- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.941
yok adacım bu istisnai bir durum yurumen yeterli haftada en az 4 gun yurumeye çalış. şimdi 4 hafta hasarsız şekilde rolantide kalırız zatenMerhaba Kızlar ,
Dün akşam bir saat yürüyüş yaptık eşimle... Sahura kalkmadım bişeyde yemedim akşam yediğimle öyle niyet ettim yattım ....biraz baş ağrım başladı ...
bu akşam menü yazayım
fırında karnı yarık ( patlıcanları kızartmadan yapıyorum )
pilav
cacık
Kızlar şimdi bişey soracam size peki bu ramazan boyunca spor nasıl yapacağız pekiii neredeyse akşam 8 de yemek yiyoruz hemen üstine spor yapamam kiii yapacağım en iyi spor eşimin gönlü olursa dışarda 1 saat yürüyüş o kadar... Ne olacak şimdi ben atılacakmıyım takımdan??????
Zaten şuan kendimi deniyorum belki ilerleyen zamanlarda tutamaya bilirim ozaman spor yapabilirim...
Ahhh hiç yiyemiyorum balık anca biri pişirecek kokusnu duymayacam ozaman yiyiyorumkızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
ayyyyyy denizden babası çıksa yiyenlerdenim ben. 2 kere somon ve bi kaç kere ton balığı yedim. Ton balığını sevmiyorum aslında ama protein proteindir. Bide 2 kere sushi yedim o da balıklı ve yengeçliydi. Valla canım çekti cumartesi bi fırında somon yapiyim benkızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
Ben yiyorum kaptanım haftada bir yada iki haftada ama balığı çok seviyoruz samsun da olmanın etkisi somon palamut baya bol burda çok da hafif oluyor eşim uğraşmaya pişirme de seviyorkızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
Ben somonu fırına atıyorum üzerine soğanlar serpiyorum her somon dilimine 1 defne yaprağı varsa 1 dal adaçayı atıyorum 5 6 tane de minik şeker patates koyuyorum tepsiyi alüminyom folyoyla üstünü kapatıyorum. Yemeklere değmeyecek şekilde. 35 dk da falan oluyor. Leziizzbiz dün harika bir deniz levrek yedik, eşim ve çocuklarım kılçıksız balık seviyorlar aslında bende, somonu beyaz et diye hiç denemedim saman gibiymiş gibi geliyor denesemmi nasıl yapıyorsunuz.
ayrıca hazır ton balıklarda koruyucu var çok tuketmeyin olurmu
Kaptan biz baligi kisin seviyoruz haftada 1 kerede muhakkak yerizkızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
ah ben olsam evde vurur kelleyi uyurum :))Biraz uyuyayım dedim aç aç uyuyamadım geri geldim))))))))))
hımmm aldım tarifi okişBen somonu fırına atıyorum üzerine soğanlar serpiyorum her somon dilimine 1 defne yaprağı varsa 1 dal adaçayı atıyorum 5 6 tane de minik şeker patates koyuyorum tepsiyi alüminyom folyoyla üstünü kapatıyorum. Yemeklere değmeyecek şekilde. 35 dk da falan oluyor. Leziizz
yazın çok tercih edilmiyor ama yemek lazımKaptan biz baligi kisin seviyoruz haftada 1 kerede muhakkak yeriz
gel bakalım masımcum. gerçi senle konuştuk ama unuttum. daha önce yarıştınmı, boy,yaş,kilo, hedef kilonmerhaba bende gelsemmm aranızaaa
kimseye onu yeme şunu yeme demiyoruz, sadece grup ruhu ile hareket ederek hedefimiz kilo vermek olduğundan ölçülü ve sağlıklı beslenip bu ölçüde eleştiri yapıyoruz. hedefini 57 olarak kaydediyorum ozaman31 yaş ,162 boy ve 67 kiloyum
daha önce 80-90 topiginde 5 kilo verdim
63 ten 74 kadar tekrardan çıktım
şuanki kilom 67
yıllardır veremedigim kilomu sizlerle vermek istiyoruma rtık yapışan10kilo gitisn üzeimden
çalışıyorumçalıştıgım yerde yemekçıkıyor ve çıkan yemeklerden yiyorum
hepsinden dgeil tabiki pilav makarna hariç , bazen börekçıkıyor ozmanda sabahki kahvaltımla dengelemeye çalışıyorum..
kurallarınızın arasında asla yenilmeyecek diye birşey varmı ?
kimseye onu yeme şunu yeme demiyoruz, sadece grup ruhu ile hareket ederek hedefimiz kilo vermek olduğundan ölçülü ve sağlıklı beslenip bu ölçüde eleştiri yapıyoruz. hedefini 57 olarak kaydediyorum ozaman
hosgeldin masumcuuum iyi yaptin gelmekle.. bi ara 70 gormustun kilo simdi 67 guzel masallah kilo vermeye baslamissin bile...merhaba bende gelsemmm aranızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?