- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.621
maşallah sporuna kuzum. ben dun tembellik yaptım be kuzum. bu arada şu bacak videosundan sonra benimde arka bacak kaslarım sımsıkı olmuş dun farkettim çok sevindim. haftada 2 den fazla ara vermiyorum karın ve bacak videosuna baya fayda gordum. ama bende incelme olmadı cunki 6 yıl plates yaptığım için zaten bedenim baya sıkıydı. sadece plates yerine başka şeyler koydum şimdilik okadar.Carsamba gunku sporum.
Leslie 1 mil +400 ip atlama + 50 tam mekik
Alt bacak kaslarim fena oldu yuruyemiyorumm
ah kuzucum umarım o haftalarda duzen bozmazsın. yaz geldi salacaksınız diye baya endişeliyim benKaptan bizim evde senlik bir hafta oldu basladi haftaya esimde senelik iznine ayrilacak bir hafta devam edecek yani senlik
OY OKADAR YUKLENME 2 GUN ARA VER BACAK HAREKETLERİNE FULYAMHelloo takımım.
Benim bacağım çok kötü oldu ya çok zorlanıyorum yürürken. Kas gevşetici de kullanmak istemiyorum şimdi okadar spordan sonra. Neyse bunun acısı 1 hafta zaten haftaya daha rahat olurum.
Hava da leş gibi. Eve gidip yatmak istiyorum
Yok kaptanim yuklenemiycem zaten bugun 4km kadar yururum kollarim biraz daha iyi kol calisabilirim ama bacak bu hafta bittiOY OKADAR YUKLENME 2 GUN ARA VER BACAK HAREKETLERİNE FULYAMEN SON PLATES 3K VİDEOSUNDAN SONRA PERTİM ÇIKMIŞTI 1 HAFTA SENİ ANLIYORUM ŞEKERİM benimde yatasım var çok uykum var
Uykusuzlugu bana sorunOY OKADAR YUKLENME 2 GUN ARA VER BACAK HAREKETLERİNE FULYAMEN SON PLATES 3K VİDEOSUNDAN SONRA PERTİM ÇIKMIŞTI 1 HAFTA SENİ ANLIYORUM ŞEKERİM benimde yatasım var çok uykum var
Bende öyle gecelerinde çok kalkiyorumki oğlan yüzünden sanırım arkadaki dişlerini çıkaracak gece de gündüz de huzursuz vakit geciremiyoruz evde dün de baktım olmiycak yine koydum arabasına bira parkta salladım oyaladim sonra baya bi yürüdük artık aynı yerlerden geçiyorum görenler diyodur hergün bebekle nereye gidiyor bu diyeUykusuzlugu bana sorun
Aksam 11 de yatip saat 6 da kalktim ama tabi bu arada kucuk hanim yuzunden 24679742 defa kalktim
Aynen canim bende gidiyorum bazen bebek aRabasiyla fazla uzaga gidemiyorum tabi aglar falan diye hep ayni yerlerde dolas dur gerci kimin ne dusundugu hiiiccccc umrumda degilde sikiliyo insan bi sure sonra hep ayni yerden gitmektenBende öyle gecelerinde çok kalkiyorumki oğlan yüzünden sanırım arkadaki dişlerini çıkaracak gece de gündüz de huzursuz vakit geciremiyoruz evde dün de baktım olmiycak yine koydum arabasına bira parkta salladım oyaladim sonra baya bi yürüdük artık aynı yerlerden geçiyorum görenler diyodur hergün bebekle nereye gidiyor bu diyebu gün de ancak yaza bildim yeni uyuttum
Bende öyle gecelerinde çok kalkiyorumki oğlan yüzünden sanırım arkadaki dişlerini çıkaracak gece de gündüz de huzursuz vakit geciremiyoruz evde dün de baktım olmiycak yine koydum arabasına bira parkta salladım oyaladim sonra baya bi yürüdük artık aynı yerlerden geçiyorum görenler diyodur hergün bebekle nereye gidiyor bu diyebu gün de ancak yaza bildim yeni uyuttum
valla bebekliyken en iyi spor evde 2 saatte bir oryantal,yabancı müzik ile zıplama, lesli 1mil yapmak bence kızlar arada bunları yapın benceAynen canim bende gidiyorum bazen bebek aRabasiyla fazla uzaga gidemiyorum tabi aglar falan diye hep ayni yerlerde dolas dur gerci kimin ne dusundugu hiiiccccc umrumda degilde sikiliyo insan bi sure sonra hep ayni yerden gitmekten
maşallah sporuna kuzum. ben dun tembellik yaptım be kuzum. bu arada şu bacak videosundan sonra benimde arka bacak kaslarım sımsıkı olmuş dun farkettim çok sevindim. haftada 2 den fazla ara vermiyorum karın ve bacak videosuna baya fayda gordum. ama bende incelme olmadı cunki 6 yıl plates yaptığım için zaten bedenim baya sıkıydı. sadece plates yerine başka şeyler koydum şimdilik okadar.
