- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.741
Ben burdayım kaptanım bi pazara gittik geldik normalde eşim tek gidiyordu oğlan durmaz diye bu sefer birlikte gittik ben çok seviyorum pazar da alışverişi birsürü meyve sebze yeşillik aldım allah olmayanlara da versin yaz gelmiş heryer bolluk bereket vallakızlarrrrr nerdesiniz. rehavete kapılıp kaçamaklara bulananı yakarım. tek başıma kaldım buralarda bugun
Bende ayran detoksunu bi daha yapıcam çok sevmiştim zaten ayda bir yapiliyomus ya bu ay koni bu hafta yaparım belkiBende bugun biraz dikkat etmeye calisiyorum yarin ayran detoksunubende yapayim bari malum pzts esim izne cikacak 1 hafta ne yapacam bilmiyom en az hasarla atlatirim insallah
Ben de temizlik falan yapip geldim kaptanim. Ama birazdan tekrar gidicemkızlarrrrr nerdesiniz. rehavete kapılıp kaçamaklara bulananı yakarım. tek başıma kaldım buralarda bugun
Kuzum persembe gunu menu paylas miydin? Gozumden mi kacti yoksa sen mi unuttun ben buraya not almamisim da bilemedim soruyum dedim bi.Dunku menum
sabah
domtes salatalik
peynir zeytin
Oglen
bir dilim pizza bir buyuk bardak ayran
Aksam
taze fasulye yemegi uc kasik
ayran
Ruveydam ne stresi bebegimm bu yastaBen de temizlik falan yapip geldim kaptanim. Ama birazdan tekrar gidicem
Misafir gelecej
Ya ben gerginlikten stresten regl de olamadimo kadar sisim ki ellerim bileklerim falan kabarik kabarik olduu
Menu guzel. Sporda yapiksin pleaseCuma gunku menum
Sabah
2 lokma sac boregi ispanakli (yemeseymisim iyiymis aksama kadar mahvetti beni hamur isi ekmek vs dokunuyor sanirim beni sisiriveriyor, ya da regl olamadigim icin boyle hissediyorum kendimi bilemedim)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam
4 yemek kasigi taze fasulye
Ayran
Yogurt
Su: 1.5 litre
Spor: leslie 1 mil yapabildim ancagozum kesmedi
Menu guzel de sporlar nerdeeeeeeCumartesi menum:
Sabah
Yaklasik ceyrek simit ici alinmis
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 kare bitter
Aksam
2 servis kasigi taze fasulye
2 tane yesil biber
Ayran
Su: 2 litre olacak
Spor: Gece ne kadar halim olursa yapip bildiririm
Dun hepimiz t.fasulye yemisiz bende yedim :))Dunku menum
sabah
domtes salatalik
peynir zeytin
Oglen
bir dilim pizza bir buyuk bardak ayran
Aksam
taze fasulye yemegi uc kasik
ayran
Oyy spordan sinra iyi koruyun usuttinuzmukiSelam takimim okadar yorgununki anlatamam. Dersten geldim eve uyumudum kalktim yemek yedim
Bugunku. Menum
Sabah
Peynir salam domatesli sandwich
Oglen
Kabakli kepekli bulgurlu dogaclama haslama yemek
Aksam
Tavuk suyu corbasi
Su 1lt
Spor yok
Esim grip oldu dun bugun daha kotu.bende pek iyi degilim yatiyoruz yani.
Kaptanim bugun aileler tanisacak. Ailemin tutumu dolayisiyla cok geriliyorum su an. Insallah guzel gecer gelecekler birazdan..Ruveydam ne stresi bebegimm bu yasta
Menu guzel. Sporda yapiksin please
Menu guzel de sporlar nerdeeeeee
Dun hepimiz t.fasulye yemisiz bende yedim :))
Oyy spordan sinra iyi koruyun usuttinuzmuki
Of kotu olmusSelam takimim okadar yorgununki anlatamam. Dersten geldim eve uyumudum kalktim yemek yedim
Bugunku. Menum
Sabah
Peynir salam domatesli sandwich
Oglen
Kabakli kepekli bulgurlu dogaclama haslama yemek
Aksam
Tavuk suyu corbasi
Su 1lt
Spor yok
Esim grip oldu dun bugun daha kotu.bende pek iyi degilim yatiyoruz yani.
Ruveydam sır kupumusun hic caktirmiyorsunda ne guzel haber bak kotu seyker getirme aklina hersey guzel olacak +++++Kaptanim bugun aileler tanisacak. Ailemin tutumu dolayisiyla cok geriliyorum su an. Insallah guzel gecer gelecekler birazdan..
Sporlar; dunku cok az oldu ama bu gece yapacagim guzel bir seyler.
Hepimiz fasulye yemisiz demek nasi denk geldiyse
Yok kaptanim yazmistim aslinda carsamba veya saliydi heraldeRuveydam sır kupumusun hic caktirmiyorsunda ne guzel haber bak kotu seyker getirme aklina hersey guzel olacak +++++
Bebegim ben sadece dunu paylasmamistim galiba. Sarjim yok disaridayim eve gidince bakar soylerim sana aynen bazen pisti oluyoruzKuzum persembe gunu menu paylas miydin? Gozumden mi kacti yoksa sen mi unuttun ben buraya not almamisim da bilemedim soruyum dedim bi.
Menun guzel olmus. Aksam yemekleri yine pisti olmus bizim
Veeeeee bu arada mutlu haberi alınca ben de sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh hiç yeme kendini dualarım seninleYok kaptanim yazmistim aslinda carsamba veya saliydi heralde
Ben ayni mesajda o kadar sey yazinca arada kaynamis sanirim
Sagolun kaptanim insallah oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?