- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.901
Yok kaptanim ben bunu cok arastirdim da ise yaradigindan supheliydim. Benim hic duzenli olmadi reglim zaten dogustanmis kac hastaneye gittim hepsi ayni seyi soyledi. Bende denemedim sogan suyunu. Zaten hersey dokunuyo riske giremedim benim bunye zayifB12 ignesi istas acmaz kan haplari acar. Piskolojik olmasin seninki. Tam tersi b12 tum dengeleri duzenler. Igne olup depo yapmalisin omega3 ve saglikli yaglarida artir zaten karatayla acikmanda olmaz
Gule gule
Fulyam kisisel arastirma yapmadan kulaktan dolma baslama ayrica kistler varsa 4cm den buyukse oatlatabilirsin patlamasi guzelde farketmezsen iste teghlike orda basliyo. O yizden incele oku sonra yap. Ibrahim saracoglunu oku bu konuda marankide oku
Maşallah spor çok güzel ben anca yürüyorum onun diş anında pek halim kalmiyorBir spor yaptimki amaniinnn
3.5km yokus yukari hizli tempo yuruyus
750 ic bacak 10 kg ile
50 arka kol 2.5 kg ile
50 pushdown
150 mekik 50x3 set
Kilomda bir degisiklik olmadi henuz. Yagdan verip kas yapiyosun kilon degismeyebilir dedi hoca. Gerci bu hafta salona ilk kez gittim ne ara kas yaptim
ben karar veremedim yesem yatsam midem agrir...kalkip yemek cazip degil zaten cook istiyorum ama ben cok Tutamıyorum oruc elim ayagim titriyor dayanamıyorum...Bu arada kızlar sahur a kalkacakmisiniz yiyip mi yatacaksiniz
canim hosbulduk artik buraliyim...kolay gelsin cok yorulmussunuz ama ohhh temiz olmustur...kucukken bende annemle hali yikamaya bayilirdim.....
Bu arada kızlar sahur a kalkacakmisiniz yiyip mi yatacaksiniz
biz yedik biraz önce eşim dayanamadı Uykusuzlugu hiç acımamisiz cok az yedim aksamla arası kısa bi zaman ilk gün biraz zor geçebilir sabah erken kalktığını için beklemek zor olur diye düşündüm ama eskiden bende bekliyordum güzel de geçiyorduHemde ne yorulmak her yerim ağrıyor
Halılar mis gibi oldu ama ellerimi maf ettim tabikifelaket acıyor parmaklarım hatta eşim ellerimi görünce biraz kızdı kendini niye paraladın bu kadar diye ama işte huyum kurusun ille temiz olduğuna emin olana kadar fırçalıyorum
Kendi halılarımı yıkamaya vermiştim ( yıkayacak yerim olmadığından)
Ben 15 senedir her Ramazan sahura kadar oturuup öyle yatıyorum
İlk evlendiğim sene yatıp saat kuruyordum ama baktım 2 - 3 günde bir uyuya kalıyorum saatide duymuyorum bari oturayım dedimtabi çok zevkli oluyor oturunca hem rahat rahat kuranımıda okuyabiliyorum öyle olunca ( oruçluyken zor oluyor her gün 1 cüz yada daha fazlasını okumak dilim damağım kuruduğundan )
ya sessiz kuzum sen gibi herkeste mazeret çok. sen son sınıfmısın.okul bitince neler yapacaksın bakalım anlat hele de
ahahahah çok haklısın valla tatile kışın termal otel için gidiyom zaten. bizim site tatil köyunu aratmıyorda bide temizlik yemek yapan olsa gel keyfim gelll
Hosbulduk kaptanimmmmmm :) cok sicaklar var bralarda dun o kadar yagmur yagdi simsek cakti ama hala cok sicakdedemlerin evine esya taşıyoruz kac gundur yazlik bir yerde kucuk bir bahceli evimiz var da dedemle babannem orada kaliyorlar yazin. Cuma hedefimi gordum simdiden bakalim cumaya kadar neler degisecek okulum daha bitmedi ikinci seneme geçtim işte not ortalamam baya iyi alttan ders bırakmadım. Yazın istanbuldayim arkadaslarimla vakit gecireceğim dinlenecegim kitao okuyacagim aileme vakit ayiracagim bol bol. Cok da sıkılırım aslında yazları bunalırım bir an önce okul acilsin isterim ama bakalim
kızlar dun alışverişe gidince markette gronola takıldı gözüme hep sizden duyardım 1 paket aldım, sabah sütle denedim çok tatlı geldi sabah sabah zor yedim nasıl yıyorsunuz o kadar tatlı şeyi . acaba tadı meyvadanmı yoksa tatlandırmak için bişi ekleniyorda ondanmı aceleden içeriği okuyamadım. eğer tatlandırıcı bişi varsa ben yemem zaten onu bişekilde bitircem ama bida almam en guzeli meyveli tahıllı yulaf ezmesi kahvaltı alternatifine
Ay bende 1 hafta yedim onu. Şekerli olmasından şüpelendim. Yulafa geri döndüm. Ama gronolanın da tadını beğendim incirli falan
Ay o çok karışık işteAslında 2010 yılında girdim üniversiteye geçen yıl mezun olmam gerekiyordu ama annanemi kaybettim geçen yıl gelen giden çok oldu o ara pek okula uğrayamadım. Aslında çoğu dersimi verdim ama ortalamam düşük geldiği için uzatma kararı aldım okulu. Bu yıl bitiyor ama kısmetse.