ah kuzucum umarım o haftalarda duzen bozmazsın. yaz geldi salacaksınız diye baya endişeliyim ben
Günaydınn. Dün enerjim çok düşüktü :/ Ne bi şey yapasım geldi ne de bi şey yiyesim. Çok bi şey yemedim o sebepten
10/06/2015
Kahvaltı
4 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
Akşam
Biraz çiğköfte
Su: 3 litre.
Spor: yok
417. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Menü
Sabah
Kuru meyveli yulaf + yarım bardak süt
Öğlen
Kinoa lı salata
brokoli çorbası
z. yağlı biberli brokoli
Akşam
Semizotlu tavuklu mercimek salatası
Su: 1.5 lt
Spor: akşama yazıcam
canim mutluluklar,nice mutlu senelerinizi kutlayinGünaydıııııııııııııın slim fitleeeeeeeeeeeeeeerr
Bugün bizim 3. evlilik yıl dönümümüz, bugünü 200 mekik ile kutlamaya karar verdik evlendiğimizden beri aldığımız 10 kiloya inat
Cok saglikli bir menu,darisibende bi itiraf edeyim dun guzel başlayan gunumun sonunda akşam kek yiyerek sabote ettim. benim oğlan ali akşam kek istedi, portakallı kek yaptım tabi o kokuya dayanamadım ve 2 dilim yedim kendime çok kızıyorum ama nicedir ağzıma koymamıştım nefsime engel olamadım
menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su 1 bardak kefir
8,00 de karatay kahvaltım: peynirli omlet+zeytin+az avakado+domates salatalı+badem fıstık
13,00 de domates salatalık peynir zeytin biber roka karışık salata
18,00 de yoğurtlu yarma çorbası+kıymalı patates yemeği+domates salatalık
20,00 de 2 dilim kek
spor 40dk kardiyo (lesli ve bantta yurume)
5dk karın çalışması
Cok saglikli bir menu,darisi basimabende bi itiraf edeyim dun guzel başlayan gunumun sonunda akşam kek yiyerek sabote ettim. benim oğlan ali akşam kek istedi, portakallı kek yaptım tabi o kokuya dayanamadım ve 2 dilim yedim kendime çok kızıyorum ama nicedir ağzıma koymamıştım nefsime engel olamadım
menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su 1 bardak kefir
8,00 de karatay kahvaltım: peynirli omlet+zeytin+az avakado+domates salatalı+badem fıstık
13,00 de domates salatalık peynir zeytin biber roka karışık salata
18,00 de yoğurtlu yarma çorbası+kıymalı patates yemeği+domates salatalık
20,00 de 2 dilim kek
spor 40dk kardiyo (lesli ve bantta yurume)
5dk karın çalışması
Dogru diyosunda kaptan ev isi ve cocuklardan arta kalan zamanlArda bazen oylece bos bis oturmayi tercih ediyoeunvalla bebekliyken en iyi spor evde 2 saatte bir oryantal,yabancı müzik ile zıplama, lesli 1mil yapmak bence kızlar arada bunları yapın bence
10-15dk lık hareketler çok fayda sağlar. ben 26 -27 yaşında kızımı doğurduğumda bu yöntemi kendim keşfedip yapmıştım çokda fayda görmüştüm. evde olsam ben fit bir kadın olurdum herhalde. evde spor yapmaya bayılıyorum ben.
Canim gecmis olsun ciddi bisey degildur insallahIyi aksamlar,kaptanim,arkadaslarUmarim,hepiniz cok iyisinizdir Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor Hafif korkagim da Bu gunku menumu yazayim.
Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost
Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur
Aksam
Oglenin ayni
Su 2.5 litre
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?