Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

h
markası tam yazmayım sen anla: ülk......... kelgggg

Kaptanım tahmin ettiğimiz gibi gayet saçma bir yiyecekmiş ya. O markanın extra granola meyveli olanın içindekileri yazıyorum.

Yulaf ezmesi, bitkisel yağ, Şeker, Buğday patlağı, buğday unu, şeker şurubu, toz hindistan cevizi, dut pekmezi, tuz, arpa, tarçın, antioksidan karışımı, kurutulmuş siyah üzüm,kurutulmuş muz, kurutulmuş yabanmersini, kurutulmuş hindistan cevizi, sitrik asit, mürver suyu, kurutulmuş elma ve badem.

ŞEker var şurup var pekmez var yağ var sitrik asit var. Kombo yapmışlar. Iyyyyy pis

Rabbim oruclarinizi kabul etsin, bu mübarek ay hayirlara vesile olsun

Kızlar Günaydın oglani bir saat uyutmaya çalıştım uyumadi en sonunda bıraktım seminere geldim hava okadar sicakki şimdi bile susuz hissediyorum
allah sabır ve kolaylık versin dönunce yat biraz kuzunla tatlım ilk gun zor geçebilir

aynen dediğin gibi
bende eşim oruç tuttuğu için onsuz kolay kahvaltı seçeneği için almıştım ama bidaha almam. ben en ii si çay yanına atıştırmalık yapim bunu misafire

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir zeytin haslannmis yumurta ekmek

Ogle
1 kase yayla carbasi
3 kasik zeytinyagli fasulye

Aksam
Oglenkiyle ayni+1 dilim karpuz

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litreyi gecti

Sorma kaptan ya valla bir an once ise baslasin diye gozluyorum bizimkiler biraz bogazlu sagolsunlar ben yemeyincede kusuyolar mecbur yiyorum valla

evet kaptan bende bikere aldim meraktan amatatli geldi mecbur bitirdim bidahada almadim bende musli seviyorum sade yada meyveli

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler ( sabah denmez artık bu saatte )

Biraz önce uyandım bende Tabi gayet doğal sonuçta sabahın 04:00ünde uyudum ancak ama çok dinç uyandım Sanırım sahurda yediklerim yeterliydi hiç şişlik yaşamadan yattım ve uyandığımda da hiç mide bulantısı yaşamadım Allahın izniyle daha çok olsada iftara kadar hepimiz kolaylıkla tutacağız oruçlarımızı

Selamun aleykum
Dun bir turlu giremedim kizlar umarim iyisinizdir hepimizun ramazani mubarek olsun bizi tekrar ramazana kavusturana sukurler olsun rabbim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine dertlilerimize deva hastalarimiza saglik nasip etsin AMIN
aminnnn

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir zeytin haslannmis yumurta ekmek

Ogle
1 kase yayla carbasi
3 kasik zeytinyagli fasulye

Aksam
Oglenkiyle ayni+1 dilim karpuz

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litreyi gecti
maşallah menu super

amin canım allah kabul etsin

Hosgeldin camim takimimiza
Fulias slogan superdi bu arasfa

kelebekcim bahara sordum gelen bilgi şöye
kelebekcim: 366. etapta 80,4 kilo ile izne ayrılmış.
bu demek oluyorki yaklaşık 1 sene önce izne ayrılmışsın bilgi doğrumu teyid edermisin.

418. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Merhaba Kızlar ,

Dün akşam bir saat yürüyüş yaptık eşimle... Sahura kalkmadım bişeyde yemedim akşam yediğimle öyle niyet ettim yattım ....biraz baş ağrım başladı ...

bu akşam menü yazayım
fırında karnı yarık ( patlıcanları kızartmadan yapıyorum )
pilav
cacık

Kızlar şimdi bişey soracam size peki bu ramazan boyunca spor nasıl yapacağız pekiii neredeyse akşam 8 de yemek yiyoruz hemen üstine spor yapamam kiii yapacağım en iyi spor eşimin gönlü olursa dışarda 1 saat yürüyüş o kadar... Ne olacak şimdi ben atılacakmıyım takımdan??????

Zaten şuan kendimi deniyorum belki ilerleyen zamanlarda tutamaya bilirim ozaman spor yapabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…