- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.641
Ben de öyle bazen diyorum ki oğlan uyuşma boş boş oturan yada uzanıp tv na felan baksamDogru diyosunda kaptan ev isi ve cocuklardan arta kalan zamanlArda bazen oylece bos bis oturmayi tercih ediyoeun
Menu süper kuzumMenü
Sabah
Kuru meyveli yulaf + yarım bardak süt
Öğlen
Kinoa lı salata
brokoli çorbası
z. yağlı biberli brokoli
Akşam
Semizotlu tavuklu mercimek salatası
Su: 1.5 lt
Spor: akşama yazıcam
Harikasin kuzumBugunku menum:
Sabah
Yaklasik ceyrek simit (ici alinmis)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
10 bitkili cay
Ara
Yesilcay
Aksam
Yarim kase sehriye corbasi
2 yemek kasigi barbunya
Ayran
Ara
Beyazcay
Ve acikirsam tarcinli sut.
Su: 3 lt olacak
Spor: alt bacak kaslarim fena durumda bugun ip atlama olmayacak. Yava syavas artiriyordum 500 yapma gunumdu bugun ama yapamam su halde. Leslie ve mekik yapmayi dusunuyorum. Yapinca yazarim.
Mayacim gecmis olsun ne okdu sana ne hastaligi ki bu. Menun guzel bu aradaIyi aksamlar,kaptanim,arkadaslarUmarim,hepiniz cok iyisinizdir Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor Hafif korkagim da Bu gunku menumu yazayim.
Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost
Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur
Aksam
Oglenin ayni
Su 2.5 litre
50 mekik
Menu harika guzelimBugunku menum
Sabah
Domates peynir zeytin ekmek sekersiz cay
Ogle
Bir kase sebze corbasi
Bir dilim ekmek
Ara
2 kayisi
1 seftali
Yarim muz
Bir bardak ayran
Aksam
1 tane firinda tavuk but
1 kasik pilav
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Ilahi fulyacim ama hakkaten ole civi civiyi sokermis ara vermemen iyi olmusSpor
3.5 km hizli tempo yuruyus
100 mekik 20x5 set
800 ic bacak. Bacak yapmiycam dedim ama hoca civi civiyi soker dedi yaptirdi. Gercekten su an hic agrimiyo ama yarin ne olur bilemem
40 goguse.dumbel 2.5 kg ile
5dk twist
Kuzu ip atlama nasil faydasini goruyor musun ne zamandir yapiyorsunBugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
10 bitkili cay
Ara
Yesilcay
Aksam
2 yemek kasigi barbunya
Ayran
Ara
Beyazcay
Spor: alt bacak kaslarim fena durumda bugun ip atlama olmayacak. Yava syavas artiriyordum 500 yapma gunumdu bugun ama yapamam su halde. Leslie ve mekik yapmayi dusunuyorum. Yapinca yazarim.
Oturdum ellerimleeeee yine yogurt yaptim.
Ellerim ayaklarim titriyo spordan ama.mecbur hem yemek hem yogurt yaptim. Kocam bayginlik gecirdi 70 dk kardio yapmis. Ben ondan 1 saat gec geliyorum spora o bide ben bitirene kadar yapmaya devam ediyo 2 kilo vermis bu hafta. Cok azimliyiz. Sabah kac kilo cikcam merak ediyorum resmen bu hafta bacaklarim inceldi
Bu arada yarin hepinizden cok umitliyim menuler sporlar iidi bu hafta . Yarin tartu yuzumuze gulsun isallah
E33 kimler var buralarda bakim. Ben gene spor yapmadim vallahi tembellestim ben. Sabah karne 10 da imis. Ise gec giderim. En guzeli kalkim sabah yapim sporumu. Okullarda kapaniyo ben sporu sabha cekim ya hakkaten hem alisti beden gece sporuna sasirtim onuda
Spor
3.5 km hizli tempo yuruyus
100 mekik 20x5 set
800 ic bacak. Bacak yapmiycam dedim ama hoca civi civiyi soker dedi yaptirdi. Gercekten su an hic agrimiyo ama yarin ne olur bilemem
40 goguse.dumbel 2.5 kg ile
5dk twist
Iyi aksamlar,kaptanim,arkadaslarUmarim,hepiniz cok iyisinizdir Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor Hafif korkagim da Bu gunku menumu yazayim.
Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost
Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur
Aksam
Oglenin ayni
Su 2.5 litre
50 mekik
Bugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
10 bitkili cay
Ara
Yesilcay
Aksam
2 yemek kasigi barbunya
Ayran
Ara
Beyazcay
6 yil plates miii
Masallah kaptanim ondan siz hic 70 kilo gibi durmuyorsunuz o zaman. Cok iyi yapmissiniz ben hic sevmiyorum o hareketleri
Of ben de soyle olsam keske bu ara acayip bi yene istegim var zar zor bastiriyorum
Ellerine saglik canim.
Benim pazartesi sali da sporlarim vardi gec yazmistim biraz gozunden kacmis sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam pazartesi leslie 1 mil +100 ip atlama, sali da 2.5 km yuruyus + 200 ip atlama seklindeydi.
begendim menuyu cok guzel olmus. Brokoliyi de cok severim bi ara ben de yapip yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?