- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.601
Pazartesi yazmisim ya sali olacakti. Bu aralar bende gun karistirma basladi pazar gununu de cumartesi zannetmistim uzun bir sureGelelim menulerime
Pazartesi
Sabah
3 tane patates kizartmasi (halam kalkip hazirlamis sabahin erken vakti)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ceviz
1 minik lokma kete
Aksam (15.30 gibi yedik)
Aksam malesef gün menusu vardi. Az az yedim bakalim ama ne oldu iyi mi kotu mu hicbir fikrim yok.
1 minik ucgen dilim yaglama (hamur aciliyor tavada pisiyor uzerine de kiymali domatesli biberli soganli sos suruluyor lahmacunun domates soslu yumusak hali gibi) ben yeni ogrendim ne oldugunu da bilmeyen varsa arastirmakla ugrasmasin diye acikladim
1 yaprak sarma kucuk
1 yemek kasigi fellah kofte (yogurtlu) yaninda bol maydonoz
1 dilim karpuz
Su: 2litre
Spor: 2.5 km yuruyus + 200 tane ip atlama
Cok tesekkur ederimm insallahRuveydacim insallah hersey istedigin olsun canim hakkinda hayirlisi
Bende menum ü yazayım
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe 2 kayisi
akşam dışarda iskender yedik ekmeklerini hiç yemedim hatta yarım porsiyon bile diyebiliriz
Yürüyüş 1 saat
kalça bacak hareketi üzerine 10 dakka
şu 2 buçuk litre
Ins hepimiz başarılı oluruz kendi adıma artık şu 70 lerden inmek istiyorum
Bu hafta hepimiz eksilerdeyiz insallah guzel gidiyoruz
sanada yelizim
Menüüüü
Sabah
Peynir domates salatalık nane maydanoz roka 2 zeytin 1 yumurta
Öğlen
Ton balıklı mercimek salatası
Akşam
2 adet tavuk but
Su: 1.5 lt
Spor: Yok.
çocuklar evin neşesi eksik etmesin rabbim cümlemizinkini kuzum. okullarda kapanıyo şenlik başlıyo yelizimSelam gozumun gormedigi ama yuregimin hissettigi tatli insanlar
Kizlari aldim geldim eve kac gundur sessiz olan evde bi kargasa bi gurultu basladi yine olsun Allah eksikliklerini gostermesin isteyen herkese nasip etsin
mantıııı harici harika bebemm. ama o mantıya 100 mekik çekilecekBugunku menum
Sabah
Omlet domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
Ogle
Bir kucuk kase manti sossuz yogurtlu
Aksam
Birkase sebze corbasi
Bir tabak zeytinyagli fasulye
Az coban salata
Ayran
Spor
60 dk yuruyus
Su
2 litre
sporlar super olmuş maşallah hadi gözlemenin cezasını çekmişsinMenummm
sabah
yulaf ezmesi,sut,yarim elma
Ogle
yarim kiymali gözleme . Yiyecek baska hicbir sey bulamadim.
Aksam
bir tabak kuru fasulye
bir serv. Kasigi pilav
Menum berbat sporla.kurtarmaya çalıştım.
15 dakika tae bo
10 dakika karın
5 dakika bacak
yarım saat yürüyüş
Su iki litre
benim yerimede dinlen banum valla çok ihtiyacım varSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün önce Okula gidip kuzumun Anasınıfı için kayıtformu aldımAllahtan fazla evrak istemiyorlar ( 6 resim, kimlik ve aşı kartı fotokopisi ) tabi Anasınıfının aylık ücretini sormayı unuttum Neyse haftaya gel kaydını yapalım dediler artık o zaman sorarım
Yanlız çekiliş yapılacak dendidemekki çok yoğun talep var ama inşallah kızımın eski sınıf öğretmeni ( şu anda müdür yardımcısı ) yardımcı olurda kuzumu alırlar yoksa kuşum çok üzülür çünkü okula giderken bile ay çok heycanlıyım çok heycanlıyım diyip durdu
Oradan kızkardeşimin evine gittimo acil okuldaki okuma bayramına gitti bende ustaları bekledim ha şimdi geldi ha şimdi gelecek derken adamlar gelmedi yani boşuna gitmiş oldum Neyse kızkardeşim gelincede kahvemizi içip pazara attık kendimizi ve o bahaneyle alışverişimide yaptık tabi benim yürüyüşümde aradan çıktı
Artık yarın hiç bir güç beni dışarı çıkaramazevde dinleneceğim
salı gece bende bi huzursuzdum 2 de kalktım 4 de yatayım dedim ali uyandı derken 5 de yattım 7 de dipdinç kalktım. ofistede arkadaşların bazıları salı gece uyuyamadık dediler, dolunay gene bize bi oyunmu kurdu neAlinti yapamadimm malesef
Ozellikle menulerle hic bas edemedim.
diddah . Canim insallah bir an once bulursun istedigin gibi bi bakici.
