Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanim kurallar hsrika bize biraz da bu lazim galiba
Ben kendi adima oz elestiri yaparsam sporumu azalttim bu ara ondan oldugunu dusunuyorum bide bolgesel calismam lazim bu ara onuda biraktim daha dikkatli olmaya calisacagom

BU LİSTEYİ EKSİKSİZ İSTİYORUMM

***MESAJ SAYILARI***416. Etap***

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :32
kitap_asigi:32
Diddah :25
Evnscnc :
Rengarenknesli : 35++
nazarenko :
Fulias : 35 +
vienna:
yeliz209:

MESAJ LİSTESİNİ HEMEN DOLDURUYORUZ KIZLAR. VE BU HAFTADAN İTİBAREN OLUŞACAK YENİ SIKIYONETİM GEÇERLİ.YİNEDE MESAJLARI GÖZLER ONUNE SERELİM VASATLIK ÇIKSIN ORTAYA

Kaptanim kurallar hsrika bize biraz da bu lazim galiba
Ben kendi adima oz elestiri yaparsam sporumu azalttim bu ara ondan oldugunu dusunuyorum bide bolgesel calismam lazim bu ara onuda biraktim daha dikkatli olmaya calisacagom

sağol yelizim şu bir kelimen bile çok anlamlı benim için. biz harika bir takımız yola koşarak devam edeceğiz. verdiğim videoları yap kuzum haftada en az 3 gun sık kendine zaman bul yap. en guzel zaman kendine ayırdığın zamandır

Kaptanim ben de kendi menülerime baktım bu hafta çok az şu içmisim genelde de unutup aksama doğru içtim zaten belkide ödem yaptı regl iyle beraber suyu daha fazla gündü içip en az 2 buçuk litre icicem yürüyüş güzel ama daha fazla spor yapmam lazım sanırım bu hafta elimden gelen herseyi yapıcam

Cabalicam kaptan kizlar kuran kursuna gidince ben yuruyuse gidicem evin isi hic bitmez zaten napim biraz o kalsin zaten ramazanda geliyor insallah daha basarili olucam kendime hedef koyuyorum ramazana 85 kilo ile giricem

Kuralları okudum...
Bugün bildirim yapıp kaçtın demişsiniz bu gayet normal birşey bildirimi Yaptım ve işlerimi halletmek veya uyumak için çıktım bütün gün site başında mı beklemiyorum ki.Uyandım yine girdim. Mesaj sayısına nasıl bakılıyor yardımcı olursanız ben de yazayım listeye

bak tatlım takım işi birlik beraberlik işi kimsenin gücenmesi, alınmasını istemiyorum. kişisel algılanmasın
profilinden mesajlara girip geçen cumadan bu perşembeye sayacaksın okk

ok canım özeleştirin için teşekkür ederim. eksiklerimizi kabul edersek daha kolay yol alırız amacım sizi hırpalamak değil
biraz öz eleştiri yapıp yol aldırmak.

Cabalicam kaptan kizlar kuran kursuna gidince ben yuruyuse gidicem evin isi hic bitmez zaten napim biraz o kalsin zaten ramazanda geliyor insallah daha basarili olucam kendime hedef koyuyorum ramazana 85 kilo ile giricem
hadi bakalım yelizim olursun tabi. ramazanda menulerini beraber ayarlarız kilo almadan detoks olarak bitirirsin allahın izniyle

BenimKemiklerimiri ve @kitap_asigi sevgili kaptan yardımcılarım. paylaşım alanında liste paylaşan takımların yuzdesini ben kontrol ettim. sizlerde bi gözden geçirin düzeltilcek bişi varsa mesajla bildirin ben halledeyim. bu gun sonuç listesi bizdeya ilkkez yapcaz hata yapmayalım istiyorum, hak geçmesin

Kaptanım ben bunu yaptım 7. takımın da sayfasına girip. 2 kez kontrol ettim ama siz yine de kontrol edin. Önce diğer listeyi paylaşıcaz takımların yanlarına kaçıncı olduklarını yazıcaz. Sonra da bunu paylaşıcaz.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs-5 Haziran 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------7.TAKIM 1,14

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 3.TAKIM 0,54

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,52

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------sevim_mrt-----1.TAKIM----2,36

YARIŞMA İKİNCİSİ--------kuzularinannesi-----7.TAKIM----2,31

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------2BHB------3.TAKIM-------2,26

ben yaklaşık 1 senedir buraardayım sende öyle biliyorsun yaz gelince herkes kayboluyor. kış başı tekrar çıkıyorlar ortaya . kalan sağlar bizimdir artık napalım.

