- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.781
Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun
Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki.
Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi
Insallah izin alabilir
Ay cok mutluyum su ann
Babamdan da izin almis yarin kahvalti yapicaz birlikte
Boyle iste.
Iyi geceler herkese
kaynamış ben bile kuyruklu alıntıda farketmemişim haydi hayırlı olsun kuzumYok kaptanim yazmistim aslinda carsamba veya saliydi heralde
Ben ayni mesajda o kadar sey yazinca arada kaynamis sanirim
Sagolun kaptanim insallah oyle olur
harika olur hem geç kalana guzel bi ceza olurKötü olmuş gerçekten. Her hafta en son kilo bildiren ortalamayı alıp paylaşsa mesela olmaz mı?
ucuz atlatmışsın menuyu12/06/2015
Uyanınca 1 bardak süt içtim sonra hemen dışarı çıkmam gerekti.
Geri gelince kahvaltımı yaptım.
Saat 13:00 gibi
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 ince dilim salam
2 dilim ekmek
Akşamda çok ince bir dilim pasta yedim o sebepten başka bir şey yemedim. Annemin en büyük teyzesinin doğum günüydü onu kutladık.
Su: 3 litre
Spor: 15 dakika yürüyüş, 50 mekik.
menu guzel kuzum13/06/2015
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1,5 dilim kepek ekmeği
Akşam
Salata
4 köfte
Çok az ekmek
Su: 2 litreyi geçtim
Spor: 50 mekik
herşeyın guzel geçmesine sevindim cnm. darısı söz haberineNe olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun
Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki.
Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi
Insallah izin alabilir
Ay cok mutluyum su ann
Boyle iste.
Iyi geceler herkese
dengeli sporlu menu tebriklerBu arada bugünkü menum
kahvaltı sucuk haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği kizarmis
ara kiraz kayisi karpuz
akşam tavuk salata
1 buçuk saat yürüyüş
1 litre su
tebrikler menu hasrsız cnmDunku menum Cumartesi
sabah canim hic bir sey yemek istemedu yine zaten gec kalkmıştım
Oglen
soya soslu tavuk bir iki servis kasigi
bes alti patates kizartmwsi
bol salata
Aksam
tarhana corbasi
tavuk sote
iki ser. K. Bulgur pilavı
Spor iki saat yürüyüş
su iki litre
oh spor harika bebeğimSelam kizlar hemen menulerimi paylasip bidigimi uyutmaya kaciyorum
Dun
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 2 dilim ekmek
Ogle
Bir kase yogurt
Aksam
Zeytinyagli barbunya pilav salata ayran
Spor
10 dk kardio 10 dk bolgesel
Su
2 litre
Bugun
Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim ekmek
Ogle
Domates salatalik peynir az patates kizartmasi ekmek
Aksam
Zeytinyagli barbunya 1 tane biber dolma salata ayran
Spor
60 dk yuruyus
5 dk kol
5 dk kalca
5 dk bacak calismasi
Su
2litre
nice yaşları olsun cnm. ah bu erkekler hiç sevmez kutlamalarıKızlar meraba bü gün klasik pazar temisligimizi yaptık eşimle sonra disari çıktık bugün eşimin doğum günüydü tabi ben hediyesini alamadım tek başıma çıkamadıgim için minicik bbir pastayla geçiştirdik zaten böyle günlere hiç önem vermez sadece ben üzülmeyim diye çabalar
spor menu dengeleiBugün ki menum
kahvaltı Sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara kayisi Karpuz
akşam yine tavuk salata ayran
Yürüyüş 1 saat
Şu 2 buçuk litre
benimde temizlik ihtiyacım var çıldıracağım hep günlük iş yaptım detaya giremedim izin almam lazım yada birini bulmam lazım ev işineYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ramazanın başlamasına kaldı 4 günİnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallahHesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsinKendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten
Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur
tamam kuzum spordan izinli ol 3 gun yapabilirsen evde yurume kardiyo bişiler uydur idare et bakalımGünaydın beybileeeeeeeeeeeeer
Ne biçimde hasta oldum bide 20 lik dişlerim tuttu kulağım bile ağrıyor.
Kaptanım bir kaç gün spora gidemiyebilirim. Zaten eşimde hasta evde yatıyor. Bana 2 3 gün izin lazım
Dünkü Menüm
Sabah
Kahve
Öğlen
Yok
Akşam Fırında tavuk
Su: 1lt
Spor: Yok
Canim cok gecmis olsun 20 lik dis agrisi nedir bilirim cok fena kulaklara ve basina vurur agrisi ben de cok cektim bu agridan cektirdim agriyanlari oburkuleride afrimadan cektirdim valla sanada tavsiye ederim alttakiler biraz daha zor oluyo ama o agriyi cekmekten iyidirGünaydın beybileeeeeeeeeeeeer
Ne biçimde hasta oldum bide 20 lik dişlerim tuttu kulağım bile ağrıyor.
Kaptanım bir kaç gün spora gidemiyebilirim. Zaten eşimde hasta evde yatıyor. Bana 2 3 gün izin lazım
Dünkü Menüm
Sabah
Kahve
Öğlen
Yok
Akşam Fırında tavuk
Su: 1lt
Spor: Yok
esinin dogum gunu kutlu olsun canimKızlar meraba bü gün klasik pazar temisligimizi yaptık eşimle sonra disari çıktık bugün eşimin doğum günüydü tabi ben hediyesini alamadım tek başıma çıkamadıgim için minicik bbir pastayla geçiştirdik zaten böyle günlere hiç önem vermez sadece ben üzülmeyim diye çabalar
Allah kabul etsin canim bende baslasm iyi olurda ne zaman okurum bilemiyorumYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ramazanın başlamasına kaldı 4 günİnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallahHesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsinKendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten
Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur
Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun
Insallah izin alabilir
Ay cok mutluyum su ann
Boyle iste.
Iyi geceler herkese
Basarilar canim
Ve sonrasinda da iyi eglenceler
Allah yardimcin olsun canim insallah basarili olursun
Su an sen sinavdasin muhtemel ama basarilar canimmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?