- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.701
***14.TAKIM 417. Etap ***
aycanhakan(66,3/65.7 / 0.6/%0.90)
nhtylz. (87/86.8 / 0.2/ 0.23% )
kitap_asigi (64.6 / 64.0/0.6 / %0.93)
Diddah (72.1/ 71.8 / 0.3/ %0.42)
Evnscnc (53.8/ 53,2/0,6 /%1,12 )
nazarenko (77,9 /77,0 /0,9 / %1,16 )
Fulias (55,3/54,2 /1,1 / %1.99 )
Rengarenknesli ( 77,4/77,2 /0,2 / %0,03 )410. etapta 75,9 la izne ayrılan uye geri döndü tartı değişikliği oldu tartı kilo farkı 1,5kg olarak gidiş kilosuna eklendi. yuzdesi 8 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%0,85
duzeltme yaptım. ortalamayı doğru hesaplamışım ama diddah ve nazarın yuzde yuvarlamasını duzeltmeyi atlamışım. kızlar yuvarlamayı yukarı yapıyoruz yuzdede okişşş
işallah maşallah yok kuzum bende listedeyim artık birbirimizi kollucaz salmak gevşemek yok. sıkıyonetim devam ediyor. hatta bu hafta ev ödevi sporlar vericem yapmayanı yakarım
Yaz tatili geldi artik daha rahat olurdun aslinda gitmesen keskeArkadaslar affiniza siginarak aranizdan ayrılıyorum
O kadae yogunum ki bugunun cuma olduğunu unuttum ve tartilip kilo bldirimi yapamadim. 2 gundur sabahladigim icin gunleri şaşırmışim
kurallarnz var ve ben uyamiyorum o yuzden ayriliyorum
Çok sevindim ben yine çok veremedim ama takım adına sevindim kendi adıma da ins daha fazla verebilirim haftayaYanlış bakmadıysam şu an 2.yizhaftaya da böyle güzel sonuçlar alırız inşallah
Hoscakal yolun acik olsunArkadaslar affiniza siginarak aranizdan ayrılıyorum
O kadae yogunum ki bugunun cuma olduğunu unuttum ve tartilip kilo bldirimi yapamadim. 2 gundur sabahladigim icin gunleri şaşırmışim
kurallarnz var ve ben uyamiyorum o yuzden ayriliyorum
Evet kuzum gecen sene oruc tutanlar perşembe yi cumaya baglayan sahurda tartildi ac karna bizde ole yaoacagizKaptanim ramazanda kilo bildirimleri nasil olacak?
Ayni mi devam edecek?
Tebrikler kizlar417. ETAP TAKIM DERECELERI
1.FULIAS --- %1.99
2.NAZARENKO --- %1.16
3.EVNSCNC --- %1.12
Himm iyi fikirmis bende dusunuyordum nasil olacak diyeEvet kuzum gecen sene oruc tutanlar perşembe yi cumaya baglayan sahurda tartildi ac karna bizde ole yaoacagiz
Ama ben ac olmuyorum ki sahurdaEvet kuzum gecen sene oruc tutanlar perşembe yi cumaya baglayan sahurda tartildi ac karna bizde ole yaoacagiz
Aslinda dogru diyosun iftarla sahur arasinda bisey yokki zaten iftardan 1 2 saatsonra uyuyoruzAma ben ac olmuyorum ki sahurda
Iftardan once tartilsam haksizlik mi olur ki?
Evet aynen oyle. Ben uyumuyorum zaten arasi cok yok diye kendimi suya falan vurmayi dusunuyordum iftardan sahura kadar olan vakitte. E oyle de agir cekerimAslinda dogru diyosun iftarla sahur arasinda bisey yokki zaten iftardan 1 2 saatsonra uyuyoruz
Ama ben ac olmuyorum ki sahurda
Iftardan once tartilsam haksizlik mi olur ki?
Aslinda dogru diyosun iftarla sahur arasinda bisey yokki zaten iftardan 1 2 saatsonra uyuyoruz
Ohh rahatladimEn ac ne zamansa ozaman tartikacaksiniz sorun yok kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?