl iyle beraber suyu daha fazla gündü içip en az 2 buçuk litre icicem yürüyüş güzel ama daha fazla spor yapmam lazım sanırım bu hafta elimden gelen herseyi yapıcam
hadi bakalım yelizim olursun tabi. ramazanda menulerini beraber ayarlarız kilo almadan detoks olarak bitirirsin allahın izniyleCabalicam kaptan kizlar kuran kursuna gidince ben yuruyuse gidicem evin isi hic bitmez zaten napim biraz o kalsin zaten ramazanda geliyor insallah daha basarili olucam kendime hedef koyuyorum ramazana 85 kilo ile giricem
ben yaklaşık 1 senedir buraardayım sende öyle biliyorsun yaz gelince herkes kayboluyor. kış başı tekrar çıkıyorlar ortaya. kalan sağlar bizimdir artık napalım.
Ne biçim yağmur yaaa. Bende yine bez ayakkabılar. Hırka yok şemsiye yok.
amanın bu mevsimde yakalanmışsın kuzum olcak şey değil. demin banumda yağmur dedi biz sıcaktan kavrulmaya başladık yağdır mevlam su modundayım
Evet istanbuldayım , Evin oralara hiç yağmamış ama ofisin buraları sel götürdü. Yani sabah evden çıkarken günlük güneşlikti bende yağmaz herhalde dedimGeçmiş olsun canım ama sabahtan belli etmedimi sizin oralarda yağacağı ( bizim sabahtan beri hava karanlıktı / yani istanbulda olduğunu farz ediyorum sanki başka yerde yağmazmış gibi)
Dikkat ette hastalanma
Bu zamanlarda semsiyesiz hirkasiz falan cikma canim bence cantana ativer ufak semsiyelerden. Hastalanma amann havalar boyleyken cok cabuk hastalaniyor insan.Evet istanbuldayım , Evin oralara hiç yağmamış ama ofisin buraları sel götürdü. Yani sabah evden çıkarken günlük güneşlikti bende yağmaz herhalde dedimBen bu şapşallığı her yağmurda yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?