@fulias. Evlilik yildonumuzun kutlu olsuuuun.
zeze_84 . Insallah hayirli haberlerle gelirsin. Allah acil sifalar versin
Yogurt kurune baslamissiniz. Yapmistim ben de ayni tarifi sadece yatmadan yarim saat once yemistim sabah yemedim ben. Tuvalet konusunda pek etkili olmadi bende ama biberim aci degildi yogurdum cok suku diye limonu da tam yarim kullanmadim daha az kullandim ondan olabilir. Midenoz saglamsa cidden inceltiyor. 2 hafta duzenli hic birakmadan yapinca. Ben o 2 hafta spor olarak cok sıkı bir sey yapmamistim ona ragmen 3 cm kadar inceldim. Tavsiye ederimhatta ben de ne zamandir baslamaya niyetlenip baslayamiyorum baslayim bu aksam.
Ben sali gunu sabah 5ten sonra uyuyamadim. 7Ye kadar döndüm durdum. Sonra da kalkip kuzenime gittim zaten.
Sabah 40 beden icine zar zor sigdigim etegimi denedim. Bol bile oldukuzenimde haşatim cikti. Ayparcamla (kuzenimin kizi) eglendik bi guzel
Halam bana sen cok zayiflamissin dedi bi mutlu oldumm.
Sonra eve geldim aksama dogru ve sizdim kaldim resmen. Ne buraya girecek halim oldu ne baska bir sey.
Bugun de temizlik falan yaptik evde. Cumartesi aksami sevdicegimle ailesi gelecek tanismaya
Benim istedigim gibi olmadi isler biraz karisti etti falan ama olsun bu gunleri gormek cok guzel
Ayy hepsini bir anda anlattim gitsin valla
Gelelim menulerime
Pazartesi
Sabah
3 tane patates kizartmasi (halam kalkip hazirlamis sabahin erken vakti)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ceviz
1 minik lokma kete
Aksam (15.30 gibi yedik)
Aksam malesef gün menusu vardi. Az az yedim bakalim ama ne oldu iyi mi kotu mu hicbir fikrim yok.
1 minik ucgen dilim yaglama (hamur aciliyor tavada pisiyor uzerine de kiymali domatesli biberli soganli sos suruluyor lahmacunun domates soslu yumusak hali gibi) ben yeni ogrendim ne oldugunu da bilmeyen varsa arastirmakla ugrasmasin diye acikladim
1 yaprak sarma kucuk
1 yemek kasigi fellah kofte (yogurtlu) yaninda bol maydonoz
1 dilim karpuz
Su: 2litre
Spor: 2.5 km yuruyus + 200 tane ip atlama
Bugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ceviz
Oglen
1 yemek kasigi fellah kofte
Aksam
Yemek saatinde acikmadim. Acikmadan yemek de istemedim. Biraz gec vakitte acikinca da karpuz ve peynir yedim.
Acikirsam tarcinli sut icecegim. Ve yogurt kurune basliyorum tekrar bugun.
Su: 2 litre
Spora Karar vermedim henuz.
gelmediki hiç çıkar tabiKaptanim yeliz209'u cikartayim mi tablodan?
Bende menum ü yazayım
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe 2 kayisi
akşam dışarda iskender yedik ekmeklerini hiç yemedim hatta yarım porsiyon bile diyebiliriz
Yürüyüş 1 saat
kalça bacak hareketi üzerine 10 dakka
şu 2 buçuk litre
kuyruklu kaptan geldii
çocuklar evin neşesi eksik etmesin rabbim cümlemizinkini kuzum. okullarda kapanıyo şenlik başlıyo yelizim
mantıııı harici harika bebemm. ama o mantıya 100 mekik çekilecek
sporlar super olmuş maşallah hadi gözlemenin cezasını çekmişsin
benim yerimede dinlen banum valla çok ihtiyacım var
salı gece bende bi huzursuzdum 2 de kalktım 4 de yatayım dedim ali uyandı derken 5 de yattım 7 de dipdinç kalktım. ofistede arkadaşların bazıları salı gece uyuyamadık dediler, dolunay gene bize bi oyunmu kurdu ne
spor yapmışsın neyseki
gelmediki hiç çıkar tabi
maşallah kuzum nazarr
Dolunay geceli de baya oldu aslinda ama var bi isler bu kadar kisi uyuyamadigimiza gorekuyruklu kaptan geldii
çocuklar evin neşesi eksik etmesin rabbim cümlemizinkini kuzum. okullarda kapanıyo şenlik başlıyo yelizim
mantıııı harici harika bebemm. ama o mantıya 100 mekik çekilecek
sporlar super olmuş maşallah hadi gözlemenin cezasını çekmişsin
benim yerimede dinlen banum valla çok ihtiyacım var
salı gece bende bi huzursuzdum 2 de kalktım 4 de yatayım dedim ali uyandı derken 5 de yattım 7 de dipdinç kalktım. ofistede arkadaşların bazıları salı gece uyuyamadık dediler, dolunay gene bize bi oyunmu kurdu ne
spor yapmışsın neyseki
gelmediki hiç çıkar tabi
maşallah kuzum nazarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?