- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.921
h
markası tam yazmayım sen anla: ülk......... kelgggg
allah sabır ve kolaylık versin dönunce yat biraz kuzunla tatlım ilk gun zor geçebilirKızlar Günaydın oglani bir saat uyutmaya çalıştım uyumadi en sonunda bıraktım seminere geldim hava okadar sicakki şimdi bile susuz hissediyorum
aynen dediğin gibiKaptanım tahmin ettiğimiz gibi gayet saçma bir yiyecekmiş ya. O markanın extra granola meyveli olanın içindekileri yazıyorum.
Yulaf ezmesi, bitkisel yağ, Şeker, Buğday patlağı, buğday unu, şeker şurubu, toz hindistan cevizi, dut pekmezi, tuz, arpa, tarçın, antioksidan karışımı, kurutulmuş siyah üzüm,kurutulmuş muz, kurutulmuş yabanmersini, kurutulmuş hindistan cevizi, sitrik asit, mürver suyu, kurutulmuş elma ve badem.
ŞEker var şurup var pekmez var yağ var sitrik asit var. Kombo yapmışlar. Iyyyyy pis
Sorma kaptan ya valla bir an once ise baslasin diye gozluyorum bizimkiler biraz bogazlu sagolsunlar ben yemeyincede kusuyolar mecbur yiyorum vallaevet yelizim dün kuzenle konuştuk, acemi şöför daha yeni araba aldı sağa çektim kokudan 40dk yolu 2 saatte geldim dedi bu kadar korktuğumu hatırlamıyom dedi. bu mevsimde ne yağmuruysa allah bereket versin ne diyelim
oyyyy yelizim ben sana ne diyim şimdi ceza versem yapabilirmisin hatta kocanada veriyom beraber yapın seni baya yoldan çıkarmış belki artık önune geçer dur der. ikinize 2 mil 30dk lesli
iremcim katılımını biraz artır kuzum gerçi kızlar kayıp ama elden geldiğince konuşmalara menuler eyorum bırak mesaj sayın düşük olmasın hem kaynaşman kolaylaşır
menu dengeli sporu bekliyom. evde yapabileceğin videolar istersen veririm
ya sessiz kuzum sen gibi herkeste mazeret çok. sen son sınıfmısın.okul bitince neler yapacaksın bakalım anlat hele de
fundam menun dengeli kuzum. sende okula başladın boşladın bizi
evet kaptan bende bikere aldim meraktan amatatli geldi mecbur bitirdim bidahada almadim bende musli seviyorum sade yada meyvelikızlar dun alışverişe gidince markette gronola takıldı gözüme hep sizden duyardım 1 paket aldım, sabah sütle denedim çok tatlı geldi sabah sabah zor yedim nasıl yıyorsunuz o kadar tatlı şeyi . acaba tadı meyvadanmı yoksa tatlandırmak için bişi ekleniyorda ondanmı aceleden içeriği okuyamadım. eğer tatlandırıcı bişi varsa ben yemem zaten onu bişekilde bitircem ama bida almam en guzeli meyveli tahıllı yulaf ezmesi kahvaltı alternatifine
aminnnnSelamun aleykum
Dun bir turlu giremedim kizlar umarim iyisinizdir hepimizun ramazani mubarek olsun bizi tekrar ramazana kavusturana sukurler olsun rabbim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine dertlilerimize deva hastalarimiza saglik nasip etsin AMIN
maşallah menu superDunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin haslannmis yumurta ekmek
Ogle
1 kase yayla carbasi
3 kasik zeytinyagli fasulye
Aksam
Oglenkiyle ayni+1 dilim karpuz
Spor
1 saat yuruyus
Su
2 litreyi gecti
amin canım allah kabul etsinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler ( sabah denmez artık bu saatte)
Biraz önce uyandım bendeTabi gayet doğal sonuçta sabahın 04:00ünde uyudum ancak ama çok dinç uyandım Sanırım sahurda yediklerim yeterliydi hiç şişlik yaşamadan yattım ve uyandığımda da hiç mide bulantısı yaşamadım Allahın izniyle daha çok olsada iftara kadar hepimiz kolaylıkla tutacağız oruçlarımızı
Hosgeldin camim takimimizakurallarınızı okudum kabul ediyorum ancak ben hergün nete kızım uyuyunca girebiliyorum oda saat 13,30 gibi yani cuma günleri kilo bildirimi elimden geldikçe erken girip bildirim yapmaya çalışacağım.. Hedefim 60 kilo olmak ...boyum 1,61
Ben 34 yaşındayım Allahıma çok şükür 1 kızım var ....kızım 2 yaşında doğumdan önce hatta doğma 1 hafta kalaya kadar çalışıyordum... eşim çalışmamı istemedi kızımı büyütüyorum evde ....eşimin işi gereği doğuda görev yapıyoruz burada şartlar çok kısıtlı yürüyüş alanları yok. Ama evimde her türlü alet var)) yürüyüş bandım , eliptik bisikletim mekik aletleri , twist gibi... Sporu çok seviyorum her ne kadar 74.400 olsamda göstermiyorum bunu spora bağlıyorum bayağı sıkı bir vucudum var....
sporumu hergün kızım uyunca yapıyorum 1 saat yada 1,5 saat yapabiliyorum....Sezeryanla doğum yaptığım için göbek hala bayağı var((( benim üst tarafım kalın kollar gibi... polikistik over rahatsızlığım vardı ama yaklaşık 8 aydır soğan suyu sayesinde onu yendim düzenli adet oluyorum çok şükür..
şimdilik bu kadar inşallah en kısa sürede kilollara veda ederiz....
kelebekcim bahara sordum gelen bilgi şöyeMerhaba,, ben geldim. 13'üncü takımda 86 ile başlamıştım. 78'te izne ayrıldım. Sonra 83 kilo oldum. Sonra düğünüm oldu balayından 85 ile döndüm :) uuuuu Şimdi de 84 kiloyum. 13'üncü takım kapatılmış...CanımRengarenkNesli beni takıma davet etti sağolsun. Biraz zaman geçti unutmuş olabilirsin...
Kısaca kendimi tanıtayım 34 yaşındayım. 1.63 boyum. Kilom 84..Hedefim 643 kilo aslında ama 3-4 ay kilo verip sonra çocuk istiyorum inşallah. Bu arada 63 olmam zor gibi.Ama ne kadar verebilirsem o kadar kar benim için..Taze gelinim, 1 aylık :) Kamu kurumunda çalışıyorum kızlarr..Herkese kocaman merhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?