Tabi bu yıl boş durmadım. Pedagojik formasyon eğitimi aldım. O da bugün itibarıyle bitti. (Son notum da açıklandı tüm formasyon derslerimden geçmişim :) ) Tazecik bir biyoloji öğretmeni adayıyım yani :)
Aslında istediğim şey okula başladığımdan beri yüksek lisans! Akademik kariyer hedefliyorum. Bakalım onun için de yds,ales gibi sınavlara girdim bu yıl haftaya da mülakata gircem. Hayırlısı olur umarım :)
Ayrıca üniversite sınavına tekrar girdim bu yıl. Eğer es kaza bir yeri kazanırsam bir de onu okuyacağımAçık öğretime de başlayacağım Yani kaptanım her şeyi yapacağım ben
hatırladım gelmek istedin kabul ettim ama sonra ortadan kayboldunMerhaba,, ben geldim. 13'üncü takımda 86 ile başlamıştım. 78'te izne ayrıldım. Sonra 83 kilo oldum. Sonra düğünüm oldu balayından 85 ile döndüm :) uuuuu Şimdi de 84 kiloyum. 13'üncü takım kapatılmış...CanımRengarenkNesli beni takıma davet etti sağolsun. Biraz zaman geçti unutmuş olabilirsin...
Kısaca kendimi tanıtayım 34 yaşındayım. 1.63 boyum. Kilom 84..Hedefim 643 kilo aslında ama 3-4 ay kilo verip sonra çocuk istiyorum inşallah. Bu arada 63 olmam zor gibi.Ama ne kadar verebilirsem o kadar kar benim için..Taze gelinim, 1 aylık :) Kamu kurumunda çalışıyorum kızlarr..Herkese kocaman merhabalar..
canim her dr ilac vermiyor benim dr dediki eger ise yariyorsa ki yaramis kistlerin yok olmus dedi ne yapiyorsan devam et dedi...ben saracoglunun tarifini yapiyorum..bende ise yaradi ablamda polikistik over oda ilac kullandi ama cok yan etkisi oldu birakti sogan suyuna devam etmeye basladi...sogan suyunun sirri duzenli ve tarifine uygun yapmak.bir gun yapip birgun yapmazsaniz etkili olmuyor 3 ay duzenli yaptim simdi ise haftada bir iki gun yapiyorum kistlerim yok oldugu icin tekrar olusmasin diye arada yapmak bile ise yariyor
söz vermen önemli değil iremcim zaten deneme suresindesin 3 haftan var uyduğun muddettce burada bizimlesin kuzumözür dilerim dün kötü bir olay yaşadım şimdi açıp da tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden spor yapamadım. daha çok katılacağıım söz veriyorum bugün beslenmem de bir tuhaf oldu bugünlük mazur görün beni ama sporumu yapacağım yapınca yazarım olur mu ?
