Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok adacım bu istisnai bir durum yurumen yeterli haftada en az 4 gun yurumeye çalış. şimdi 4 hafta hasarsız şekilde rolantide kalırız zaten

kızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
ayyyyyy denizden babası çıksa yiyenlerdenim ben. 2 kere somon ve bi kaç kere ton balığı yedim. Ton balığını sevmiyorum aslında ama protein proteindir. Bide 2 kere sushi yedim o da balıklı ve yengeçliydi. Valla canım çekti cumartesi bi fırında somon yapiyim ben

kızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
Ben yiyorum kaptanım haftada bir yada iki haftada ama balığı çok seviyoruz samsun da olmanın etkisi somon palamut baya bol burda çok da hafif oluyor eşim uğraşmaya pişirme de seviyor

biz dün harika bir deniz levrek yedik, eşim ve çocuklarım kılçıksız balık seviyorlar aslında bende, somonu beyaz et diye hiç denemedim saman gibiymiş gibi geliyor denesemmi nasıl yapıyorsunuz.
ayrıca hazır ton balıklarda koruyucu var çok tuketmeyin olurmu

Ben somonu fırına atıyorum üzerine soğanlar serpiyorum her somon dilimine 1 defne yaprağı varsa 1 dal adaçayı atıyorum 5 6 tane de minik şeker patates koyuyorum tepsiyi alüminyom folyoyla üstünü kapatıyorum. Yemeklere değmeyecek şekilde. 35 dk da falan oluyor. Leziizz

Biraz uyuyayım dedim aç aç uyuyamadım geri geldim ))))))))))
ah ben olsam evde vurur kelleyi uyurum :))

hımmm aldım tarifi okiş

Kaptan biz baligi kisin seviyoruz haftada 1 kerede muhakkak yeriz
yazın çok tercih edilmiyor ama yemek lazım
ben zaten omega3 takviyesi kullanıyorum arada balıkta tuketiyorum uzun ara vermişim dun farkettim. halbuki sitemize yakın balıkçım var telefonla siparişte getiriyo, akıl etmemişim işte bide çocuklar zırıltılı yıyor sinir ediyor beni ama dunki balığı çok sevdiler

takip ettiğim bir siteden nameler....

Yiyip içtiklerimiz de etkiler mi?

Artık gıda üretimi, sadece kâr odaklı olarak yapılıyor. Daha düşük maliyetlere gıda üretmek isteyince ortaya kitlesel üretim şekilleri çıkıyor. Meyvenin sebzenin genleriyle oynanıyor. Bu, karşımızdaki en büyük tehlikelerden biri. İsrail’den, Macaristan’dan tohum ithal ediyoruz.
yazının devamııııııı:

http://www.gidahareketi.org/Cocuk-Sahibi-Olmak-Imkansizlasacak----1064-haberi.aspx

merhaba bende gelsemmm aranızaaa
gel bakalım masımcum. gerçi senle konuştuk ama unuttum. daha önce yarıştınmı, boy,yaş,kilo, hedef kilon
bunları bizle paylaş.
ilk sayfadaki kuralları uku kabul beyanı yap tatlım
haftalık 35 mesaj şartımız var
2 hafta deneme suresinden sonra 3. cuma listede olursun kurallara uyduğun takdirde okiş
gunluk menu paylaşımı ve geçmişi okuyup yorum yazma şartımızda var
zamanla öğrenirsin zaten
hoşgeldin

31 yaş ,162 boy ve 67 kiloyum
daha önce 80-90 topiginde 5 kilo verdim
63 ten 74 kadar tekrardan çıktım
şuanki kilom 67

yıllardır veremedigim kilomu sizlerle vermek istiyoruma rtık yapışan10kilo gitisn üzeimden
çalışıyorumçalıştıgım yerde yemekçıkıyor ve çıkan yemeklerden yiyorum
hepsinden dgeil tabiki pilav makarna hariç , bazen börekçıkıyor ozmanda sabahki kahvaltımla dengelemeye çalışıyorum..

kurallarınızın arasında asla yenilmeyecek diye birşey varmı ?

kimseye onu yeme şunu yeme demiyoruz, sadece grup ruhu ile hareket ederek hedefimiz kilo vermek olduğundan ölçülü ve sağlıklı beslenip bu ölçüde eleştiri yapıyoruz. hedefini 57 olarak kaydediyorum ozaman

Kaptanim ben cok yogunum menuleri takip etmeyi birakin kendi menulerimi bile paylasamadim dogru duzgun resmen. Birkac gune rahatlayacagim umarim. Bu haftalik menu takibi icin ve kendi bildirmediklerim icin ozur diliyorum. Bugun toparlayacagim hatirladigim kadar yazacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…