Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kepek ekmek yeme bence diddahcim ya tam bugday ye ya da cavdarli falan ye. Kepek iyi bir sey degil. Cok veya uzun sure tuketildigi zaman zararli hatta.
Menun guzel olmus. Spor da harika bayildim ozendim su an
Evet ya ben de emin değilim kepek ekmek konusunda ama alışkanlık eşim surek ondan alıyor degistirmem gerekiyor spor konusuna gelince hala ilanın peşinden koşuyorum bu saat oldu aslında üstüme adım sayar taksam sonuç ne olur çok merak ediyorum

Herkese iyi haftasonlariiii

Dunku menum
Sabah
bir cay kasigi pekmezli sut
biraz yulaf

Ogglen
mercimek corbasi bur kase

Ara
ceyrek simit
uc form bisk

Aksam
iki parca biftek
bir kase mantar corbasi

Spor bir saat yuruyus
su bir litre

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese mutlu, az kalorili ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum

Sabah yine erkenden uyandım ve bir güzel kahvaltımı yapıp, duşumu aldıktan sonra kendime keyif kahvemi yapıp buraya attım

Ben de merak ettim simdi alip tak bence
A101e bime falan geliyor bazen. Telefona adim sayar yukleyebilirsin derim de surekli ustunde tasimak lazim radyasyon olur bebisine de sana da.
Kepek ekmegi de tuketmeyin bence. Cok uzun sure tuketildigi zaman coook zararliymis.

Herkese iyi haftasonlariiii

Dunku menum
Sabah
bir cay kasigi pekmezli sut
biraz yulaf

Ogglen
mercimek corbasi bur kase

Ara
ceyrek simit
uc form bisk

Aksam
iki parca biftek
bir kase mantar corbasi

Spor bir saat yuruyus
su bir litre
Canım menu güzel de bişey soracak yulaf nasıl alıyorsun hangi marka sütle karıştırıp yiyosun demi ben etinin lifalif i vardı sade yulaf amaçok sikildim ondan bi ara baya Yemiştim hatta aksamlari yiyordum bi kase çok tok tutuyordu tekrar ona mi başlasam napsam

A 101 e gelirse haber verin ben çok takip edemiyorum aliyim ben de merak ettin motivasyonumu artirabilir

Ben bayiliyorum bazen pekmezle bazen kru meyveyle bazen normal muz cilek elmayla cok guzel gidiyoe yani diyetten degil sirf sevdigimden yiyorum cok doyurucu tavsiye ederim

Cikolataliyi denemistim ben. Onu sevmediysem hicbirini sevmem heralde. zaten misir gevreginde de kuru meyveliyi sevmiyorum eksi ve kotu bi tat olarak geliyor bana
Benim dediğim mısır gevreği değil yulaf yani kuru meyveli yulaf ben seviyorum tadini ama zevk meselesi yulaf tok tutuyor diye yoksa midir gevreği o kadar iyi gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…