Aynen canım ama işte nasıl benimsiyorsam takılıyorum
Aman versinlerde varsın yaz sonu gelsinler
Bende o arada baya bir fark yaratayımda geldiklerinde şaşırsınlar
Aslında ben Annemin tepkisini çok merak ediyorum hala yerimde sayıyorum sanıyor
Ramazanın ikinci günü gelecekler ve amcamlarda dahil kalabalık bir iftar yemeği yiyeceğiz kızkardeşimde tabi ben asla fazla kaçırmam hazır 2li rakamlara geçmiişken ( kesin geçerim ya o bakımdan )

Ne biçim yağmur yaaa. Bende yine bez ayakkabılar. Hırka yok şemsiye yok.

Geçmiş olsun canım ama sabahtan belli etmedimi sizin oralarda yağacağı ( bizim sabahtan beri hava karanlıktı / yani istanbulda olduğunu farz ediyorum sanki başka yerde yağmazmış gibi )
Dikkat ette hastalanma

amanın bu mevsimde yakalanmışsın kuzum olcak şey değil. demin banumda yağmur dedi biz sıcaktan kavrulmaya başladık yağdır mevlam su modundayım

Valla diyorum ya sizin oralarda yaşamayı çok isterim ama işte yazında çok sıcak ( daha kafadan huysuzlanan oynakbaşı ) ama ne güzel deniz yakın atla denize çossss diye ses gelsin

]BU LİSTEYİ EKSİKSİZ İSTİYORUMM

***MESAJ SAYILARI***416. Etap***

Akrepimm:
aycanhakan :
nhtylz :32
kitap_asigi:32
Diddah :25
Evnscnc :
Rengarenknesli : 35++
nazarenko :
Fulias : 35 +
vienna:25
yeliz209:

MESAJ LİSTESİNİ HEMEN DOLDURUYORUZ KIZLAR. VE BU HAFTADAN İTİBAREN OLUŞACAK YENİ SIKIYONETİM GEÇERLİ.YİNEDE MESAJLARI GÖZLER ONUNE SERELİM VASATLIK ÇIKSIN ORTAYA

Bugün sabah Yatıp akşam üzerikalkınca yeme düzenim garip oldu

Sabah yatmadan önce yağsız tost yemiştim
Yanında süt içmiştim
Uyanınca Çorba içtim
1 saat sonra da 1 tane karnıyarık yiyerek günü kapatırım

Geçmiş olsun canım ama sabahtan belli etmedimi sizin oralarda yağacağı ( bizim sabahtan beri hava karanlıktı / yani istanbulda olduğunu farz ediyorum sanki başka yerde yağmazmış gibi )
Dikkat ette hastalanma
Evet istanbuldayım , Evin oralara hiç yağmamış ama ofisin buraları sel götürdü. Yani sabah evden çıkarken günlük güneşlikti bende yağmaz herhalde dedim Ben bu şapşallığı her yağmurda yapıyorum.

Bende Menümü yazayım
Sabah
Cornflex kuru meyveli

Öğlen
150 Gr tavuk salata

Akşam
5 adet köfte, yağsız pilav roka salatası

Su: 1 litre yoktur ya içemedim bugün. Ama spordan sonra da 1 litre içerim zaten akşam
Spor: Ne ararsan var sporu, 30 dk kardiyo 1 saat antreman

Slm fıstıklar bu haftayı unutuyoruz ve önümüzdeki hafta bomba gibi yolumuza devam ediyoruz.Kardeş takımlar olarak bu hafta hedefimiz ilk 3 olsun ki notalarımızı sildirebilelimm
Kaptanım kurallar bizlerin iyiliği için var motivasyonumuzun artaması için de paylaşım şart o yüzden 14,takımın melekleri eminim anlayışla karşılayacaktır

Bu zamanlarda semsiyesiz hirkasiz falan cikma canim bence cantana ativer ufak semsiyelerden. Hastalanma amann havalar boyleyken cok cabuk hastalaniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…