fulyam o yuzden dedim bunyeni sen biliyorsun deneyeceksende kendini sıkı takip et her değişimi not etYok kaptanim ben bunu cok arastirdim da ise yaradigindan supheliydim. Benim hic duzenli olmadi reglim zaten dogustanmis kac hastaneye gittim hepsi ayni seyi soyledi. Bende denemedim sogan suyunu. Zaten hersey dokunuyo riske giremedim benim bunye zayif
Bir spor yaptimki amaniinnn
3.5km yokus yukari hizli tempo yuruyus
750 ic bacak 10 kg ile
50 arka kol 2.5 kg ile
50 pushdown
150 mekik 50x3 set
Kilomda bir degisiklik olmadi henuz. Yagdan verip kas yapiyosun kilon degismeyebilir dedi hoca. Gerci bu hafta salona ilk kez gittim ne ara kas yaptim
Bugün ki menum
simit domates peynir zeytin
Öğlen kayisi bi kase yoğurt
akşam 3 kasik patates salatası yoğurt
Yürüyüş yarım saat
şu 2 buçuk litre
size tavsiyem erken yatın bu sureçte ve saahura kalkıp birdaha uyumayın. ibadetinizi edip evde olanlar ev işlerine baksınlar, öğlende siasta denen uykuyu yaparsınız. sağlıklı olanı bu kızlarBu arada kızlar sahur a kalkacakmisiniz yiyip mi yatacaksiniz
orucun maksadı iç organların dinlenip bedenin temizlenmesi zaten. yiyip yatarak çok daha vahim duruma sokmayın kızlar biliçli bir şekilde olması gerektiğine en yakın tutmaya çalışın.ben karar veremedim yesem yatsam midem agrir...kalkip yemek cazip degil zaten cook istiyorum ama ben cok Tutamıyorum oruc elim ayagim titriyor dayanamıyorum...
oku tabi kuzum ne yapabilirsen herşeyi yap evlenip çocuk olunca hiç bişi yapılmıyor.sonuna kadar okuAy o çok karışık işteAslında 2010 yılında girdim üniversiteye geçen yıl mezun olmam gerekiyordu ama annanemi kaybettim geçen yıl gelen giden çok oldu o ara pek okula uğrayamadım. Aslında çoğu dersimi verdim ama ortalamam düşük geldiği için uzatma kararı aldım okulu. Bu yıl bitiyor ama kısmetse.
Tabi bu yıl boş durmadım. Pedagojik formasyon eğitimi aldım. O da bugün itibarıyle bitti. (Son notum da açıklandı tüm formasyon derslerimden geçmişim :) ) Tazecik bir biyoloji öğretmeni adayıyım yani :)
Aslında istediğim şey okula başladığımdan beri yüksek lisans! Akademik kariyer hedefliyorum. Bakalım onun için de yds,ales gibi sınavlara girdim bu yıl haftaya da mülakata gircem. Hayırlısı olur umarım :)
Ayrıca üniversite sınavına tekrar girdim bu yıl. Eğer es kaza bir yeri kazanırsam bir de onu okuyacağımAçık öğretime de başlayacağım Yani kaptanım her şeyi yapacağım ben
İzin verirseniz ben Antalya'ya gelince yanınıza gelmeye çalışcam vallaBenim dedem de Antalya'da yaşıyor. Her yaz orada oluyorum ben :)
Daha önce sordum mu hatırlamıyorum eğer sorduysam kusura bakma da bölüm ne acaba :)
Hangi markayı aldınız acaba? Bir tanesi var ben hiç sevmiyorum tadı çok yapay. İnternette granola tarifleri var öyle yapmayı denicem ben de bir ara. Siz de bir deneyin istersenizz
Yulafı tek olarak çok zor yiyorum benYoğurt ve meyveyle çok güzel oluyor. :)
afiyet olsun allah kabul etsin hepinizin orucunu kızlarÇok şükür ilk sahurumuzuda yaptık kızçemle
Öncesinde de bir cüz kuranımızıda okuduk çok şükür
Şimdi ezanı bekleyip Sabah namazımıda kılıp yatarım Allahın izniyle( İnşallah daim olur bu günden sonra )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
1 büyük parça peynir
10 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Üzerinede şekersiz Türk kahvemi içtim balkonumda
Rabbim inşallah hepimize kolaylıkla orucumuzu tutmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
bende aynen canım susuz kalamıyorum ben 3 saat bile kalsam tum yaşam belirtim kaybolup ayılıp bayılıyorumGünaydın takımımmmmmmmmmmmmm
Herkese iyi ramazanlar. Allah herkese kolaylık versin. Ben oruç tutmuyorum, tutamıyorum. Annemin bütün sahurda yemek taktiklerini denememe rağmen yapamadım. Her seferinde bozdum orucu. Bozucağıma hiç tutmiyim bari dedim. Fitre zekat yemek parası ne varsa ödüyorum artık Allah kabul etsin.
Ayyyy tebrik ederim örtmenimmmm. Akademik kariyer yolunda başarılar dilerim. Çok zorlu bir yol, yolun açık olsun. Bende okumayı zor sevdim çok sevdim. 2 üniversite, 2 mühendislik eğitimi, 1 dil eğitimi, 1 de geçen ay başladığım Fransızca eğitimi derken nerde duracağımı bilemez oldum.
Bizim plazalara dairelere gönderdiğimiz boyacı var daire başına 2bin TL para alıyor. Ayda en az 8 daire boyuyor.Biz de biyerlerimizi yırtalım.. Esnaf olcam ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?