Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuyruklu kaptan geldi
Menü
Sabah

Kuru meyveli yulaf + yarım bardak süt

Öğlen
Kinoa lı salata
brokoli çorbası
z. yağlı biberli brokoli

Akşam
Semizotlu tavuklu mercimek salatası

Su: 1.5 lt
Spor: akşama yazıcam
Menu süper kuzum
Harikasin kuzum

Mayacim gecmis olsun ne okdu sana ne hastaligi ki bu. Menun guzel bu arada
Bugunku menum

Sabah
Domates peynir zeytin ekmek sekersiz cay

Ogle
Bir kase sebze corbasi
Bir dilim ekmek

Ara
2 kayisi
1 seftali
Yarim muz
Bir bardak ayran

Aksam
1 tane firinda tavuk but
1 kasik pilav
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
Menu harika guzelim

Spor
3.5 km hizli tempo yuruyus
100 mekik 20x5 set
800 ic bacak. Bacak yapmiycam dedim ama hoca civi civiyi soker dedi yaptirdi. Gercekten su an hic agrimiyo ama yarin ne olur bilemem
40 goguse.dumbel 2.5 kg ile
5dk twist
Ilahi fulyacim ama hakkaten ole civi civiyi sokermis ara vermemen iyi olmus

Ruveydam platesi 6 yil yaptim evet hemde her sabah 30dk hic aksatmadan . Sana yeminle tatile gittim gene yaptim. Artik kardesim guluyodu bilen akrabalar. Kimse kalkmadan halida debelenirdim. Cunki cok korkuyordum gene bel fitigim azar felc okurum diye. Anlatmistim ali mi dogurdum 2 ay sonra felc oldum fitiktan ameliyat oldum diye. Iste platesi fitiga, kilo verme cabamida insulin dirncime borcluyum. Keske hasta olmadan kiymet bils3k sagligin. O yuzden size hep saglik deyip diyomya. Benim icin menulerin besleyici olmasi onemli. Degilse ogunleri atlamissiniz, diyet biskuvi yemissiniz,kola icmissiniz o yuzden surekli soluyom

E33 kimler var buralarda bakim. Ben gene spor yapmadim vallahi tembellestim ben. Sabah karne 10 da imis. Ise gec giderim. En guzeli kalkim sabah yapim sporumu. Okullarda kapaniyo ben sporu sabha cekim ya hakkaten hem alisti beden gece sporuna sasirtim onuda

***14.TAKIM 417. Etap ***12 haz

aycanhakan(66,3/ / /%)
nhtylz. (87/ / / % )
kitap_asigi (64.6 / / / %0)
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
nazarenko (77,9 / / / % )
Fulias (55,3/ / / % )

14.Takım Ortalaması:%

vienna (62 / / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **

MESAJ SAYILARI***

Bildirimde Mesaji ilk alintilayan mesaj sayisini eklesin. Sonra her alintilayan altina gene kendini ekkeyip mesaj sayisini yazsin. Ayri liste yapmiyacagim burada gormek istiyorum. son listeyi bulup alinilamayi unutmayin

Kuzu ip atlama nasil faydasini goruyor musun ne zamandir yapiyorsun

Oturdum ellerimleeeee yine yogurt yaptim.
Ellerim ayaklarim titriyo spordan ama.mecbur hem yemek hem yogurt yaptim. Kocam bayginlik gecirdi 70 dk kardio yapmis. Ben ondan 1 saat gec geliyorum spora o bide ben bitirene kadar yapmaya devam ediyo 2 kilo vermis bu hafta. Cok azimliyiz. Sabah kac kilo cikcam merak ediyorum resmen bu hafta bacaklarim inceldi

Maşallah hayranım azmine :)

Ben burdayım kaptanımm :) bugün gelemedim staj dosyamı teslim etmem gerekiyordu berbat yoğun ve koşturmalı bir gün oldu kusura bakmayın anca yazdım

Geçmiş olsun

Güzel menü olmuş :) suda bi artış gördüm sankii :)

Özenme bana ya bugün de yoğunluktan tek öğün ancak 5te yedim

[QUOT E="fulias, post: 41353418, member: 164331"]Oturdum ellerimleeeee yine yogurt yaptim.
Ellerim ayaklarim titriyo spordan ama.mecbur hem yemek hem yogurt yaptim. Kocam bayginlik gecirdi 70 dk kardio yapmis. Ben ondan 1 saat gec geliyorum spora o bide ben bitirene kadar yapmaya devam ediyo 2 kilo vermis bu hafta. Cok azimliyiz. Sabah kac kilo cikcam merak ediyorum resmen bu hafta bacaklarim inceldi[/QUOTE]

Ellerine saglik
Varya sitede fitnis var ama.kor seytan git salona yazil diyo seni okudukca. Okullarda kapaniyo kendim zaman ayirabilirim ya bi baksam yazilsammi bende

[QUOTE"nazarenko, post: 41353694, member: 675508"]Ben burdayım kaptanımm :) bugün gelemedim staj dosyamı teslim etmem gerekiyordu berbat yoğun ve koşturmalı bir gün oldu kusura bakmayın anca yazdım [/QUOTE]
Bittimi islerin bari kuzum hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…