Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Carsamba gunku sporum.

Leslie 1 mil +400 ip atlama + 50 tam mekik

Alt bacak kaslarim fena oldu yuruyemiyorumm
maşallah sporuna kuzum. ben dun tembellik yaptım be kuzum. bu arada şu bacak videosundan sonra benimde arka bacak kaslarım sımsıkı olmuş dun farkettim çok sevindim. haftada 2 den fazla ara vermiyorum karın ve bacak videosuna baya fayda gordum. ama bende incelme olmadı cunki 6 yıl plates yaptığım için zaten bedenim baya sıkıydı. sadece plates yerine başka şeyler koydum şimdilik okadar.

Kaptan bizim evde senlik bir hafta oldu basladi haftaya esimde senelik iznine ayrilacak bir hafta devam edecek yani senlik
ah kuzucum umarım o haftalarda duzen bozmazsın. yaz geldi salacaksınız diye baya endişeliyim ben

Helloo takımım.
Benim bacağım çok kötü oldu ya çok zorlanıyorum yürürken. Kas gevşetici de kullanmak istemiyorum şimdi okadar spordan sonra. Neyse bunun acısı 1 hafta zaten haftaya daha rahat olurum.
Hava da leş gibi. Eve gidip yatmak istiyorum

OY OKADAR YUKLENME 2 GUN ARA VER BACAK HAREKETLERİNE FULYAM EN SON PLATES 3K VİDEOSUNDAN SONRA PERTİM ÇIKMIŞTI 1 HAFTA SENİ ANLIYORUM ŞEKERİMbenimde yatasım var çok uykum var

OY OKADAR YUKLENME 2 GUN ARA VER BACAK HAREKETLERİNE FULYAM EN SON PLATES 3K VİDEOSUNDAN SONRA PERTİM ÇIKMIŞTI 1 HAFTA SENİ ANLIYORUM ŞEKERİMbenimde yatasım var çok uykum var
Yok kaptanim yuklenemiycem zaten bugun 4km kadar yururum kollarim biraz daha iyi kol calisabilirim ama bacak bu hafta bitti

Uykusuzlugu bana sorun
Aksam 11 de yatip saat 6 da kalktim ama tabi bu arada kucuk hanim yuzunden 24679742 defa kalktim

Uykusuzlugu bana sorun
Aksam 11 de yatip saat 6 da kalktim ama tabi bu arada kucuk hanim yuzunden 24679742 defa kalktim
Bende öyle gecelerinde çok kalkiyorumki oğlan yüzünden sanırım arkadaki dişlerini çıkaracak gece de gündüz de huzursuz vakit geciremiyoruz evde dün de baktım olmiycak yine koydum arabasına bira parkta salladım oyaladim sonra baya bi yürüdük artık aynı yerlerden geçiyorum görenler diyodur hergün bebekle nereye gidiyor bu diye bu gün de ancak yaza bildim yeni uyuttum

Aynen canim bende gidiyorum bazen bebek aRabasiyla fazla uzaga gidemiyorum tabi aglar falan diye hep ayni yerlerde dolas dur gerci kimin ne dusundugu hiiiccccc umrumda degilde sikiliyo insan bi sure sonra hep ayni yerden gitmekten

Aynen canim bende gidiyorum bazen bebek aRabasiyla fazla uzaga gidemiyorum tabi aglar falan diye hep ayni yerlerde dolas dur gerci kimin ne dusundugu hiiiccccc umrumda degilde sikiliyo insan bi sure sonra hep ayni yerden gitmekten
valla bebekliyken en iyi spor evde 2 saatte bir oryantal,yabancı müzik ile zıplama, lesli 1mil yapmak bence kızlar arada bunları yapın bence
10-15dk lık hareketler çok fayda sağlar. ben 26 -27 yaşında kızımı doğurduğumda bu yöntemi kendim keşfedip yapmıştım çokda fayda görmüştüm. evde olsam ben fit bir kadın olurdum herhalde. evde spor yapmaya bayılıyorum ben.

417. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

6 yil plates miii
Masallah kaptanim ondan siz hic 70 kilo gibi durmuyorsunuz o zaman. Cok iyi yapmissiniz ben hic sevmiyorum o hareketleri

Of ben de soyle olsam keske bu ara acayip bi yene istegim var zar zor bastiriyorum

Ellerine saglik canim.

Benim pazartesi sali da sporlarim vardi gec yazmistim biraz gozunden kacmis sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam pazartesi leslie 1 mil +100 ip atlama, sali da 2.5 km yuruyus + 200 ip atlama seklindeydi.

Menü
Sabah

Kuru meyveli yulaf + yarım bardak süt

Öğlen
Kinoa lı salata
brokoli çorbası
z. yağlı biberli brokoli

Akşam
Semizotlu tavuklu mercimek salatası

Su: 1.5 lt
Spor: akşama yazıcam

begendim menuyu cok guzel olmus. Brokoliyi de cok severim bi ara ben de yapip yiyim

Bugunku menum:

Sabah
Yaklasik ceyrek simit (ici alinmis)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
10 bitkili cay

Ara
Yesilcay

Aksam
Yarim kase sehriye corbasi
2 yemek kasigi barbunya
Ayran

Ara
Beyazcay

Ve acikirsam tarcinli sut.

Su: 3 lt olacak
Spor: alt bacak kaslarim fena durumda bugun ip atlama olmayacak. Yava syavas artiriyordum 500 yapma gunumdu bugun ama yapamam su halde. Leslie ve mekik yapmayi dusunuyorum. Yapinca yazarim.

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].......[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Iyi aksamlar,kaptanim,arkadaslarUmarim,hepiniz cok iyisinizdir Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor Hafif korkagim da Bu gunku menumu yazayim.

Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost

Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur

Aksam
Oglenin ayni

Su 2.5 litre
50 mekik

Cok saglikli bir menu,darisi

Cok saglikli bir menu,darisi basima

Dogru diyosunda kaptan ev isi ve cocuklardan arta kalan zamanlArda bazen oylece bos bis oturmayi tercih ediyoeun

Canim gecmis olsun ciddi bisey degildur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…